کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Shandiz جان sanbad جان مبارک هر دو! ایشالا باقی راه را هم با موفقیت طی کنید که این تازه اول راهه!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sanbad ، itex ، amjad ، ps5 ، m_ganj ، پدی ، smpf
(2014-11-13 ساعت 20:09)shandiz نوشته:  دوستان اگه کسی تجربه پیکاپ ویزا داره لطفا راهنمایی کنه ؟ ایا اطمینان میشه کرد؟

والا اون موقع که ما رفتیم سفارت دو نفر بودن پاسپورت های کسای دیگه ای دستشون بود که هیچ ربطی هم نداشتن به اون طرف (همون پیکاپ از طریق اژانس های مختلف) و سفارت پاس رو پس داد و گفت حتما خود شخص یا وکیلش یا یکی از اعضا خانواده .اما کسایی رو هم دیدم که با همین روش راحت گرفتن کلا دردسر داره برای اینکه الکی ریسک نکنید اگر یه خانواده هستید که یکنفر پاس همه رو بگیره بره بده سفارت اگر هم یه نفر بیشتر نیستید برید راحت یه هفته بمونید یه حالی هم بکنید جای ما رو هم خالی کنید Smile
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، m_ganj ، پدی ، sanbad ، smpf ، sib 24
(2014-11-13 ساعت 15:39)shandiz نوشته:  دوستان من دیروز و امروز اپ شدم ایا میتونه نشانه کلیر باشه؟

با سلام و تبریک
لطفا بفرمایید در CEAC آپ شدید؟ مجموعا چند بار ؟ و چقر زمان AP شما طول کشید ؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، smpf ، پدی ، m_ganj
ممنونم كلا ٢ بار اپ شدم ١٢ و١٣ نوامبر در ceac و ٨٥ روز طول كشيد كل ap من
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، پدی ، m_ganj
Alaan CEAC baz hast?
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj
(2014-11-20 ساعت 01:07)farshad_shad نوشته:  
(2014-11-13 ساعت 15:39)shandiz نوشته:  دوستان من دیروز و امروز اپ شدم ایا میتونه نشانه کلیر باشه؟

با سلام و تبریک
لطفا بفرمایید در CEAC آپ شدید؟ مجموعا چند بار ؟ و چقر زمان AP شما طول کشید ؟
با تشکر

برای خودتون میگم، برای من فرقی نمیکنه: به CEAC دل نبندین. بعضیا فقط یکبار آپدیت میشن بعدش کلیر میشن، بعضیا 100بار آپدیت میشن، کلیر نمیشن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، smpf ، amjad ، پدی ، m_ganj ، sanbad
سلام دوستان
اگه خانواده ای سال 2005 برا پرونده ای از نوع F4 اقدام کرده باشن و الان برای مصاحبه دعوت شده باشن و یک فرزند بالای 21 سال داشته باشند شامل قانون cspa می شن؟
چون این طور که شنیدم این قانون سال 2004 تصویب شده و یک سال بعد از تصویبش برا این پرونده اقدام شده. مشکلی پیش میاد چون فرزند بالای 21 سال هست؟
خانواده هم شامل پدر مادر و همین یک فرزنده
ممنون میشم راهنمایی کنین . مهمه این موضوع برام Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، smpf ، m_ganj
(2014-11-21 ساعت 20:53)rbb نوشته:  سلام دوستان
اگه خانواده ای سال 2005 برا پرونده ای از نوع F4 اقدام کرده باشن و الان برای مصاحبه دعوت شده باشن و یک فرزند بالای 21 سال داشته باشند شامل قانون cspa می شن؟
چون این طور که شنیدم این قانون سال 2004 تصویب شده و یک سال بعد از تصویبش برا این پرونده اقدام شده. مشکلی پیش میاد چون فرزند بالای 21 سال هست؟
خانواده هم شامل پدر مادر و همین یک فرزنده
ممنون میشم راهنمایی کنین . مهمه این موضوع برام Sad

شما pd و approval notice و بگید بگیم میشه یا نه دوست عزیز .
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، smpf ، m_ganj
سلام دوستان من ديروز از سفارت باهام تماس گرفتن، بعد از ١٢٩ روز كلير شدم.
موفق باشين
F1
PD: MAR 2007
Case Completion: AUG2011
Interview: 15 JULY 2014
2014 Clearance: 21 November

PD: Jan 2017
Approved :08/10/18
Case Completion:18/10/18
Interview: 04/29/19
Clearance :Waivers and Administrative Processing
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، smpf ، m_ganj ، itex ، shandiz ، sanbad
(2014-11-22 ساعت 11:58)kavooskavoos نوشته:  سلام دوستان من ديروز از سفارت باهام تماس گرفتن، بعد از ١٢٩ روز كلير شدم.
موفق باشين
F1

خیلی تبریک می گم ... انشاا... برای تک تک دوستان سایت این جمله " کلیر شدم " رو ببینیم ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: kavooskavoos ، amjad ، smpf ، m_ganj ، battosai ، shandiz
(2014-11-22 ساعت 11:58)kavooskavoos نوشته:  سلام دوستان من ديروز از سفارت باهام تماس گرفتن، بعد از ١٢٩ روز كلير شدم.
موفق باشين
F1

تبریک فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: kavooskavoos ، shandiz ، smpf
سلام. من یه سوال داشتم. خواهشن فوری حواب بدید. 2 مرداد آزمایشات پزشکی را برای گرفتن ویزای خانوادگی انجام دادیم و رفتیم برای مصاحبه ابوظبی. الان نتیجه کیسمون اومده. میخواستم بپرسم چقدر فرصت و مهلت داریم که بریم ویزامون رو بگیریم. میتونیم بندازیم برای چند ماهه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( چون برناممون اینه که تابستون سال آینده آمریکا باشیم)
توی قانون جدید نوشته مهلت 6 ماهه مدیکال از زمان انجام آزمایش تا ورود به آمریکا محاسبه میشه: عین جملش:
due to changes in the regulations regarding medical clearance, medical checks are now valid for only 6 months. the 6 month validity is from the date of the exam until the date of entry to united states.
طبق این نوشته ما دوباره باید مدیکال رو بدیم. سوالم اینه که میتونیم گرفتن ویزامون را به 2 ماه بعد موکول کنیم که بتونیم تابستون سال آینده آمریکا باشیم؟ از موقعی که اعلام میکنند بیاین ویزاتون رو بگیرید چقدر مهلت داریم که بریم بگیریم؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، smpf
(2014-11-22 ساعت 17:45)superazi نوشته:  سلام. من یه سوال داشتم. خواهشن فوری حواب بدید. 2 مرداد آزمایشات پزشکی را برای گرفتن ویزای خانوادگی انجام دادیم و رفتیم برای مصاحبه ابوظبی. الان نتیجه کیسمون اومده. میخواستم بپرسم چقدر فرصت و مهلت داریم که بریم ویزامون رو بگیریم. میتونیم بندازیم برای چند ماهه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( چون برناممون اینه که تابستون سال آینده آمریکا باشیم)
توی قانون جدید نوشته مهلت 6 ماهه مدیکال از زمان انجام آزمایش تا ورود به آمریکا محاسبه میشه: عین جملش:
due to changes in the regulations regarding medical clearance, medical checks are now valid for only 6 months. the 6 month validity is from the date of the exam until the date of entry to united states.
طبق این نوشته ما دوباره باید مدیکال رو بدیم. سوالم اینه که میتونیم گرفتن ویزامون را به 2 ماه بعد موکول کنیم که بتونیم تابستون سال آینده آمریکا باشیم؟ از موقعی که اعلام میکنند بیاین ویزاتون رو بگیرید چقدر مهلت داریم که بریم بگیریم؟؟
1دوست عزیز مدیکال 6 ماه اعتبار داره و اگر کلیرنس شما بیشتر از 6 ماه بشه شما احتیاج به مدیکال مجدد دارید .
2 شما هر چه زودتر برای گرفتن ویزا اقدام کنید چون دوستانی بودن که تو گرفت ویزا تاخیر کردن و دوباره سفارت برای اونها کلیرنس زده
3 شما همانطور که گفتید 2 مرداد تاریخ مدیکالتون هست پس اگر الان اقدام کنید برای گرفتن ویزا حدود ویزای شما 2 ماهه هست و تو مدت 2 ماه باید شما وارد ام ری کا شوید
4 کاری که میتونید شما انجام بدید اینکه الان شما دوباره مدیکالتونو انجام بدید که ویزای شما 6 ماه بشه
5 تاریخ ویزای شما دقیقا با تاریخ پایان مدیکال شما که 6 ماه باشه برابری میکنه
6 توصیه من (برید برای گرفتن ویزا مدیکالتونو تجدید کنید و مدیکال جدیدو به سفارت بدید و ویزای 6 ماه بگیرید)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
(2014-11-22 ساعت 18:03)shandiz نوشته:  
(2014-11-22 ساعت 17:45)superazi نوشته:  سلام. من یه سوال داشتم. خواهشن فوری حواب بدید. 2 مرداد آزمایشات پزشکی را برای گرفتن ویزای خانوادگی انجام دادیم و رفتیم برای مصاحبه ابوظبی. الان نتیجه کیسمون اومده. میخواستم بپرسم چقدر فرصت و مهلت داریم که بریم ویزامون رو بگیریم. میتونیم بندازیم برای چند ماهه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( چون برناممون اینه که تابستون سال آینده آمریکا باشیم)
1دوست عزیز مدیکال 6 ماه اعتبار داره و اگر کلیرنس شما بیشتر از 6 ماه بشه شما احتیاج به مدیکال مجدد دارید .
2 شما هر چه زودتر برای گرفتن ویزا اقدام کنید چون دوستانی بودن که تو گرفت ویزا تاخیر کردن و دوباره سفارت برای اونها کلیرنس زده
3 شما همانطور که گفتید 2 مرداد تاریخ مدیکالتون هست پس اگر الان اقدام کنید برای گرفتن ویزا حدود ویزای شما 2 ماهه هست و تو مدت 2 ماه باید شما وارد ام ری کا شوید
4 کاری که میتونید شما انجام بدید اینکه الان شما دوباره مدیکالتونو انجام بدید که ویزای شما 6 ماه بشه
6 توصیه من (برید برای گرفتن ویزا مدیکالتونو تجدید کنید و مدیکال جدیدو به سفارت بدید و ویزای 6 ماه بگیرید)

ممنون از جوابتون ولی من اگه بخوام اول مرداد سال بعد برم ، باید مدیکالم رو حداقل اول بهمن دورباره بدم. مشکلی پیش نمیاد اگر من تا بهمن به ابوظبی نرم و برای گرفتن ویزام اقدامی نکنم؟؟/
پاسخ
(2014-11-22 ساعت 18:14)superazi نوشته:  
(2014-11-22 ساعت 18:03)shandiz نوشته:  

ممنون از جوابتون ولی من اگه بخوام اول مرداد سال بعد برم ، باید مدیکالم رو حداقل اول بهمن دورباره بدم. مشکلی پیش نمیاد اگر من تا بهمن به ابوظبی نرم و برای گرفتن ویزام اقدامی نکنم؟؟/
دوست عزیز شماره 2 جواب شما هست راهی نیست جز ریسک کردن .. ریسکی که شاید دوباره کلیرنس بخورید
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، m_ganj ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان