کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام متاسفم یعنی ap شما تموم نشده بوده برای خونوادتون تموم شده؟ و گفتن شما هنوز باید صبر کنید؟
[/quote]
بله به خانواده ویزا دادند و بدون هیچ توضیحی پاسپورتم پس دادند! فقط گفتند که سایت چک کنیم! Sad

سلام متاسفم یعنی ap شما تموم نشده بوده برای خونوادتون تموم شده؟ و گفتن شما هنوز باید صبر کنید؟
[/quote]
بله به خانواده ویزا دادند و بدون هیچ توضیحی پاسپورتم پس دادند! فقط گفتند که سایت چک کنیم! Sad

[/quote]
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، smpf ، m_ganj
[/quote]
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، smpf ، پدی ، m_ganj
سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.خیلی فوری فوری.کسی که کلیرنس بهش خورده و نقض مدرک هم داره،وقتی کلیر شد دوباره مصاحبه داره یا فقط باید مدارک بفرسته و سفارت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj
(2014-11-28 ساعت 22:16)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.خیلی فوری فوری.کسی که کلیرنس بهش خورده و نقض مدرک هم داره،وقتی کلیر شد دوباره مصاحبه داره یا فقط باید مدارک بفرسته و سفارت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید.

معلوم نیست در مواردی که خیلی خیلی پروسه طولانی بشه باید برای مصاحبه هم برید .در کل وقتی کلیر بشید تمام کارهایی که باید بکنید رو براتون مینویسه.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، smpf
(2014-11-29 ساعت 06:39)ps5 نوشته:  
(2014-11-28 ساعت 22:16)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.خیلی فوری فوری.کسی که کلیرنس بهش خورده و نقض مدرک هم داره،وقتی کلیر شد دوباره مصاحبه داره یا فقط باید مدارک بفرسته و سفارت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید.

معلوم نیست در مواردی که خیلی خیلی پروسه طولانی بشه باید برای مصاحبه هم برید .در کل وقتی کلیر بشید تمام کارهایی که باید بکنید رو براتون مینویسه.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
(2014-11-28 ساعت 20:29)itex نوشته:  
(2014-11-28 ساعت 19:52)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.خیلی فوری فوری.کسی که کلیرنس بهش خورده و نقض مدرک هم داره،وقتی کلیر شد دوباره مصاحبه داره یا فقط باید مدارک بفرسته و سفارت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید.

کدوم سفارت هستین؟ مصاحبه شما یکسال اعتبار داره و قبل از یکسال اگر کلیر بشین مصاحبه مجددی در کار نخواهد بود. شما تا زمانی که مدارک رو نفرستید کلیر نمیشین، بعد از اینکه مدارک رو فرستادین و بعد از یک مدتی هم کلیرشدین، بغیر از سفارت آنکارا، پیکاپ قبول میکنن.
ممنون از پاسخ شما.من ابوظبی هستم.یعنی الان باید مدارک فرستاد؟یعنی بعد از کلیر شدن نباید مدارک فرستاد؟باید پست کرد؟
پاسخ
(2014-11-29 ساعت 12:47)فاطمه نوری نوشته:  ممنون از پاسخ شما.من ابوظبی هستم.یعنی الان باید مدارک فرستاد؟یعنی بعد از کلیر شدن نباید مدارک فرستاد؟باید پست کرد؟

همونطور که عرض کردم شما باید مدارک مورد نیاز سفارت رو بهشون برسونین تا کلیر بشین. اصلاً این جمله که کلیر بشین بعد کسری مدارک رو بدین معنی نداره، شما به دلیل نقص مدرک کلیر نخواهید شد. همین الان مدارک رو ارسال کنین، نحوه ارسال رو من دقیق نمیدونم چطوریه برای همین پیشنهاد میکنم از خوده سفارت سئوال کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، ps5 ، m_ganj ، فاطمه نوری ، smpf ، amjad
(2014-11-29 ساعت 20:06)itex نوشته:  
(2014-11-29 ساعت 12:47)فاطمه نوری نوشته:  ممنون از پاسخ شما.من ابوظبی هستم.یعنی الان باید مدارک فرستاد؟یعنی بعد از کلیر شدن نباید مدارک فرستاد؟باید پست کرد؟

همونطور که عرض کردم شما باید مدارک مورد نیاز سفارت رو بهشون برسونین تا کلیر بشین. اصلاً این جمله که کلیر بشین بعد کسری مدارک رو بدین معنی نداره، شما به دلیل نقص مدرک کلیر نخواهید شد. همین الان مدارک رو ارسال کنین، نحوه ارسال رو من دقیق نمیدونم چطوریه برای همین پیشنهاد میکنم از خوده سفارت سئوال کنین.

منونم.تو این مرحله ممکن ریجکت کنن؟یعنی اگر مدرکی که به سفارت میدیم ،واسشون قابل قبول نبود،ممکن کلا کیس ریجکت کنن؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj
اقا امروز رفتیم مصاحبه مجدد
بعد از چند روز تعطیلی ادم بود که از درو دیوار این سالن سفارت بالا میرفت !
پیش خودم گفتم تا عصری مهمونم ، حالا نهار چی بهمون میدن Big Grin
خلاصه صدامون کردن دیدم اون خانم هندی هست !! قلبم اومد تو دهنم چشمتون روز ...
نخیرم خیلی هم خانم خوبی ، چهارتا سوال کرد ، مدارکو همه رو با دقت دید ، سوگند مجدد ، انگشت نگاری مجدد ، دو دقیقه ای هم با یکی که نمیدیدمش مشورت کرد برگشت برگه سفیدو گذاشت جلوم و کلی هم بابت انتظاربیش از یک سال !!! عذر خواهی کرد و ارزوی موفقیت
کلی هم ترجمه های اکسپایر شده رو بهم پس داد
یک ربع به هشت رفتیم تو و نه و نیم صبح اومدیم بیرون !!! Cool دو بعد از ظهر هم تو سیس ایشود شدیم
اما چهار تا سوالش :
- چه مدرکی داری که ثابت کنه مادرتون ( پتیشنرم) الان در امریکاست ؟ کجاست ؟ با کی زندگی میکنه ؟
- سربازی دقیقا کجا بودی و چکار میکردی ؟
- درباره شغل و نوع کاری که میکردی کوتاه توضیح بده ؟
- چرا الان ساکن انکارا هستی ؟

فکر کنم پنج شنبه با اتوبوس و هشتا چمدون !!!!! برم استانبول و جمعه هم با پرواز ایر فلوت برم نیویورک - بلیط یکسره ، چهارنفر با 4 ساعت توقف در مسکو فقط 1585 دلار !!!!Tongue تلافی بخشی از هزاران دلاری که اینجا خرج کردم لااقل در بیاد !
" گوگل تیکت "قیمتهاش خوب سری بزنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Shahabpk ، babak.n ، f1f ، ps5 ، shandiz ، anoosha1 ، m_ganj ، itex ، smpf ، Abamos
(2014-12-01 ساعت 21:01)amjad نوشته:  اقا امروز رفتیم مصاحبه مجدد
...
فکر کنم پنج شنبه با اتوبوس و هشتا چمدون !!!!! برم استانبول و جمعه هم با پرواز ایر فلوت برم نیویورک - بلیط یکسره ، چهارنفر با 4 ساعت توقف در مسکو فقط 1585 دلار !!!!Tongue تلافی بخشی از هزاران دلاری که اینجا خرج کردم لااقل در بیاد !

پس بابا ایندفعه دیگه هووووووورررررررررراااااااااااااا!!!!!!
واقعی واقعی!
داداش نیویورک تا واشنگتن 2-3 ساعت راهه . اینورا میومدی خبر بده ببینیمت!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shandiz ، m_ganj ، smpf
(2014-12-01 ساعت 23:29)Shahabpk نوشته:  پس بابا ایندفعه دیگه هووووووورررررررررراااااااااااااا!!!!!!
واقعی واقعی!
داداش نیویورک تا واشنگتن 2-3 ساعت راهه . اینورا میومدی خبر بده ببینیمت!
ممنون شهاب جان
دیدار شما افتخاری برای من ، راستش برادری دارم که مدت بسیار کمی ندیدمش
تقریبا بیست سال
میخوام از راه زمینی برم دالاس ، سال قبل که رفتم مصاحبه و از اونجائی که برا خودم شا مپ این زیاد باز میکنم ، گفتم منو AP ؟! ابدا
خلاصه کلی ولخرجی کردم و یه لکسوس کوپه سفید در یخچالی جلو عقب سالم ، مال یه خانم دکتر که فقط میرفته مطب و میومده ، مدل 2008 تلفنی از خواهر زادم خریدم 3500 دلار !
خواهر زاده گرام که الان یه مهندس برای خودش و منم خیلی دوس داره ، میگه دائی گاز میدی یه دود آبی باهالی داره ، نمیدونم این یعنی سفارشی دیگه ؟!!! Big Grin
حالا ما که رارنده هم بدنیا اومدیم ، بچه هارو غالب میکنیم به خواهره و شوهر گرامشون ، مادام موسیو یه نقشه ور میداریم راه میافتیم ، البته با پخش موسیقی " هتل کالیفرنیا " و البته کلاه تگزاسی مثل این فیلما
نمیدونم از DC رد میشیم یا کمربندی داره !!
این برادر ماهم هر وقت زنگ میزدیم مسافرت بود نوبت ما که شد میگه داداش میدونی که برای دیدنت لحظه شماری میکنم ولی به دلایل شغلی تا آخر ژانویه مرخصی ندارم !!! چقدر این امریکائی ها گرفتارن Wink
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، f1f ، ps5 ، shandiz ، m_ganj ، sanbad ، itex ، smpf

amjad عزیز خیلی خیلی تبریک میگم . خوشحالمون کردی . Big Grin
خداکنه منم تا 5-6 ماه دیگه کارنت بشمShy
امیدوارم که همیشه موفق باشی و مارو از مابقی تجربه هات هم بی نصیب نذاریWink
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، amjad ، smpf
خیلی خیلی مبارک باشه اقای امجد بالاخره تمام شد دیگه جمع تون جمع شد شما دریمر فروزن مایند خوش بگذره برا ما هم دعا کنید زودتر تکلیف همه منتظران مشخص بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، amjad ، smpf
نخیرم خیلی هم خانم خوبی ، چهارتا سوال کرد ، مدارکو همه رو با دقت دید ، سوگند مجدد ، انگشت نگاری مجدد ، دو دقیقه ای هم با یکی که نمیدیدمش مشورت کرد برگشت برگه سفیدو گذاشت جلوم و کلی هم بابت انتظاربیش از یک سال !!! عذر خواهی کرد و ارزوی موفقیت
یک ربع به هشت رفتیم تو و نه و نیم صبح اومدیم بیرون !!! Cool دو بعد از ظهر هم تو سیس ایشود شدیم
اما چهار تا سوالش :
- چه مدرکی داری که ثابت کنه مادرتون ( پتیشنرم) الان در آمریکاست ؟ کجاست ؟ با کی زندگی میکنه ؟

شاد باش امجد جان به سلامتی دیگه قدمه اخره واقعا من خیلی خوشحال شدم یه هوورااااااااااااااااااااااا بلند برای اقا امجد
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، amjad ، smpf ، sepideh jan
اما چهار تا سوالش :
- چه مدرکی داری که ثابت کنه مادرتون ( پتیشنرم) الان در آمریکاست ؟ کجاست ؟ با کی زندگی میکنه ؟

خیلی خیلی مبارکه. انشاالله در تمام مراحل زندگیتون موفق و موید باشید...
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، amjad ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان