کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-11-21 ساعت 21:43)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 20:53)rbb نوشته:  سلام دوستان
اگه خانواده ای سال 2005 برا پرونده ای از نوع F4 اقدام کرده باشن و الان برای مصاحبه دعوت شده باشن و یک فرزند بالای 21 سال داشته باشند شامل قانون cspa می شن؟
چون این طور که شنیدم این قانون سال 2004 تصویب شده و یک سال بعد از تصویبش برا این پرونده اقدام شده. مشکلی پیش میاد چون فرزند بالای 21 سال هست؟
خانواده هم شامل پدر مادر و همین یک فرزنده
ممنون میشم راهنمایی کنین . مهمه این موضوع برام Sad

شما pd و approval notice و بگید بگیم میشه یا نه دوست عزیز .
ممنون از پاسختون ولی چون من برای یکی از دوستانم این سوال رو پرسیدم بیشتر از این اطلاعات ندارم. یعنی بالای 21 سال بودنه فرزندشون به pd و چیزای دیگه ربط داره که فهمید میشه یا نمیشه؟
راجع به این قانون cspa میشه یکم توضیح بدین ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، smpf
دوستان من هم چندين بار آپديت شدم و ١٨هم كلير شدم، البته مديكالم رو تمديد ميكنم. به نظر اساتيد كارت واكسن مجددا تهيه كنم يا همون برگه كه دفعه قبل بهم داد( vaccınation documentation worksheet ) خودش هم امضاش كرده و كامل هم هست ، كافيه؟؟؟؟
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، smpf ، m_ganj
(2014-11-23 ساعت 15:03)Abamos نوشته:  دوستان من هم چندين بار آپديت شدم و ١٨هم كلير شدم، البته مديكالم رو تمديد ميكنم. به نظر اساتيد كارت واكسن مجددا تهيه كنم يا همون برگه كه دفعه قبل بهم داد( vaccınation documentation worksheet ) خودش هم امضاش كرده و كامل هم هست ، كافيه؟؟؟؟
در ایران واکسنهای انفلو انزا ، کزاز و نوبت بعدی هپاتیت رو بزنید و بگید در همون برگه وارد کنند و مهر بزنند
نیازی به کارت جدید نیست
علی رغم میل باطنی منشی دکتر Big Grin حتما اون برگه رو به رویت دکتر برسونید !
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، shandiz ، smpf ، Abamos ، ps5 ، m_ganj
(2014-11-23 ساعت 15:03)Abamos نوشته:  دوستان من هم چندين بار آپديت شدم و ١٨هم كلير شدم، البته مديكالم رو تمديد ميكنم. به نظر اساتيد كارت واكسن مجددا تهيه كنم يا همون برگه كه دفعه قبل بهم داد( vaccınation documentation worksheet ) خودش هم امضاش كرده و كامل هم هست ، كافيه؟؟؟؟

تبریک فراوان
ما با همون برگه واکسن رفتیم برای تمدید مدیکال 380 دلار هزینه مدیکال دادیم... اصلا حساب کتاب نداره... دکتر اونگان در آنکارا هر مدل که بخواد پول میگیره و واکسن میزنه.. ولی توصیه آقای امجد رو انجام بدین ضرر نداره... من به این نتیجه رسیدم اونایی که خودشون قصد تمدید مدیکال دارن بیشتر باید پول بدن...
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، smpf ، Abamos
سلام. مادرم در تاریخ Jun 12 مصاحبه شد در انکارا و بعد از 5 ماه 5 بار update شد ولی کلیر نشد. روز 5 شنبه برای سفارت ایمیل زذم و در کمال ناباوری روز جمعه ایمیلی از سفارت گرفتم که حاکی از کلیر شدن مادرم و اینکه اگر او روز دوشنبه سفارت باشد میتواند بدون ازمایش پزشکی مجدد ویزایش را بگیرد. مادرم که اماذه بود امروز به سفارت رفت و ویزایش Issued شد. اما جالب است که هنوز در سایت administrative process کلیر نشده.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، پدی ، shandiz ، m_ganj ، babak.n ، ps5 ، Abamos ، ssprotest
(2014-11-24 ساعت 10:58)m_ganj نوشته:  

تبریک فراوان
ما با همون برگه واکسن رفتیم برای تمدید مدیکال 380 دلار هزینه مدیکال دادیم... اصلا حساب کتاب نداره... دکتر اونگان در آنکارا هر مدل که بخواد پول میگیره و واکسن میزنه.. ولی توصیه آقای امجد رو انجام بدین ضرر نداره... من به این نتیجه رسیدم اونایی که خودشون قصد تمدید مدیکال دارن بیشتر باید پول بدن...

مرسى دوست عزيز به شما هم تبريك
، حتما توصيه هاى امجد عزيز رو انجام ميدم، ولى ميشه بپرسم چند تا و چه واكسنهايى را براتون تجديد كرد؟ يعنى اين ٣٨٠ دلار حدود ٢٣٠ دلارش براى واكسنهاست چه قدر بى انصافه...
فكر ميكنيد دوشنبه برم مديكال و احتمالا چهارشنبه پاس رو بدم براى ويزا، شنبه از پست ميتونم بگيرم يا بيشتر از يك هفته اونجا موندگار ميشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، *NANA* ، smpf
(2014-11-25 ساعت 13:18)Abamos نوشته:  

تبریک فراوان

، حتما توصيه هاى امجد عزيز رو انجام ميدم، ولى ميشه بپرسم چند تا و چه واكسنهايى را براتون تجديد كرد؟ يعنى اين ٣٨٠ دلار حدود ٢٣٠ دلارش براى واكسنهاست چه قدر بى انصافه...
فكر ميكنيد دوشنبه برم مديكال و احتمالا چهارشنبه پاس رو بدم براى ويزا، شنبه از پست ميتونم بگيرم يا بيشتر از يك هفته اونجا موندگار ميشم؟

چهارتا واکسن زدن انفولانزا - هپاتیت-کزاز و یکی دیگه که یادم نیست چی بود... ما دوشنبه رفتیم مدیکال و سه شنبه ساعت 11 جواب رو گرفتیم (چون تجدید مدیکال بود فرداش ساعت 11 تحویل میدن اینو هی به منشی گوشزد کنید که سه شنبه ساعت 11 مدیکال رو تحویل بگیرید).... سه شنبه پاس تحویل سفارت شد.. همون شب در CEAC ویزا issued شد و پنجشنبه صبح برامون ایمیل اومد و همون پنجشنبه رفتیم پست و پاس و پاکت زرد رو تحویل گرفتیم و بلیطمون رو با نفری 60 دلار جریمه عوض کردیم و جمعه با پرواز ماهان برگشتیم ایران
پاسخ
تشکر کنندگان: Abamos ، smpf ، shandiz ، amjad
(2014-11-25 ساعت 15:41)m_ganj نوشته:  

تبریک فراوان

چهارتا واکسن زدن انفولانزا - هپاتیت-کزاز و یکی دیگه که یادم نیست چی بود... ما دوشنبه رفتیم مدیکال و سه شنبه ساعت 11 جواب رو گرفتیم (چون تجدید مدیکال بود فرداش ساعت 11 تحویل میدن اینو هی به منشی گوشزد کنید که سه شنبه ساعت 11 مدیکال رو تحویل بگیرید).... سه شنبه پاس تحویل سفارت شد.. همون شب در CEAC ویزا issued شد و پنجشنبه صبح برامون ایمیل اومد و همون پنجشنبه رفتیم پست و پاس و پاکت زرد رو تحویل گرفتیم و بلیطمون رو با نفری 60 دلار جریمه عوض کردیم و جمعه با پرواز ماهان برگشتیم ایران

تبريك ميگم موفق باشيد، اميدوارم براى من هم به همين سرعت انجام بشه، من كسرى مدارك نداشتم و فقط پاسپورت تو برگه صورتى تيك خورده بود به نظر شما لازمه ايميل بزنم كه مدرك چيز ديگرى لازم دارند يا الكى وسواس به خرج ندمWink
پاسخ
(2014-11-25 ساعت 17:39)Abamos نوشته:  
(2014-11-25 ساعت 15:41)m_ganj نوشته:  

تبریک فراوان

تبريك ميگم موفق باشيد، اميدوارم براى من هم به همين سرعت انجام بشه، من كسرى مدارك نداشتم و فقط پاسپورت تو برگه صورتى تيك خورده بود به نظر شما لازمه ايميل بزنم كه مدرك چيز ديگرى لازم دارند يا الكى وسواس به خرج ندمWink
به نظر من وسواس به خرج ندین چیزی نمی خوان...ما هم مثل شما بودیم و کسری نداشتیم... من یک ایمیل زدم به سفارت و درخصوص تمدید مدیکال سوال کردم که گفتن مدیکال را مجدد انجام بدین برای بیشتر شدن زمان اکسپایر ویزا
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Abamos ، smpf
روز دوشنبه بعد از یک هفته پاسپورت ها پس دادند درحالیکه ویزای منو ندادند بدون هیچ توضیحی! جالب اینکه ویزای خانواده ام را 6 ماهه صادر کردند! مدیکالمون هم دوم فوریه باطل میشه! واقعا خودشون میدونن چه کار میکنن آیا؟
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، m_ganj ، smpf
(2014-11-28 ساعت 11:01)sanbad نوشته:  روز دوشنبه بعد از یک هفته پاسپورت ها پس دادند درحالیکه ویزای منو ندادند بدون هیچ توضیحی! جالب اینکه ویزای خانواده ام را 6 ماهه صادر کردند! مدیکالمون هم دوم فوریه باطل میشه! واقعا خودشون میدونن چه کار میکنن آیا؟

سلام متاسفم یعنی ap شما تموم نشده بوده برای خونوادتون تموم شده؟ و گفتن شما هنوز باید صبر کنید؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.خیلی فوری فوری.کسی که کلیرنس بهش خورده و نقض مدرک هم داره،وقتی کلیر شد دوباره مصاحبه داره یا فقط باید مدارک بفرسته و سفارت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
(2014-11-28 ساعت 18:15)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.خیلی فوری فوری.کسی که کلیرنس بهش خورده و نقض مدرک هم داره،وقتی کلیر شد دوباره مصاحبه داره یا فقط باید مدارک بفرسته و سفارت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید.

مصاحبه نمیشه فقط نقص مدارکو ازشون میخوان
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، sepideh jan
سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.خیلی فوری فوری.کسی که کلیرنس بهش خورده و نقض مدرک هم داره،وقتی کلیر شد دوباره مصاحبه داره یا فقط باید مدارک بفرسته و سفارت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-11-28 ساعت 19:52)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.خیلی فوری فوری.کسی که کلیرنس بهش خورده و نقض مدرک هم داره،وقتی کلیر شد دوباره مصاحبه داره یا فقط باید مدارک بفرسته و سفارت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید.

کدوم سفارت هستین؟ مصاحبه شما یکسال اعتبار داره و قبل از یکسال اگر کلیر بشین مصاحبه مجددی در کار نخواهد بود. شما تا زمانی که مدارک رو نفرستید کلیر نمیشین، بعد از اینکه مدارک رو فرستادین و بعد از یک مدتی هم کلیرشدین، بغیر از سفارت آنکارا، پیکاپ قبول میکنن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان