کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام. من یک سوال داشتم. مادر بزرگم ۴ سال قبل درخواست ویزا مهاجرتی ۱۳۰ داده برای پسرش (پدر من) و الان تازه درخواست اپروو (قبول) شده. حالا ۲ تا سوالم اینه که:
۱- آیا ۴ سال پیش مادربزرگم برای عروسش (مادر من) هم میتونسته درخواست ۱۳۰ بده یا فقط برای پسرش (پدر من) میتونسته اقدام کنه؟ خب آخه الان مادرم چطور بره آمریکا همراه پدرم؟
۲- الان ۱۰۰ روز گذشته از قبول شدن درخواست ۱۳۰ پدرم توسط USCIS ولی هنوز از NVC - National Visa Center خبری نشده. چکار باید کنیم؟ آخه گفته بودن که ظرف ۳۰ تا ۹۰ روزه نامه لازم برای گرفتن وقت سفارت را پست میکنن برای مادر بزرگم.
--- با تشکر از همه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من هم در تاریخ 2015-Jan -21 اپدیت شدم ولی در این سایت زده بودceac.state.gov در سایتی که سفارت داده چیزی نزده دوستان میدونید چرا در سایت سفارت ننوشته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
(2014-12-31 ساعت 16:14)ekhtera نوشته:  
(2014-12-30 ساعت 09:26)shahab2000 نوشته:  
(2014-12-29 ساعت 14:09)ekhtera نوشته:  سلام دوست عزیز،
ما برنده لاتاری 2014 هستیم و به آمریکا رفتیم و گرین کارتمان را گرفتیم و برگشتیم. برای پاس سفید هم اقدام کردیم و انگشت نگاری کردیم و امدیم و الان منتظره دریافت این پاس هستیم. می خواهم بدانم اگر بچه در ایران به دنیا بیاد و شرایطی که لازم هست را رعایت کنیم و برگردیم برای گرفتن گرین کارته بچه چه باید کرد؟آیا برای خروج بچه بدون ویزا در ایران گیر نمی دهن؟ممنون اگر جوابی گرفتی و به ما بدی.

دوست گرامي سلام
اگه بجه تو راهي داريد، تلاش كنيد هر طوري كه شده در امريكا به دنيا بياد. با توجه به اينكه احتمالا شما در آينده در امريكا زندگي خواهيد كرد، بهتره بچه شما متولد امريكا باشه. البته احتمالا مشكلاتي در اين راه هست كه تصميم گرفتيد در ايران به دنيا بياد ولي به نظر من ارزش بررسي بيشتر رو داره.
ما هم با تمام مشكلات كاري كرديم كه پسرمون در امريكا به دنيا بياد و الان از تصميم خودمون راضي هستيم.
موفق باشيد.

ممنون شهاب جان از نظرت. اما در مورد اینکه بچه ایران به دنیا بیاد و قبل 2 سال بهمراه والدین یه آمریکا برگرده شنیدم ویزا نمی خواد و اونهم شامل گرین کارت میشه. می خواست پروسه اون را بدانم و اینکه از ایران بدون ویزا بچه را می گذارند بهراه والیدن خارج شه؟
به علت داشتن کار در ایران و یه سری مشکلات دیگه احتمال زیاد مجبوریم تا 2 سال ایران باشیم. برای همین کیس ما با شما فرق داره.

(2015-02-09 ساعت 22:38)مهتاب 83 نوشته:  سلام دوستان من هم در تاریخ 2015-Jan -21 اپدیت شدم ولی در این سایت زده بودceac.state.gov در سایتی که سفارت داده چیزی نزده دوستان میدونید چرا در سایت سفارت ننوشته؟

اپدیت شدن به معنای کلیر شدن نیست در سایت سفارت تنها موقعی اسمتون میاد بالا که کلیر شده باشید.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، مهتاب 83
کلا این تاپیک کسل کننده شده
اونایی که کلیر شدن و رفتن و معلوم نیست حالا کجان یه زمانی شور و حالی داشتن برای چک وچونه زدن
نسل جدید منتظران کلیر که ما باشیم اما مسیر رو میدونیم انتظار ملال آور یا بدون ملال و به قولیapathetic برای چی؟ معلوم نیس مث انتظاربرای مسافری که اصلا نرفته که بخواد برگرده!!
خداییش دروغ میگم؟
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
تایپیک کسل کننده شده چون کسی سوالی نداره کسی هم سوالی نداشته باشه یعنی تایپیک میخوابه همه بچه ها هستن فقط سرشون شلوغه . به خدا من که از همه کوچیک ترم و باید وقتم ازاد باشه هیچی وقت ندارم و اخر شب از خستگی بیهوش میشم میفتم چه برسه به بقیه دوستان که باید کار هم بکنن و سرشون خیلی شلوغه . دوستانی که هنوز کلیر نشدین قدر خودتون رو بدونین اصلا حالا میفهمم که چقدر این پروسه طولانی کلیر شدن میتونه مفید باشه 1.برید زبان بخونید 2. برید زبان بخونید 3.برید زبان بخونید چون تا دلتون بخواد تو ایران وقت ازاد دارین اینجا اگر بخواید دووم بیارید تا چند سال اول 1 ساعت هم وقت اضافه ندارید تو محیط هم به خدا قرار بگیرید یاد نمیگیرید خودتون رو گول نزنید با این حرف ها. (اینم برای اینکه تایپیک داغ بشه و کسلی در بیاد.)

دیگه نمیگم به امید اینکه کلیر بشید چون همه کلیر میشن . به امید اینکه یه کار مفیدی در طی این زمان انجام بدید.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، مير منصور
سلام دوستان عزیز
شوهرمن ۲۴نوامبر مصاحبه داشته و آخرین آپدیت سایت ابوظبی یک روز بعد ازمصاحبه هست در صورتی که شنیدم هفته اول چند بار آپدیت میشه.آیا در همین سایت هم بایدآپدیت میشد یا فقط سایت سیز؟

۲.آفیسر گفتنه سایت را چک کن کلیر که شدی اجاره نامه هم بیار.آیا لازمه زودتر بفرستیم؟
خیلی ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-13 ساعت 22:20)farnaz.f نوشته:  سلام دوستان عزیز
شوهرمن ۲۴نوامبر مصاحبه داشته و آخرین آپدیت سایت ابوظبی یک روز بعد ازمصاحبه هست در صورتی که شنیدم هفته اول چند بار آپدیت میشه.آیا در همین سایت هم بایدآپدیت میشد یا فقط سایت سیز؟

۲.آفیسر گفتنه سایت را چک کن کلیر که شدی اجاره نامه هم بیار.آیا لازمه زودتر بفرستیم؟
خیلی ممنونم

من که هنوز نمی دونم این سایت ceas چه رابطه ای با سایت سفارت داره ولی تا اونجا که میدونم کلیر اول در سایت سفارت اعلام و بعد شما مدارک رو دستی به سفارت می برید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، farnaz.f
(2015-02-09 ساعت 21:12)masmori نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 11:54)sanbad نوشته:  سلام. گویا روز یکشنبه اول فوریه سفارت یه خبری بوده چون من هم آپدیت داشتم.

با امید به کلیر سریع شما چون پستهای خوب قبلی تون رو میخوندم.
دوست گرامی آیا دلیلی میشه پیدا کرد که خانواده رو یکجا ویزا نمی دن؟وشما چیزی یافتید؟
چون این واقعا میتونه به یک کابوس برای هر خانواده ای تبدیل بشه.

سلام. ببخشید چند روزی دسترسی نداشتم. ممنون از لطف شما masmori عزیز.
والا دلیلی که نمیشه پیدا کرد دستکم من چیزی پیدا نکردم فقط میشه مواردی حدس زد. بلی متاسفانه مشکلات زیادی برای خانواده ها ایجاد میکنه.
جهت اطلاع شماو سایر دوستان؛ سفارت در پاسخ ایمیل پیگیری هم گفته که هیچ تاریخ مشخصی نمیتونه برای کلیر شدن من اعلام کنه و خانواده ام هم میبایست تا قبل از انقضای ویزا حتما عازم بشوند. بعبارتی تمدید ویزا ایشان هم امکان پذیر نیست.Sad
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori
(2015-02-14 ساعت 16:47)sanbad نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 21:12)masmori نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 11:54)sanbad نوشته:  سلام. گویا روز یکشنبه اول فوریه سفارت یه خبری بوده چون من هم آپدیت داشتم.

با امید به کلیر سریع شما چون پستهای خوب قبلی تون رو میخوندم.
دوست گرامی آیا دلیلی میشه پیدا کرد که خانواده رو یکجا ویزا نمی دن؟وشما چیزی یافتید؟
چون این واقعا میتونه به یک کابوس برای هر خانواده ای تبدیل بشه.

سلام. ببخشید چند روزی دسترسی نداشتم. ممنون از لطف شما masmori عزیز.
والا دلیلی که نمیشه پیدا کرد دستکم من چیزی پیدا نکردم فقط میشه مواردی حدس زد. بلی متاسفانه مشکلات زیادی برای خانواده ها ایجاد میکنه.
جهت اطلاع شماو سایر دوستان؛ سفارت در پاسخ ایمیل پیگیری هم گفته که هیچ تاریخ مشخصی نمیتونه برای کلیر شدن من اعلام کنه و خانواده ام هم میبایست تا قبل از انقضای ویزا حتما عازم بشوند. بعبارتی تمدید ویزا ایشان هم امکان پذیر نیست.Sad

ای بابا! البته مجردی هم عالمی دارهWink
حالا از پرونده من از بین چارنفر فقط خودم آپدیت شدم تو سیس تو دسامبر! خب بگو تو که می خواستی بررسی کنی بقیه رم بررسی می کردی!!
بهرحال با امید به حل مشکل شما و مشکلات همه
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
شعری از نیما که مناسب حال و روز منتظران کلیراست تقدیم به همه:
تو را من چشم در راهم شباهنگام
که می گیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی
وزان دلخستگانت راست اندوهی فراهم
تورامن چشم درراهم
شباهنگام درآن دم که برجادرهاچون مرده ماران خفگانند
درآن نوبت که بندددست نیلوفربه پای سروکوهی دام
گرم یادآوری یا نه من ازیادت نمی کاهم
تورامن چشم درراهم.
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
[quote=
با سلام
براي اينكه از كسالت در بياد شعر خوبي بود .
بچه هاي لاتاري مي گويند قبل از كليير شدن حتما يك اپديت بهمون مي خوره پس اگه چند بار اپديت شديد احتمال كليير شدن زياده . البته بعد از 179 روز .Cool
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-17 ساعت 15:28)مير منصور نوشته:  [quote=
با سلام
بچه هاي لاتاري مي گويند قبل از كليير شدن حتما يك اپديت بهمون مي خوره پس اگه چند بار اپديت شديد احتمال كليير شدن زياده . البته بعد از 179 روز .:cool:

قابل شمارو نداشتShy
حالا چرا 180 روز نه و 179 روز؟
یا بهتره بگیم شش ماه.
پس اینکه میگفتن دارن پروسه رو کوتاهش میکنن چی بود؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان آیا عوض شدن آدرس پتیشنر بعد از مصاحبه وقبل از کلیر شدن دیگه لازمه اعلام بشه؟ وبه کجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان عزیر<br />
من خودم دو ماه پیش بعد از سه ماه از مصاحبه کلیرنس شدم الان هم آمریکام فقط برای راهنمایی دوستان و با توجه به تجربه خودم به مرحله آپدیت شدن در سایتceac توجه کنید هر چه بیشتر آپدیت بشید به مرحله اخر نزدیکتر و اگر در بین یک یا دو روز چند دفعه آپدیت شدید یعنی کلیرنس شما انجام شده...<br />
موفق باشید<br/>
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، مير منصور ، shandiz ، m_ganj
(2015-02-17 ساعت 15:48)masmori نوشته:  
(2015-02-17 ساعت 15:28)مير منصور نوشته:  [quote=
با سلام
بچه هاي لاتاري مي گويند قبل از كليير شدن حتما يك اپديت بهمون مي خوره پس اگه چند بار اپديت شديد احتمال كليير شدن زياده . البته بعد از 179 روز .:cool:

قابل شمارو نداشتShy
حالا چرا 180 روز نه و 179 روز؟
یا بهتره بگیم شش ماه.
پس اینکه میگفتن دارن پروسه رو کوتاهش میکنن چی بود؟؟
جهت مزاح گفتم 179 روز كه با حرف افيسر و دوستان مغايرت نداشته باشه .در هر صورت اگه شانس ماست 6 ماه هم ميگذره بايد دوباره بريم مديكال .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان