کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
باسلام به سند باد عزيز
سوال شما . سوال منهم هست .
مدارك مورد نياز اعلام شده در برگه ابي ارائه شده توسط سفارت بما . فقط روي پاسپورت را تيك زده . بعبارتي بمعني اينست كه فقط به پاس شما نياز است . ولي اينكه اعتبار ويزا را به مديكال متصل كردند . يعني چطوري كنترل مي شود . ويزا تاريخ شروع و پايان دارد ؟ ندارد ؟ البته اونا از طريق سيستمي كه دوستمون گفتند متوجه شروع و پايان ويزا مي شوند ولي ما چگونه متوجه شويم اگر فاميل ما كه 4 ماه 10 روز از مديكالش گذشته اگه بعد از شش ماه نرود بعد در بدو ورود او را ديپورت مي كنند؟. يا مي فرستند ازمايش در عمريكا البته در جايي از مهاجر خوانده بودم ولي متاسفانه ياد نمي ايد كه چه مي شود . در ضمن سند باد گرامي بهتر است براي سهولت كار به همان مركز قبلي مراجعه شود . بهر حال اسم و مشخصات شما قبلا وارد سيستم انها شده و مشتري قديمي هستيد .مگر اينكه بغير از nmc رفته باشيد و هزينه ها زياد شده باشه و بخواي كمتر هزينه كني .
اما مدارك مورد نياز مديكال مجدد پاس + كارت زرد واكسن پاستور + نامه قبلي دكتر + نامه اماده بودن ويزا + پول بي زبون منتظر راهنمايي دوستان گرامي هستم موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، masmori
سلام میرمنصور عزیز
یکمی شرایط شما متفاوته چون ما ویزا و پاکت زرد را قبلا گرفتیم. مسولین صدور ویزا احتمالا چون ویزا من آماده نبوده لطف کردند ویزا خانوداه ام را 6 ماهه صادر کردند. در حالیکه در همان روز برای یکی دیگر از اقوام که کل خانواده ویزا گرفتند تاریخ انقضا ویزاشون را همان تاریخ انقضا مدیکال قرار دادند. یعنی بر خلاف رویه که معمولا اعتبار ویزا 6 ماهه میباشد ویزای آنها حدود دو ماه و چند روز اعتبار داشت.
بینید روز مصاحبه گزارش مدیکال را از ما تحویل گرفتند و طبیعتا تاریخ انقضای آنرا در سیستم شان ثبت کردند.
بله ویزا تاریخ صدور و تاریخ انقضا دارد. اینها مشاهدات بنده از روند مصاحبه - مدیکال و اخذ ویزا خانواده خودم و اقوام میباشد.
اینکه کسی را بدلیل نداشتن مدیکال معتبر دیپورت میکنند یا نه را اطلاعی ندارم اما در یکی از پست ها سالهای قبل فکی میکنم frozen mind نوشته بودند که همان جا میفرستند مدیکال. ولی این موضوع را اصلا مطمئن نیستم.
بهر روی مدیکال شما هنوز یک ماه و چندروز اعتبار داره و اگر سفارت تغییر رویه نداده باشه به شما ویزا با اعتبار همین مدت میدهند و میبایست حتما تا قبل از انقضا وارد امریکا بشید. موفق باشید
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
(2015-02-23 ساعت 14:38)sanbad نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که وقتی مدیکال مجدد انجام میدیم درحالیکه قبلا ویزا و پاکت مدارک گرفتیم آیا گزارش مدیکال باید به سفارت تحویل دهیم یا همراه پاکت ببریم آمریکا؟ و سوال بعدی این که آیا میشه که به یه مرکز پزشکی دیگه در امارات مراجعه کنیم یا حتما همون جایی که دفعه پیش رفتیم؟
این ها را ایمیلی از سفارت سوال کردم هنوز پاسخی ندادند؟ ممنون

سوال مهمی رو مطرح کردین که برای خودم هم هست اینکه در مدیکال مجدد
به مرکز دیگری میشه رفت یا همون مرکز قبلی حتما باید رجوع کرد؟ در پستی خوندم که میشه اما هزینه بیشتری
بایستی داد.
یا اساتید مطلع پاسخ میدن و یا اینکه بهتره با کلینیک ها تماس بگیریم.
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، مير منصور
(2015-02-24 ساعت 07:08)masmori نوشته:  
(2015-02-23 ساعت 14:38)sanbad نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که وقتی مدیکال مجدد انجام میدیم درحالیکه قبلا ویزا و پاکت مدارک گرفتیم آیا گزارش مدیکال باید به سفارت تحویل دهیم یا همراه پاکت ببریم آمریکا؟ و سوال بعدی این که آیا میشه که به یه مرکز پزشکی دیگه در امارات مراجعه کنیم یا حتما همون جایی که دفعه پیش رفتیم؟
این ها را ایمیلی از سفارت سوال کردم هنوز پاسخی ندادند؟ ممنون

سوال مهمی رو مطرح کردین که برای خودم هم هست اینکه در مدیکال مجدد
به مرکز دیگری میشه رفت یا همون مرکز قبلی حتما باید رجوع کرد؟ در پستی خوندم که میشه اما هزینه بیشتری
بایستی داد.
یا اساتید مطلع پاسخ میدن و یا اینکه بهتره با کلینیک ها تماس بگیریم.

با سلام. دوستان چون ما کلینینک قبلی پرونده داریم و ثبت شده کارها راحت انجام میشه اگر خاطرتون باشه قبل از انجام مدیکال فرمهایی را باید پر میکردیم بنابر این هر جای دیگه باید دوباره مراحل را طی کنیم مگر اینکه قبلا کلینینک با قیمت بالایی رفته بودیم که ارزش داره تغییر بدیم و امیدوارم هیچکدام نیاز به تجدید مدیکال نداشته باشیم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، مير منصور ، masmori
[quote='مير منصور
با سلام به دوستان گرامي .
بعد از مشكلات پيش آمده براي 3 كيس فعال خانواده . براي يكي از كيسها در سايت سفارت ابوظبي مطلب زير را بصورت قرمز اعلام مي كرده . لطفا راهنمايي بفرماييد . چه كنيم.

no
information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers
.
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان:
همانطور که نوشته شماره کیس رو اشتباه وارد می کنید چون شماره ای که وارد می کنید مربوط به موردی است که فرم refusal یا کناره گیری را پر کرده!!
شاید لازمه به سفارت ای میل بزنید
پاسخ
حالا من چه باید کنم؟
جوینت اسپانسرم امروز زد زیرش و امتناع کرد و گفت وکیلش گفته مسولیت داره!

حالا از کجا پیدا کنمSad
پاسخ
(2015-02-24 ساعت 21:57)masmori نوشته:  همانطور که نوشته شماره کیس رو اشتباه وارد می کنید چون شماره ای که وارد می کنید مربوط به موردی است که فرم refusal یا کناره گیری را پر کرده!!
با سلام و تشكر از پاسخ شما دوست گرامي . دقيقا منهم از همين كلمه نگران هستم . چون شماره كيس را چندين بار كنترل كردم درست بود و نامه امتناع هم نوشته نشده است در هر صورت از توجه تان ممنون .
در مورد كو اسپانسر يا اسپانسر ما كه ايران هستيم خيلي كار را ساده فرض مي كنيم . اما ..... ولي انها كه انطرف هستند و تقسيم كار واقعي صورت گرفته هر كسي در كار خودش بخودش اجازه اظهار نظر ميدهد . بنابراين وقتي شما در خواست اسپانسري از يك هموطن مي كني بلافاصله مي گويد . باشه . اما بعد از مدتي وقتي تحقيق مي كند متوجه مسؤليت سنگين كارش مي شود بعد پس ميزند بايد به انها حق داد و بدنبال فرد ديگري گشت . موفق باشيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori
سلام .
آقا توي اين تاپيك كلييرنس خانوادگي فقط منو مهتاب83 و masmori , sanbad باقي مونديم خلاصه هر طوري هست خودمون جهار نفري بايد گليم اين تاپيك را بكشيم ببريم اونور اب .........خدا قوت كدخدا .
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، مهتاب 83 ، masmori
(2015-02-25 ساعت 15:33)مير منصور نوشته:  سلام .
آقا توي اين تاپيك كلييرنس خانوادگي فقط منو مهتاب83 و masmori , sanbad باقي مونديم خلاصه هر طوري هست خودمون جهار نفري بايد گليم اين تاپيك را بكشيم ببريم اونور اب .........خدا قوت كدخدا .

ظاهرا که همینطوره. البته اینکه سایر دوستان کلیر شدند و رفتند جای بسی خوشحالیست. ممنون از همراهی و یاری همه دوستان.
من هنوز در مورد مدیکال مجدد پاسخی از سفارت دریافت نکردم. بمحض کسب هرگونه خبری حتما اطلاع رسانی خواهم کرد. ارادتمند
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: مهتاب 83 ، مير منصور ، masmori
(2015-02-24 ساعت 21:57)masmori نوشته:  همانطور که نوشته شماره کیس رو اشتباه وارد می کنید چون شماره ای که وارد می کنید مربوط به موردی است که فرم refusal یا کناره گیری را پر کرده!!
آقا من ترجمه كناره گيري براي اونور ابي گفتم . بيچاره ها هول كردند بعد كاشف بعمل امد كه كلمه refusal sheet همان برگه ابي كه بعد از مصاحبه بهمون دادن . اسمت چي بود ماسموري ؟ يا نمي دونم چي انشاله هر زودتر بري توي ينگه دنياي تا معني اين كلمه بالايي رو درست ترجمه كني . بقول مادر دوستم . به سيب بگي اپل . اين 113 ما را دچار مشكل كرده بنويسيد زود تر ازش رد بشيم. موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori
(2015-02-25 ساعت 17:35)مير منصور نوشته:  
آقا من ترجمه كناره گيري براي اونور ابي گفتم . بيچاره ها هول كردند بعد كاشف بعمل امد كه كلمه refusal sheet همان برگه ابي كه بعد از مصاحبه بهمون دادن . اسمت چي بود ماسموري ؟ يا نمي دونم چي انشاله هر زودتر بري توي ينگه دنياي تا معني اين كلمه بالايي رو درست ترجمه كني . بقول مادر دوستم . به سيب بگي اپل . اين 113 ما را دچار مشكل كرده بنويسيد زود تر ازش رد بشيم. موفق باشي

دمت گرمRolleyes منم ترسوندی. بالاخره ما درد مشترک داریم. همون 221g بالای برگه آبی نوشته شدهو منو ببخشید. ولی ترجمه کلمه درسته. خودم هزار استرس و درد دارم باید بگردم دنبال اسپانسر.Sadاونم تو این شرایط. اما امیدوار هستم.
راستی اسم من مسعود است. با آرزوی موفقیت.
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، مير منصور
خوشحال باشيد چون شماها حداقل مصاحبه رفتيد يه قدم از ما جلوتريد
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، sanbad ، مهتاب 83 ، masmori
با عرض سلام خدمت دوستان. منم به جمع این فروم آمدم. قبل هر چیز از همتون به خاطر اطلاعات ممنونم. من برای مامان و بابام اقدام کردم که ۲۳ فوریه در ابو ظبی مصاحبه شدند. بابام کارمند بازنشسته بانک و سربازی سال ۴۶ رفته. مادر هم خانه‌دار هست. افسر بد از مصاحبه گفته همه چیز خوبه و ۲ ماه مراحل اداری طول میکشه. خیلی‌ هم خوش اخلاق بوده. تاکید هم کرده که این کاملا نرمال هست. ورقه آبی داده. تا حالا پدرم یک بار آپدیت شده. با امید موفقیت برای همه
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، مير منصور ، masmori
(2015-02-26 ساعت 11:21)arezoue نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان. منم به جمع این فروم آمدم. قبل هر چیز از همتون به خاطر اطلاعات ممنونم. من برای مامان و بابام اقدام کردم که ۲۳ فوریه در ابو ظبی مصاحبه شدند. بابام کارمند بازنشسته بانک و سربازی سال ۴۶ رفته. مادر هم خانه‌دار هست. افسر بد از مصاحبه گفته همه چیز خوبه و ۲ ماه مراحل اداری طول میکشه. خیلی‌ هم خوش اخلاق بوده. تاکید هم کرده که این کاملا نرمال هست. ورقه آبی داده. تا حالا پدرم یک بار آپدیت شده. با امید موفقیت برای همه

باسلام چقدر خوبه تعداد كه زياد ميشه انگاري اميد هم زياد ميشه هر كسي گوشه كار را يعني در اوردن پاسخ به سوالات را پيدا كنه و به همه بگه چون مسابقه كنكور دانشگاه كه نيست جا كم بياد . براي همه جا هست . راستي مسعود جان مشكل اسپانسر را خودت يا اسپانس اولت بايد برايت پيدا كند مي دونم خيلي سخته ولي پيدا ميشه . موفق باشيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، sanbad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان