موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. پیرو صحبت دوست عزیز farshad_shad عرض میکنم که برای فایل ما بعد از آپدیت اولیه فقط طی دو روز آخر در سیس آپدیت داشتیم. و بعد از ظهر روز دوم در سایت سفارت کلیرنس اعلام شد. هرچند علیرغم این ویزا من بعدا ندادند.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-21 ساعت 11:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-21 ساعت 11:57 توسط مير منصور.)
(2015-02-18 ساعت 15:04)sanbad نوشته: سلام. پیرو صحبت دوست عزیز farshad_shad عرض میکنم که برای فایل ما بعد از آپدیت اولیه فقط طی دو روز آخر در سیس آپدیت داشتیم. و بعد از ظهر روز دوم در سایت سفارت کلیرنس اعلام شد. هرچند علیرغم این ویزا من بعدا ندادند.
با سلام به سند باد عزيز
كيس شما چند عضو دارد؟ احتمالا شما نفر اصلي نبوديد و گرنه به ديگران هم نمي دادند . دليلش را حدس مي زنيد ؟ بهتره يك ايميل بزنيد و علت را جويا شويد . موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
دیروز اسم من تو سایت CEAC برای بار دوم update شد . اولی ۱۰ روز بعد از مصاحبه بود و دومی ۲ ماه و ۱۰ روز .
کسی آمار داره که تا موقع کلیر شدن چند بار باید update بشه یا معمولا اون هایی که کلیر شدن چند بار update شدن ؟
تاریخ مصاحبه ما ۹ دسامبر بوده .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-21 ساعت 12:37)Farajvan نوشته: سلام .
دیروز اسم من تو سایت CEAC برای بار دوم update شد . اولی ۱۰ روز بعد از مصاحبه بود و دومی ۲ ماه و ۱۰ روز .
کسی آمار داره که تا موقع کلیر شدن چند بار باید update بشه یا معمولا اون هایی که کلیر شدن چند بار update شدن ؟
تاریخ مصاحبه ما ۹ دسامبر بوده .
با سلام شرايطمان مثل هم است ما هم دو بار اپديت شديم و در حدود 2 ماه گذشته ولي چند نفر از دوستان 4 ماه بيشتر رفتند ولي اپديت نشدن .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به سند باد عزيز
كيس شما چند عضو دارد؟ احتمالا شما نفر اصلي نبوديد و گرنه به ديگران هم نمي دادند . دليلش را حدس مي زنيد ؟ بهتره يك ايميل بزنيد و علت را جويا شويد . موفق باشيد .
[/quote]
سلام میرمنصور عزیز
سه نفر هستیم. بله من نفر اصلی نیستم. همان زمان مکاتبه کردیم جواب خاصی ندادند. فقط میگن که AD. Process هنوز تمام نشده و هیچ برآوردی از زمان اتمامش هم ندارند. من کار دولتی نداشتم. فقط سربازی داشتم. البته هستند کسانی که تازه سرباز بودند و ویزا هم گرفتند. بنابراین واقعا هیچ حدسی نمیشه زد.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sanbad' pid='580949' dateline='1424510296']
با سلام به سند باد عزيز
خوب جاي نگراني ندارد . ادارات دولتي عمريكا بدتر از بوركينافاسو است . جدي ميگم اونا دقت شون توي ساختن جنيفر لوپز هاست و بس كار ديگه هم بلد نيستند گيجي در ارسال مدارك و غيره است انشاله بزودي حل ميشه . ولي با توجه به روند دادن ويزا به كيسهاي خانوادگي بشما زود رسيدگي كردند . چون ما خانوادگي شامل چند كيس خواهر و برادر همراه با اهل و عيال هستيم كه بعضي 2 ماه زودتر از شما و همزمان با شما مصاحبه در ابوظبي داشتن كه خبري از كليير انها نيست در هر صورت نكران نباشيد بزودي خبر خوش ميرسه . برو تدارك سفر اصلي را ببين كه ....... خدا قوت . موفق باشي .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-21 ساعت 17:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-21 ساعت 18:03 توسط مير منصور.)
با سلام .
مدير گرامي و پرشور اگر صلاح ميدوني بيا و بگشا "دفتري " كه بعد از كليير شدن و با گذشت 4 ماه از مديكال و داشتن فرزند كنكوري كه علاقه مند هستيم تا 4 يا 5 ماه ديگر در وطن عزيز بمانيم . چه ها بايد بكنيم و از راهنمايي دوستان استفاده كنيم . وگرنه دوستان محبت كنند هميجا راهنمايي كنند . چون مديكال تمام مي شود . و .......
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما برای دومین بار درceac اپدیت شدیم اولین بار 8 روز بعد مصاحبه و بار دوم 20 feb ولی در سایت سفارت هیچ خبری نیست این اپدیت ها چه معنی داره؟ایا دارن بررسی میکنند میتونیم امیدوار باشیم یا بیخیال ceac بشیم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-22 ساعت 09:15)masmori نوشته: (2015-02-21 ساعت 14:11)مير منصور نوشته: [quote='sanbad' pid='580949' dateline='1424510296']
با سلام به سند باد عزيز
خوب جاي نگراني ندارد . ادارات دولتي عمريكا بدتر از بوركينافاسو است . جدي ميگم اونا دقت شون توي ساختن جنيفر لوپز هاست و بس كار ديگه هم بلد نيستند گيجي در ارسال مدارك و غيره است انشاله بزودي حل ميشه . ولي با توجه به روند دادن ويزا به كيسهاي خانوادگي بشما زود رسيدگي كردند . چون ما خانوادگي شامل چند كيس خواهر و برادر همراه با اهل و عيال هستيم كه بعضي 2 ماه زودتر از شما و همزمان با شما مصاحبه در ابوظبي داشتن كه خبري از كليير انها نيست در هر صورت نكران نباشيد بزودي خبر خوش ميرسه . برو تدارك سفر اصلي را ببين كه ....... خدا قوت . موفق باشي .
این گفته شما کمی عجیبه چون ساختار الکترونیکی ست به عبارت دیگه شما نمی تونید برید دنبال فلان یارو که پرونده زیر دستشه بگردید یا اساسا چنین فردی نیست
همین قرعه کشی گرین کارد با حجم عظیم جهانی اش آیا خللی یا گیجی به قول شما درش میشه پیدا کرد؟ مثلا بگن سیستم امسال قاطی کرده یا مسیول پرونده رفته مرخصی و تا برگرده شما منتطر بمونید یا رفته نهار و..
به نظر من روندطولانی AP نتیجه سختگیری در اثر رخدادهای سال های اخیر هستش
البته دوستمون میرمنصور کمی مزاح کردند. اما بنظرم خیلی هم سیستم شان دقیق نیست. یعنی در حد انتظار ماو یا آنچه که باید باشد نیست. گواه آن, شنیده ها از تجربیات دوستان و اقوام میباشد. اتفاقا همین لاتری که گفتید چند سال پیش مدتی بعد از اعلام نتایج آنرا باطل کردند بدلیل نقص سیستم و مجدد انجام شد و خیلی ها دچار مشکل شدند.
در مورد پرونده خود ما هم نکته جالبی داشت و اینکه من وخانواده با هم آپدیت میشدیم از دو روز قبل از اینکه کلیر بشیم تا زمان صدور ویزاها. فقط روزی که ویزای خانواده صادر شد و وضعیت ISSUED شد ولی برای من همان AD.Pr ماند. قاعدتا پرونده من نمبایست آپدیت میشد. با همه این احوال چون هیچ اطلاعاتی از نحوه این امور موجود نیست همه اینها حدس و گمان است. ارادتمند همه دوستان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-22 ساعت 09:15)masmori نوشته: این گفته شما کمی عجیبه چون ساختار الکترونیکی ست به عبارت دیگه شما نمی تونید برید دنبال فلان یارو که پرونده زیر دستشه بگردید یا اساسا چنین فردی نیست
همین قرعه کشی گرین کارد با حجم عظیم جهانی اش آیا خللی یا گیجی به قول شما درش میشه پیدا کرد؟ مثلا بگن سیستم امسال قاطی کرده یا مسیول پرونده رفته مرخصی و تا برگرده شما منتطر بمونید یا رفته نهار و..
به نظر من روندطولانی AP نتیجه سختگیری در اثر رخدادهای سال های اخیر هستش
با سلام به دوست گرامي
خيلي دوست دارم كلام شما را منطبق با سيستمي بودن و علمي بودن دفاتر بخدمت گرفتن مهاجرين را بعنوان شهر وندان اتي خودشان قبول كنم ولي از سال 2009 بطور مستمر در حال پي گيري اين پرونده هستم . و در كنار كار خودم و خانواده نگاهي هم به كيس هاي لاتاري دارم و بي نظمي هاي بسيار و بالا پايين شدن شايد بي دليل بسياري ديدم . و چون از پشت ميز انها خبر ندارم بهترين قضاوت اينست كه انها مردماني بكار گرفته شده از اقصا نقاط جهان هستند و در نظم بي نظير انها خلل وارد مي كنند . عقب گرد 2 ساله كيسهاي خودمان را ياد اوري مي كنم . اتفاق لاتاري 2013 را كه زندگي بسياري از ايراني ها را ويران كرد را ياداوري مي كنم . انشاله ميرويم و تجربيات ديگر هموطن ها را كه شنيديم و نا ديده گرفتيم را با تمام وجود لمس ميكنيم . مثلا خالي كردن صندلي دانشگاه خاص براي پسر آقاي خاص . در عين حال نظر شما در يك نظم جهاني مي تواند كاملا درست و متين باشد . و انچه قبلا گفته شد كوششي بودن براي رفع نگراني دوست ديگري كه منتظر سرنوشت اش است . قربانت مير منصور
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-22 ساعت 10:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-22 ساعت 10:59 توسط مير منصور.)
[quote='مير منصور' pid='581174' dateline='1424585773']
با سلام .
حالا لطفا كمك كنيد . چرا سايت ceac با سايت ابوظبي همگام نيست . چون من چند تا كيس خانواده را بيشتر از طريق سايت ceac پيگيري مي كردم ديروز بطور اتفاقي وارد سايت ابو ظبي شدم ديدم يكي از كيس ها اعلام كرده اماده تحويل دادن ويزا است و بهتر است به موقع اقدام شود تا مشكلي برايش پيش نيايد .
اما انچه كه سوال ايجاد مي كند اينست كه در پايين نامه نوشته ... اخرين اپديت اول فوريه در صورتي كه من هر روز سايت ceac را چك مي كردم و امروز هم كه چك كردم چيزي اعلام نكرده . حال ايا اخرين اپديت به معني شروع ابلاغ كار به ماست يعني ما مدت 22 روز را از دست داديم ؟ يا نه شروع ابلاغ در چه تاريخ مي تواند باشد ؟ و كيسهاي خانوادگي براي گرفتن ويزا از زمان ارسال نامه سفارت چقدر فرصت داريم ؟ چون اين دوست مورد نظر شديدآ بيمار است و فعلا امكان اقدام ندارد . ولي چون 4 ماه از زمان مصاحبه اش گذشته در زير نامه گفته اند بايد براي مديكال مجدد اقدام كند . با تشكر موفق باشيد .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-22 ساعت 10:59)مير منصور نوشته: [quote='مير منصور' pid='581174' dateline='1424585773']
با سلام .
حالا لطفا كمك كنيد . چرا سايت ceac با سايت ابوظبي همگام نيست . چون من چند تا كيس خانواده را بيشتر از طريق سايت ceac پيگيري مي كردم ديروز بطور اتفاقي وارد سايت ابو ظبي شدم ديدم يكي از كيس ها اعلام كرده اماده تحويل دادن ويزا است و بهتر است به موقع اقدام شود تا مشكلي برايش پيش نيايد .
اما انچه كه سوال ايجاد مي كند اينست كه در پايين نامه نوشته ... اخرين اپديت اول فوريه در صورتي كه من هر روز سايت ceac را چك مي كردم و امروز هم كه چك كردم چيزي اعلام نكرده . حال ايا اخرين اپديت به معني شروع ابلاغ كار به ماست يعني ما مدت 22 روز را از دست داديم ؟ يا نه شروع ابلاغ در چه تاريخ مي تواند باشد ؟ و كيسهاي خانوادگي براي گرفتن ويزا از زمان ارسال نامه سفارت چقدر فرصت داريم ؟ چون اين دوست مورد نظر شديدآ بيمار است و فعلا امكان اقدام ندارد . ولي چون 4 ماه از زمان مصاحبه اش گذشته در زير نامه گفته اند بايد براي مديكال مجدد اقدام كند . با تشكر موفق باشيد .
خوب این هم شاهد دیگری است برای کم دقتی دوستان سازمان مهاجرت.
بگذریم. بهرحال تاریخ ابلاغ همان بوده و تاخیر دارید متاسفانه. البته بعید میدانم مشکلی باشد. اما اون جمله مدیکال مجدد ظاهرا بصورت پیش فرض اونجاست و محل ندارد. چرا که مدیکال 6 ماه معتبر است. تجربه ای که دارم بابت بستگان که اخیرا ویزا گرفتند این بود که اعتبار ویزا را پایان اعتبار مدیکال قرار میدهند.
بهر حال بنظرم در اسرع وقت به سفارت مراجعه کنید. ایشالا که تغییر در رویه شان نداده باشند. موفق باشید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی اطلاع داره که وقتی مدیکال مجدد انجام میدیم درحالیکه قبلا ویزا و پاکت مدارک گرفتیم آیا گزارش مدیکال باید به سفارت تحویل دهیم یا همراه پاکت ببریم امریکا؟ و سوال بعدی این که آیا میشه که به یه مرکز پزشکی دیگه در امارات مراجعه کنیم یا حتما همون جایی که دفعه پیش رفتیم؟
این ها را ایمیلی از سفارت سوال کردم هنوز پاسخی ندادند؟ ممنون