کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-04-25 ساعت 22:44)karo.eng نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 08:33)مير منصور نوشته:  آدرس ایمیل ابوظبی برای ویزاهای مهاجرتی: AbuDhabiIV@state.gov[quote='molaie' pid='597474' dateline='1429775430']
سلام دوستان ما الان پنج ماه و نیم از مصاحبمون میگذره و هیچ خبری نیست بغیر از روز اول اپدیت هم نشده کیسن F4و چهار نفر هم هستیم از دوستانی که ادرس ایمیل سفارت آمریکا در ابوظبی و میدونن لطفا برای من بنویسن

سلام
برید به این آدرس http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
سایت ف ی ل تر است. بعد مطابق مطالب نوشته شده ادامه بدید. بعد با کیس نامبر از تو همون صفحه مستقیم ایمیل بزنید. حتی میتونید عکس یا اسناد رو ضمیمه ایمیل کنید. معمولا یک یا دو روزه جواب میدن. موفق باشید
[
سلام متشکر از راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori ، msar
(2015-04-23 ساعت 12:20)molaie نوشته:  سلام دوستان ما الان پنج ماه و نیم از مصاحبمون میگذره و هیچ خبری نیست بغیر از روز اول اپدیت هم نشده کیسن F4و چهار نفر هم هستیم از دوستانی که ادرس ایمیل سفارت آمریکا در ابوظبی و میدونن لطفا برای من بنویسن

حالا چه عجله ای دارینWink
ظاهرا این که پیش بینی میشد امسال سریعتر پیش میره درست از آب درنیامدحداقل تا این لحظهSad
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: msar
(2015-04-29 ساعت 07:39)masmori نوشته:  
(2015-04-23 ساعت 12:20)molaie نوشته:  سلام دوستان ما الان پنج ماه و نیم از مصاحبمون میگذره و هیچ خبری نیست بغیر از روز اول اپدیت هم نشده کیسن F4و چهار نفر هم هستیم از دوستانی که ادرس ایمیل سفارت آمریکا در ابوظبی و میدونن لطفا برای من بنویسن

حالا چه عجله ای دارینWink
ظاهرا این که پیش بینی میشد امسال سریعتر پیش میره درست از آب درنیامدحداقل تا این لحظهSad
سلام به دوستان مهاجر سرا
راستش از بس منتظر موندیم خوصلمون سر رفت سیزده ساله تو نوبتیم حالا هم که نوبتمون شده افتادیم گیر این قسمت داستان البته ما که داریم زندگیمونو میکنیم ولی بلاتکلیفی بده مثلا بگن یکسال طول میکشه یا بیشتر یا کمتر بدونی کی نوبتت میشه برنامه ریزی کنی که متاسفانه نمیشه
البته من دیروز ایمیل زدم به سفارت گفتم نزدیک شش ماه از مصاحبه ما میگذره و هیچ خبری نیست چند ساعت بعد جواب دادن که پرونده شما مراحل اداریشو طی میکنه و بزودی شما اپدیت خواهی شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، arezoue ، msar ، Daneshjo
دقیقا گفتند بزودی آپدیت میشین؟
f4 هستین؟
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: msar ، Daneshjo
سلام
با تبریک به کلیرها شوهر من بعد از ۵۰۵ ماه انتظار در حالی کلیر شد که چند روز بود دعا میکردیم نشه به خاطر حال بد پدرم.التماس دعا دوستان دلم پره.۱ من وقتی میره سفارت بازم باید مثل سری قبل آمریکا باشم؟ یا اجاره نامه ببره کافیه؟ آخه گفته مدارک دمیسایل ایمیل کنید.
۲.آیا خودشم باید بره سفارت؟ یا فقط پاسپورت و نقص مدرک بفرسته؟
۳.آیا شنبه صبح بره ان ام سی عصرش یا فردا صبحش جواب میدن که ظهر بتونه ابوظبی باشه؟
ممنونم شرایط بدیه ۳ ساله ازدواج کردیم واز همون موقع درگیر سرطان پدرم. کاش اصلا اقدام براش نکرده بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، arezoue ، masmori ، msar ، Daneshjo
(2015-04-29 ساعت 12:34)farnaz.f نوشته:  سلام
با تبریک به کلیرها شوهر من بعد از ۵۰۵ ماه انتظار در حالی کلیر شد که چند روز بود دعا میکردیم نشه به خاطر حال بد پدرم.التماس دعا دوستان دلم پره.۱ من وقتی میره سفارت بازم باید مثل سری قبل آمریکا باشم؟ یا اجاره نامه ببره کافیه؟ آخه گفته مدارک دمیسایل ایمیل کنید.
۳.آیا شنبه صبح بره ان ام سی عصرش یا فردا صبحش جواب میدن که ظهر بتونه ابوظبی باشه؟
ممنونم شرایط بدیه ۳ ساله ازدواج کردیم واز همون موقع درگیر سرطان پدرم. کاش اصلا اقدام براش نکرده بودم.
با ارزوي سلامتي براي پدر گرامي
فرناز خانم با توجه به گذشت 5 ماه و نيم و 15 روز بافي مانده به اتمام مديكال . چنانچه همسر شما مي توانند بلافاصله راهي عمريكا بشوند .كه بسيار خوب است . ولي چنانچه مجبور هستند مدت بيشتري داشته باشند . بايد بروند و مديكال خود را تجديد نمايند . تا فرصت بيشتري بدست بياورند . پس حتما بايد حودشان بروند . اگر صبح شنبه بروند با خواهش و تمنا و پول بيشتر مي توانند جواب بگيرند از مليكا كمك بگيرند و بلافاصله با ايشان بروند سفارت قبل از ساعت 2 و روز چهارشنبه ويزا بگيرند . اما در هر صورت خودشان بايد بروند . باز هم ارزوي سلامتي براي ايشان دارم .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: farnaz.f ، msar
فرناز خانم با توجه به گذشت 5 ماه و نيم و 15 روز بافي مانده به اتمام مديكال . چنانچه همسر شما مي توانند بلافاصله راهي عمريكا بشوند .كه بسيار خوب است . ولي چنانچه مجبور هستند مدت بيشتري داشته باشند . بايد بروند و مديكال خود را تجديد نمايند . تا فرصت بيشتري بدست بياورند . پس حتما بايد حودشان بروند . اگر صبح شنبه بروند با خواهش و تمنا و پول بيشتر مي توانند جواب بگيرند از مليكا كمك بگيرند و بلافاصله با ايشان بروند سفارت قبل از ساعت 2 و روز چهارشنبه ويزا بگيرند . اما در هر صورت خودشان بايد بروند . باز هم ارزوي سلامتي براي پدر دارم .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: farnaz.f ، masmori ، msar

تبریک به خاطر کلیرنس و با آرزوی حل مشکلات.
با ان ام سی تماس بگیرید همانطور که می دانید روزهای شنبه در دبی نیمه تعطیل است یعنی بعضی کار نمی کنند.
وشما چه کتگوری هستید ؟ این کلیرنس برای کار ما هم مهمه. ممنون
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
(2015-04-29 ساعت 15:21)مير منصور نوشته:  
فرناز خانم با توجه به گذشت 5 ماه و نيم و 15 روز بافي مانده به اتمام مديكال . چنانچه همسر شما مي توانند بلافاصله راهي عمريكا بشوند .كه بسيار خوب است . ولي چنانچه مجبور هستند مدت بيشتري داشته باشند . بايد بروند و مديكال خود را تجديد نمايند . تا فرصت بيشتري بدست بياورند . پس حتما بايد حودشان بروند . اگر صبح شنبه بروند با خواهش و تمنا و پول بيشتر مي توانند جواب بگيرند از مليكا كمك بگيرند و بلافاصله با ايشان بروند سفارت قبل از ساعت 2 و روز چهارشنبه ويزا بگيرند . اما در هر صورت خودشان بايد بروند . باز هم ارزوي سلامتي براي پدر دارم .
خیلی ممونم نمیدونید من وقتی میره سفارت بازم باید مثل سری قبل آمریکا باشم؟ یا اجاره نامه ببره کافیه؟
تکس۲۰۱۴ هم لازمه؟
آیا ۱۰ می سفارت باز شده؟ آیا ایمیل بدم بپرسم؟
ان ام سی ۵شنبه عصر بازه؟ کلا ساعت کار صبح و عصر شون چند تا چنده؟
سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: msar
(2015-04-30 ساعت 12:10)farnaz.f نوشته:  
(2015-04-29 ساعت 15:21)مير منصور نوشته:  
خیلی ممونم نمیدونید من وقتی میره سفارت بازم باید مثل سری قبل آمریکا باشم؟ یا اجاره نامه ببره کافیه؟
تکس۲۰۱۴ هم لازمه؟
سپاسگزارم
با پوزش یه سؤال دیگه: ملیکا میگه ویزا ۵شنبه میدهند نه ۴شنبه و باید ابوظبی تحویل بگیری ساعت ۲ مگه نمیفرسند دبی؟ ساعت ۴ پرواز به شیرازه. نظرتون چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، msar
(2015-04-30 ساعت 12:56)farnaz.f نوشته:  
(2015-04-30 ساعت 12:10)farnaz.f نوشته:  
(2015-04-29 ساعت 15:21)مير منصور نوشته:  [quote='farnaz.f' pid='600301' dateline='1430294646']
سلام
تکس۲۰۱۴ هم لازمه؟
سپاسگزارم
با پوزش یه سؤال دیگه: ملیکا میگه ویزا ۵شنبه میدهند نه ۴شنبه و باید ابوظبی تحویل بگیری ساعت ۲ مگه نمیفرسند دبی؟ ساعت ۴ پرواز به شیرازه. نظرتون چیه؟

دوست عزیز بابت پدرتون متاسفم. امید خدا این روزهای بد سپری می​شه شما باید از ابوظبی ویزا تحویل بگیری چون پست نمی شه. اگر مالیات فایل کردید ببرید ضرر نداره. انلاین هم میشه پرینت کرد. راستی منم همشهری شما هستم.
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
با سلام به دوستان گرامي .
اميدوارم همگي سلامت باشيد . اوضاع قرعه كشي لاتاري ايران مشكوك و بهم ريخته است . چون هيچ يك از ايرانيان قبول نشدند و اين كار شايد اشتباه يا شايد نمي دونم ..................................منو ببخشيد ولي كاراتون را بموقع انجام بديد .
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، arezoue ، shahin61
با سلام.درست 6 ماه بعداز مصاحبه جهت مهاجرت خانوادگی جواب کلیرنس در سایت آمد وتا 22 جولای وقت دارم.باید مدیکال را مجددآ انجام دهم.من برای 17 خرداد بلیط رزرو کردم آیا باید زودتر برویم ؟ با آرزوی شنیدن کلیرنس همه دوستان و تشکر از همه دست اندر کاران..در این مدت خواندن مطالب بسیار کمک کرد..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، مير منصور ، arezoue
سلام من تو مصاحبه برگه صورتي گرفتم و بهم گفتن برو سايتو چك كن، حالا سوالي كه مطرحه اينه كه چرا صورتي؟ در حالي كه همه برگه آبي ميگيرن براي كليرنس ميشه يكي راهنماييم كنه
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61
(2015-05-09 ساعت 12:14)shahin61 نوشته:  با سلام.درست ۶ ماه بعداز مصاحبه جهت مهاجرت خانوادگی جواب کلیرنس در سایت آمد وتا 22 جولای وقت دارم.باید مدیکال را مجددآ انجام دهم.من برای 17 خرداد بلیط رزرو کردم آیا باید زودتر برویم ؟ با آرزوی شنیدن کلیرنس همه دوستان و تشکر از همه دست اندر کاران..در این مدت خواندن مطالب بسیار کمک کرد..
با سلام و تبريك .و موفقيت در غربت .
دو نفر از فاميلهاي ما هر كدام با 40 روز و ديگري با 50 روز تاخير رفتند و مشكلي هم نداشتند .البته با تجديد مديكال .
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان