کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
با سلام به دوستان گرامي .
در خصوص تعطيلي سفارت بنظر مي رسد . فاميل ما اشتباه كردند چون بچه هاي لاتاري در حال رفتن جهت مصاحبه به ابوظبي هستند و موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، sanbad ، Farajvan
ممنون از خبر رسانی امید خدا کلیرنس خودتون را خبر بدید.
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
با سلام .دوستان دیروز 21 Apr ما برای سومین بار درceacاپدیت شدیم ولی سایت سفارت یکبار 6 روز بعدمصاحبه اپدیت داشتیم .چرا اینها هماهنگ نیستند؟ در ضمن 97 روز از مصاحبمون میگذره.
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، arezoue
(2015-04-21 ساعت 21:25)مهتاب 83 نوشته:  با سلام .دوستان دیروز 21 Apr ما برای سومین بار درceacاپدیت شدیم ولی سایت سفارت یکبار 6 روز بعدمصاحبه اپدیت داشتیم .چرا اینها هماهنگ نیستند؟ در ضمن 97 روز از مصاحبمون میگذره.
با سلام مهتاب خانم .
نگران نباشيد . بعد از 5 ماه جاي كمي نگراني هست . ولي الان نه . فقط سايت سفارت مهمه .
من نگران سند باد هستم .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، مهتاب 83 ، arezoue ، masmori
ممنون از دوست خوبمون میرمنصور عزیز. متاسفانه شرایط سختی داریم. امید داریم که پس از ورود خانواده به امریکا شاید تسریعی در صدور کلیرنس من باشد.
دوستانی که مصاحبه ابوظبی داشتند قبل از اقدام جهت دریافت ویزا حتما با سفارت مکاتبه کنید و مطمین بشید که همه افراد خانواده کلیر شده باشند. گویا آنکارا بطور مشخص اعلام میکنه که کل خانواده کلیر شدند یا نه. اما ابوظبی که تا الان اینطور نیست.
شاد و سلامت باشید و امیدوارم که بزودی خبر کلیر شدن همگی را بشنویم.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، Farajvan ، arezoue ، masmori
(2015-04-22 ساعت 10:39)مير منصور نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 21:25)مهتاب 83 نوشته:  با سلام .دوستان دیروز 21 Apr ما برای سومین بار درceacاپدیت شدیم ولی سایت سفارت یکبار 6 روز بعدمصاحبه اپدیت داشتیم .چرا اینها هماهنگ نیستند؟ در ضمن 97 روز از مصاحبمون میگذره.
نگران نباشيد . بعد از 5 ماه جاي كمي نگراني هست . ولي الان نه . فقط سايت
به عنوان یه پیشکسوت در انتظار کشیدن (کلیرنس با 470 روز انتظار و بیش از 20 بار اپدیت ) عرض میکنم 5 ماه و بیشتر هم جای نگرانی نداره ، فقط نگران زبانتون باشید .
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، مهتاب 83 ، negar6043 ، مير منصور ، Aghaman ، masmori
سلام جناب امجد عزیز. خیلی خوشحالم که سری به ما زدید. سلامت باشید.
به نظر میرسد پرونده من هم افتاده پشت فن کویل اما هنوز به مرحله تدریس در دانشکده مربوطه نرسیده!
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، masmori
سلام دوستان ما الان پنج ماه و نیم از مصاحبمون میگذره و هیچ خبری نیست بغیر از روز اول اپدیت هم نشده کیسن F4و چهار نفر هم هستیم از دوستانی که ادرس ایمیل سفارت امریکا در ابوظبی و میدونن لطفا برای من بنویسن
پاسخ
تشکر کنندگان:
از طریق سایت میتونید ایمیل بزنید. اونجا شماره پرونده و سایر اطلاعات میخواد. و درخواست تایپ میکنید بطور خلاصه.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad
آدرس ایمیل ابوظبی برای ویزاهای مهاجرتی: AbuDhabiIV@state.gov
(2015-04-23 ساعت 12:20)molaie نوشته:  سلام دوستان ما الان پنج ماه و نیم از مصاحبمون میگذره و هیچ خبری نیست بغیر از روز اول اپدیت هم نشده کیسن F4و چهار نفر هم هستیم از دوستانی که ادرس ایمیل سفارت آمریکا در ابوظبی و میدونن لطفا برای من بنویسن
پاسخ
تشکر کنندگان:
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: 25 مارچ 2015
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: 2 بار تا کنون
منتظر کلیرنس
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue
(2015-04-25 ساعت 12:30)karo.eng نوشته:  کتگوری: F2A
منتظر کلیرنس

چه فرقی بین برگ سفید و آبی AP هست?
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-25 ساعت 14:02)arezoue نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 12:30)karo.eng نوشته:  کتگوری: F2A
منتظر کلیرنس

چه فرقی بین برگ سفید و آبی AP هست?

راستش من خودم هم نمیدونم ولی ظاهرا برگه هاشون تموم شده بود به من سفید دادن. البته شوخی کردم. اولش خودم هم تعجب کردم. چون در برخی موارد شنیده بودم که سفید به معنای ریجکت درخواست ویزا است ولی همیشه اینطور نیست حداقل برای کیس مهاجرت فامیلی. آفیسر توی برگه من قسمت AP رو تیک زد و گفت سایت رو چک کن و دو تا سه ماه آینده بعد از اومدن جواب بیا ویزا رو بگیر. حالا اگه کسی اطلاع بیشتری داره بگه ممنون میشم. البته اینو هم اضافه کنم که برگه من چاپی نبود . منظورم اینه که انگار از رو برگه چاپی کپی گرفته باشن.
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، arezoue
(2015-04-25 ساعت 08:33)مير منصور نوشته:  آدرس ایمیل ابوظبی برای ویزاهای مهاجرتی: AbuDhabiIV@state.gov
(2015-04-23 ساعت 12:20)molaie نوشته:  سلام دوستان ما الان پنج ماه و نیم از مصاحبمون میگذره و هیچ خبری نیست بغیر از روز اول اپدیت هم نشده کیسن F4و چهار نفر هم هستیم از دوستانی که ادرس ایمیل سفارت آمریکا در ابوظبی و میدونن لطفا برای من بنویسن

سلام
برید به این آدرس http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
سایت ف ی ل تر است. بعد مطابق مطالب نوشته شده ادامه بدید. بعد با کیس نامبر از تو همون صفحه مستقیم ایمیل بزنید. حتی میتونید عکس یا اسناد رو ضمیمه ایمیل کنید. معمولا یک یا دو روزه جواب میدن. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، sanbad
(2015-04-25 ساعت 22:44)karo.eng نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 08:33)مير منصور نوشته:  آدرس ایمیل ابوظبی برای ویزاهای مهاجرتی: AbuDhabiIV@state.gov

سلام
برید به این آدرس http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
سایت ف ی ل تر است. بعد مطابق مطالب نوشته شده ادامه بدید. بعد با کیس نامبر از تو همون صفحه مستقیم ایمیل بزنید. حتی میتونید عکس یا اسناد رو ضمیمه ایمیل کنید. معمولا یک یا دو روزه جواب میدن. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان