کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
من یک بار تو CEAC بعد مصاحبه اپدیت شدم ولی تو سفارت آنکارا آپدیت نشدم
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
(2015-05-09 ساعت 12:31)montazerf4 نوشته:  سلام من تو مصاحبه برگه صورتي گرفتم و بهم گفتن برو سايتو چك كن، حالا سوالي كه مطرحه اينه كه چرا صورتي؟ در حالي كه همه برگه آبي ميگيرن براي كليرنس ميشه يكي راهنماييم كنه
رنگ برگه ها مهم نیست ، انکارا آبی میده و مثلا ارمنستان صورتی !! اینارو ول کن انگلیسی بخون
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، ps5 ، Daneshjo ، arezoue
امجد حان راست میگه رنگ برگه مهم نیست ، توی ابوظبی همه رنگی میدادن. معلومه این زبان همه رو داره اذیت میکنه اگر شد تو تابستون یه تایپیک میزنم این مشکل زبان رو یکم باز تر بهش نگاه کنیم (حدود یک ماه دیگه) اما تا اون موقع هر چی پول دارین خرج کلاس های دیگه میکنین رو خرج کلاس زبان بکنید.
زبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــانتون رو خوب کنید.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4
(2015-04-29 ساعت 12:34)farnaz.f نوشته:  سلام
با تبریک به کلیرها شوهر من بعد از ۵۰۵ ماه انتظار در حالی کلیر شد که چند روز بود دعا میکردیم نشه به خاطر حال بد پدرم.التماس دعا دوستان دلم پره.۱ من وقتی میره سفارت بازم باید مثل سری قبل آمریکا باشم؟ یا اجاره نامه ببره کافیه؟ آخه گفته مدارک دمیسایل ایمیل کنید.
۲.آیا خودشم باید بره سفارت؟ یا فقط پاسپورت و نقص مدرک بفرسته؟
۳.آیا شنبه صبح بره ان ام سی عصرش یا فردا صبحش جواب میدن که ظهر بتونه ابوظبی باشه؟
ممنونم شرایط بدیه ۳ ساله ازدواج کردیم واز همون موقع درگیر سرطان پدرم. کاش اصلا اقدام براش نکرده بودم.

عزیزم انشاله حال پدرتون خوب میشه و شما یه سلامتی میرین امریکا
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام .
آقا سند باد كجا هستي چه خبر كارت به كجا رسيد ؟
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
(2015-05-09 ساعت 12:31)montazerf4 نوشته:  سلام من تو مصاحبه برگه صورتي گرفتم و بهم گفتن برو سايتو چك كن، حالا سوالي كه مطرحه اينه كه چرا صورتي؟ در حالي كه همه برگه آبي ميگيرن براي كليرنس ميشه يكي راهنماييم كنه

ّبرگه صورتی یعنی اینکه شما مدارکتون کامل هست فقط AP خوردین.
برگه آبی یعنی نقص مدرک وجود داره که باید تکمیل بشه.
در این لینک توضیحات بیشتر هست.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4
(2015-05-13 ساعت 03:39)itex نوشته:  

دوست عزیز این مال هند هست. مادر و پدر من بر خلاف کامل بودن مدارک فرم آبی گرفتند و هیچ چیزی به جز پاسپورت چک نخورده
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، montazerf4
(2015-05-13 ساعت 09:07)arezoue نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 03:39)itex نوشته:  

دوست عزیز این مال هند هست. مادر و پدر من بر خلاف کامل بودن مدارک فرم آبی گرفتند و هیچ چیزی به جز پاسپورت چک نخورده
سلام
برگه من سفید بود. اصلا ربطی به برگه نداره. خود افیسر تکلیف آدمو معلوم میکنه و توضیح میده که باید چکار کنید. بیخیال این موضوع بشید Smile
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، arezoue ، montazerf4
كيس من دوباره توceac اپديت شده ولي كيس همسرم اپديت نشده
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
(2015-05-12 ساعت 17:38)مير منصور نوشته:  سلام .
آقا سند باد كجا هستي چه خبر كارت به كجا رسيد ؟

درود بر شما میرمنصور عزیز و سایر دوستان بزرگوارم
کماکان به همان شکل. خانواده هم رفتند.و خدا رو شکر هیچ مشکلی نبود برای ورودشان. جالبه که مدیکالشون هم منقضی شده بود اما چیزی نگفتند.

جهت اطلاع شما و سایر دوستان در سایت avvo.com پرسیدم که راهی برای پیگیری روند AP هست؟ که پاسخ 4 نفر از وکلا مبنی بر این که هیچ کاری نمیشه کرد و باید فقط منتظر بود. امیدوارم که همه دوستان زودتر کلیر بشوند. ارادتمند
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، montazerf4 ، مير منصور
من مداركم كامل بود گفت براي نظر دادن راجع به پرونده شما نياز به مطالعه بيشتر دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
خب ما هم چك FBI خورديم !
نوع f4 هستيم !
دوستان لينكي كه بايد چك كنيم تا كيس نامبر زده بشه چي هست يكي ديدم فكر كنم مال لاتاري بود
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان:
و يه سوال ديگه اين اپديت ها رو كجا ميتونم پيدا كنم كه كي اپديت شدم ؟
ممنون
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 23:05)saman98 نوشته:  و يه سوال ديگه اين اپديت ها رو كجا ميتونم پيدا كنم كه كي اپديت شدم ؟
ممنون

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...YubaSQI+RA==
پاسخ
تشکر کنندگان:
آپديتها رو تو
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw
چك ميكنم ولي نهايتا بايد سايت سفارت شماره كيستون رو تو سايت بزنه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان