کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-06-10 ساعت 11:28)sanbad نوشته:  از همه دوستانی که تلاش میکنند که فضا مثبت بماند بسیار ممنونم.

karo.eng عزیز ما هم اتفاقا همین تصمیم شما را گرفتیم. البته دخترمان میماند تا به درس و مدرسه اش برسه. البته حتما بهش خوش میگذره چون یه دبیرستان خوبی ثبت نام شده.
آرزوی شادی و سلامتی و رفع بلاتکلیفی برای همه دوستان خوبم
منم آرزوی شادی و سلامتی و رفع بلاتکلیفی برای همه دوستان خوبم وشما دارم سندباد جان CoolWink

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad
سامان جان ممنون از جوابت
داشتم میترسیدم که 16 سال طول بکشه
پس پروسه اش همون 13 ساله
خدا رو شکر امیدوارم بیشتر نشه برای خاله من که 10 ساله درست شد بعد شد 12 سال الانم که شده 13 سال امیدوارم دیگه بیشتر نشه و کمتر بشه مدت انتظار برای ما

سمیرا جون انشاله همه چیز به خوبی برات بگذره زیاد خودتو ناراحت نکن برای شما دیگه اخر راه
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، saman98
(2015-06-10 ساعت 23:15)roz naz نوشته:  سامان جان ممنون از جوابت
داشتم میترسیدم که 16 سال طول بکشه
پس پروسه اش همون 13 ساله
خدا رو شکر امیدوارم بیشتر نشه برای خاله من که ۱۰ ساله درست شد بعد شد 12 سال الانم که شده 13 سال امیدوارم دیگه بیشتر نشه و کمتر بشه مدت انتظار برای ما

سمیرا جون انشاله همه چیز به خوبی برات بگذره زیاد خودتو ناراحت نکن برای شما دیگه اخر راه
تَن کیو رُزناز جانِ عزیز .انشاا...بولِتون رَوَندِ سریعتری پیدا کنه و ماهمدیگررو و سندبادُ کاروُ علی سلیمیُ اِم قُرِیشیُ و.... زودِ زود در عُمری کار ملاقات کنیم .TongueWinkCoolBig GrinSmile راستی اسمتم ماشاا... ماشاا...خیلی نازه ها،اگه خدا بهم دختر داد گزینه ی بسیار بسیار پسندیده ایِ واسه نامِش .

پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Alisalimi ، smpf
خیلی ممنون سمیرا جون
انشاله خدا بهت بچه های سالم بده
من که 2 تا پسر کوچولو دارم
راستی یه از دوستان با تجربه
برای شما زودتر از ویزا بولین نامه به دستتون رسید یا همون موقع که ویزا بولین اعلام میکنه همون موقع نامه میاد
آخه من شنیدم 1 یا 2 ماه زودتر از اونی که تو ویزا بولین نشون میده نامه میدن
پاسخ
تشکر کنندگان: ssprotest ، smpf
سلام من یه بار ویگه تو سایت سفارت اپدیت شد کیسم
الان 4 بار تو سفارت و 5 بار تو ceace اپدیت شدم
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: ssprotest ، karo.eng ، Alisalimi ، smpf ، sanbad
(2015-06-12 ساعت 13:00)roz naz نوشته:  خیلی ممنون سمیرا جون
من که ۲ تا پسر کوچولو دارم
برای شما زودتر از ویزا بولین نامه به دستتون رسید یا همون موقع که ویزا بولین اعلام میکنه همون موقع نامه میاد
آخه من شنیدم ۱ یا ۲ ماه زودتر از اونی که تو ویزا بولین نشون میده نامه میدن

شنیده شما درست است ولی نه برای ماهایی که توی انکارا و ابوظبی مصاحبه مون هست. خاله بنده مصاحبه ش رو از انکارا به سیدنی محل اقامتش تغییر داد و با وجود اینکه شماره کیس هامون هم پشت سر هم بود الان گرین کارتشونم گرفتن و برگشتن استرالیا. ما هنوز منتظر کلیرنسیم D:
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-06-12 ساعت 13:00)roz naz نوشته:  خیلی ممنون سمیرا جون
من که ۲ تا پسر کوچولو دارم
آخه من شنیدم ۱ یا ۲ ماه زودتر از اونی که تو ویزا بولین نشون میده نامه میدن

رزنازجان نازنین انشاا...خودت وکوچولوها وهمسرهمیشه صحیح و سالم باشید.آره 2ماه زودتر از کارنت شدن بلتن به ما اطلاع دادن انکارا بودسفارتمون .ولی دقیقا 15ماه بعداز کارنت شدن طولش دادن تا وقت سفارت بدن .عزیزم ببخشید تودلت رو خالی میکنم ولی به کارنت شدن بلتن زیاد دلت رو خوش نکن .کارنت شدن +15ماه تامصاحبه+اف بی ای چک حداقل 105روز SadSadSadSadSad

پاسخ
٣٠ روز گذشت....
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان: ssprotest ، smpf
(2015-06-13 ساعت 00:28)saman98 نوشته:  ٣٠ روز گذشت....
بله ما هم 12 may مصاحبه داشتیم ولی روز بعدش هم دوباره رفتیم سفارت برای تحویل i-864 Smile
شاید دیده باشمتون تو صف حتی D:
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: saman98 ، smpf
(2015-06-08 ساعت 12:32)مهتاب89 نوشته:  سلام. دوستان لطفا راهنمایی کنن پرواز اتحاد که ۲ استاپ داره مسیر تهران-ابوظبی و ابوظبی- نیویورک ونیویورک- لس انجلس بار(چمدانها)را کجا تحویل میگیریم نیویورک یا لس انجلس چون مقصد ما لس انجلس هست ممنونم

دوست عزيز چرا با تركيش مستقيما نميريد لي آنجلس، هم قيمتش بهتر از اتحاده و هم مدت ترانزيت كوتاه تر هست..
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، عسل.م
(2015-06-09 ساعت 17:10)samiraaa نوشته:  سلام بچه های نازنین جونِ منتظر که این انتظار من یکی رو خداشاهده نابود کرده.من ۷سالf1 منتظربودم (پدرم ازطریق پدر سیتیزنش )11سال پیش منوانداختن بیرون از تو کیس پدرم چون 21سالم شده بود و سال ۲۰۱۳لاتاری برنده شدم اف بی ای چک نفسم رو بُروند و 30سپتمبر رد شد و ویزا پرید.الانم دقیقا ۹ ساله در انتظارم f2b ازطریق پدر گرین کارتی واسه دختر مجردم که(حق ازدواجم ندارم) ۴روز پیش مصاحبه داشتم و اف بی ای چک خوردم .(معلم دبستان هستم اهواز)ولی الان سالهای ساله که با لاتاری سالی50.000 تا ویزا ی بدون مدت انتظار میدن وپروسه ی مارو ازقبل طولانی تر میکنن.واقعااینا چی توکلشون میگذره بینِ تمام خانواده های ایرانی دارن فاصله وانتظار میندازن .من بر این باورم که اینا با این قانونای مزخرف وضدحقوق بشریشون قصد دارن ماایرانیهارو روانی کنن من که روانی ی روانی شدم از تنهائی.تمام عمو عمه خاله دائیهام اونجان و بابا مامان و۲تاداداشام و بچه هاشون رو 11ساله ندیدم.از عُمری کار و قانونای مزخرفشون و اون حسین بَرَک بسیار بسیار خشمگینم .ای کاش میشد اینجا حتی نفس کشید تا مجبور به فرار به خاک عُمری کارِ زورگو و حامی قانون ضد حقوق بشر نباشیم.ضمنا چندتا فامیلامون اعم از دختروپسر 25هزار دلاردادن و با ازدواج تقلبی گران کارت گرفتند به خدای احد و واحد قسم .اشتباه ما صبر برای ورود قانونی بود .الان یکی از همین فامیلای دورِ ما که دختر خاله ی باباش 25هزار دلار گرفت ازدواج تقلبی کرد بردش بعداز۳سال ۱دختر فرستاده انکارا داداش کوچیکش رو با ازدواج تقلبی ببره بخدا قسم میخورم

سميرا جان با سلام و آرزوي اينكه هرچه زودتر جواب كلير بياد و دلتون شاد شه..
فقط يه سوال اينكه علت رد شدن ويزا در اون كيس لاتاري كه فرموديد چي بود؟
آخه من خيلي موارد خانوادگي و لاتاري ديدم كه كلير شدنشون طولاني بوده اما حقيقتش نديده بودم كه رد شن، البته اگه امكان داره ممنون ميشم.
پاسخ
(2015-06-13 ساعت 10:28)asrainman نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 17:10)samiraaa نوشته:  سلام بچه های نازنین جونِ منتظر که این انتظار من یکی رو خداشاهده نابود کرده.من ۷سالf1 منتظربودم (پدرم ازطریق پدر سیتیزنش )11سال پیش منوانداختن بیرون از تو کیس پدرم چون 21سالم شده بود و سال ۲۰۱۳لاتاری برنده شدم اف بی ای چک نفسم رو بُروند و 30سپتمبر رد شد و ویزا پرید.الانم دقیقا ۹ ساله در انتظارم f2b ازطریق پدر گرین کارتی واسه دختر مجردم که(حق ازدواجم ندارم) ۴روز پیش مصاحبه داشتم و اف بی ای چک خوردم .(معلم دبستان هستم اهواز)ولی الان سالهای ساله که با لاتاری سالی50.000 تا ویزا ی بدون مدت انتظار میدن وپروسه ی مارو ازقبل طولانی تر میکنن.واقعااینا چی توکلشون میگذره بینِ تمام خانواده های ایرانی دارن فاصله وانتظار میندازن .من بر این باورم که اینا با این قانونای مزخرف وضدحقوق بشریشون قصد دارن ماایرانیهارو روانی کنن من که روانی ی روانی شدم از تنهائی.تمام عمو عمه خاله دائیهام اونجان و بابا مامان و۲تاداداشام و بچه هاشون رو 11ساله ندیدم.از عُمری کار و قانونای مزخرفشون و اون حسین بَرَک بسیار بسیار خشمگینم .ای کاش میشد اینجا حتی نفس کشید تا مجبور به فرار به خاک عُمری کارِ زورگو و حامی قانون ضد حقوق بشر نباشیم.ضمنا چندتا فامیلامون اعم از دختروپسر 25هزار دلاردادن و با ازدواج تقلبی گران کارت گرفتند به خدای احد و واحد قسم .اشتباه ما صبر برای ورود قانونی بود .الان یکی از همین فامیلای دورِ ما که دختر خاله ی باباش 25هزار دلار گرفت ازدواج تقلبی کرد بردش بعداز۳سال ۱دختر فرستاده انکارا داداش کوچیکش رو با ازدواج تقلبی ببره بخدا قسم میخورم

سميرا جان با سلام و آرزوي اينكه هرچه زودتر جواب كلير بياد و دلتون شاد شه..
فقط يه سوال اينكه علت رد شدن ويزا در اون كيس لاتاري كه فرموديد چي بود؟
آخه من خيلي موارد خانوادگي و لاتاري ديدم كه كلير شدنشون طولاني بوده اما حقيقتش نديده بودم كه رد شن، البته اگه امكان داره ممنون ميشم.
سلام asrainman جان.سپاسگزارم .پرونده ی لاتاری رد نشد، اف بی ای چکم تا30سپتمبر تموم نشد ویزام سوخت SadSadSadSadSad

پاسخ
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید !
در خود سایت انکارا منظورم اینه
http://turkey.usembassy.gov//iv_status_check.html

وقتی که کیس نامبر رو میزنم در قسمت Website Updated اشاره به اپدیت خود سایت داره دیگه ربطی که به کیس ما نداره ؟
به عنوان مثال چند روز پیش در این قسمت مینوشت 27 می الان شده 11 جون !
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
(2015-06-13 ساعت 16:07)saman98 نوشته:  دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید !

وقتی که کیس نامبر رو میزنم در قسمت Website Updated اشاره به اپدیت خود سایت داره دیگه ربطی که به کیس ما نداره ؟

دقيقا. اخرين تاريخ بروزرساني سايت هست. يعني وضعيت پرونده شما تا اون تاريخ همچنان pending هست.
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، smpf
(2015-06-13 ساعت 20:16)Alisalimi نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 16:07)saman98 نوشته:  دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید !

دقيقا. اخرين تاريخ بروزرساني سايت هست. يعني وضعيت پرونده شما تا اون تاريخ همچنان pending هست.

پس من اشتباه ميكردم
راستي يه سوال ، تو سايت سفارت يه قسمت هست كه كسايي كه كلير شدن و شماره پروندهاشون اونجا نوشته و زماني كه وقت دارن برن ويزاشونو بگيرن خيلي وقته آپديت نشده در حالي كه چندتا از بچه هاي مهاجر سرا كلير شدن و براشون ايميل اومده، ماجرا چيه؟
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان