2015-06-23 ساعت 12:37
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
2015-06-23 ساعت 19:28
سلام دوستان. همسرم 20 جون وارد امریکا شده هنوز گرین کارتش نیومده اسپانسرمون هم خاطرش نیست که قبلا 165$ گرین کارت را داده یا نه میگه باید 2-3 هفته صبر کنیم اگه نیومد بعد اقدام میکنیم هیچ کار مهاجرتی هم انجام نداده لطفا راهنمایی کنید تشکر (اینهایی که میرن انور تمام زندگیشون میشه کاروکار)
9) تشکر کنندگان: smpf
2015-06-24 ساعت 06:41
(2015-06-23 ساعت 07:56)asrainman نوشته: والا به گفته خودش، تنها نقطه مبهمي كه داشت فقط همين بوده گويا.. خیلی از لاتاریها ویزا نگرفتن، چون تعداد ویزای هر کشور سقف داره و لزوما ربطی به خودشون نداره. توصیه من اینه که بچه های لاتاری رو با ویزاهای نامزدی ازدواجی اشتباه نگیرین. حرفایی که شما اینجا از روی حدس و گمان میزنین ممکنه برای کسی که اطلاع نداره سند بشه و از روی اون تصمیم نادرستی بگیره. سربازهایی بودن که یک ضرب گرفتن و کسایی که سربازی نرفتن و یکسال معطل شدن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم (2015-06-24 ساعت 06:41)itex نوشته:(2015-06-23 ساعت 07:56)asrainman نوشته: والا به گفته خودش، تنها نقطه مبهمي كه داشت فقط همين بوده گويا.. اگه با دقت پست اول من رو بخونيد نوشتم كساني بودند كه با داشتن تمام فاكتورهاي منفي كليرنس نخوردن يا خيلي كوتاه كلير شدن، اما برعكس كساني هم بودن كه بدون هيچ نقطه مبهمي 7-8 ماه كليرنسشون طول كشيده. هيچ كدوم از ما، نه من نه شما، كارمند سفارت نيستيم و سر در نمياريم از كاراي اونا، اين تنها شنيده هاي ما هست كه در اختيار هم ميگذاريم. و مطالبي هم كه بنده به اشتراك گذاشتم از منبعع موثقي بود كه عرض كردم مترجم سفارت امريكا در ايتاليا هست،مسلما خيلي بيشتر از من و شما با اين كيس ها برخورد داشته !!!
2015-06-24 ساعت 09:15
این داستان کلیرنس آدم را به یاد "فیل مولانا" در آن اتاق تاریک می اندازه که هرکی گوشه ای از آن را می بیندو تعبیر می کند
حالا من فامیلی دارم که نظام وظیفه درارتش بوده نه شغل حساسی داره نه متاهل است و یکسال است منتظر کلیرنس است!! و اساسا قیدش را زده. اما یک چیز مسلم است نظر آفیسردر مصاحبه براین مدت زمان موثر است اینکه از چند لایه امنیتی پرونده را عبور دهند..
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P
2015-06-24 ساعت 09:49
(2015-06-23 ساعت 19:28)مهتاب89 نوشته: سلام دوستان. همسرم 20 جون وارد آمریکا شده هنوز گرین کارتش نیومده اسپانسرمون هم خاطرش نیست که قبلا 165$ گرین کارت را داده یا نه میگه باید ۲-۳ هفته صبر کنیم اگه نیومد بعد اقدام میکنیم هیچ کار مهاجرتی هم انجام نداده لطفا راهنمایی کنید تشکر (اینهایی که میرن انور تمام زندگیشون میشه کاروکار) اینکه اسپانسر یادش نمیاد پول رو داده یا نه که اصلا درست نیست وقتی ویزا رو بهتون دادن یه نامه میدن که نوشته پول رو چجوری بدین و معمولا خودتون همون موقع قبل اینکه برید امریکا باید بدید اگر نه باید به اسپانسر بگید سریع بده چیز الکی که نیست که ادم یادش بره. و اگر هم داده باشید الان زوده همسرتون 20 جون وارد شده الان تازه 23 جون هست انتظار نداشته باشید گرین کارت دو روزه بیاد خیلی خوش شانس باشید 2 هفته طول میکشه (مال ما 1 ماه شد تا اومد مال فامیلمون 5 ماه )
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
با سلام به دوستان گرامي .
بالاخره ما توانستيم ويزا را بگيريم . اما با چه درد سري . بطور خيلي خلاصه مي گويم . در زمان مراجعه ما يعني 24 خرداد چون زود رسيده بوديم اقاي كنار ما نشست و گفت ما 14 روز است اينجا هستيم و هر روز مي روم و مي ايم و خبري از ويزا نيست . ( من پيش خودم گفتم جو منفي اينجا هم ول نمي كند توجهي نكردم ) داخل كه رفتيم خانم ميان سال سبزه رو كه فارسي را خيلي خوب صحبت مي كند پاسها را از من گرفت و يك نصف صفحه آ 4 انداخت اينطرف و بعد داش مشدي گفت : واس چي وايستادي - من هم داستان كل كل بچه ها يادم امد شانه هايم را بالا انداختم . گفت كاغذي كه بهت دادم بخون . من هم با حوصله خواندم .نوشته بود . ( هم اكنون دچار مشكلات سيستم هاي كامپيوتري هستيم و قادر به چاپ ويزاي شما در اين زمان نمي باشيم لطفا توجه داشته باشيد كه اين مشكل در سراسر جهان است . چنانچه شما متقاضي ويزاي قرعه كشي مي باشيد و در حال حاضر نياز به گذرنامه خود داريد لطفا گذرنامه خود را قبل از 24 جون به سفارت بياوريد . CEAC.STATE.GOV ) و من تشكر كردم و خدا حافظ و يك روز در ميان مسير دوبي - ابوظبي را طي كرديم تا چهارشنبه هفته بعد يعني 9 روز بعد كه پاس و ويزا را به ما دادند . در روز چهارشنبه مذكور 48 ويزا اماده شده بود . اما در طول اين مدت بعلت مشكلات سايت خوب مهاجر سرا كه نمي توانم بجز كامپيوتر خودم با كامپيوتر ديگري وارد شوم نتوانستم به ديگر دوستان اطلاع رساني كنم تا انها متحمل زحمت و طول مدت اقامت و هزينه هاي غيره نشوند بهر حال براي افرادي كه منتظر هستند يك وفقه 25 روز افتاده است . موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
2015-06-27 ساعت 09:35
جناب میرمنصور تبریک میگم. آرزوی سلامتی و موفقیت.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١ مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015 OR در سایت سیس: 19 می 2016 کلیرنس: 6 جون 2016
2015-06-27 ساعت 17:27
با تشكر از محبت دوستان گرامي .
بنظر مي رسد اگر اشتباه نكنم با توجه به سرعت عمل داده شده در نتيجه استخدام گروهي خبره براي رفع مشكلات بوجود امده و اضافه كاري كاركنان سفارت . كيس هاي بيشتري در روز هاي اينده آماده شود . بنابراين اولين توصيه اين كه فرداي روز اعلام شدن كيس نرويد . بگذاريد چند روز نيز بگذرد تا روال كار به شما برسد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
تشکر کنندگان: montazerf4 ، Alisalimi ، masmori ، sanbad ، smpf
2015-06-29 ساعت 12:35
سلام ، من تقريبا ٤ ماه پيش جهت ويزاي توريستي اقدام كردم ، و هنوز جواب fib check ما نيومده ، آيا شماره هست تماس بگيريم و پيگيري كنيم ؟
تشکر کنندگان: smpf
2015-06-30 ساعت 08:44
2015-07-01 ساعت 01:45
انتظار بد چیزیه
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 :
2015-07-06 ساعت 09:27
سلام دوستان
امروز من 100 روزه شدم. خوشحالم که سالمم و مشغول زندگی و سرمون هم گرمه. تو این روم کلیرنس 2015 همه دست به دعا شدن و کلی شلوغ پلوغه. از آرامش اینجا خوشم میاد. ما رفتیم تا 30 روز دیگه.
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵ محل مصاحبه: ابوظبی نتیجه: دریافت برگه سفید A.P آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》 کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی ویزا: 10 سپتامبر 2015 عزیمت : اکتبر 2015 4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید
[quote='karo.eng' pid='633268' dateline='1436158671']
سلام دوستان امروز من 100 روزه شدم. خوشحالم که سالمم و مشغول زندگی و سرمون هم گرمه. تو این روم کلیرنس ۲۰۱۵ همه دست به دعا شدن و کلی شلوغ پلوغه. از آرامش اینجا خوشم میاد. ما رفتیم تا 30 روز دیگه. [karo جان f2a كه پروسه كوتاهي داره حالا ببين f4 ها چي ميكشن با اين انتظار 14 ساله( [quote='asrainman' pid='633273' dateline='1436159313'] [quote='karo.eng' pid='633268' dateline='1436158671'] سلام دوستان امروز من 100 روزه شدم. خوشحالم که سالمم و مشغول زندگی و سرمون هم گرمه. تو این روم کلیرنس ۲۰۱۵ همه دست به دعا شدن و کلی شلوغ پلوغه. از آرامش اینجا خوشم میاد. ما رفتیم تا 30 روز دیگه. karo جان f2a كه پروسه كوتاهي داره حالا ببين f4 ها چي ميكشن با اين انتظار 14 ساله |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان