کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام دوستان چند روزی هست که همسرم با پرواز اتحاد به ابوظبی- نیویورک-لس انجلس رفته جهت اطلاع دوستان این مسیر با پرواز اتحاد در فرودگاه نیویورک لازم به گرفتن چمدانها نیست فقط باید در فرودگاه امام بگید که مقصد شما لس انجلس هست و ادرس و تلفن محل اقامت خود در امریکاروی چمدان بزنید ولی در فرودگاه نیویورک با استاپ 2 ساعته خیلی سریع باید خودتونو به پرواز داخلی برسونین که جا نمونین اگر هم جا موندین بدون هزینه براتون بلیط صادر میکنن و شما با پرواز بعدی میرین .فرودگاه بسیار بزرگی هست که باید با مترو داخل فرودگاه به ترمینال بعدی بروید من هم خودمو برای این سفر طولانی ماه بعد اماده کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، samiraaa ، sanbad ، babak.n ، montazerf4 ، smpf
(2015-06-13 ساعت 22:32)montazerf4 نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 20:16)Alisalimi نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 16:07)saman98 نوشته:  دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید !
در خود سایت انکارا منظورم اینه
http://turkey.usembassy.gov//iv_status_check.html

وقتی که کیس نامبر رو میزنم در قسمت Website Updated اشاره به اپدیت خود سایت داره دیگه ربطی که به کیس ما نداره ؟
به عنوان مثال چند روز پیش در این قسمت مینوشت 27 می الان شده 11 جون !

دقيقا. اخرين تاريخ بروزرساني سايت هست. يعني وضعيت پرونده شما تا اون تاريخ همچنان pending هست.

پس من اشتباه ميكردم
راستي يه سوال ، تو سايت سفارت يه قسمت هست كه كسايي كه كلير شدن و شماره پروندهاشون اونجا نوشته و زماني كه وقت دارن برن ويزاشونو بگيرن خيلي وقته آپديت نشده در حالي كه چندتا از بچه هاي مهاجر سرا كلير شدن و براشون ايميل اومده، ماجرا چيه؟

به نظر ميرسه سايت خيلي وقت ها اپديت نميشه و يا دير به دير اپديت ميشه و بايد بيشتر به گرفتن ايميل متكي بود.
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
سلام به همه مهاجرسرایی ها بسلامتی مهتاب خانم ایشالا شما هم به راحتی سفرتون طی کنید لطف مکنین بفرمایید شما امیل به سفارت زدید تا اپ دیت جدید شدید یا خودشون اپ دیتون کردن
[hr
پاسخ
(2015-06-13 ساعت 12:42)samiraaa نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 10:28)asrainman نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 17:10)samiraaa نوشته:  سلام بچه های نازنین جونِ منتظر که این انتظار من یکی رو خداشاهده نابود کرده.من ۷سالf1 منتظربودم (پدرم ازطریق پدر سیتیزنش )11سال پیش منوانداختن بیرون از تو کیس پدرم چون 21سالم شده بود و سال ۲۰۱۳لاتاری برنده شدم اف بی ای چک نفسم رو بُروند و 30سپتمبر رد شد و ویزا پرید.الانم دقیقا ۹ ساله در انتظارم f2b ازطریق پدر گرین کارتی واسه دختر مجردم که(حق ازدواجم ندارم) ۴روز پیش مصاحبه داشتم و اف بی ای چک خوردم .(معلم دبستان هستم اهواز)ولی الان سالهای ساله که با لاتاری سالی50.000 تا ویزا ی بدون مدت انتظار میدن وپروسه ی مارو ازقبل طولانی تر میکنن.واقعااینا چی توکلشون میگذره بینِ تمام خانواده های ایرانی دارن فاصله وانتظار میندازن .من بر این باورم که اینا با این قانونای مزخرف وضدحقوق بشریشون قصد دارن ماایرانیهارو روانی کنن من که روانی ی روانی شدم از تنهائی.تمام عمو عمه خاله دائیهام اونجان و بابا مامان و۲تاداداشام و بچه هاشون رو 11ساله ندیدم.از عُمری کار و قانونای مزخرفشون و اون حسین بَرَک بسیار بسیار خشمگینم .ای کاش میشد اینجا حتی نفس کشید تا مجبور به فرار به خاک عُمری کارِ زورگو و حامی قانون ضد حقوق بشر نباشیم.ضمنا چندتا فامیلامون اعم از دختروپسر 25هزار دلاردادن و با ازدواج تقلبی گران کارت گرفتند به خدای احد و واحد قسم .اشتباه ما صبر برای ورود قانونی بود .الان یکی از همین فامیلای دورِ ما که دختر خاله ی باباش 25هزار دلار گرفت ازدواج تقلبی کرد بردش بعداز۳سال ۱دختر فرستاده انکارا داداش کوچیکش رو با ازدواج تقلبی ببره بخدا قسم میخورم

سميرا جان با سلام و آرزوي اينكه هرچه زودتر جواب كلير بياد و دلتون شاد شه..
فقط يه سوال اينكه علت رد شدن ويزا در اون كيس لاتاري كه فرموديد چي بود؟
آخه من خيلي موارد خانوادگي و لاتاري ديدم كه كلير شدنشون طولاني بوده اما حقيقتش نديده بودم كه رد شن، البته اگه امكان داره ممنون ميشم.
سلام asrainman جان.سپاسگزارم .پرونده ی لاتاری رد نشد، اف بی ای چکم تا30سپتمبر تموم نشد ویزام سوخت SadSadSadSadSad

درود بر سميرا عزيز و ممنون بخاطر پاسختون، واقعا ميفهمم مشكلتون رو و درك ميكنم، ما هم تقريبا يه همچين مشكلاتي داريم، يه پرونده f2b داشتيم كه با ازدواج باطل شد و ما هم همون زمان به nvc اعلام كرديمو بيخيالش شديم چون يه كيس 2006 f4 هم داشتيم و همونطور كه ميدونيد اون زمان f4 خيلي خوب جلو ميرفت و فكر نميكرديم به اين فلاكت بيفته كه تو 60 ماه فقط 22 ماه رو چك كنن.خلاصه سال بعد(2010) هم مادر خانمم كه تقاضا كرده بودن سيتيزن شدن ما كلا بيخيال اون پرونده شده بوديم تا اينكه 6 ماه پيش باز نامه نگاري هاي nvc شروع شد كه ما مدارك شما رو با اين مشخصات فرستاديم به آنكارا:
nvc case number : ANK2013
PD Date: May 2005
visa category : F2B
و مدارك ازدواج و تولد همسر و اگه كسي كه تقاضا كرده سيتيزن شده، مدارك سيتيزنشيپ ايشون رو بفرستيد، كه ما هم فرستاديم و هنوز خبري نشده.
و اين خيلي منو گيج كرده كه اولا چرا بعد از 5 سال كه پرونده راكد بوده و ما اعلام كرديم كه ازدواج كرديم و دوما اگه طبق گفته خودشون f2b هست چرا مدارك همسر؟
چون همونجور كه اطلاع داريد f2b مربوط به بچه هاي ازدواج نكرده افراد گرين كاردي هست.
يكي از دوستان اينجا نظرشون اين بود كه كيس بصورت اتوماتيك آپگريد شده به f3 ، كه اميدواريم درست باشه اما نظرشون اين بود كه احتمالا pd تغيير ميكنه به سال سيتيزن شدن مادر خانمم، و همين چند مسئله باعث شده نتونم رو ويزاي دانشجويي واسه دكترا تمركز كنم چون ميترسم تو كليرنس ردم كنن، خواهش ميكنم دوستان اگه كسي تجربه مشابهي داره لطف كنن و ما رو راهنمايي كنه.
با آرزوي موفقيت همگي
و تسريع در روند كليرينس و كارنت شدن دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، عسل.م
سلام پروانه عزیز نه من اصلا هیچ ایمیلی نزدم خودشون اپدیت میکردن موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، smpf
آنکارا جدیدن کسی مصاحبه نشده؟ تحرکی نداره سفارت آنکارا عجیبه!
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
برای دوستان F2A حدودا چه مدت کلیرنس میخورن؟
F2Aبازمانده لاتاری 2014, ارسال مدارک Oct 2014, تاریخ Priority date: 27 Oct 2014 , اپرو: 11March 2015, دریافت کیس نامبرو اینویس نامبر(تلفنی) :2015june10 ، تکمیل فرم 261: 2015july07 , دریافت ایمیل کیس نامبر و اینویس نامبر: 15July2015 , پرداخت 120$: 2015 21July ، دریافت ایمیل پرداخت 325$: 22July 2015 و پرداخت 325$: 26July2015، تکمیل فرم 260: 2015Aug05
پاسخ
(2015-06-21 ساعت 09:32)مرلی نوشته:  برای دوستان F2A حدودا چه مدت کلیرنس میخورن؟

اين كاملا بستگي به مشخصات هر فرد داره دوست عزيز.
رشته تحصيلي: مثلا نفت ، شيمي و انرژي كليرنس طولاني تري ميخورن.
سربازي: سربازي در سپاه و بسيج باعث كليرنس ميشود.
همكاري در ساخت پروژه هاي عمراني كه سپاه يا بسيج متولي آن هستند.(حتي در زمان سربازي)
عضويت در سپاه يا بسيج.
اشتغال در ادارات دولتي مخصوصا وزارت نيرو و نفت.
وجود نقطه مبهمي در هريك از مدارك شناسايي مثل پايان خدمت يا گواهي عدم سو پيشينه.(مثلا روي كارت پايان خدمت بجاي 20 ماه 6 ماه تاريخ خورده باشه،اين مسئله خيلي زياد اتفاق ميفته،مثلا دوستاني كه در وسط سربازي دانشگاه قبول شدند و ادامه سربازي را بعد از تمام كردن داشگاه رفته اند،روي كارت پايان خدمت فقط تاريخ قسمت دوم سربازي درج ميشود، اين مسئله در بعضي موارد باعث سوئ ظن آفيسر نسبت به كسري خدمت به واسطه بسيج ميشود)
سفر به كشورهايي مثل سوريه، لبنان، كوبا، عراق ..
اسم هايي مانند علي ،محمد، كاظم، عباس و غيره كه زياد هستند و ممكن است يك نفر با همين مشخصات در آمريكا مرتكب خلافي شده باشد.
*(البته فاكتورها خيلي زياد هستند ولي همين تعداد يادم مونده)*

به اين موضوع هم توجه داشته باشيد كه ممكن است يك نفر با داشتن تمام اين نكات كليرنس خيلي كوتاهي داشته باشد يا اصلا كليرنس نشود، و برعكس، يك نفر هيچ يك از فاكتورها را نداشته باشد و 8-9 ماه كليرنس وي طول بكشد.
منبع اطلاعات فوق دوست نزديك بنده است كه در سفارت آمريكا در ايتاليا مترجم مي باشد.
اميدوارم به درد دوستان بخوره.
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، babak.n ، Alisalimi ، karo.eng ، smpf ، عسل.م
(2015-06-21 ساعت 14:36)asrainman نوشته:  

همكاري در ساخت پروژه هاي عمراني كه سپاه يا بسيج متولي آن هستند.(حتي در زمان سربازي)
عضويت در سپاه يا بسيج.
وجود نقطه مبهمي در هريك از مدارك شناسايي مثل پايان خدمت يا گواهي عدم سو پيشينه.(مثلا روي كارت پايان خدمت بجاي 20 ماه ۶ ماه تاريخ خورده باشه،اين مسئله خيلي زياد اتفاق ميفته،مثلا دوستاني كه در وسط سربازي دانشگاه قبول شدند و ادامه سربازي را بعد از تمام كردن داشگاه رفته اند،روي كارت پايان خدمت فقط تاريخ قسمت دوم سربازي درج ميشود، اين مسئله در بعضي موارد باعث سوئ ظن آفيسر نسبت به كسري خدمت به واسطه بسيج ميشود)
اسم هايي مانند علي ،محمد، كاظم، عباس و غيره كه زياد هستند و ممكن است يك نفر با همين مشخصات در آمريكا مرتكب خلافي شده باشد.

به اين موضوع هم توجه داشته باشيد كه ممكن است يك نفر با داشتن تمام اين نكات كليرنس خيلي كوتاهي داشته باشد يا اصلا كليرنس نشود، و برعكس، يك نفر هيچ يك از فاكتورها را نداشته باشد و ۸- ۹ ماه كليرنس وي طول بكشد.
منبع اطلاعات فوق دوست نزديك بنده است كه در سفارت آمريكا در ايتاليا مترجم مي باشد.

این چیزهایی که شما فرمودید ، منم شنیده بودم
اما سوالی که برام به وجود میاد اینه که در طول این دوره ی کلیرنس چه کاری مگه انجام میدن؟ به اطلاعات شخصی داخل ایران که دسترسی ندارن بخوان مثلا استعلام بگیرن !!!!
معلوم نیست چرا طول میکشه!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، smpf

با اطلاعاتی که الان از جدول منتظران داریم حدود 4 ماه.
پاسخ

عضويت در سپاه يا بسيج.
وجود نقطه مبهمي در هريك از مدارك شناسايي مثل پايان خدمت يا گواهي عدم سو پيشينه.(مثلا روي كارت پايان خدمت بجاي 20 ماه ۶ ماه تاريخ خورده باشه،اين مسئله خيلي زياد اتفاق ميفته،مثلا دوستاني كه در وسط سربازي دانشگاه قبول شدند و ادامه سربازي را بعد از تمام كردن داشگاه رفته اند،روي كارت پايان خدمت فقط تاريخ قسمت دوم سربازي درج ميشود، اين مسئله در بعضي موارد باعث سوئ ظن آفيسر نسبت به كسري خدمت به واسطه بسيج ميشود)

به اين موضوع هم توجه داشته باشيد كه ممكن است يك نفر با داشتن تمام اين نكات كليرنس خيلي كوتاهي داشته باشد يا اصلا كليرنس نشود، و برعكس، يك نفر هيچ يك از فاكتورها را نداشته باشد و ۸- ۹ ماه كليرنس وي طول بكشد.

توی این تاپیک برای بار چندم بحث شد. پستهای بعدیش رو هم مطالعه کنین.
( جالبه شما اول گفتین به این موارد بستگی داره، بعد گفتین ممکنه اینا رو داشته باشین کلیرنس نخورین؟! )
پاسخ
(2015-06-21 ساعت 16:52)babak.n نوشته:  

عضويت در سپاه يا بسيج.

این چیزهایی که شما فرمودید ، منم شنیده بودم
اما سوالی که برام به وجود میاد اینه که در طول این دوره ی کلیرنس چه کاری مگه انجام میدن؟ به اطلاعات شخصی داخل ایران که دسترسی ندارن بخوان مثلا استعلام بگیرن !!!!
معلوم نیست چرا طول میکشه!!!

منم مثل شما فكر ميكردم، اما بعد فهميدم تا يه حدودي يه سري اطلاعات به دستشون ميرسه، مثلا همكار من عضو بسيج بود و تو سوالا اعلام نكرده بود اما خود اونا تو زمان كليرنس فهميده بودن، اگه فكرشو كني نبايد سخت باشه كه هر 6 ماه يه فلش مثلا از نظام وظيفه به دست اينا برسه و سربازي ها و كسري خدمت ها توش باشه، اونقد آدما هستن كه به كامپيوترهاي جاهاي اينجوري دسترسي دارن، والا منم اول شك داشتم تا اينكه همين دوستم كه مترجم سفارت هست اطلاعات دقيق تري بهم داد..
اينا تو كليرنس به اطلاعات خيلي خوبي دسترسي دارن.البته طولاني شدن روند بخاطر پروسه هاي اداري هست ، يعني الزاما در تمام طول اين مدت رو پرونده كار نميكنن.
يه دوست ديگه دارم كه لاتاري 2014 قبول شد اما بخاطر انجام چند تا پروژه تحقيقاتي واسه سپاه، با اينكه تو مصاحبه اسمي از اون پروژه ها نبرده بود،اما تو كليرنس رد شد !!
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، smpf ، عسل.م
(2015-06-22 ساعت 07:19)asrainman نوشته:  منم مثل شما فكر ميكردم، اما بعد فهميدم تا يه حدودي يه سري اطلاعات به دستشون ميرسه، مثلا همكار من عضو بسيج بود و تو سوالا اعلام نكرده بود اما خود اونا تو زمان كليرنس فهميده بودن، اگه فكرشو كني نبايد سخت باشه كه هر ۶ ماه يه فلش مثلا از نظام وظيفه به دست اينا برسه و سربازي ها و كسري خدمت ها توش باشه، اونقد آدما هستن كه به كامپيوترهاي جاهاي اينجوري دسترسي دارن، والا منم اول شك داشتم تا اينكه همين دوستم كه مترجم سفارت هست اطلاعات دقيق تري بهم داد..
اينا تو كليرنس به اطلاعات خيلي خوبي دسترسي دارن.البته طولاني شدن روند بخاطر پروسه هاي اداري هست ، يعني الزاما در تمام طول اين مدت رو پرونده كار نميكنن.
يه دوست ديگه دارم كه لاتاري ۲۰۱۴ قبول شد اما بخاطر انجام چند تا پروژه تحقيقاتي واسه سپاه، با اينكه تو مصاحبه اسمي از اون پروژه ها نبرده بود،اما تو كليرنس رد شد !!

ببخشید چطوری فهمیدین بخاطر اونها رد شده؟
پاسخ
(2015-06-23 ساعت 00:07)itex نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 07:19)asrainman نوشته:  منم مثل شما فكر ميكردم، اما بعد فهميدم تا يه حدودي يه سري اطلاعات به دستشون ميرسه، مثلا همكار من عضو بسيج بود و تو سوالا اعلام نكرده بود اما خود اونا تو زمان كليرنس فهميده بودن، اگه فكرشو كني نبايد سخت باشه كه هر ۶ ماه يه فلش مثلا از نظام وظيفه به دست اينا برسه و سربازي ها و كسري خدمت ها توش باشه، اونقد آدما هستن كه به كامپيوترهاي جاهاي اينجوري دسترسي دارن، والا منم اول شك داشتم تا اينكه همين دوستم كه مترجم سفارت هست اطلاعات دقيق تري بهم داد..
يه دوست ديگه دارم كه لاتاري ۲۰۱۴ قبول شد اما بخاطر انجام چند تا پروژه تحقيقاتي واسه سپاه، با اينكه تو مصاحبه اسمي از اون پروژه ها نبرده بود،اما تو كليرنس رد شد !!

ببخشید چطوری فهمیدین بخاطر اونها رد شده؟

والا به گفته خودش، تنها نقطه مبهمي كه داشت فقط همين بوده گويا..
مادر و پدرش سيتيزن بودن،خودش هم رشتش عمران بود، هيچ جاي دولتي هم كار نكرده بود، فقط چند تا پروچه تحقيقاتي داشت كه مجريش اون ارگان بود، اونقد كليرنس رو طولاني كردن كه كه از 30 پتامبر گذشت و خود به خود ...
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، عسل.م
به نظرتون پروژه ک س ر خدمت سربازی میتونه ضرر داشته باشه یا نه؟؟؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان