موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-23 ساعت 23:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-23 ساعت 23:03 توسط montazerf4.)
(2015-08-23 ساعت 19:50)Alisalimi نوشته: (2015-08-23 ساعت 19:36)montazerf4 نوشته: شمام ميريد روزي چند بار به سيس سر ميزنيد؟ يا من ديوونه ام؟
از اونجايي كه شما هم مصاحبت با ما بوده، تا ميبينم اسمتون رو تو سايت ميگم كلير شديد، ميام توي تاپيك ميبينم نه هنوز. منم هي سر ميزدم ولي اواخر ديگه ول كردم چون سيس هنوزم وضعيت مارو كلير نزده. اول براتون ايميل مياد و بعد از چند روزي تازه تو سايت سفارت هم كلير ميشيد.
همونطور كه تو سايت سفارت نوشته، اصلا رو سيس حساب باز نكنيد. ولي حواستون به فولدر اسپم ايميلتون باشه كه امكان داره ايميل بره توي اسپم و شما نبينيدش.
اميدوارم بزودي همتون كلير بشيد. شانسي اورديم ما، بعد از ما يعني هيچ يك از دوستان اينجا ديگه كلير نشدن؟!!
اره دقيقا كليرنس شما منو بي خودي خيلي اميدوار كرد
(2015-08-23 ساعت 21:29)itex نوشته: (2015-08-23 ساعت 19:36)montazerf4 نوشته: شمام ميريد روزي چند بار به سيس سر ميزنيد؟ يا من ديوونه ام؟
CEAC مثل مواد مخدره... زودتر ترکش کنین.
اره واقعا بايد همينكارو كنم
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از تجربه کلیرنستون بهم بگید.من با استفاده از قانون CSPA همراه پدر و مادرم که عموم اقدام کرده بود.دارم می رم.
من دانشجو هستم.من سربازی نرفتم می خوام تا زمان مصاحبه از معافعیت تحصیلی استفاده کنم.تازه فرم های DS-260 داریم پر می کنیم.که فکر کنم. اخرین مرحله توی NVC باشه بعد باید منتظر باشیم برا INTERVIEW.
دو تا سوالم اینه:
1- کیس های مثل وضعیت من سربازی نرفته،تالا از کشور خروج نداشته و داره با وثیقه خارج میشه،سابقه کار دولتی نداشته..کلیرنسش چی جوریا پیش میره و چقدر احتمالا.طول میکشه..(خیلی مهم)
این که تالا خارج نرفتم سربازی نرفتم سابقه دولتی ندارم بهم کمک می کنه به نظرتون
2-از زمانی که همه فرم ها برای NVC ارسال شد.به فرض این که ایرادی تو پر کردن نرن..بررسی و اعلام زمان مصاحبشون چقدر زمان میبره..چند ماه؟؟؟؟؟
اینم اطلاعات ویزامون.شاید مفید باشه:
cat=F4
10/3/2002=Priority date
approval date=1/19/2010
visa availability=03/23/2015
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
زمان مصاحبه ما اين طور بود كه حدودا اوايل نوامبر مدارك به دست nvc رسيده بود و زماني كه ايميل مصاحبه اومد اواخر مارچ بود زمان مصاحبه هم تقريبا چهل وپنج روز بعد و در ماه مي بود
خلاصه براي ما از فرم پر كردن تا مصاحبه يه ٧ ماهي طول كشيد
Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-26 ساعت 23:07)alibabax نوشته: دوستان از تجربه کلیرنستون بهم بگید.من با استفاده از قانون CSPA همراه پدر و مادرم که عموم اقدام کرده بود.دارم می رم.
من دانشجو هستم.من سربازی نرفتم می خوام تا زمان مصاحبه از معافعیت تحصیلی استفاده کنم.تازه فرم های DS-260 داریم پر می کنیم.که فکر کنم. اخرین مرحله توی NVC باشه بعد باید منتظر باشیم برا INTERVIEW.
دو تا سوالم اینه:
۱- کیس های مثل وضعیت من سربازی نرفته،تالا از کشور خروج نداشته و داره با وثیقه خارج میشه،سابقه کار دولتی نداشته..کلیرنسش چی جوریا پیش میره و چقدر احتمالا.طول میکشه..(خیلی مهم)
این که تالا خارج نرفتم سربازی نرفتم سابقه دولتی ندارم بهم کمک می کنه به نظرتون
۲-از زمانی که همه فرم ها برای NVC ارسال شد.به فرض این که ایرادی تو پر کردن نرن..بررسی و اعلام زمان مصاحبشون چقدر زمان میبره..چند ماه؟؟؟؟؟
اینم اطلاعات ویزامون.شاید مفید باشه:
cat=F4
۱۰/۳/2002=Priority date
approval date=۱/19/2010
visa availability=03/23/۲۰۱۵
شايد شما راحت كلير بشيد ولي مهم اينه كه پدرتون بايد كلير بشه چون اونه كه نفر اصلي كيسه و تا اون وارد خاك آمريكا نشه ساير افراد نميتونن وارد بشن
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-27 ساعت 14:56)karo.eng نوشته: بچه ها صبح ساعت ۱۰ چک کردم آپدیت داشتم به تاریخ 27 آگوست با mailed / available الان چک کردم / تبدیل به or شد .mailed or available. صبح که چک کردم اینطوری نبود بخدا
مبارك باشه ،راستش نمي خوام آيه ياس بخونم ولي براي همسر من از ١١ اگوست كه من نگاه كردم or هست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
متن سفارت الان چک کردم تو سفارت کلیر شدم
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از دوستان
منم فکر کنم استارت کیسهای خانوادگی رو زدن. من 5 فروردین مصاحبه داشتم امروز 5 شهریوره . ایشالا همه کلیر بشید. مخصوصا سندباد عزیز
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بالاخره بعد از ۴ بار نقص پرونده، و دوبار دیدن آفیسر امروز آپدیت خوردم(البته تحت ادمینیسترتیو پراسس) و برام هم یه ایمیل اومده که " کیس شما تحت ادمینستریتیو ریویو هست. اطلاعات بیشتری از طرف شما الان نیازی نیست. شما میتوانید طی ۱۵-۱۰ روز اداری آینده جهت دانستن وضعیت کیستان با کنسولگری تماس بگیرید."
من کیسم رو که سی آر وان هست رو مارس ۲۰۱۴ باز کردم و بعد از مصاحبه که همون سال ۲۰۱۴ بود سرِ سربازی گیر کرده بودم. چون ازم کارت معافی میخواستن ولی من معافیت تحصیلی داشتم. خلاصه بالاخره هفتهٔ پیش معافیت تحصیلی رو ترجمه کردم و رفتم شخصاً دادم دست آفیسر و براشم توضیح دادم.
حالا میخواستم از شما رفقها بپرسم که الان وضعیت من چه جوریه؟ چیزی میشه گفت الان؟
با تشکر