کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-08-30 ساعت 20:21)KingNothing نوشته:  
(2015-08-30 ساعت 20:16)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  سلام دوستان
همسر من در ماه خرداد در آنکارا به مصاحبه رفت(ویزای ازدواج با گرین کارتی) و اف بی ای چک خورد .در این ماه ما ۳ تا ایمیل دریافت گردیم که به ترتیب اول کل رزومه کاری و تحصیلی بعد پایان نامه دانشگاه و سومی تلفیقی از این دو رو از ما خواسته اند .خواستم ببینیم آیا این مدارک رو از شخص دیگری هم خواستن؟آیا طبیعی هستش؟ پایان نامه به سفارت چه ارتباطی داره؟

رشته شون چی بوده؟؟

رشتش نفت هستش از دانشگاه صنعت نفت
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
سلام به همه دوستان خواهر من با یه وکیل صبحت کرده گفته 350 دلار میگیره برا اینکه بگه برا کلیر چیکار کنه به نظر تون پول بده؟ دوم اینکه من تو سایت سفارت ابوظبی فقط یه بار آپ دیت شدم ده روز بعد مصاحبه ولی تو سیس چهار بار ایا برا همه همین طوری؟ ممنون از پاسختون
پاسخ
(2015-08-30 ساعت 21:41)پروانه نوشته:  سلام به همه دوستان خواهر من با یه وکیل صبحت کرده گفته 350 دلار میگیره برا اینکه بگه برا کلیر چیکار کنه به نظر تون پول بده؟ دوم اینکه من تو سایت سفارت ابوظبی فقط یه بار آپ دیت شدم ده روز بعد مصاحبه ولی تو سیس چهار بار ایا برا همه همین طوری؟ ممنون از پاسختون
برای کلیر چیکار کنه یعنی چی؟ منظورتون رو متوجه نشدم. ایشون مصاحبه شدن یا نه؟اگر مصاحبه شدن که با یک ایمیل ساده به سفارت می تونن از وضعیت کلیرنسشون مطلع شن.
در ضمن توصیه می کنم که ذهنتون رو با آپدیت ها در گیر نکنید. وقتی که کلیرنستون انجام بشه ایمیل دریافت می کنید ان شاالله.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
راستش اون وکیل اطلاعات زیادی نداده فقط از دستمزد گفته شاید واقعا جوابش به همین سادگی باشه که باید با ایمیل پی گیری کرد فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه سپاسگزارم از اینکه پاسخ دادین
پاسخ
(2015-08-30 ساعت 22:15)پروانه نوشته:  راستش اون وکیل اطلاعات زیادی نداده فقط از دستمزد گفته شاید واقعا جوابش به همین سادگی باشه که باید با ایمیل پی گیری کرد فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه سپاسگزارم از اینکه پاسخ دادین
در مورد کلیرنس هیچ کاری نمیشه کرد. پولتون رو دور نریزید. در ضمن من که کلیر شدم ایمیلی برام نیومد فقط تو سایت سفارت ابوظبی اعلام شد. البته آفیسری که با من مصاحبه کرد گفت با شماره کیس او سایتی که آدرس رو برگه است چک کن هر وقت تو سابت اعلام شد میتونید بیایید ویزاتونو بگیرید. به نظر من مرجع اصلی سابت سفارته. Cool
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، sanbad ، hamid_fs3
(2015-08-30 ساعت 21:06)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  
همسر من در ماه خرداد در آنکارا به مصاحبه رفت(ویزای ازدواج با گرین کارتی) و اف بی ای چک خورد .در این ماه ما ۳ تا ایمیل دریافت گردیم که به ترتیب اول کل رزومه کاری و تحصیلی بعد پایان نامه دانشگاه و سومی تلفیقی از این دو رو از ما خواسته اند .خواستم ببینیم آیا این مدارک رو از شخص دیگری هم خواستن؟آیا طبیعی هستش؟ پایان نامه به سفارت چه ارتباطی داره؟

رشته شون چی بوده؟؟

رشته های نفت و پتروشیمی چون در حوزه انرژی بوده اند حساسیت برانگیز هستند و به همین دلیل می خوان بدونند که موضوع تزشون چی بوده و اینکه آیا کاری انجام دادند که از نظر ماهیت فعالیتشون برای دولت آمریکا خطرناک به حساب میاد؟

به نظر من جای نگرانی نداره و شما توضیح بدید که چه کاری انجام میدادید... بهتره یک CV مناسب تهیه کنید و اسم عنوانهای شغلی رو دقت کنید که درست باشه و ترجمه تحت لفظی نباشه و همینطور درمورد تز دانشگاه می تونید یک CV آکادمیک درست کنید و بفرستید.

اینها باعث میشه که متوجه بشند که ایشون چکار می کردند. مثلا خیلی کلی میگم اگر ایشون Supply Engineer بودند باید بنویسید Supply Engineer و نه Engineer و توضیح بدید که شغلشون به طور روزمره شامل چه فعالیت هایی بوده. هزاران سایت هستند که شما رو راهنمایی می کنند و بد نیست اگر وکیل دارید CV رو نشون وکیل بدید قبل از ارسال.

بعضی رشته ها و بعضی فعالیت ها به خاطر ماهیتشون حساسیت برانگیز هستند و راهنمای کاملش در سایت سفارت مجازی هست و با جستجو می تونید پیدا کنید. مثلا مهندسی مکانیک یک رشته بسیار معمول و پر طرفدار هست اما مکانیک سیالات رشته حساس هست. مهندسی نرم افزار خیلی حساسیت برانگیز نیست ولی روبوتیک حساسیت برانگیزه.

در مورد پایان نامه مشخص نکردید که ترجمه میخوان یا نه ولی اگر به فارسی خواستند میتونید خلاصه پایان نامه رو به شکل یک Paper به انگلیسی در 4 صفحه به صورت حرفه ای تنظیم کنید و پیوست اصل پایان نامه کنید که سریع مطالعه اش کنند و سریعتر کلیر بشید...

ممکنه کلیرنسشون طولانی بشه ولی نگران نباشید بالاخره کلیر میشن به امید خدا...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، mimi_mar_mas@yahoo.com ، sanbad ، smpf
در مورد کلیرنس هیچ کاری نمیشه کرد. پولتون رو دور نریزید. در ضمن من که کلیر شدم ایمیلی برام نیومد فقط تو سایت سفارت ابوظبی اعلام شد. البته آفیسری که با من مصاحبه کرد گفت با شماره کیس او سایتی که آدرس رو برگه است چک کن هر وقت تو سابت اعلام شد میتونید بیایید ویزاتونو بگیرید. به نظر من مرجع اصلی سابت سفارته. Cool
[/quote]
سلام دوست عزیز و تبریک به خاطر کلیر شدنتون. خیلی خوشحال شدم دیدم بالاخره یکی دیگه از دوستان خانوادگی کلیر شدن. منم امیدوارتر شدم یه کمی Smile
یه سری به اسپم یا جانک ایمیلتون بزنید. چون احتمالش خیلی کمه که اول تو سایت آپدیت بشید بعد ایمیلش براتون بیاد!!!
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
(2015-08-30 ساعت 22:31)karo.eng نوشته:  
(2015-08-30 ساعت 22:15)پروانه نوشته:  راستش اون وکیل اطلاعات زیادی نداده فقط از دستمزد گفته شاید واقعا جوابش به همین سادگی باشه که باید با ایمیل پی گیری کرد فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه سپاسگزارم از اینکه پاسخ دادین

سلام دوست عزیز و تبریک به خاطر کلیر شدنتون. خیلی خوشحال شدم دیدم بالاخره یکی دیگه از دوستان خانوادگی کلیر شدن. منم امیدوارتر شدم یه کمی Smile
یه سری به اسپم یا جانک ایمیلتون بزنید. چون احتمالش خیلی کمه که اول تو سایت آپدیت بشید بعد ایمیلش براتون بیاد!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، smpf
(2015-08-30 ساعت 23:17)KingNothing نوشته:  
(2015-08-30 ساعت 21:06)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  

رشته شون چی بوده؟؟

رشته های نفت و پتروشیمی چون در حوزه انرژی بوده اند حساسیت برانگیز هستند و به همین دلیل می خوان بدونند که موضوع تزشون چی بوده و اینکه آیا کاری انجام دادند که از نظر ماهیت فعالیتشون برای دولت آمریکا خطرناک به حساب میاد؟

به نظر من جای نگرانی نداره و شما توضیح بدید که چه کاری انجام میدادید... بهتره یک CV مناسب تهیه کنید و اسم عنوانهای شغلی رو دقت کنید که درست باشه و ترجمه تحت لفظی نباشه و همینطور درمورد تز دانشگاه می تونید یک CV آکادمیک درست کنید و بفرستید.

اینها باعث میشه که متوجه بشند که ایشون چکار می کردند. مثلا خیلی کلی میگم اگر ایشون Supply Engineer بودند باید بنویسید Supply Engineer و نه Engineer و توضیح بدید که شغلشون به طور روزمره شامل چه فعالیت هایی بوده. هزاران سایت هستند که شما رو راهنمایی می کنند و بد نیست اگر وکیل دارید CV رو نشون وکیل بدید قبل از ارسال.

بعضی رشته ها و بعضی فعالیت ها به خاطر ماهیتشون حساسیت برانگیز هستند و راهنمای کاملش در سایت سفارت مجازی هست و با جستجو می تونید پیدا کنید. مثلا مهندسی مکانیک یک رشته بسیار معمول و پر طرفدار هست اما مکانیک سیالات رشته حساس هست. مهندسی نرم افزار خیلی حساسیت برانگیز نیست ولی روبوتیک حساسیت برانگیزه.

در مورد پایان نامه مشخص نکردید که ترجمه میخوان یا نه ولی اگر به فارسی خواستند میتونید خلاصه پایان نامه رو به شکل یک Paper به انگلیسی در ۴ صفحه به صورت حرفه ای تنظیم کنید و پیوست اصل پایان نامه کنید که سریع مطالعه اش کنند و سریعتر کلیر بشید...

ممکنه کلیرنسشون طولانی بشه ولی نگران نباشید بالاخره کلیر میشن به امید خدا...
ممنون از راهنماییتون.واقعا لطف کردین
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، smpf
دوستان عزيزي كه اينجا هستن يك سوال سخت دارم ، شما كه تجربه داريد ، انتظار كارنت شدن سخت تره يا كليرنس؟ شايد مسخره باشه سوالم ولي من ١ ماه و نيم مونده به كارنت شدنم واقعا انتظارش سخت شده به جرات ميگم تا يك سال پيش تك و توك مهاجر سرا رو چك ميكردم ولي الان خيلي ريزبينانه بررسي ميكنم تاپيك هايي كه مرتبط هست با من و ... ، تا دو سال پيش حتي ويزا بولتن خودم چك نميكردم برادرم زنگ ميزد هر ماه ميگفت چقدر كار پيشرفته اينطوري زياد تو فكرش نبودم خيلي وقت ها هم اصلا فراموش ميكردم همچين چيزي وجود خارجي داره ، اما الان تو بازه زماني كه ويزا بولتن اعلام ميشه پاشنه سايتشو در ميارم چند ساعت يك بار چكش ميكنم از اين رو اين سوال برام پيش امد

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
(2015-08-31 ساعت 11:05)milad_magnet نوشته:  دوستان عزيزي كه اينجا هستن يك سوال سخت دارم ، شما كه تجربه داريد ، انتظار كارنت شدن سخت تره يا كليرنس؟ شايد مسخره باشه سوالم ولي من ١ ماه و نيم مونده به كارنت شدنم واقعا انتظارش سخت شده به جرات ميگم تا يك سال پيش تك و توك مهاجر سرا رو چك ميكردم ولي الان خيلي ريزبينانه بررسي ميكنم تاپيك هايي كه مرتبط هست با من و ... ، تا دو سال پيش حتي ويزا بولتن خودم چك نميكردم برادرم زنگ ميزد هر ماه ميگفت چقدر كار پيشرفته اينطوري زياد تو فكرش نبودم خيلي وقت ها هم اصلا فراموش ميكردم همچين چيزي وجود خارجي داره ، اما الان تو بازه زماني كه ويزا بولتن اعلام ميشه پاشنه سايتشو در ميارم چند ساعت يك بار چكش ميكنم از اين رو اين سوال برام پيش امد

برای من انتظار کلیرنس خیلی سخت تر از کارنت شدن. بخصوص که خانواده دور شدن. و تقریبا زندگی و خونه همه چی بهم ریخته. Sad
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، milad_magnet ، smpf
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، milad_magnet

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، KingNothing
سلام والا کارنت شدن خیلی راحت تره چون شما یه منبعی داری بنام ویزا بولتن که هر دهم ماه میلادی میری سراغش پس تکیلف مشخصه ولی تو کلیرنس دست به هیچ جا بند نیست که یه زمان مشخص داشته باشی هیچ کاری هم نمیشه کرد هر روز به انتظار میگذره برا من که کلیرنس خیلی سخت داره میگذره
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، fahi ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان