موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-27 ساعت 20:01)karo.eng نوشته: هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
متن سفارت الان چک کردم تو سفارت کلیر شدم
هورااااااا... موفق باشيد ... خيلي خيلي خوشحال شدم... به سلامتي
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
منم ديروز يه اپديت ديگه تو سيس داشتم البته هنوز or نشده ?
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ و ٢٧ آگوست
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ و ١١ اگوست
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چیزی که من متوجه شدم.فرایند کلیرنس کیس ها خیلی با هم متفاوت هست.یکی 2 هفته کلیر میشه یکی مثل آقای سلیمی 3 ماه یا کارو 5 ماه یکی هم یهو یه سال یا دو سال..چرا انقدر متفاوته پروسه ادمینیستریویو..واقعا کیس ها متفوت هست.از لحاظ امنیتی؟؟؟؟؟ یا سلیقه مصاحبه کننه دخیل هست و نوع مصاحبه ای که میشه.یا کاملا شانسی هست. خیلی دوست دارم بدونم دلیل این همه تفاوت رمانی تو کلیر شدن چی می تونه باشه.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون ssprotest عزیز. اینقدر به جزئیات توضیح دادین. منبعی هم هست که بتونیم بهش رجوع کنیم؟ مرسی
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-29 ساعت 19:56)itex نوشته: (2015-08-29 ساعت 01:49)alibabax نوشته: چیزی که من متوجه شدم.فرایند کلیرنس کیس ها خیلی با هم متفاوت هست.یکی ۲ هفته کلیر میشه یکی مثل آقای سلیمی ۳ ماه یا کارو ۵ ماه یکی هم یهو یه سال یا دو سال..چرا انقدر متفاوته پروسه ادمینیستریویو..واقعا کیس ها متفوت هست.از لحاظ امنیتی؟؟؟؟؟ یا سلیقه مصاحبه کننه دخیل هست و نوع مصاحبه ای که میشه.یا کاملا شانسی هست. خیلی دوست دارم بدونم دلیل این همه تفاوت رمانی تو کلیر شدن چی می تونه باشه.
دلیل طول کشیدن کلیرنس یک چیزه و اون هم سیستم بروکراسی دولتی آمریکاس. مشکل امنیتی لزوما در میون نیست. قبلا هم گفتم، اسناد مدارکش رو هم توی تاپیک موجوده که FBI زیر دوهفته نظرش رو اعلام میکنه.
بچه ها کیسهای خانوادگی/ازدواجی نباید به اطلاعات کیسهای دانشجویی مراجعه کنن، مثلا حرفهای خانم سارا گرو برای دانشجوها هستش. که میگه کسایی که سربازی رفتن زودتر بیان مصاحبه که اصلا ربطی به ما نداره چون به ما وقت میدن از قبل.
کلیرنس ماها از قبل مصاحبه شروع میشه، هرکسی که رفته مصاحبه میدونه که برگه صورتی/آبی ما از قبل آمادس و لزوما ربطی به مصاحبه نداره.
من با بخش اعظم صحبت های شما هم عقیده هستم ولی عامل امنیتی رو در مدت زمان کلیرنس رو هم عامل موثری میدونم...
هرچقدر شناخت اونها از شما مبهم تر باشه احتمال طولانی تر شدن پروسه بیشتره...
و این مورد که برگه ها در روز مصاحبه از قبل آماده هست به این دلیل هست که آفیسر وقتی وارد میشید مدارکتون رو میگیره و شما معمولا مدتی منتظر می نشینید و در این مدت آفیسر پرونده رو مطالعه می کنه و تصمیمش رو از قبل گرفته و برای همینه که برگه های رنگی آماده هستند. البته من فکر می کنم این کاغذ بازی ها بیشتر در سفارت های اطراف ایران باشه...
در مدت مصاحبه فقط میخواد روی تصمیمی که گرفته مطمئن بشه و در مورد همون هم سوال میکنه... ضمن اینکه اینها هم لولو نیستند و من فکر می کنم اینکه ما فکر می کنیم که روانشناس هستند و دستگاه دروغ سنج زیر پوستشون نصب کردن و اینا زاییده ذهن ما ایرانی هاست چون از کارشون اطلاع نداریم و حدس می زنیم باید اینطوری باشن!
چند تا سوال میکنند ببینند راست می گید یا نه... چقدر حرفتون قابل اطمینانه فقط همین.
من یکبار باهاشون صحبت میکردم برای ویزای دانشجویی گفت موضوع تزت چیه؟ گفتم فلان... گفت این موضوع ناول نیست قبلا روش کار شده...
من چون واقعا رو موضوع اشراف داشتم با اطمینان گفتم: تصور می کنم اشتباه می کنید چون کمپانی فلان داره روی تحقیقات روی این موضوع بودجه میزاره و مطمئنم که این موضوع نیاز به تحقیق داره.
برای این با اطمینان جوابشون رو میدادم که روی موضوع اشراف داشتم... طرف هم سرش رو با علامت تعجب تکون داد ولی ویزا رو صادر کرد...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ای کاش که علت بررسی های طولانی هر کسی را اطلاع میدادند. دستکم شاید با ارائه توضیحات یا مدارکی, رفع ابهام میشد. و هم از بحثهای این چنین جلوگیری میشد. به نظرم تک تک مواردی که دوستان خوبم اشاره میکنند میتواند درست باشد.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همسر من در ماه خرداد در آنکارا به مصاحبه رفت(ویزای ازدواج با گرین کارتی) و اف بی ای چک خورد .در این ماه ما 3 تا ایمیل دریافت گردیم که به ترتیب اول کل رزومه کاری و تحصیلی بعد پایان نامه دانشگاه و سومی تلفیقی از این دو رو از ما خواسته اند .خواستم ببینیم آیا این مدارک رو از شخص دیگری هم خواستن؟آیا طبیعی هستش؟ پایان نامه به سفارت چه ارتباطی داره؟
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-30 ساعت 20:16)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته: سلام دوستان
همسر من در ماه خرداد در آنکارا به مصاحبه رفت(ویزای ازدواج با گرین کارتی) و اف بی ای چک خورد .در این ماه ما ۳ تا ایمیل دریافت گردیم که به ترتیب اول کل رزومه کاری و تحصیلی بعد پایان نامه دانشگاه و سومی تلفیقی از این دو رو از ما خواسته اند .خواستم ببینیم آیا این مدارک رو از شخص دیگری هم خواستن؟آیا طبیعی هستش؟ پایان نامه به سفارت چه ارتباطی داره؟
رشته شون چی بوده؟؟
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016