کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-08-28 ساعت 01:42)bruceh نوشته:  با سلام

بالاخره بعد از ۴ بار نقص پرونده، و دوبار دیدن آفیسر امروز آپدیت خوردم(البته تحت ادمینیسترتیو پراسس) و برام هم یه ایمیل اومده که " کیس شما تحت ادمینستریتیو ری‌ویو هست. اطلاعات بیشتری از طرف شما الان نیازی نیست. شما میتوانید طی‌ ۱۵-۱۰ روز اداری آینده جهت دانستن وضعیت کیستان با کنسولگری تماس بگیرید."

من کیسم رو که سی‌ آر وان هست رو مارس ۲۰۱۴ باز کردم و بعد از مصاحبه که همون سال ۲۰۱۴ بود سرِ سربازی گیر کرده بودم. چون ازم کارت معافی میخواستن ولی‌ من معافیت تحصیلی‌ داشتم. خلاصه بالاخره هفتهٔ پیش معافیت تحصیلی‌ رو ترجمه کردم و رفتم شخصاً دادم دست آفیسر و براشم توضیح دادم.

حالا می‌خواستم از شما رفقها بپرسم که الان وضعیت من چه جوریه؟ چیزی می‌شه گفت الان؟

با تشکر

وضعيت كنوني شما شده مثل بقيه دوستان و بايد منتظر بمانيد تا كلير بشيد دوست عزيز،
زمانش هم ميتونه از ٢ هفته تا خدايي نكرده ١ سال طول بكشه كه اميدواريم نكشه!
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، fahi
(2015-08-27 ساعت 20:01)karo.eng نوشته:  هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
متن سفارت الان چک کردم تو سفارت کلیر شدم

هورااااااا... موفق باشيد ... خيلي خيلي خوشحال شدم... به سلامتي
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، ssprotest ، smpf ، homayoon1972
منم ديروز يه اپديت ديگه تو سيس داشتم البته هنوز or نشده ?
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ و ٢٧ آگوست
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ و ١١ اگوست
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، karo.eng ، ssprotest ، smpf ، sanbad
ما که از 29 جولای به اینور آپدیت نداشتیمSad
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، karo.eng ، Alisalimi ، sanbad
چیزی که من متوجه شدم.فرایند کلیرنس کیس ها خیلی با هم متفاوت هست.یکی 2 هفته کلیر میشه یکی مثل آقای سلیمی 3 ماه یا کارو 5 ماه یکی هم یهو یه سال یا دو سال..چرا انقدر متفاوته پروسه ادمینیستریویو..واقعا کیس ها متفوت هست.از لحاظ امنیتی؟؟؟؟؟ یا سلیقه مصاحبه کننه دخیل هست و نوع مصاحبه ای که میشه.یا کاملا شانسی هست. خیلی دوست دارم بدونم دلیل این همه تفاوت رمانی تو کلیر شدن چی می تونه باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، smpf
(2015-08-29 ساعت 01:49)alibabax نوشته:  چیزی که من متوجه شدم.فرایند کلیرنس کیس ها خیلی با هم متفاوت هست.یکی ۲ هفته کلیر میشه یکی مثل آقای سلیمی ۳ ماه یا کارو ۵ ماه یکی هم یهو یه سال یا دو سال..چرا انقدر متفاوته پروسه ادمینیستریویو..واقعا کیس ها متفوت هست.از لحاظ امنیتی؟؟؟؟؟ یا سلیقه مصاحبه کننه دخیل هست و نوع مصاحبه ای که میشه.یا کاملا شانسی هست. خیلی دوست دارم بدونم دلیل این همه تفاوت رمانی تو کلیر شدن چی می تونه باشه.
دوست عزیز فاکتور های بسیار زیادی در فرآیند کلیرنس دخیل هستند که هممون کم و بیش ازشون خبر داریم. مثلا شغل، رزومه کاری، خدمت سربازی و محل اون و ارگانی که توش خدمت کردیم...
ارسال به موقع مدارک و پر کردن دقیق فرم ها. مخصوصا پر کردن دقیق فرم ds260 که متاسفانه این مورد رو خیلی هامون سر سری می گیریم. این مورد به صورت مستقیم توی مدت زمان کلیرنس شدن تاثیر داره چون تنها رفرنس پیش از مصاحبه هست که از روش می تونن ما رو محک بزنن. یکی دیگه ش هم نحوه پاسخ دادن به سوالات و صادق بودن ما در روز مصاحبه هست. توجه داشته باشید که تمام مامورانی که مصاحبه انجام میدن دوره های فشرده و پیشرفته روان شناسی رو باید بگذرونن به طوری که حتی می تونن راست و دروغ شما رو از زبان بدن شما بلافاصله بفهمند یا همون body language
مهم ترین فرد و فاکتور توی تصمیم گیری و مدت زمان کلیرنسهم همین افسر مصاحبه کننده و نحوه جواب دادن ما توی زمان مصاحبه ست. توی همون موقع هست که آفیسر تصمیم می گیره که کیس شما رو از چند لایه ی امنیتی عبور بده.این کار با یه تیک زدن ساده انجام میشه و همه می تونن بشمارن که چند تا تیک خوردن!!! تیک خوردن بیشتر رابطه ی مستقیم با طولانی شدن کلیرنس داره ولی چون اون موقع همه تو اضطرابیم اصلا نمی فهمیم چی شد!!! کلا شش لایه ی امنیتی برای کلیرنس هست که هر کدومش توسط یک ارگان امنیتی و به صورت جداگانه و مستقل از هم انجام میشه. پس مسلما هر چی صادق تر و روراست تر باشیم آفیسر پرونده مون رو از لایه های امنیتی کمتری عبور میده و زمان کلیرنس کمتر می شه. خیلی فاکتور های دیگه هم هست که از حوصله اینجا خارجه ولی اگه وقت شد برای کمک به دوستان دریغ نمی کنم. شانس بد ما هم اینه که دیگه داریم می ریم تو ماه سپتامبر و بدترین بازه زمانی هست این سپتامبر!!! کلا هم پرونده های خانوادگی مظلوم هستن:(
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، sanbad ، Alisalimi ، fahi ، alibabax ، smpf ، milad_magnet ، USA2014
خیلی ممنون ssprotest عزیز. اینقدر به جزئیات توضیح دادین. منبعی هم هست که بتونیم بهش رجوع کنیم؟ مرسی
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، alibabax
(2015-08-29 ساعت 01:49)alibabax نوشته:  چیزی که من متوجه شدم.فرایند کلیرنس کیس ها خیلی با هم متفاوت هست.یکی ۲ هفته کلیر میشه یکی مثل آقای سلیمی ۳ ماه یا کارو ۵ ماه یکی هم یهو یه سال یا دو سال..چرا انقدر متفاوته پروسه ادمینیستریویو..واقعا کیس ها متفوت هست.از لحاظ امنیتی؟؟؟؟؟ یا سلیقه مصاحبه کننه دخیل هست و نوع مصاحبه ای که میشه.یا کاملا شانسی هست. خیلی دوست دارم بدونم دلیل این همه تفاوت رمانی تو کلیر شدن چی می تونه باشه.

دلیل طول کشیدن کلیرنس یک چیزه و اون هم سیستم بروکراسی دولتی آمریکاس. مشکل امنیتی لزوما در میون نیست. قبلا هم گفتم، اسناد مدارکش رو هم توی تاپیک موجوده که FBI زیر دوهفته نظرش رو اعلام میکنه.

بچه ها کیسهای خانوادگی/ازدواجی نباید به اطلاعات کیسهای دانشجویی مراجعه کنن، مثلا حرفهای خانم سارا گرو برای دانشجوها هستش. که میگه کسایی که سربازی رفتن زودتر بیان مصاحبه که اصلا ربطی به ما نداره چون به ما وقت میدن از قبل.

کلیرنس ماها از قبل مصاحبه شروع میشه، هرکسی که رفته مصاحبه میدونه که برگه صورتی/آبی ما از قبل آمادس و لزوما ربطی به مصاحبه نداره.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alibabax ، karo.eng ، fahi ، sanbad ، USA2014 ، Alisalimi ، smpf ، homayoon1972
(2015-08-29 ساعت 19:56)itex نوشته:  

دلیل طول کشیدن کلیرنس یک چیزه و اون هم سیستم بروکراسی دولتی آمریکاس. مشکل امنیتی لزوما در میون نیست. قبلا هم گفتم، اسناد مدارکش رو هم توی تاپیک موجوده که FBI زیر دوهفته نظرش رو اعلام میکنه.

بچه ها کیسهای خانوادگی/ازدواجی نباید به اطلاعات کیسهای دانشجویی مراجعه کنن، مثلا حرفهای خانم سارا گرو برای دانشجوها هستش. که میگه کسایی که سربازی رفتن زودتر بیان مصاحبه که اصلا ربطی به ما نداره چون به ما وقت میدن از قبل.

کلیرنس ماها از قبل مصاحبه شروع میشه، هرکسی که رفته مصاحبه میدونه که برگه صورتی/آبی ما از قبل آمادس و لزوما ربطی به مصاحبه نداره.

من با بخش اعظم صحبت های شما هم عقیده هستم ولی عامل امنیتی رو در مدت زمان کلیرنس رو هم عامل موثری میدونم...

هرچقدر شناخت اونها از شما مبهم تر باشه احتمال طولانی تر شدن پروسه بیشتره...

و این مورد که برگه ها در روز مصاحبه از قبل آماده هست به این دلیل هست که آفیسر وقتی وارد میشید مدارکتون رو میگیره و شما معمولا مدتی منتظر می نشینید و در این مدت آفیسر پرونده رو مطالعه می کنه و تصمیمش رو از قبل گرفته و برای همینه که برگه های رنگی آماده هستند. البته من فکر می کنم این کاغذ بازی ها بیشتر در سفارت های اطراف ایران باشه...

در مدت مصاحبه فقط میخواد روی تصمیمی که گرفته مطمئن بشه و در مورد همون هم سوال میکنه... ضمن اینکه اینها هم لولو نیستند و من فکر می کنم اینکه ما فکر می کنیم که روانشناس هستند و دستگاه دروغ سنج زیر پوستشون نصب کردن و اینا زاییده ذهن ما ایرانی هاست چون از کارشون اطلاع نداریم و حدس می زنیم باید اینطوری باشن!

چند تا سوال میکنند ببینند راست می گید یا نه... چقدر حرفتون قابل اطمینانه فقط همین.

من یکبار باهاشون صحبت میکردم برای ویزای دانشجویی گفت موضوع تزت چیه؟ گفتم فلان... گفت این موضوع ناول نیست قبلا روش کار شده...
من چون واقعا رو موضوع اشراف داشتم با اطمینان گفتم: تصور می کنم اشتباه می کنید چون کمپانی فلان داره روی تحقیقات روی این موضوع بودجه میزاره و مطمئنم که این موضوع نیاز به تحقیق داره.
برای این با اطمینان جوابشون رو میدادم که روی موضوع اشراف داشتم... طرف هم سرش رو با علامت تعجب تکون داد ولی ویزا رو صادر کرد...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، USA2014 ، alibabax ، fahi ، sanbad ، Alisalimi ، smpf ، homayoon1972
ای کاش که علت بررسی های طولانی هر کسی را اطلاع میدادند. دستکم شاید با ارائه توضیحات یا مدارکی, رفع ابهام میشد. و هم از بحثهای این چنین جلوگیری میشد. به نظرم تک تک مواردی که دوستان خوبم اشاره میکنند میتواند درست باشد.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: USA2014 ، Alisalimi ، karo.eng ، fahi ، smpf ، پروانه ، alibabax
(2015-08-29 ساعت 09:43)sanbad نوشته:  خیلی ممنون ssprotest عزیز. اینقدر به جزئیات توضیح دادین. منبعی هم هست که بتونیم بهش رجوع کنیم؟ مرسی

بهترین منبع مشاوره با یه وکیل مهاجرت هست دوست عزیز. راحت ترین منبع هم اینترنت.
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf

بروکراسی اداری یکی از دلایل هست ولی خیلی تاثیری تو طولانی شدن روند کلیرنس نداره دوست عزیز. درسته که تصمیم برای کلیرنس از قبل از مصاحبه گرفته میشه ولی تعداد لایه های امنیتی رو که کیس باید ازشون عبور کنه رو فرد مصاحبه گر تعیین می کنه و این تصمیم رو همزمان با مصاحبه کردن با من وشما می گیره.
متاسفانه یکی از اصلی ترین دلیل طول کشیدن کلیرنس مخصوصا برای مایی که کیس خانوادگی هستیم شلوغ بودن سفارت هایی هست که کیس های ما ایرانیا رو بررسی می کنن. به دلیل حجم بالای تقاضا های لاتاری (اشاره کنم که سهمیه ایران از سال 2013 اضافه هم شده!) و دد لاین سپتامبر برای صدور ویزا برای کیس های لاتاری این خودش دلیل مضاعفیه برای عقب انداختن کلیرنس ماهایی که خانوادگی هستیم.
با گفتن این موضوع اضافه کنم که ملیت ما هیچ ارتباطی با طول کشیدن کلیرنس نداره و این رو با توجه به تجربه شخصی عرض می کنم دوستان. متاسفانه این یه باور غلطه که خیلی از ما بهش ایمان داریم ولی اصلا این طور نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: KingNothing ، پروانه ، Alisalimi ، alibabax ، smpf
(2015-08-29 ساعت 23:06)KingNothing نوشته:  

من با بخش اعظم صحبت های شما هم عقیده هستم ولی عامل امنیتی رو در مدت زمان کلیرنس رو هم عامل موثری میدونم...

هرچقدر شناخت اونها از شما مبهم تر باشه احتمال طولانی تر شدن پروسه بیشتره...

و این مورد که برگه ها در روز مصاحبه از قبل آماده هست به این دلیل هست که آفیسر وقتی وارد میشید مدارکتون رو میگیره و شما معمولا مدتی منتظر می نشینید و در این مدت آفیسر پرونده رو مطالعه می کنه و تصمیمش رو از قبل گرفته و برای همینه که برگه های رنگی آماده هستند. البته من فکر می کنم این کاغذ بازی ها بیشتر در سفارت های اطراف ایران باشه...

در مدت مصاحبه فقط میخواد روی تصمیمی که گرفته مطمئن بشه و در مورد همون هم سوال میکنه... ضمن اینکه اینها هم لولو نیستند و من فکر می کنم اینکه ما فکر می کنیم که روانشناس هستند و دستگاه دروغ سنج زیر پوستشون نصب کردن و اینا زاییده ذهن ما ایرانی هاست چون از کارشون اطلاع نداریم و حدس می زنیم باید اینطوری باشن!

چند تا سوال میکنند ببینند راست می گید یا نه... چقدر حرفتون قابل اطمینانه فقط همین.

من یکبار باهاشون صحبت میکردم برای ویزای دانشجویی گفت موضوع تزت چیه؟ گفتم فلان... گفت این موضوع ناول نیست قبلا روش کار شده...
من چون واقعا رو موضوع اشراف داشتم با اطمینان گفتم: تصور می کنم اشتباه می کنید چون کمپانی فلان داره روی تحقیقات روی این موضوع بودجه میزاره و مطمئنم که این موضوع نیاز به تحقیق داره.
برای این با اطمینان جوابشون رو میدادم که روی موضوع اشراف داشتم... طرف هم سرش رو با علامت تعجب تکون داد ولی ویزا رو صادر کرد...
دستگاه دروغ سنج زیر پوستشون نصب نکردن. خودشون دروغ سنج سر خودن دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، KingNothing ، پروانه ، smpf
سلام دوستان
همسر من در ماه خرداد در آنکارا به مصاحبه رفت(ویزای ازدواج با گرین کارتی) و اف بی ای چک خورد .در این ماه ما 3 تا ایمیل دریافت گردیم که به ترتیب اول کل رزومه کاری و تحصیلی بعد پایان نامه دانشگاه و سومی تلفیقی از این دو رو از ما خواسته اند .خواستم ببینیم آیا این مدارک رو از شخص دیگری هم خواستن؟آیا طبیعی هستش؟ پایان نامه به سفارت چه ارتباطی داره؟
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-08-30 ساعت 20:16)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  سلام دوستان
همسر من در ماه خرداد در آنکارا به مصاحبه رفت(ویزای ازدواج با گرین کارتی) و اف بی ای چک خورد .در این ماه ما ۳ تا ایمیل دریافت گردیم که به ترتیب اول کل رزومه کاری و تحصیلی بعد پایان نامه دانشگاه و سومی تلفیقی از این دو رو از ما خواسته اند .خواستم ببینیم آیا این مدارک رو از شخص دیگری هم خواستن؟آیا طبیعی هستش؟ پایان نامه به سفارت چه ارتباطی داره؟

رشته شون چی بوده؟؟
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016