کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-09-01 ساعت 19:25)montazerf4 نوشته:  هووووررررااااااا....
بچه ها براي من همين الان ايميل اومد
منم كيلير شدم

به به مبارکه به سلامتی منتظر عزیز اولین نفر من فهمیدم
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، fahi ، smpf
منم كيلير شدم

هورااااااااا
Coolمنتظر خیلی خوشحال شدم ایشالا همه دوستان کلیر بشن , من این تاپیک کلیرنس رو موبایلم دارم هر پستی که ارسال بشه برای من یه ناتیفیکیشن میاد امروز به دلم افتاده بود کلیر میشی چند بار چک کردم تا به این لحظه که این خبر خوب رو گفتی ایشالا برای سنباد و پروانه و دیگر دوستان منتظر
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، fahi ، sanbad ، پروانه ، smpf
(2015-09-01 ساعت 19:34)milad_magnet نوشته:  
منم كيلير شدم

هورااااااااا
Coolمنتظر خیلی خوشحال شدم ایشالا همه دوستان کلیر بشن , من این تاپیک کلیرنس رو موبایلم دارم دارم هر پستی که ارسال بشه برای من یه ناتیفیکیشن میاد امروز به دلم افتاده بود کلیر میشی چند بار چک کردم تا به این لحظه که این خبر خوب رو گفتی ایشالا برای سنباد و پروانه و دیگر دوستان منتظر

منتظر جان دیگه به سلامتی از منتظر بودن دراومدیShy
مبارک باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، fahi ، smpf
منم كيلير شدم
هورررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
گفتم که کلیر شدی برادر
منم فردا راهی پروسه گرفتن ویزام
ایشالا برای همه دوستان عزیز
دیگه چیزی نمونده موتورشون روشن شده Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، milad_magnet ، montazerf4 ، sanbad ، smpf
ممنون از همه دوستان ايشالله خبراي خوب از بقيه دوستان هم بشنويم
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، hosseinkht ، smpf
(2015-08-16 ساعت 13:16)Alisalimi نوشته:  سلام به دوستان عزیز،
خبری ازتون نیست! کسی کلیر نشده هنوز؟ دلمون براتون تنگ شد.
من امروز از الی گشت eligasht.ir برای هشتم سپتامبر به مدت ۹ روز واسه ۲ نفر و در گلد هتل که دفعه قبل هم رفتم گرفتم شد ۲.891.000 تومان.. گفتم دوستان هم بدونند.. ولی خواستید رزرو کنید سعی کنید آنلاین انجام بدید که ۳ درصد تخفیف بگیرید و خود به خود عضو باشگاه مسافرینشون بشید که سر بلیط آمریکاتون هم تخفیف بخورید.. کلی تبلیغ مجانی هم کردم براشون اینجا.
موفق باشید

علي جان منم راهنمايي كن شما حضوري رفتين پيششون؟ به جز اين پول چيز ديگه اي هم داديد؟
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، smpf
هوررررررررررررررا مبارک باشه منتظر جان ایشاالله بهترین ها رودر مهاجرتون داشته باشین دیگه چک کردن ها تموم شد
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، Alisalimi ، smpf
(2015-09-01 ساعت 20:34)montazerf4 نوشته:  ممنون از همه دوستان ايشالله خبراي خوب از بقيه دوستان هم بشنويم

تبریک میگم بهتون
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، smpf
منم كيلير شدم

خيلي خيلي مباركه. خوشحالمون كرديد.
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
(2015-09-01 ساعت 20:36)montazerf4 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 13:16)Alisalimi نوشته:  سلام به دوستان عزیز،
خبری ازتون نیست! کسی کلیر نشده هنوز؟ دلمون براتون تنگ شد.
من امروز از الی گشت eligasht.ir برای هشتم سپتامبر به مدت ۹ روز واسه ۲ نفر و در گلد هتل که دفعه قبل هم رفتم گرفتم شد ۲.891.000 تومان.. گفتم دوستان هم بدونند.. ولی خواستید رزرو کنید سعی کنید آنلاین انجام بدید که ۳ درصد تخفیف بگیرید و خود به خود عضو باشگاه مسافرینشون بشید که سر بلیط آمریکاتون هم تخفیف بخورید.. کلی تبلیغ مجانی هم کردم براشون اینجا.
موفق باشید

علي جان منم راهنمايي كن شما حضوري رفتين پيششون؟ به جز اين پول چيز ديگه اي هم داديد؟

نه دوست من. شما ميريد تو سايتي كه دادم، گزينه هتل و بليط هواپيما رو انتخاب ميكنيد به علاوه مبدا كه ika كه فرودگاه امام هست و مقصد هم بزنيد انكارا كه اسم فرودگاه مقصد مياد و شما انتخابش ميكنيد. تاريخ رفت و برگشت هم انتخاب ميكنيد و تاييد نهايي. بعدش تمامي هتل ها رو براتون با قيمت اون روزي كه انتخاب كرديد رو مياره. ما هم دفعه اول و هم اين بار gold hotel روانتخاب كرديم. چون هم به سفارت نزديكه و هم به كيزلاي و روبروتون هم بلواري هست كه ميره چپا اوتلت براي خريد. پس از انتخاب هتلتون بوكينگ رو ميزنيد و مراحل رو طي ميكنيد تا مرحله پرداخت نهايي. شما در اخرين قدم يك كارشناس هم بايد از اسامي داده شده انتخاب كنيد كه كارتون رو انجام بده. من خانم بيگي رو انتخاب كردم كه خوشبختانه خيلي خيلي حرفه اي و سريع كارمون رو راه انداخت. اگر انتخابش كرديد و زنگ زد دوست داشتيد اشناييت بديد كه اشناي سليمي هستيد كه براش تور انكارا رو انجام دادن. بياد داره مارو. البته نيازي نيست چون خودش كلا مثل برق سريع كار ميكنه. بعدشم كه در عرض ٢٠ دقيقه مدارك بيمه و بليط و ووچر هتل رو براتون ايميل ميكنه.
توجه
١- هر چه زودتر اقدام كنيد تورت ن ارزونتر تمام ميشه و هرچه نزديك تر به تاريخ مورد نظرتون بشيد تورتون گرونتر ميفته
٢- اگر تاريخي رو زديد و پروازتون رو با توركيش نشون داد تاريختون رو جوري تغيير بديد كه پروازتون رو بزنه ماهان چون ٣ تومن فرقشه. تاريختون رو يك روز جلو عقب كنيد متوجه عرض بنده ميشيد.

اگر هم تو پروسه اينترنتيشون گير كرديد تلفن كنيد به خانم بيگي با شماره ٠٢١٤٢٦٦٧٢٠٩

و باز اگه سوالي بود هم كه ميدونيد مارو كجا پيدا ميكنيد: همينجا ?
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، واهيك آقاجاني ، montazerf4 ، smpf
منم كيلير شدم

مبارک باشه..4ماهه کلیر شدید..به نسبت زمان خوبیه.Shy
پاسخ
سلام دوست عزیز
منم همینطور. امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید.
شما شغل دولتی داشتین تو ایران؟ چرا اینقدر طولانی شده؟
[/quote]

نه hosseinkht عزیز. کار دولتی نداشتم. هیچ فعالیت حساسیت زایی هم نداشتم. نه کاری نه تحصیلی. خدمت وظیفه س پ ا ه داشتم.
در مصاحبه هم اون خانم که احتمالا اسمش سارا بود خیلی خوب برخورد کرد. پرسید سربازی چکار میکردم. ولی خیلی مثبت بود و گفت هیچ مشکلی نیست دو یا سه ماه کار اداری طول میکشه.
اتفاقا گفت که اونم زبان آلمانی میدونه و از این بابت با هم یه گپ کوتاهی داشتیم.
خیلی برام جالبه علت این همه تاخیر بدونم.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinkht ، milad_magnet ، smpf
ممنون دوستان بابت تبريك هاتون
بچه ها يه سوال داشتم الان ما بايد براي رفتن به سفارت و دكتر (براي تمديد مديكال) وقت بگيريم؟
كسي ميدونه هزينه تمديد مديكال چقدره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-09-02 ساعت 10:05)sanbad نوشته:  سلام دوست عزیز
منم همینطور. امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید.
شما شغل دولتی داشتین تو ایران؟ چرا اینقدر طولانی شده؟

نه hosseinkht عزیز. کار دولتی نداشتم. هیچ فعالیت حساسیت زایی هم نداشتم. نه کاری نه تحصیلی. خدمت وظیفه س پ ا ه داشتم.
در مصاحبه هم اون خانم که احتمالا اسمش سارا بود خیلی خوب برخورد کرد. پرسید سربازی چکار میکردم. ولی خیلی مثبت بود و گفت هیچ مشکلی نیست دو یا سه ماه کار اداری طول میکشه.
اتفاقا گفت که اونم زبان آلمانی میدونه و از این بابت با هم یه گپ کوتاهی داشتیم.
خیلی برام جالبه علت این همه تاخیر بدونم.
[/quote]

با وجود اینکه شغل دولتی نداشتین و انجام مصاحبه خوب، وا قعا عجیبه اینقدر طول کشده!
شاید بخاطر همون خدمت وظیفه بوده!!
به هر حال انشااله زود زود کلیرتون بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
(2015-09-02 ساعت 11:39)montazerf4 نوشته:  ممنون دوستان بابت تبريك هاتون
بچه ها يه سوال داشتم الان ما بايد براي رفتن به سفارت و دكتر (براي تمديد مديكال) وقت بگيريم؟
كسي ميدونه هزينه تمديد مديكال چقدره؟
برای رفتن به سفارت وقت نمی خواد. مدیکالتون هم نیازی به تمدید نداره. چون شما مصاحبه تون تو ماه may بوده پس قاعدتا باید تا november اعتبار داشته باشه. ولی اگه می خواین وقت بیشتری داشته باشین می تونین مدیکالتون رو تمدید کنید. روالش هم مثل قبله. باید برید تو سایت doctorun و وقت جدید بگیرید که خودتون واردید حتما. ولی به نظر من نیازی نیست چون هنوز دو ماه وقت دارید. برای سفارت هم از روز دوشنبه تا پنج شنبه ساعت 10:30 به بعد تشریف ببرید سفارت به همراه برگه صورتی رنگ یا هر رنگ دیگه ای که هست و پاسپورتاتون. نیازی هم به وقت قبلی نیست. یادتون باشه که از پاسپورتاتون کپی بگیرید چون تو ptt برای تحویل دادن پاسپورت باید کپی پاسهاتون رو نشونشون بدید. فقط توصیه من اینه که یه جوی تنظیم کنید و بلیط بگیرید که دوشنبه یا حداکثر سه شنبه اونجا باشید و مستقیما از فرودگاه برین سفارت که کارتون زود انجام بشه و به تعطیلی شنبه و یکشنبه نخورید. اینجوری دو یا سه روزه ویزاتون می یاد دستتون ولی اگه وسط هفته برسید ممکنه کارتون به هفته یعد بیفته و علاف شید اونجا. در ضمن وقتی می رید ptt برای گرفتن پاس هاتون ازتون کد رهگیری می خوان. این کد رهگیری برای هر کدوم از افراد خانواده تون جداست و باید از همون سایت usvisa-info.com بگیریدش.
در ضمن توصیه دیگه من اینه که ptt تون رو اگه ulusptt زدین به yenisehir ptt تغییرش بدین. چون این یکی شنبه ها هم باز هست.
یه سوال هم بنده خدمتتون داشتم. تاریخ انقضا کلیرنستون تا کی هست؟
موفق و سربلند باشید دوست عزیز
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان