کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سپتامبر هم از راه رسید و خبری نشد

من دیگه نمیدونم چه کنم امروز شد 111 روز !
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، fahi ، sanbad ، smpf ، itex
سلام شد151 روز اخرین آپ 10 آگوست ودیگر هیچ! خدایا صبوری اعطا کن به همون
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، fahi ، sanbad ، smpf
391 روز و آخرین آپ 12 آگوست. هیچی دیگه Sad
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، پروانه ، Alisalimi ، smpf ، itex
(2015-09-01 ساعت 14:48)sanbad نوشته:  391 روز و آخرین آپ 12 آگوست. هیچی دیگه Sad
دوست عزیز
ما همه دعا میکنیم و منتظر کلیر شما هستیم
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، پروانه ، Alisalimi ، smpf
(2015-08-31 ساعت 13:43)montazerf4 نوشته:  بچه ها من و همسرم امروز يه اپديت ديگه هم داشتيم و قسمت خوبش اينجاست كه / به or تبديل شده خدا كنه پيشبيني بچه ها درست باشه و به زودي كلير بشيم
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ و ٢٧و ٣١ آگوست
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ و ١١ و٣١ اگوست

سلام ببخشید من خیلی این اصطلاحات رو نمیدونم.منظورتون از اینکه آپدیت شدین یعنی کجا؟و or یعنی چی؟ من تو سایت ceac رفتم و 31 aug آپدیت شده.این یعنی چی؟ ممنون میشم کمکم کنید
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-09-01 ساعت 14:50)karo.eng نوشته:  
(2015-09-01 ساعت 14:48)sanbad نوشته:  391 روز و آخرین آپ 12 آگوست. هیچی دیگه Sad
دوست عزیز

منم هر روز برای شما دعای ویژه دارم که زودتر برسید به خانواده تون امین
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، montazerf4 ، smpf
Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
دوستان این یعنی اگر ما تا آخر سپتامبر ویزامون نیاد کلا کنسله؟!!!!!
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
من تو سايت سفارت امروز هم آپديت داشتم
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Alisalimi ، karo.eng ، ssprotest ، پروانه ، smpf
(2015-09-01 ساعت 15:49)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of ۲۰۱۱ were selected for Diversity Visa ۲۰۱۲ Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, ۲۰۱۲ otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

جريان سپتامبر براي لاتري ها است.

(2015-09-01 ساعت 15:52)montazerf4 نوشته:  من تو سايت سفارت امروز هم آپديت داشتم

بوي كليرنس مياد
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: mimi_mar_mas@yahoo.com ، پروانه ، montazerf4 ، smpf
(2015-09-01 ساعت 15:49)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of ۲۰۱۱ were selected for Diversity Visa ۲۰۱۲ Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, ۲۰۱۲ otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
این برای کیس های لاتاری هست نه کیس های خانوادگی.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: mimi_mar_mas@yahoo.com ، پروانه ، smpf
(2015-09-01 ساعت 15:00)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 13:43)montazerf4 نوشته:  بچه ها من و همسرم امروز يه اپديت ديگه هم داشتيم و قسمت خوبش اينجاست كه / به or تبديل شده خدا كنه پيشبيني بچه ها درست باشه و به زودي كلير بشيم
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ و ٢٧و ٣١ آگوست
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ و ١١ و٣١ اگوست

سلام ببخشید من خیلی این اصطلاحات رو نمیدونم.منظورتون از اینکه آپدیت شدین یعنی کجا؟و or یعنی چی؟ من تو سایت ceac رفتم و 31 aug آپدیت شده.این یعنی چی؟ ممنون میشم کمکم کنید

سلام دو تا سايت مرجع هست يكي سيس و يكي سفارتي كه رفتين برا مصاحبه ، توي هر كدوم از اونا ميتونه پرونده تون اپديت بشه . يعني اخرين باري كه يه تغييري تو پرونده تون ايجاد شده ٣١ aug بوده
ماجراي or يا / هم يه حالت استقرايي داره توي متني كه تو سايت سيس مياره يه قسمتش نوشته mailed/available كه بعد يه مدت تغيير ميكنه به mailed or available بعضي از بچه ها معتقدند كه وقتي اين تغيير اتفاق ميوفته به كليرنستون چيزي نمونده

خداي من... من براتون دعا ميكنم كه هر چه سريعتر جواب كليرنستون بياد
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: mimi_mar_mas@yahoo.com ، پروانه ، smpf ، sanbad ، Alisalimi
من و همسرم امروز تو سيس هم اپديت شديم
حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ و ٢٧و ٣١ آگوست و ١ سپتامبر
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ و ١١ و٣١ اگوست و ١ سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، smpf ، sanbad
منم ١١٨ روزه كه منتظرم ولي پيش سنباد عزيز هيچ حرفي براي گفتن ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، Alisalimi
(2015-09-01 ساعت 15:34)پروانه نوشته:  
(2015-09-01 ساعت 14:50)karo.eng نوشته:  
دوست عزیز

منم هر روز برای شما دعای ویژه دارم که زودتر برسید به خانواده تون امین

سلام دوست عزیز
منم همینطور. امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید.
شما شغل دولتی داشتین تو ایران؟ چرا اینقدر طولانی شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad
هووووررررااااااا....
بچه ها براي من همين الان ايميل اومد
منم كيلير شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، fahi ، sanbad ، ssprotest ، Alisalimi ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان