کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-08-31 ساعت 11:05)milad_magnet نوشته:  دوستان عزيزي كه اينجا هستن يك سوال سخت دارم ، شما كه تجربه داريد ، انتظار كارنت شدن سخت تره يا كليرنس؟ شايد مسخره باشه سوالم ولي من ١ ماه و نيم مونده به كارنت شدنم واقعا انتظارش سخت شده به جرات ميگم تا يك سال پيش تك و توك مهاجر سرا رو چك ميكردم ولي الان خيلي ريزبينانه بررسي ميكنم تاپيك هايي كه مرتبط هست با من و ... ، تا دو سال پيش حتي ويزا بولتن خودم چك نميكردم برادرم زنگ ميزد هر ماه ميگفت چقدر كار پيشرفته اينطوري زياد تو فكرش نبودم خيلي وقت ها هم اصلا فراموش ميكردم همچين چيزي وجود خارجي داره ، اما الان تو بازه زماني كه ويزا بولتن اعلام ميشه پاشنه سايتشو در ميارم چند ساعت يك بار چكش ميكنم از اين رو اين سوال برام پيش امد

به نظر من كليرنس سخت تره چون موقع كارنت شدن ماهي يكبار ميري بولتن رو چك ميكني و وضعيتت رو بررسي ميكني ولي اينطوري هر روز منتظري
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، Ali.karimi ، smpf ، sanbad ، Alisalimi
بچه ها من و همسرم امروز يه اپديت ديگه هم داشتيم و قسمت خوبش اينجاست كه / به or تبديل شده خدا كنه پيشبيني بچه ها درست باشه و به زودي كلير بشيم
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ و ٢٧و ٣١ آگوست
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ و ١١ و٣١ اگوست
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، karo.eng ، milad_magnet ، sanbad ، smpf ، Alisalimi ، hamid_fs3
شما بزودی کلیر میشن من مطمئنمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، montazerf4 ، sanbad ، smpf
(2015-08-31 ساعت 13:43)montazerf4 نوشته:  بچه ها من و همسرم امروز يه اپديت ديگه هم داشتيم و قسمت خوبش اينجاست كه / به or تبديل شده خدا كنه پيشبيني بچه ها درست باشه و به زودي كلير بشيم

پیشاپیش تبریک که امروز فردا ایمیل کلیریتون میاد. منم با شما تو یه روز مصاحبه داشتم ولی ابوظبی و آپهام مثل خانوم شماست ولی اینور هیچ خبری نیست....
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، montazerf4 ، sanbad ، smpf
(2015-08-31 ساعت 13:43)montazerf4 نوشته:  بچه ها من و همسرم امروز يه اپديت ديگه هم داشتيم و قسمت خوبش اينجاست كه / به or تبديل شده خدا كنه پيشبيني بچه ها درست باشه و به زودي كلير بشيم

سلام
منتظر جان سایت سفارت رو چک کن. الان باید کلیریتو اعلام کنن. هفته پیش مال منم ساعت 5 بود که تو سایت سفارت اعلام کرد. منتظر هستیم Big GrinBig GrinBig Grin
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، smpf ، Alisalimi
سلام دوستان ،کیس من f4 هست ...14 may وقت سفارت آنکارا داشتیم ،به غیر از پدرم که ap خورد بقیه ویزامونو گرفتیم ،،،بهمون گفتن نهایتا 4 ماه باید منتظر بمونین تا جواب ap بیاد ،حالا مشکل ما اینه که وقتی تو سایت سفارت( http://turkey.usembassy.gov/iv_status_check.html ) کیس نامبرو وارد میکنیم بعد گذشت 3 ماه و 17 روز error میده که نمیتونه کیس نامبرمو پیدا کنه ،2 بار براشون ایمیل زدم و تنها نتیجش این بود که تو سایت ceac بعد 20 may به تاریخ‌های 17aug,18aug,19aug,28aug آپدیت داشتیم و گفتن هنوز بررسی پروندتون کامل نشده،،،می‌خواستم ببینم آیا کار دیگه‌ای باید بکنم و کلا دلیل این error چی میتونه باشه...ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-08-31 ساعت 15:03)karo.eng نوشته:  

سلام
منتظر جان سایت سفارت رو چک کن. الان باید کلیریتو اعلام کنن. هفته پیش مال منم ساعت ۵ بود که تو سایت سفارت اعلام کرد. منتظر هستیم Big GrinBig GrinBig Grin

خدا از دهنتون بشنوه ? البته سفارت من انكاراست براي دوستاي انكاراييمون مثل اينكه اول ايميل اومده بود، والله منم هر صدايي كه از تبلتمياد بدو ميام نگاه ميكنم به اميد اينكه ايميل سفارت باشه Smile)))) دچار جو گرفتگي مفرط شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، smpf ، fahi ، Alisalimi
(2015-08-31 ساعت 16:34)montazerf4 نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 15:03)karo.eng نوشته:  

سلام
منتظر جان سایت سفارت رو چک کن. الان باید کلیریتو اعلام کنن. هفته پیش مال منم ساعت ۵ بود که تو سایت سفارت اعلام کرد. منتظر هستیم Big GrinBig GrinBig Grin

خدا از دهنتون بشنوه ? البته سفارت من انكاراست براي دوستاي انكاراييمون مثل اينكه اول ايميل اومده بود، والله منم هر صدايي كه از تبلتمياد بدو ميام نگاه ميكنم به اميد اينكه ايميل سفارت باشه Smile)))) دچار جو گرفتگي مفرط شدم
بله شما درست میگی
تو این سفارتها فقط ابوظبی که سیستم اطلاع رسانیش واقعا درست کار میکنه. فکر کنم هر سفارتی مثل خود کشوری میشه که توشه. ابوظبی واقعا دقیق و کامل اطلاعات کیستونو بعد از ورود با کیس نامبر میده. من حتی چک کردم مثلا برای میزاهای لاتاری دد لاین بهشون میده ولی واسه ما بیشتر از تمدید مدیکال و زمان دادن پاس گفته. عجله ای نداره. مطمئن باشید کلیر شدید و آماده سفر به آنکارا باشید. ما همچنان منتظر خبرهای خوب دوستان هستیم. Big GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، smpf
تو سايت سفارت هم اپديت داشتيم امروز ولي همچنان pending هست
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، karo.eng ، smpf ، fahi ، Alisalimi
هورا ما کلیر شدیم اف4 2002 مصاحبه 11 جون ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، karo.eng ، sanbad ، m_vaziran ، parsush ، montazerf4 ، fahi ، Alisalimi ، milad_magnet ، itex ، hamid_fs3
مبارکتان باشه ایشالا سفر خوبی داشته باشینWink
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، smpf ، fahi
(2015-08-31 ساعت 20:52)ghzaryab نوشته:  هورا ما کلیر شدیم اف۴ 2002 مصاحبه 11 جون ابوظبی

تبریک میگم میشه بگید آپهاتون چطور بوده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، smpf ، mrb
(2015-08-31 ساعت 20:52)ghzaryab نوشته:  هورا ما کلیر شدیم اف۴ 2002 مصاحبه 11 جون ابوظبی
هوررررررررررررررررررررا. تبریک میگم. ایشالا دیگر دوستان هم کلیر بشن Big GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، smpf

هوراااااا... مبارک باشه به سلامتی موفق باشید

هوراااااا... مبارک باشه به سلامتی موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mrb ، smpf
به به ما دو سه روزي نبوديم ببين چه خبر شده، همگي شاد و سلامت باشيد،
ما هم دقيقا هفت روز ديگه راهي انكارا هستيم جهت گرفتن ويزا. همگي خوش و خرم باشيد
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015