کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-10-16 ساعت 09:53)molaie نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا

من کیسم F4 هست و نوامبر ۲۰۱۴ رفتم مصاخبه تا الان هیچ خبری از سفارت نیست چند روز پیش ایمیل زدم به سفارت اونها هم جواب دادن باید صبر کنی تا پروسه اداری انجام بشه و سفارت نمیتونه بگه که مدت زمان این پروسه چقدر طول میکشه خلاصه حالم خیلی بده امیدوارم کیس دوستان دیگه انقدر طول نکشه چون انتظار خیلی بده خصوصا که اگر از انتهاش بی خبر باشی

انشاا... زودِ زود ازاین بلاتکلیفی ی مزخرف هم شما هم دیگرهموطنانم رهائی پیداکنید.حال منم اصلاخوب نیست چون 5سالِ نامزدم وعمری کار بهم اجازه ی ازدواج نمیده وویزای توریستی هم نمیدن بعداز10سال برم پدرومادرمُ ببینم میگن صبر کن ویزای مهاجرتیت اماده شه.خلاصه حق ازدواج و دیدن پدرومادر و حتی حق زندگی کردنُ ازمون گرفتن این عمری کاریهای.....SadSadSadSadSadجمله ی آخرتون هم هییییییییییییییییییوج لایییییییییییییییک

پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، sanbad ، smpf ، Ali.karimi ، پروانه ، battosai
(2015-10-16 ساعت 13:11)samiraaa نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 23:29)mana94 نوشته:  پروانه جون صفحه ١١٣ كليرنس ازدواج نامزدى sabreAyob توضيح داده كه به علت تاخير ٣ هفته برا گرفتن ويزا مجدد Ap خورده يك مورد ديكه هم بود ولى نتونستم پيدا كنم
سلام مانا94 جونِ عزیزم بااون سوالای باحال و کنجکاوانه ی دوستداشتنی ای که میپرسی.رفتم پِیجِ 113روخوندم.صبرِایوب بعداز ۹ماه کلیرمیشه ۳هفته بعدمیره سفارت واسه دریافتِ ویزاش میگن دیراومدی apت اکسپایِرشده ازدوباره بهش ap میزنن و دوباره ۹ ماه بعد کلیرمیشه.راستی توپِیجِ 113باجدول منتظران اشناشدم خودمُ ثبت کردم ماناجانُ مهسا(mimi-mar-mas@yahoo.com...)وسندبادِعزیزم بودیداونجا،.ماناجان سپاسگزارم ازت که انقدر خوبُ باحالیCoolراستی ماناجان شماتمام اون593صفحه ی کلیرنس نامزدی وازدواجُ ورق زدی؟؟؟؟Shy۱چیزم دیگم یادم اومد داداشم که بعداز۳ماه و13روزکلیرشد،تاریخِ اکسپایرِapش 20دسامبربودولی فردای روزی که بهش ایمل زدن رفت ترکیه فردای روزی هم که ازترکیه اومدرفت هیوستن تگزاس الانم درانتظارِگرین کارتش بیاد،برگرده ایران ازدواج کنه

سلام سميرا جوووووون غزيزم اينفدر با انرژى هستى كه فكر ميكنم تمام دوستان از حضورت لذت مىبرن من تقريبا تمام صفحات ورق زدم كه بتونم اطلاغات بيشترى پيدا كنم اميدوارم هر چه زودتر تمام دوستان كلير بشن مخصوصا سندباد ومولايى كه مدت زيادى دارن اين شرايط بد را تحمل ميكنند
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، samiraaa ، Ali.karimi ، پروانه ، battosai
Wink 
بچه ها جون از امروز شدم عضو فعال CoolBig Grin ی دوست خیلی خیلی گُلُ وخون سُرخ(پرسپولیسی) هم بهم 1رتبه هدیه داده.ازش سپاسگزارم که خوشحالم کردهShySmile

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، Ali.karimi ، پروانه ، battosai
(2015-10-16 ساعت 14:56)mana94 نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 23:29)mana94 نوشته:  پروانه جون صفحه ١١٣ كليرنس ازدواج نامزدى sabreAyob توضيح داده كه به علت تاخير ٣ هفته برا گرفتن ويزا مجدد Ap خورده يك مورد ديكه هم بود ولى نتونستم پيدا كنم
سلام مانا94 جونِ عزیزم بااون سوالای باحال و کنجکاوانه ی دوستداشتنی ای که میپرسی.رفتم پِیجِ 113روخوندم.صبرِایوب بعداز ۹ماه کلیرمیشه ۳هفته بعدمیره سفارت واسه دریافتِ ویزاش میگن دیراومدی apت اکسپایِرشده ازدوباره بهش ap میزنن و دوباره ۹ ماه بعد کلیرمیشه.راستی توپِیجِ 113باجدول منتظران اشناشدم خودمُ ثبت کردم ماناجانُ مهسا(mimi-mar-mas@yahoo.com...)وسندبادِعزیزم بودیداونجا،.ماناجان سپاسگزارم ازت که انقدر خوبُ باحالیCoolراستی ماناجان شماتمام اون593صفحه ی کلیرنس نامزدی وازدواجُ ورق زدی؟؟؟؟Shy۱چیزم دیگم یادم اومد داداشم که بعداز۳ماه و13روزکلیرشد،تاریخِ اکسپایرِapش 20دسامبربودولی فردای روزی که بهش ایمل زدن رفت ترکیه فردای روزی هم که ازترکیه اومدرفت هیوستن تگزاس الانم درانتظارِگرین کارتش بیاد،برگرده ایران ازدواج کنه

سلام سميرا جوووووون غزيزم اينفدر با انرژى هستى كه فكر ميكنم تمام دوستان از حضورت لذت مىبرن من تقريبا تمام صفحات ورق زدم كه بتونم اطلاغات بيشترى پيدا كنم اميدوارم هر چه زودتر تمام دوستان كلير بشن مخصوصا سندباد ومولايى كه مدت زيادى دارن اين شرايط بد را تحمل ميكنند
سپاسگزارم مانای عزییییییییییییزم.انشاا...همیگیمون همین2شنبه اینده که سفارت بازمیشه کلیرشیم.و1چیزدیگه اینکه باورکن به همتون تو این تاپیک عادت کردم ودوستون دارم وشادیاتون شادیمه خداناکرده غمهاتون غم منم هست.لاویو آل بخصوص یو ماناجون بااوون سوالای باحالِتCoolSmileTongueراستی مانای نازنین دوست داری بگی چندسالتونه؟ درضمن جیگرمم واسه 1نفرتواین تاپیک خیلی وقتِ کبابِ 1شخص باسابقه ی تقریبا15ماه A P

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، Ali.karimi ، پروانه
(2015-10-16 ساعت 17:35)samiraaa نوشته:  

سپاسگزارم مانای عزییییییییییییزم.انشاا...همیگیمون همین۲شنبه اینده که سفارت بازمیشه کلیرشیم.و۱چیزدیگه اینکه باورکن به همتون تو این تاپیک عادت کردم ودوستون دارم وشادیاتون شادیمه خداناکرده غمهاتون غم منم هست.لاویو آل بخصوص یو ماناجون بااوون سوالای باحالِتCoolSmileTongueراستی مانای نازنین دوست داری بگی چندسالتونه؟ درضمن جیگرمم واسه ۱نفرتواین تاپیک خیلی وقتِ کبابِ ۱شخص باسابقه ی تقریبا15ماه A P

عزيزم من گروهf3 هستم ٤٤ ساله با ٢ فرزند٢٠،١٧ ساله به علت سربازى نيرو هوايى همسر شاملAP شدم سفير مدت زمان انتظار ٣-٢ ماه گفت ولى نميدانم ...... به اميد كلير شدن هرچه زودتر دوستان ونجات از اين انتظار طاقت فرسا
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، samiraaa ، پروانه ، Ali.karimi ، battosai
سلام به سمیرا جون و مانا جون و به امید زود کلیر شدن هردوتون، مانا جون pd شما کی بوده؟؟ من هم کتگوریf3 هستم.pd ما سپتامبر ۲۰۰۵ است وهنوز کلی زمان مونده تا کارنت شیم.
کتگوری:F3
PD:Sep 2005
Approval Notice:March 2010
Recipt Number:wac05
منتظر nvc welcome letter
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf
(2015-10-16 ساعت 17:32)samiraaa نوشته:  بچه ها جون از امروز شدم عضو فعال CoolBig Grin ی دوست خیلی خیلی گُلُ وخون سُرخ(پرسپولیسی) هم بهم ۱رتبه هدیه داده.ازش سپاسگزارم که خوشحالم کردهShySmile

به به تبریک سمیرا خانم گل Smile
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
(2015-10-16 ساعت 21:13)mana94 نوشته:  

سپاسگزارم مانای عزییییییییییییزم.انشاا...همیگیمون همین۲شنبه اینده که سفارت بازمیشه کلیرشیم.و۱چیزدیگه اینکه باورکن به همتون تو این تاپیک عادت کردم ودوستون دارم وشادیاتون شادیمه خداناکرده غمهاتون غم منم هست.لاویو آل بخصوص یو ماناجون بااوون سوالای باحالِتCoolSmileTongueراستی مانای نازنین دوست داری بگی چندسالتونه؟ درضمن جیگرمم واسه ۱نفرتواین تاپیک خیلی وقتِ کبابِ ۱شخص باسابقه ی تقریبا15ماه A P

عزيزم من گروهf3 هستم ٤٤ ساله با ٢ فرزند٢٠،١٧ ساله به علت سربازى نيرو هوايى همسر شاملAP شدم سفير مدت زمان انتظار ٣-٢ ماه گفت ولى نميدانم ...... به اميد كلير شدن هرچه زودتر دوستان ونجات از اين انتظار طاقت فرسا
ماناجونم سپاسگزارم واسه جواب کامل ودقیقتون.انشاا...هر4نفرتون همیشه شادوتندرست وسلامت باشید وزودِ زود ازانتظارطاقت فرسارهاشید.راستی کدوم ایالت قصددارید برید من مامان بابام وهمه خاله دائی عمو عمه هام هیوستن تگزاسن منم میرم اونجا

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-16 ساعت 23:31)مامان دو قلوها نوشته:  سلام به سمیرا جون و مانا جون و به امید زود کلیر شدن هردوتون، مانا جون pd شما کی بوده؟؟ من هم کتگوریf3 هستم.pd ما سپتامبر ۲۰۰۵ است وهنوز کلی زمان مونده تا کارنت شیم.

سلام به روی ماهتون مامانِ دوقلوهاجوووووون.انشاا...بزودی کارنت میشید وخدانکنه به جمع منتظران بپیوندیدCool

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-10-16 ساعت 23:48)samiraaa نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 23:31)مامان دو قلوها نوشته:  سلام به سمیرا جون و مانا جون و به امید زود کلیر شدن هردوتون، مانا جون pd شما کی بوده؟؟ من هم کتگوریf3 هستم.pd ما سپتامبر ۲۰۰۵ است وهنوز کلی زمان مونده تا کارنت شیم.

سلام به روی ماهتون مامانِدوقلوهاجوووووون.انشاا...بزودی کارنت میشید وخدانکنه به جمع منتظران بپیوندیدCool

ممنونم سمیرا جون، ان شالله، راستی شما اهواز زندگی میکنید؟ اهوازی هستید؟ اخه من و همسرم هم بچه اهوازیم، البته الان تهران هستیم،من بچه نیو سایت هستم، شما کجایید؟
کتگوری:F3
PD:Sep 2005
Approval Notice:March 2010
Recipt Number:wac05
منتظر nvc welcome letter
پاسخ
دوستای مهربونم نامزدم ازم خواست این سوالُ ازتون بپرسم بخصوص از مانای نازنینم که اون593 صفحه کلیرنس نامزدی وازدواجُ مطالعه کرده.آیا میدونیدکسائی که خدمتشون سپاه خدمت کردند apشون چقدر طول کشیده؟؟؟؟آخه من نامزدم سپاه خدمت کرده وازالان واسه آینده نگرانه هرچندکه انشاا...من تاگران کارتمُ بگیرم باپاسِ سفید برمیگردم وازدواج میکنم و2سال شوهرداری رو تجربه میکنم تو ایرانِ عزیزمShyCoolShy

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، battosai ، smpf
(2015-10-16 ساعت 23:55)samiraaa نوشته:  دوستای مهربونم نامزدم ازم خواست این سوالُ ازتون بپرسم بخصوص از مانای نازنینم که اون593 صفحه کلیرنس نامزدی وازدواجُ مطالعه کرده.آیا میدونیدکسائی که خدمتشون سپاه خدمت کردند apشون چقدر طول کشیده؟؟؟؟آخه من نامزدم سپاه خدمت کرده وازالان واسه آینده نگرانه هرچندکه انشاا...من تاگران کارتمُ بگیرم باپاسِ سفید برمیگردم وازدواج میکنم و۲سال شوهرداری میکنم تو ایرانِ عزیزمShyCoolShy

سلام سمیرا خانم گل خوبی؟
اصلا ربطی به این که کجا خدمت کرده نداره من سرباز ارتش بودم الان دوماه منتظرم،اینجا هم دیدم که دوستانی که سپاه خدمت کردن زود کلیر شدن،نگران نباشید انشالا زود همه کلیر میشیم و به زندگیمون میرسیم . Wink
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، sanbad
(2015-10-16 ساعت 23:45)samiraaa نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 21:13)mana94 نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 13:11)samiraaa نوشته:  سلام مانا94 جونِ عزیزم بااون سوالای باحال و کنجکاوانه ی دوستداشتنی ای که میپرسی.رفتم پِیجِ 113روخوندم.صبرِایوب بعداز ۹ماه کلیرمیشه ۳هفته بعدمیره سفارت واسه دریافتِ ویزاش میگن دیراومدی apت اکسپایِرشده ازدوباره بهش ap میزنن و دوباره ۹ ماه بعد کلیرمیشه.راستی توپِیجِ 113باجدول منتظران اشناشدم خودمُ ثبت کردم ماناجانُ مهسا(mimi-mar-mas@yahoo.com...)وسندبادِعزیزم بودیداونجا،.ماناجان سپاسگزارم ازت که انقدر خوبُ باحالیCoolراستی ماناجان شماتمام اون593صفحه ی کلیرنس نامزدی وازدواجُ ورق زدی؟؟؟؟Shy۱چیزم دیگم یادم اومد داداشم که بعداز۳ماه و13روزکلیرشد،تاریخِ اکسپایرِapش 20دسامبربودولی فردای روزی که بهش ایمل زدن رفت ترکیه فردای روزی هم که ازترکیه اومدرفت هیوستن تگزاس الانم درانتظارِگرین کارتش بیاد،برگرده ایران ازدواج کنه

ماناجونم سپاسگزارم واسه جواب کامل ودقیقتون.انشاا...هر۴نفرتون همیشه شادوتندرست وسلامت باشید وزودِ زود ازانتظارطاقت فرسارهاشید.راستی کدوم ایالت قصددارید برید من مامان بابام وهمه خاله دائی عمو عمه هام هیوستن تگزاسن منم میرم اونجا

خواهر برادر. مادرم ميامى هستند دخترم ٣سال استراليا درس مىخوانه ١ ماه ديگه سال اوك دانشگاه تمام ميشه من هم به احتمال زياد هر جا كه دخترم پذيرش بگيره برا دانشگاه همون جا ميرم
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، samiraaa ، battosai ، smpf ، sanbad
(2015-10-17 ساعت 01:04)Ali.karimi نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 23:55)samiraaa نوشته:  دوستای مهربونم نامزدم ازم خواست این سوالُ ازتون بپرسم بخصوص از مانای نازنینم که اون593 صفحه کلیرنس نامزدی وازدواجُ مطالعه کرده.آیا میدونیدکسائی که خدمتشون سپاه خدمت کردند apشون چقدر طول کشیده؟؟؟؟آخه من نامزدم سپاه خدمت کرده وازالان واسه آینده نگرانه هرچندکه انشاا...من تاگران کارتمُ بگیرم باپاسِ سفید برمیگردم وازدواج میکنم و۲سال شوهرداری میکنم تو ایرانِ عزیزمShyCoolShy

سلام سمیرا خانم گل خوبی؟
اصلا ربطی به این که کجا خدمت کرده نداره من سرباز ارتش بودم الان دوماه منتظرم،اینجا هم دیدم که دوستانی که سپاه خدمت کردن زود کلیر شدن،نگران نباشید انشالا زود همه کلیر میشیم و به زندگیمون میرسیم . Wink

عزيزم من تمام اين صفحات خوندم كه بتونم يك نتيجه گيرى كلى كنم ول اصلا هيچ قانون مشخصى وجود نداره فقط استرس افرادى كه سرباز سپاه هستن بيشتره نگران نباش تا اون زمان شايد سرعت روند كارهاشون بيشتر شد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، samiraaa ، smpf ، sanbad
(2015-10-16 ساعت 23:48)samiraaa نوشته:  

سلام به روی ماهتون مامانِ دوقلوهاجوووووون.انشاا...بزودی کارنت میشید وخدانکنه به جمع منتظران بپیوندیدCool

سلام عزيزم Pd من فوريه ٢٠٠٤ بود و تاريخ مصاحبه ٢٩ جولاى اميدوارم هرچه زودتر اين روزهاى سخت برا هـمگى تموم بشه
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، samiraaa ، smpf ، sanbad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان