کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-10-17 ساعت 22:34)mana94 نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 21:52)مامان دو قلوها نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 21:26)پروانه نوشته:  سلام به همه مهاجر سرا یی ها بخصوص از نوع منتظران کلیر سیمرا جون منم از اشنایی با شما خوشحالم و امیدوارم هرچه زودتر همه ویزاشون بگیرن از بلاتکلیفی خلاص شیم من تو هفته دیگه میرم دبی امید به خدا دست پر برگردم میام اینجا خبر میدم

پروانه جون ان شالله که ویزا یه ضرب میگیرید و دست پر برمیگردید.سفرتون بخیر.

پروانه جون موفق باشى خدا شكر كه كلير شدى عزيزم برگشتى خبر بده

پروانه جون تو سايت سفارت اپديت ميشدى؟
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa ، پروانه ، pooya1997 ، alibabax
نه مانا جان من تو سایت ابوظبی فقط یه آپ دیت داشتم اونم ده روز بعد مصاحبه ولی توceac آپ دیت هام بیشتر بود ولی اونor که بچه های لاتاری کشف کردن اومد برا نفر دوم کیس بعد دو هفته کلیرم اومد البته اول خودمم orشدم درضمن کلیر من 192روز زمان برد
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، mana94 ، smpf ، sanbad ، alibabax
(2015-10-17 ساعت 20:39)samiraaa نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 14:14)مامان دو قلوها نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 13:55)samiraaa نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 23:53)مامان دو قلوها نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 23:48)samiraaa نوشته:  سلام به روی ماهتون مامانِدوقلوهاجوووووون.انشاا...بزودی کارنت میشید وخدانکنه به جمع منتظران بپیوندیدCool

ممنونم سمیرا جون، ان شالله، راستی شما اهواز زندگی میکنید؟ اهوازی هستید؟ اخه من و همسرم هم بچه اهوازیم، البته الان تهران هستیم،من بچه نیو سایت هستم، شما کجایید؟
سلام عزیزم من متولد خ پاسدارانِ تهرانم ولی بخاطرِشغلِ پدرم تقریبا ازسال 1371 اهواز زندگی میکنم ودرحال حاضر کیان پارس ز میکنیمShy ولی توشهرهای ایران عاشق شیرازمShy

چقدر خوب، از اشناییتون خوش وقتم، و امیدوارم زود زود کلیر شید.
سپاسگزارم مامانِ دوقلوهاجوووووون.من هم ازآشنائی با شما،سندبادجان،مانا جان نازنین ازشیراز،مهسا میمی مَر مَس آَت یاهو دات کام ،پروانه خانم گل،علی کریمی،علی سروَرِ هرچی آبی،اِس اِم پی اٰف و...بسیار خوشحال و خُرسَندَم ShyCoolShySmileTongue
سمیرا جان فدایی دارییییی Wink در ضمن من ۷ سال و نیم که پدر مادرم ندیدم منم دعا کنید فدا و دست بوس همتون علی
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، mana94 ، sanbad ، پروانه ، aslant ، alibabax
(2015-10-17 ساعت 20:39)samiraaa نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 14:14)مامان دو قلوها نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 13:55)samiraaa نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 23:53)مامان دو قلوها نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 23:48)samiraaa نوشته:  سلام به روی ماهتون مامانِدوقلوهاجوووووون.انشاا...بزودی کارنت میشید وخدانکنه به جمع منتظران بپیوندیدCool

ممنونم سمیرا جون، ان شالله، راستی شما اهواز زندگی میکنید؟ اهوازی هستید؟ اخه من و همسرم هم بچه اهوازیم، البته الان تهران هستیم،من بچه نیو سایت هستم، شما کجایید؟
سلام عزیزم من متولد خ پاسدارانِ تهرانم ولی بخاطرِشغلِ پدرم تقریبا ازسال 1371 اهواز زندگی میکنم ودرحال حاضر کیان پارس ز میکنیمShy ولی توشهرهای ایران عاشق شیرازمShy

چقدر خوب، از اشناییتون خوش وقتم، و امیدوارم زود زود کلیر شید.
سپاسگزارم مامانِ دوقلوهاجوووووون.من هم ازآشنائی با شما،سندبادجان،مانا جان نازنین ازشیراز،مهسا میمی مَر مَس آَت یاهو دات کام ،پروانه خانم گل،علی کریمی،علی سروَرِ هرچی آبی،اِس اِم پی اٰف و...بسیار خوشحال و خُرسَندَم ShyCoolShySmileTongue

مرسی سمیرا جون.منم از آشنایی با شما خیلی خوشحالم ماشالا چراغ این گروه رو روشن نگه داشتی.انشالا همه بچه های این تاپیک سریعا کلیر بشن.
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، sanbad ، samiraaa ، Ali.karimi ، smpf ، alibabax
سلااااااااااااااااااااام دوستی جونام،عزیزانِ گُلم که همیشه ی خدا موردِظُلم واقع شدیدSad،انشاا....که امروز خیلی ها کلیرشن بخصوص اسطوره ی استقامت(سندبادِعزیز)وماناجانِ94از شیرازکه 1مقداربی تاب تراز بقیه هستند.Tongueنازنینان تا5شنبه میتونیم امیدداشته باشیم ومن مطمئنم خیلی از عزیزانم این هفته کلیر میشن.Coolبرادر کوچیکِ خودم 5شنبه 17سپتامبر بعداز3ماهُ13روزکلیرشد،بجز فردای روزِ مصاحبه هیچ اپدیتِ دیگه ایم نداشت.من ازامروزتا5شنبه لحظه به لحظه اینجارو چک میکنَم ومنتظر خبرهای خوبتان هستم.Big Grinلاو یو آلTongue

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، Ali.karimi ، smpf ، ssprotest ، aslant ، mimi_mar_mas@yahoo.com ، alibabax
(2015-10-19 ساعت 13:41)samiraaa نوشته:  سلااااااااااااااااااااام دوستی جونام،عزیزانِ گُلم که همیشه ی خدا موردِظُلم واقع شدیدSad،انشاا....که امروز خیلی ها کلیرشن بخصوص اسطوره ی استقامت(سندبادِعزیز)وماناجانِ94از شیرازکه ۱مقداربی تاب تراز بقیه هستند.Tongueنازنینان تا۵شنبه میتونیم امیدداشته باشیم ومن مطمئنم خیلی از عزیزانم این هفته کلیر میشن.Coolبرادر کوچیکِ خودم ۵شنبه 17سپتامبر بعداز۳ماهُ13روزکلیرشد،بجز فردای روزِ مصاحبه هیچ اپدیتِ دیگه ایم نداشت.من ازامروزتا۵شنبه لحظه به لحظه اینجارو چک میکنَم ومنتظر خبرهای خوبتان هستم.Big Grinلاو یو آلTongue

واى عزيز دلم خيلى گلى واقعا تو اين شرايط وجودت انرژى دهنده هست اميدوار هر چه زودتر با خبر كلير شدنت اينجا را گل بارون كنى خيلى دوستت دارم مرسى از اين همه انرژى
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، Ali.karimi ، smpf ، mimi_mar_mas@yahoo.com ، alibabax
(2015-10-16 ساعت 09:32)sanbad نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 01:20)samiraaa نوشته:  
(2015-10-15 ساعت 23:10)alibabax نوشته:  سلام.دوستان..
من کیسم کت F4 هستش.الان NVC کیس کامپلیت هستم.DS-260 پر کردم.و منتظر جواب تاریخ اینترویو تو آنکارا.یک سوال:
آیا با توجه به این که الان تو ثبت نام های لاتاری هستیم..اگه من لاتاری ثبت نام کنم.برای کیس ویزای خانوادگیم تو پروسش مشکلی پیش نمیاد؟؟
بعدا تو مصاحبه اگه ازم بپرسن.و بفهمن لاتاری ثبت نام کردم.دچار مشکل نمیشم.؟؟
سلام.نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.ولی آخه این چه کاریه وقتی تاچندماه یاچندروزِدیگه میرید مصاحبه!!!!!!!بااین کارتون فقط ممکنه حق دریافت گرین کارت گوناگونی یِ یک هموطن دیگتون رو ضایع کنیدSmile

چرا این کار کنین؟ از f4 برید برای گوناگونی ثبت نام کنین؟! Wink میدونید برندگان لاتاری اگر تا آخر سپتامبر کلیر نشن همه چیشون باطل میشه. با سمیرا هم در مورد حق دیگران موافقم Smile
وافعا..مطمئن هستید اگه تا سپتامبر 2017 کلیر نشی لاتاری.و کلیرنس خانوادگیتم تو پروسه باشه.خانوادگیتم کلا می پره؟
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-10-20 ساعت 01:46)alibabax نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 09:32)sanbad نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 01:20)samiraaa نوشته:  
(2015-10-15 ساعت 23:10)alibabax نوشته:  سلام.دوستان..
من کیسم کت F4 هستش.الان NVC کیس کامپلیت هستم.DS-260 پر کردم.و منتظر جواب تاریخ اینترویو تو آنکارا.یک سوال:
آیا با توجه به این که الان تو ثبت نام های لاتاری هستیم..اگه من لاتاری ثبت نام کنم.برای کیس ویزای خانوادگیم تو پروسش مشکلی پیش نمیاد؟؟
بعدا تو مصاحبه اگه ازم بپرسن.و بفهمن لاتاری ثبت نام کردم.دچار مشکل نمیشم.؟؟
سلام.نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.ولی آخه این چه کاریه وقتی تاچندماه یاچندروزِدیگه میرید مصاحبه!!!!!!!بااین کارتون فقط ممکنه حق دریافت گرین کارت گوناگونی یِ یک هموطن دیگتون رو ضایع کنیدSmile
.
چرا این کار کنین؟ از f4 برید برای گوناگونی ثبت نام کنین؟! Wink میدونید برندگان لاتاری اگر تا آخر سپتامبر کلیر نشن همه چیشون باطل میشه. با سمیرا هم در مورد حق دیگران موافقم Smile
وافعا..مطمئن هستید اگه تا سپتامبر 2017 کلیر نشی لاتاری.و کلیرنس خانوادگیتم تو پروسه باشه.خانوادگیتم کلا می پره؟
بااجازه ی اسطوره وپیشکسوت عزیز،سندبادجان،نه دوستِ عزیزهیچ چیزی هیچ جائی نمیپره(ویزای خانواده علی رقم ثبت نام درلاتاری برقوت خودباقیست)،فقط وقتی منتظر وقت مصاحبه از کتگوری خانوادگی هستید: ثبت نام درلاتاری 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کاری بس بیهوده،غیرمنطقی،مضهک و...استCoolو همچنین باعث ضایع کردن حق هموطنانی میشود که توانائی استفاده از ویزاهای خانوادگی،سرمایه گذاری و... راندارند Tongue

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mana94 ، sanbad
صرف ثبت نام در لاتاری خللی در پرونده فعلی نداره. اما این میدونم که همزمان دوتا پرونده نمیتونید داشته باشید. مقصود من این بود که بافرض برنده شده در لاتاری احتمالا مجبور میشید کیس خانوادگی را انصراف بدید. اونوقت ریسک این بایدبپذیری که اگر تا 30 سپتامبر کلیر نشی لاتاری را هم از دست میدی.
در مورد لاتاریها این قانون هست که فقط تا پایان سپتامبر براشون ویزا صادر میشه. موفق باشید
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، alibabax ، samiraaa ، smpf
(2015-10-20 ساعت 11:00)sanbad نوشته:  صرف ثبت نام در لاتاری خللی در پرونده فعلی نداره. اما این میدونم که همزمان دوتا پرونده نمیتونید داشته باشید. مقصود من این بود که بافرض برنده شده در لاتاری احتمالا مجبور میشید کیس خانوادگی را انصراف بدید. اونوقت ریسک این بایدبپذیری که اگر تا 30 سپتامبر کلیر نشی لاتاری را هم از دست میدی.
در مورد لاتاریها این قانون هست که فقط تا پایان سپتامبر براشون ویزا صادر میشه. موفق باشید
سندباد جانِ عزیز که ارزش واحترامی خیلی خاص برایتان قائلم،من 95٪مطمئنمShyثبت نام درلاتاری وحتی برنده شدن درآن هیچ لطمه ای به هیچکدام از2پرونده نخواهدزد(اگراشتباه 95٪مطمئنم لطفا اصلاحم کنید)وشمااز2شانس برای گرفتن ویزااستفاده میکنیدCoolولی برای علی بابا اِکس جان که مصاحبه ی کیسِf4شان نزدیک است ثبت نام درلاتاری 2017کاری بس اشتباه و...استShy. لاو آل

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، smpf ، alibabax
(2015-10-19 ساعت 15:18)mana94 نوشته:  
(2015-10-19 ساعت 13:41)samiraaa نوشته:  سلااااااااااااااااااااام دوستی جونام،عزیزانِ گُلم که همیشه ی خدا موردِظُلم واقع شدیدSad،انشاا....که امروز خیلی ها کلیرشن بخصوص اسطوره ی استقامت(سندبادِعزیز)وماناجانِ94از شیرازکه ۱مقداربی تاب تراز بقیه هستند.Tongueنازنینان تا۵شنبه میتونیم امیدداشته باشیم ومن مطمئنم خیلی از عزیزانم این هفته کلیر میشن.Coolبرادر کوچیکِ خودم ۵شنبه 17سپتامبر بعداز۳ماهُ13روزکلیرشد،بجز فردای روزِ مصاحبه هیچ اپدیتِ دیگه ایم نداشت.من ازامروزتا۵شنبه لحظه به لحظه اینجارو چک میکنَم ومنتظر خبرهای خوبتان هستم.Big Grinلاو یو آلTongue

واى عزيز دلم خيلى گلى واقعا تو اين شرايط وجودت انرژى دهنده هست اميدوار هر چه زودتر با خبر كلير شدنت اينجا را گل بارون كنى خيلى دوستت دارم مرسى از اين همه انرژى
سلااااااااااااااااااااااااام مانای عزیزِ دلم،خانمی اگه من گلم،یُر بانچ آو فِلاوِرز(you`re bunch of flowers ) Cool.ازطمیم قلب ازتون سپاسگزارم وانشاا...خیلی زودِ زود کلیرنس من،سندبادجان،شما،شوهرِمهساجان وبقیه دوستان که ازقلم انداختم اعلام بشه تااینجا حسابی گل بارووون شه،مشتاقانه وبیصبرانه بامید این روزِخیلی خیلی نزدیک،بامید خدای بزرگ وخیلی خیلی مهربون همین 5شنبهCoolBig GrinTongueShy.راستی منم لاو یو سُ وری ماچ ماناخانم خیلی خیلی عزیز

پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، smpf ، sanbad ، Ali.karimi ، mimi_mar_mas@yahoo.com
بالاخره امروز پاس ها رو مزين به ويزا دريافت كردم .
اين هم از پروسه سيزده چهارده ساله ما
براي تمام دوستان ارزوي موفقيت دارم

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، amirsalehish ، alibabax ، behjan ، Ali.karimi ، smpf ، samiraaa ، Alisalimi ، sanbad ، mimi_mar_mas@yahoo.com
(2015-10-22 ساعت 22:39)saman98 نوشته:  بالاخره امروز پاس ها رو مزين به ويزا دريافت كردم .
اين هم از پروسه سيزده چهارده ساله ما
براي تمام دوستان ارزوي موفقيت دارم

Send from Tapatalk

تبرىك ميگم موفق باشين به اميد كلير شدن هر چه زودتر تمام دوستان
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، samiraaa ، sanbad ، mimi_mar_mas@yahoo.com
سلام دوستان آقا سامان مبارک باشه
این هفته کسی کلیر نشد؟ ما فقط دیروز آپدیت شدیم ۲۲ اکتبر
منتظر خبر های خوب از طرف بچه ها هستیم
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، samiraaa ، Ali.karimi ، smpf ، sanbad
ما هم 22 اکتبر آپدیت داشتیم. جالبه که آپدیت برای هر 3 نفر بود.البته یکی دو بار قبلا اینجوری شده بود. بعد دوباره فرداش فقط خانمم آپدیت داشت. من که سر در نمیارم. بهر حال من 14همین آپدیتم را داشتم.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، smpf ، samiraaa ، Ali.karimi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان