کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام دوستان
دیروز شوهر خاله بنده که سربازی س بود بعد از 10 ماه کلیر شد. به امید کلیرشدن تمام کیس ها توی همین ماهSmile
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، smpf ، samiraaa ، Ali.karimi ، aslant
این کلیرنس هیچ قاعده ای نداره. خیلی سربازی س پ ا ه داشتند. رشته های حساس تحصیل کردند.
والا من هر کاری کرده بودم یعنی بعد از 14 ماه مشخص میشد دیگه. تازه بقول صحبت دوستان بررسی پیشینه ماها از خیلی قبل از مصاحبه شروع شده. من نمیفهمم. واقعا سر در نمیارم. دستکم میتونستن خبر بدن یا بپرسن که ابهاماتشون برطرف بشه. آخه یکی بگه چی منو دارن چک میکنن. من که یه بار 4 سال پیش فرم کامل پر کردم اون موقع 260 یه کد دیگه داشت کاغذی بود. پارسال هم که 260 پر کردم. ریزترین اطلاعات شخصیم دادم. یعنی چی اصلا؟؟؟ واقعا عصبانیم. آخه اینقدر بی منطقی
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
(2015-10-24 ساعت 16:22)sanbad نوشته:  این کلیرنس هیچ قاعده ای نداره. خیلی سربازی س پ ا ه داشتند. رشته های حساس تحصیل کردند.
والا من هر کاری کرده بودم یعنی بعد از 14 ماه مشخص میشد دیگه. تازه بقول صحبت دوستان بررسی پیشینه ماها از خیلی قبل از مصاحبه شروع شده. من نمیفهمم. واقعا سر در نمیارم. دستکم میتونستن خبر بدن یا بپرسن که ابهاماتشون برطرف بشه. آخه یکی بگه چی منو دارن چک میکنن. من که یه بار ۴ سال پیش فرم کامل پر کردم اون موقع 260 یه کد دیگه داشت کاغذی بود. پارسال هم که 260 پر کردم. ریزترین اطلاعات شخصیم دادم. یعنی چی اصلا؟؟؟ واقعا عصبانیم. آخه اینقدر بی منطقی
فرمایش شما کاملا درسته. این کلیرنسشون کلا یه سده برای اذیت کردن من و شما. این شوهر خاله بنده اقامت دایم استرالیا رو هم داره. دولت استرالیا هم کلیرنسش رو با کمک نهاد های امنیتی آمریکا انجام میده و عملا فر آیند کلیرنسشون توسط آمریکا انجام میشه. تازه علاوه بر اون مصاحبه شون تو سیدنی انجام شد وگرنه خیلی بیشتر از اینا طول میکشید.
توی کیس ما هم مادر بنده که متقاضی اصلیه؛ پرستار ساده بیمارستان دولتی بوده ولی با این وجود الان شش ماهه منتظریم و خبری نیست!!!
خدمت شما عرض کنم که دایی بنده که مصاحبه ش همزمان با ما بود و برای دولت و تو شرکت نفت کار میکرد و عضو کمیته ضد تحریم بود توی سه ماه کلیر شدن و الان آمریکاست منتظر گرین کارتشه. شانسی که آورد این بود که آفیسری که مصاحبه کرد باهاش از هم دانشگاهیاش تو دانشگاه کانزاس در اومد. همدیگرو شناختن و... Cool
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، smpf ، sanbad ، samiraaa ، Ali.karimi ، aslant
(2015-10-24 ساعت 16:22)sanbad نوشته:  این کلیرنس هیچ قاعده ای نداره. خیلی سربازی س پ ا ه داشتند. رشته های حساس تحصیل کردند.
والا من هر کاری کرده بودم یعنی بعد از 14 ماه مشخص میشد دیگه. تازه بقول صحبت دوستان بررسی پیشینه ماها از خیلی قبل از مصاحبه شروع شده. من نمیفهمم. واقعا سر در نمیارم. دستکم میتونستن خبر بدن یا بپرسن که ابهاماتشون برطرف بشه. آخه یکی بگه چی منو دارن چک میکنن. من که یه بار ۴ سال پیش فرم کامل پر کردم اون موقع 260 یه کد دیگه داشت کاغذی بود. پارسال هم که 260 پر کردم. ریزترین اطلاعات شخصیم دادم. یعنی چی اصلا؟؟؟ واقعا عصبانیم. آخه اینقدر بی منطقی

سلام ، من دورادور پيگير وضعيت كلير شدن دوستان هستم ، واقعاً متاسفم جناب سنباد عزيز . بنظر من پرونده شما در FBI يا سازمانهاي مربوطه بدليل بي نظمي و شلوغي از نظرشان پنهان شده وگرنه مورد خاصي ندارد كه اگر داشت تا الان اعلام شده بود . من فكر ميكنم با كمك يك وكيل خبره اين موضوع از طريق كنسولگري مربوطه پيگيري بشه ! اين زمان خيلي غير منطقي و رنج آوره !
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، battosai ، samiraaa ، Ali.karimi

به نظرم مشکل شما جای دیگست سربازی در سپاه نیست با احترام .
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، m_vaziran ، smpf ، samiraaa ، Ali.karimi
(2015-10-24 ساعت 18:49)alisarvareharchiabi نوشته:  

به نظرم مشکل شما جای دیگست سربازی در سپاه نیست با احترام .

علی جان. آقا اگر چیزی میدونی بگو.
والا تو این مدت سعی کردم تمام مراحل زندگیم بررسی کنم.
مخلصم
پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran ، battosai ، smpf ، samiraaa ، Ali.karimi
سپاس سنباد جان .

والا من فقط الان امضا رو دیدم به نظرم این همه وقت نباید طول میکشید سربازی در سپاه اصلن مهم نیست این همه افراد و بلکه شغل های حساس تر مگه میشه یه پروسه انقدر طول بکشه . یه سوال موقع مصاحبه چی گفتن ؟ از لحاظ اسپانسر مشکلی نبوده ؟ به نظرم یه وکیل خوب به نظرم بتونه مشکل رو حل کنه . انقدر نباید طول میکشید مخصوصن تو این کتگوری که طرف باید 14 سال صبر کنه . !!
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، mana94 ، m_vaziran ، samiraaa ، Ali.karimi
(2015-10-24 ساعت 22:06)alisarvareharchiabi نوشته:  سپاس سنباد جان .

والا من فقط الان امضا رو دیدم به نظرم این همه وقت نباید طول میکشید سربازی در سپاه اصلن مهم نیست این همه افراد و بلکه شغل های حساس تر مگه میشه یه پروسه انقدر طول بکشه . یه سوال موقع مصاحبه چی گفتن ؟ از لحاظ اسپانسر مشکلی نبوده ؟ به نظرم یه وکیل خوب به نظرم بتونه مشکل رو حل کنه . انقدر نباید طول میکشید مخصوصن تو این کتگوری که طرف باید 14 سال صبر کنه . !!

منهم با وكيل كاملاً موافقم ، بايد پيگيري كنيد صبر كردن بيفايده است
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، battosai ، smpf ، Ali.karimi ، sanbad ، mana94 ، mimi_mar_mas@yahoo.com

سلام سندباد عزیز
به نظر من اول ی ایمیل به سفارت از طرف خودتون یا رسپونسرتون بزنید بعدش اگه خبری نشد وکیل بگیرید،کلرینس برای مادر من همین حدودا مثل شما بود ایشالا هرچه زودتر کلیر میشی نگران نباش، دوستان همگی برای سندباد عزیز دعا کنید ،امیدوارم تا آخرین همین ماه اکتبر کلیر بشید. یا علی
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، ssprotest ، smpf ، m_vaziran ، aslant ، battosai ، samiraaa ، mimi_mar_mas@yahoo.com ، alibabax
سلام دوستان
امروز 25 اکتبر یه آپدیت خانوادگی داشتیم. بهرحال برای من شد آپدیت پانزدهم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، samiraaa ، smpf ، alibabax ، battosai ، milad_magnet ، mimi_mar_mas@yahoo.com
(2015-10-25 ساعت 15:57)sanbad نوشته:  سلام دوستان

خداروشکر Smile امیدوارم آپدیت بعدی صدور و دریافت ویزا باشه
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، sanbad ، smpf ، alibabax ، battosai

يا خداااااااااااااااااااا نفر بعدى اين گره دوستمون سنباد باشه كه كلىرنس ميشه
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
سندباد عزیز نگران نباش دیگه اخر راهی من واقعا درکت میکنم کل این 14 سال یه طرف این مدت یه طرف ولی با ناراحتی مشکلی حل نمیشه سعی کل با سفارت , NVC و هر جایی که فکر میکنی میتونه کمکت کنه ارتباط برقرار کنی و دلیلش را جویا بشی , هم خودت از اینجا هم خانوادت از داخل ایالت متحده
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sanbad ، mimi_mar_mas@yahoo.com ، smpf ، samiraaa
دوستان شوهر من بعد از ۲۲ اکتبر دوباره امروز آپدیت شد.کسی هنوز کلیر یا آپدیت نشده؟ خبر خوبی دارین بگین لطفا امیدوار شیم
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، ssprotest ، Ali.karimi ، smpf ، samiraaa

سلام
یک سوال داشتم حتما نفر اصلی اول باید کلیر شود و بعد دیگر همراهان یا نه
هرکدام جداگانه کلیر می شوند و ویزا می گیرند
ممنون
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، sanbad ، smpf ، samiraaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان