کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-10-27 ساعت 23:33)پوپر نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 02:31)alibabax نوشته:  بچه ها برا مصاحبه رفتین.پایان خدمت..کارت ملی.مدرک تحصیلی..ریز نمرات.مدارک ملکی و بانکی هم ازتون خواستن به عنوان مدرک اضافه..؟
برای تکمیل مدارک فقط پاسپورت.. شناسنامه.گواهی عدم سو پیشینه و گواهی ازدواج نیازقید شده بود که فرستادم.گفتم شاید روز مصاحبه چیزای دیگه هم آفیسر درخواست کنه.
اگه کسایی که مصاحبه رفتن از تجربیاتشون و چیزایی که ازشون خواستن بگن.بی نهایت ممنون می شمCool

دوست عزیز بیمارستان تو دبی نفری ۵تا عکس از ما خواست اما سفارت هیچ عکسی نخواست، اما متاسفانه تو بیمارستان یه خانمی که احتمالا دوستان بشناسن به ما گفت که سفارت هم نفری ۳ تا عکس میخواد، و از اونجا که ما از ایران ۶ قطعه عکس با خودمون برده بودیم مجبور شدیم ۶ قطعه عکس اسکن وچاپ کنیم که 40 درهم هزینش شد، و بعد که رفتیم نزدیک هتل متوجه شدیم که 20 درهم بوده و اون خانوم فقط میخواسته کاسبی کنه،اینو گفتم که دوستان حواسشون باشه و فریب نخورن با این هزینه های بیهوده،موفق باشید

از ما سفارت ٢ قطعه عكس خواست وبيمارستان ٥ قطعه
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، alibabax ، Ali.karimi ، sanbad ، samiraaa ، پوپر
(2015-10-27 ساعت 16:36)alibabax نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 15:56)مهسا20132013 نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 15:52)alibabax نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 15:25)مهسا20132013 نوشته:  کیس f4 هستیم ماه june . دوماهه که مدارک را برای nvc فرستادیم اما هنوز کم و کسری را اعلام نکردند و نامه completed هم دریافت نکردیم ماه پیش تماس گرفتیم گفتند سرمون شلوغه یه ماهه دیگه اضافه می شه .حالا ماهه دوم هم امروز تمام می شه و هنوز خبری نیست .حقیقت دلنگرانم . فقط همون اول یه نامه زدن که مدارک رو دریافت کردیم. به نظرشما چی شده؟

مدارک رو تو پرتال ceas از طریق اینترنت ارسال کردید؟
نگاه کن دو جور مدرک باید ارسال بشه.اولین ارسال مدارک پتیشنر یا همون دعوت کنندس که مدارک مالی خودش به همراه کپی و ترجمه مدارک شما شامل(پاسپورت-شناسنامه-ازدواج-عدم سو پیشینه)میشه..بعد از این اونا پورتال سیس رو https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx برای شما باز می کنند.و شما ازطریق کیس نامبر به حسابت لاگین می کنی.اونجا بعد از پرداخت 325 دلار فرم ها رو پر می کنید.اونا یک ماه بعد مدارک ارسالی شما رو باز نگری می کنند و نامه دعوت به مصاحبه رو براتون می فرستند.
موفق باشید
دوست عزیز قبل از ارسال مدارک آنها از ما خواستند 325 دلار و 120 دلار را واریز کنیم که انجام دادیم و نامش هم اومد فرم 260 هم پرکردیم و فرستادیم .فقط تو مدارک گیرافتادیم
خوب بعد از پر کردن فرم میگه کاملپلیت شدید.تو همون پرتال cease من که همون لحظه که سابمیت کردم فرم رو زد کامپلیت..همون لحظه..
بعدشم یه اتوماتیک میل اومد تا یک ماه آینده نامه زمان مصاحبه اعلام میشه.
برای من همون لحظه که فرم رو پر کردم سیستم زد کامپلیت
اون که شما می فرمایید کامپیلیت فرم ds260 هست .یه کامپلیتد هم در قسمت مدارک هست که وقتی مدارک کامل باشه nvc نامه میده که مدارکتون کامل شده توی سایت هم باید قسمت مدارک کامیلتد بخوره الانN/A هست . حتی اگه کاما هم نباشه باید nvc نامه بده و نقص رو اعلام کنه .اما الان دوماهه خبری نیست .
مال شما تو سایت کی مدارکتون کامیلیت شد
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، alibabax ، mimi_mar_mas@yahoo.com
(2015-10-27 ساعت 02:31)alibabax نوشته:  بچه ها برا مصاحبه رفتین.پایان خدمت..کارت ملی.مدرک تحصیلی..ریز نمرات.مدارک ملکی و بانکی هم ازتون خواستن به عنوان مدرک اضافه..؟
برای تکمیل مدارک فقط پاسپورت.. شناسنامه.گواهی عدم سو پیشینه و گواهی ازدواج نیازقید شده بود که فرستادم.گفتم شاید روز مصاحبه چیزای دیگه هم آفیسر درخواست کنه.
اگه کسایی که مصاحبه رفتن از تجربیاتشون و چیزایی که ازشون خواستن بگن.بی نهایت ممنون می شمCool

لطفا سوالات مربوط به هرانجمن را در انجمن خاص خود مطرح بفرمائید

(2015-10-27 ساعت 15:25)مهسا20132013 نوشته:  کیس f4 هستیم ماه june . دوماهه که مدارک را برای nvc فرستادیم اما هنوز کم و کسری را اعلام نکردند و نامه completed هم دریافت نکردیم ماه پیش تماس گرفتیم گفتند سرمون شلوغه یه ماهه دیگه اضافه می شه .حالا ماهه دوم هم امروز تمام می شه و هنوز خبری نیست .حقیقت دلنگرانم . فقط همون اول یه نامه زدن که مدارک رو دریافت کردیم. به نظرشما چی شده؟
لطفا سوالات مربوط به هرانجمن را در انجمن خاص خود مطرح بفرمائید

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، alibabax ، mana94
همچنان من آپديت ميشم ولي كلير نه فك كنم دعواست سر پروندم Smile

مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، alibabax ، Ali.karimi ، m_vaziran ، mimi_mar_mas@yahoo.com
(2015-10-28 ساعت 16:50)thedude نوشته:  همچنان من آپديت ميشم ولي كلير نه فك كنم دعواست سر پروندم Smile

آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر

ایشالا بزودی کلیر بشید.
چه کتگوری هستین؟ تو جدول منتظران نیستین؟ لینک مربوطه در امضا دوست عزیز itex هست. بد نیست ثبت کنید. موفق باشید
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: alibabax ، Ali.karimi ، smpf ، samiraaa
(2015-10-28 ساعت 15:18)مهسا20132013 نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 16:36)alibabax نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 15:56)مهسا20132013 نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 15:52)alibabax نوشته:  

مدارک رو تو پرتال ceas از طریق اینترنت ارسال کردید؟
نگاه کن دو جور مدرک باید ارسال بشه.اولین ارسال مدارک پتیشنر یا همون دعوت کنندس که مدارک مالی خودش به همراه کپی و ترجمه مدارک شما شامل(پاسپورت-شناسنامه-ازدواج-عدم سو پیشینه)میشه..بعد از این اونا پورتال سیس رو https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx برای شما باز می کنند.و شما ازطریق کیس نامبر به حسابت لاگین می کنی.اونجا بعد از پرداخت 325 دلار فرم ها رو پر می کنید.اونا یک ماه بعد مدارک ارسالی شما رو باز نگری می کنند و نامه دعوت به مصاحبه رو براتون می فرستند.
موفق باشید
دوست عزیز قبل از ارسال مدارک آنها از ما خواستند 325 دلار و 120 دلار را واریز کنیم که انجام دادیم و نامش هم اومد فرم 260 هم پرکردیم و فرستادیم .فقط تو مدارک گیرافتادیم
خوب بعد از پر کردن فرم میگه کاملپلیت شدید.تو همون پرتال cease من که همون لحظه که سابمیت کردم فرم رو زد کامپلیت..همون لحظه..
بعدشم یه اتوماتیک میل اومد تا یک ماه آینده نامه زمان مصاحبه اعلام میشه.
برای من همون لحظه که فرم رو پر کردم سیستم زد کامپلیت
اون که شما می فرمایید کامپیلیت فرم ds260 هست .یه کامپلیتد هم در قسمت مدارک هست که وقتی مدارک کامل باشه nvc نامه میده که مدارکتون کامل شده توی سایت هم باید قسمت مدارک کامیلتد بخوره الانN/A هست . حتی اگه کاما هم نباشه باید nvc نامه بده و نقص رو اعلام کنه .اما الان دوماهه خبری نیست .
مال شما تو سایت کی مدارکتون کامیلیت شد
مهسا درسته..من ابتدا منظورتو متوجه نشدم.منم از 06JUL2015 که مدارک رو nvc فرستادم.فقط یه بار تو اوایل اکتبر نقص مدارک خوردم.بعدش که مدارک رو ارسال کردم.همچنان منتظرم Civil Documents من هم. همچنان N/A هست..
امیدوارم زودتر اونم کامپلیت بشیم هر دومون.
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
(2015-10-28 ساعت 17:16)sanbad نوشته:  
(2015-10-28 ساعت 16:50)thedude نوشته:  همچنان من آپديت ميشم ولي كلير نه فك كنم دعواست سر پروندم Smile

ایشالا بزودی کلیر بشید.
چه کتگوری هستین؟ تو جدول منتظران نیستین؟ لینک مربوطه در امضا دوست عزیز itex هست. بد نیست ثبت کنید. موفق باشید

کتگوری NIW هستم. الان ثبت میکنم. ممنون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Ali.karimi ، smpf ، ssprotest ، alibabax
(2015-10-28 ساعت 00:01)mana94 نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 23:33)پوپر نوشته:  

دوست عزیز بیمارستان تو دبی نفری ۵تا عکس از ما خواست اما سفارت هیچ عکسی نخواست، اما متاسفانه تو بیمارستان یه خانمی که احتمالا دوستان بشناسن به ما گفت که سفارت هم نفری ۳ تا عکس میخواد، و از اونجا که ما از ایران ۶ قطعه عکس با خودمون برده بودیم مجبور شدیم ۶ قطعه عکس اسکن وچاپ کنیم که 40 درهم هزینش شد، و بعد که رفتیم نزدیک هتل متوجه شدیم که 20 درهم بوده و اون خانوم فقط میخواسته کاسبی کنه،اینو گفتم که دوستان حواسشون باشه و فریب نخورن با این هزینه های بیهوده،موفق باشید

از ما سفارت ٢ قطعه عكس خواست وبيمارستان ٥ قطعه
خب احتمالا تو نامه مصاحبتون خواسته اون دوتا عکسو ببرین با خودتون، اما از ما نخواسته بود
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi 
Clearance: 1 february 2016 
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، Ali.karimi ، smpf ، ssprotest ، alibabax
قبلا تو سایت سیس هر از گاهی یه آپدیتی میکردن کیسمون رو؛ لااقل یه کم دلمون خوش میشد پیش خودمون میگفتیم پیگیر کارمونن. حالا دیگه همون آپدیت رو هم ازمون دریغ کردنSadSadSad
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sanbad ، smpf ، alibabax
سلام دوستان
متاسفانه از ombudsman بهمون اطلاع دادند که مورد من به اونا ارتباط نداره. ظاهرا هیچ سازمانی بعهده نمیگیره.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mana94 ، alibabax ، samiraaa
(2015-10-30 ساعت 16:43)sanbad نوشته:  سلام دوستان
متاسفانه از ombudsman بهمون اطلاع دادند که مورد من به اونا ارتباط نداره. ظاهرا هیچ سازمانی بعهده نمیگیره.

سلام جناب سنباد ،با عرض پوزش اين سازمان كارش چيه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
سلام دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
من روز 27 اکتبر مصاحبه داشتم تو ابوظبی به همراه خانواده ام از طریقEB3 اقدام کردم به من کنسول گفت بین 2-3 ماه منتظر باشید تا اسمتون داخل سایت بیاد
ایا تا به حال کسی بهش گفته بودن 2-3 ماه و بیشتر طول کشیده باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-10-30 ساعت 19:36)m_vaziran نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 16:43)sanbad نوشته:  سلام دوستان

سلام جناب سنباد ،با عرض پوزش اين سازمان كارش چيه ؟

گویا رسیدگی به شکایات از uscis
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa
(2015-10-30 ساعت 19:43)پویا و آوا نوشته:  من روز 27 اکتبر مصاحبه داشتم تو ابوظبی به همراه خانواده ام از طریقEB3 اقدام کردم به من کنسول گفت بین ۲-۳ ماه منتظر باشید تا اسمتون داخل سایت بیاد
ایا تا به حال کسی بهش گفته بودن ۲-۳ ماه و بیشتر طول کشیده باشه؟

سلام من ٢٩jul مصاحبه داشتم ابوظبى به من هم گفتن ٣-٢ ماه و الان ٣ ماه كه هنوز خبرى نيست طبق تجربه اكثر دوستان اين مدت حدود بيشتر طول ميكشه اميدوارم شما هر چه زودتر كلير شويد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان