کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
آیا شما هم از روش eb3 اقدام کردید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
آیا شما هم از روش eb3 اقدام کردید؟
سربازی شما ارتش بوده یا سپاه؟
و اینکه با خانواده اقدام کردید یا مجرد؟
سپاسگذارم
پاسخ
(2015-10-30 ساعت 21:49)پویا و آوا نوشته:  آیا شما هم از روش eb3 اقدام کردید؟
سپاسگذارم

من گروه f3 هستم از طريق مادر سيتزن كه با شوهر و دختر ، پسرم هستم علت AP سربازى نيرو هوايى شوهرم در سال ٦٤ سفير با اطمينان به ما گفت مشكلى نيست ٣-٢ ماه زمان لازم هست و الان ٣ ماه و هنوز خبرى نيست اميدوارم شما تو همين مدت كلير بشين چون انتظار خيلى سخته
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، samiraaa ، sanbad
امیدوارم شما هم به زودی کلیر شوید
ممنون
پاسخ
(2015-10-30 ساعت 19:43)پویا و آوا نوشته:  من روز 27 اکتبر مصاحبه داشتم تو ابوظبی به همراه خانواده ام از طریقEB3 اقدام کردم به من کنسول گفت بین ۲-۳ ماه منتظر باشید تا اسمتون داخل سایت بیاد
ایا تا به حال کسی بهش گفته بودن ۲-۳ ماه و بیشتر طول کشیده باشه؟

به ما گفتن 4 تا 6 ماه. الان وارد ماه ششم شدیم و هنوز خبری نیست. ولی کیس تا کیس فرق میکنه
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، mana94
(2015-10-30 ساعت 19:56)sanbad نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 19:36)m_vaziran نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 16:43)sanbad نوشته:  سلام دوستان
متاسفانه از ombudsman بهمون اطلاع دادند که مورد من به اونا ارتباط نداره. ظاهرا هیچ سازمانی بعهده نمیگیره.

سلام جناب سنباد ،با عرض پوزش اين سازمان كارش چيه ؟

گویا رسیدگی به شکایات از uscis

بنظر من مورد شما ربطي به uscis نداره ! كنسولگري پرونده هايي كه AP ميخورند را به وزارت أمور خارجه و fbi ميفرسته ، مشكل اصلي اونجاست
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، battosai ، smpf ، mana94
(2015-10-30 ساعت 19:43)پویا و آوا نوشته:  من روز 27 اکتبر مصاحبه داشتم تو ابوظبی به همراه خانواده ام از طریقEB3 اقدام کردم به من کنسول گفت بین ۲-۳ ماه منتظر باشید تا اسمتون داخل سایت بیاد

سلام دوست عزیز
من در تاربخ دهم نوامبر 2014 مصاحبه داشتم و به من گفتن ار سه ماه دیگه سایت و نگاه کن
یک هفته دیگه میشه یکسال و هنوز هیچ خبری نیست یه بار هم ایمیل زدم سفارت میگن دست ما نیست و باید صبر کنی تا مراحل اذاری تموم بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Ali.karimi ، smpf
(2015-11-02 ساعت 16:12)molaie نوشته:  

سلام دوست عزیز
من در تاربخ دهم نوامبر ۲۰۱۴ مصاحبه داشتم و به من گفتن ار سه ماه دیگه سایت و نگاه کن
یک هفته دیگه میشه یکسال و هنوز هیچ خبری نیست یه بار هم ایمیل زدم سفارت میگن دست ما نیست و باید صبر کنی تا مراحل اذاری تموم بشه

molaie جان خدا شکر که جواب دادن بهت. جواب ایمیل های منو نمیدن! Sad
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، samiraaa
سلام دوستان
در حال حاضر كسي بخواهد از طريق خواهرش كه سيتيزن هست اقدام كنه چند سال طول مي كشه؟
اسم كتوگوريش چيه؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، smpf
(2015-11-02 ساعت 23:57)Sam-90 نوشته:  سلام دوستان
در حال حاضر كسي بخواهد از طريق خواهرش كه سيتيزن هست اقدام كنه چند سال طول مي كشه؟
اسم كتوگوريش چيه؟
ممنون

F4 و ١٤ سال
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Sam-90 ، smpf ، sanbad
(2015-11-03 ساعت 00:06)m_vaziran نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 23:57)Sam-90 نوشته:  سلام دوستان
اسم كتوگوريش چيه؟
ممنون

F4 و ١٤ سال

به به وارد شدینا Smile . من یه چیز دیگه اضافه کنم به نظرم زودتر اقدام بشه بهتره صحبت هایی مبنی بر حذف این کتگوری هست البته حرفه فقط اما خب به نظرم هرچه زودتر انجام بشه خیلی بهتره
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، samiraaa ، smpf ، m_vaziran
(2015-10-30 ساعت 21:42)پویا و آوا نوشته:  آیا شما هم از روش eb3 اقدام کردید؟

ببخشيد جناب پويا و آوا كيس منهم تقريباً شبيه شماست (EB2) ميخواستم بدونم بعد از تاييد فرم I-140 و دريافت فرم I-797 چه مدت طول ميكشه كه نامه دعوت به مصاحبه بياد و معمولاً تاريخ مصاحبه چه مدت بعد از دعوتنامه اش خواهد بود ! ممنون ميشم بفرماييد . البته ممنون ميشم هر كدوم از عزيزان هم كه اطلاعي دارند توضيح بدن ! با عرض پوزش از اينكه در اين فروم سوْال كردم چون كسي در فروم مربوطه به اين مرحله نرسيده و اصولاً تجربه كافي در اين زمينه ندارند !!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، smpf
(2015-11-02 ساعت 16:40)sanbad نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 16:12)molaie نوشته:  

سلام دوست عزیز
من در تاربخ دهم نوامبر ۲۰۱۴ مصاحبه داشتم و به من گفتن ار سه ماه دیگه سایت و نگاه کن

molaie جان خدا شکر که جواب دادن بهت. جواب ایمیل های منو نمیدن! Sad
سلام دوست عزیز ولی من سه بار ایمیل زدم همیشه در عرض دو روز جواب
دادن و همیشه عذر خواهی هم میکن که اینقدر طول کشیده ولی میگن از دستشون کاری ساخته ایست
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، sanbad
سلام دوستان میشه ایمیل nvc را بگید ممنون میشم
پاسخ
(2015-10-30 ساعت 22:25)mana94 نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 21:49)پویا و آوا نوشته:  آیا شما هم از روش eb3 اقدام کردید؟
سپاسگذارم

من گروه f3 هستم از طريق مادر سيتزن كه با شوهر و دختر ، پسرم هستم علت AP سربازى نيرو هوايى شوهرم در سال ٦٤ سفير با اطمينان به ما گفت مشكلى نيست ٣-٢ ماه زمان لازم هست و الان ٣ ماه و هنوز خبرى نيست اميدوارم شما تو همين مدت كلير بشين چون انتظار خيلى سخته

(2015-11-04 ساعت 10:10)afrasiab نوشته:  سلام دوستان میشه ایمیل nvc را بگید ممنون میشم

AskNVC@State.gov
کتگوری:F3
PD:Sep 2005
Approval Notice:March 2010
Recipt Number:wac05
منتظر nvc welcome letter
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان