موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-10 ساعت 21:16)Alisalimi نوشته: سلام به همه دوستان عزيز،
Sandbad جان شما هنوز كلير نشديد؟!
سلام علی جان
چی بگم. دیگه خیلی بیربط و مسخره است. سفارت میگه تحت کنترل اونا نیست و نمیتونن نظری بدن. البته به نماینده کنگره گفتند. دیگه جواب ایمیلهامون که نمیدن. فعلا با یه وکیلی مشغول مذاکره شدیم.
ممنون از لطفت.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید
ممنون از سایت خوبتون
سوالم اینه :
پدر و مادر من یک ماه پیش وقت مصاحبه داشتن در ابوظبی و بعد مصاحبه به مادرم ویزا دادن و به پدرمم گفتن که رزومه ی کاری خودش رو تا 2 ماه آینده برای سفارت ارسال کنه
این کار رو انجام دادیم و حدود دو هفته بعد جواب اومد که ویزای شما آماده اس و هرموقع پاسپورت رو تحویل دادین ظرف 4 تا 7 روز به شما ویزا میدیدم
اما زیر این متن و داخل یک Bullet Point نوشته شده که انجام آزمایش پزشکی جدید لازمه (در صورتی که هنوز 6 ماه از انجام آزمایشات پزشکی پدرم نگذشته)
میخواستم بدونم برای همه این نکته ی آخر رو نوشتن و یا اینکه واقعا آزمایشات جدید لازمه؟؟؟
Dear -------------------- ,
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
New medical examination is required.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-10 ساعت 22:57)ehsan2229 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید
ممنون از سایت خوبتون
سوالم اینه :
پدر و مادر من یک ماه پیش وقت مصاحبه داشتن در ابوظبی و بعد مصاحبه به مادرم ویزا دادن و به پدرمم گفتن که رزومه ی کاری خودش رو تا ۲ ماه آینده برای سفارت ارسال کنه
این کار رو انجام دادیم و حدود دو هفته بعد جواب اومد که ویزای شما آماده اس و هرموقع پاسپورت رو تحویل دادین ظرف ۴ تا ۷ روز به شما ویزا میدیدم
اما زیر این متن و داخل یک Bullet Point نوشته شده که انجام آزمایش پزشکی جدید لازمه (در صورتی که هنوز ۶ ماه از انجام آزمایشات پزشکی پدرم نگذشته)
میخواستم بدونم برای همه این نکته ی آخر رو نوشتن و یا اینکه واقعا آزمایشات جدید لازمه؟؟؟
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at ۱:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in ۴ to ۷ days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
سلام و تبريك برا گرفتن ويزا معمولا وقتى نوشته ميشه مديكال جديد لازمه ولى به گفته شما يك ماه پيش مصاحبه داشتن و به نظر من بهتر ايميل بزنيد از سفارت سوال كنيد چون هنوز ٥ ماه به اعتبار مديكال مانده
F3
PD = 05 Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم ، آخرشم متوجه نشدم چطوری باید یه پست بذارم. ولی یه سوالی دارم
من و خانومم یک ماه پیش مصاحبه داشتیم تو ترکیه ، افسره گفت همه چی OK هست ولی نیاز هست یه کارای اداری انجام بدیم ، گفت تقریباً 3 ماه طول میکشه.
شماره کیسم رو تو سایت سیس وارد میکنم میگه Invalid Case Number ولی وقتی تو سایت سفارت ترکیه وارد میکنم ، کیس رو میشناسه و میگه Processing Pending تا الان هم 5 بار آپدیت شده. موضوع چیه؟ گیج شدم
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-11 ساعت 00:51)saeid Mercedes نوشته: سلام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم ، آخرشم متوجه نشدم چطوری باید یه پست بذارم. ولی یه سوالی دارم
من و خانومم یک ماه پیش مصاحبه داشتیم تو ترکیه ، افسره گفت همه چی OK هست ولی نیاز هست یه کارای اداری انجام بدیم ، گفت تقریباً ۳ ماه طول میکشه.
شماره کیسم رو تو سایت سیس وارد میکنم میگه Invalid Case Number ولی وقتی تو سایت سفارت ترکیه وارد میکنم ، کیس رو میشناسه و میگه Processing Pending تا الان هم ۵ بار آپدیت شده. موضوع چیه؟ گیج شدم
سلام خوش آمدید
چیزی نیست دوست عزیز نگران نباشید به منم همینو گفتن سایت و مرتب چک کنید انشاله هرچه زودتر کلیر میشید
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز یه اتفاق عجیب افتاد. وقتی رفتم توی سایت سفارت که وضعیت کیسمون رو چک کنم ارور داد و نوشت که این کیس نامبر موجود نیست!!!
این اولین باریه توی این شش ماه که این اتفاق می افته. برای کسی تا حالا این اتفاق افتاده؟
توی سایت سیس مشکلی نداره ولی هر چی تو سایت سفارت امتحان می کنم جواب نمیده و همش ارور میده!!!
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 :
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-11 ساعت 21:32)ghzaryab نوشته: (2015-11-10 ساعت 22:57)ehsan2229 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید
ممنون از سایت خوبتون
سوالم اینه :
پدر و مادر من یک ماه پیش وقت مصاحبه داشتن در ابوظبی و بعد مصاحبه به مادرم ویزا دادن و به پدرمم گفتن که رزومه ی کاری خودش رو تا ۲ ماه آینده برای سفارت ارسال کنه
این کار رو انجام دادیم و حدود دو هفته بعد جواب اومد که ویزای شما آماده اس و هرموقع پاسپورت رو تحویل دادین ظرف ۴ تا ۷ روز به شما ویزا میدیدم
اما زیر این متن و داخل یک Bullet Point نوشته شده که انجام آزمایش پزشکی جدید لازمه (در صورتی که هنوز ۶ ماه از انجام آزمایشات پزشکی پدرم نگذشته)
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at ۱:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in ۴ to ۷ days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
نگران نباشید این یک فرم چاپی است که واسه تذکر به همه میفرستن اگه تاریخ معاینه نگذشته پاسها و فرم را میتوانید خودتان یا حتی بعضی اژانسها بدهید ببرن برای گرفتن ویزا
ميبخشيد اين يك فرم چاپى هست ولى برا همه نميفرستن ٢ تا از دوستان من كه ٣ ماه كلير شدن خط اخر كه قيد شده مديكال لازم هست را نداشت ولى يكي از دوستان بعد ٤ ماه كلير شد كه قيد شده بود مديكال لازم هست فكر كرده بود اين فرم چاپى برا همه ميفرستن كه پاسپورت پيكاپ كرد و سفارت قبول نكرد و مجور شد برا تمديد مديكال بره و يك هزينه اضاف برا پيكاپ داد بهتره در موارد مشكوك مثل مورد بالا از سفارت سوال كرد
F3
PD = 05 Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-17 ساعت 13:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-17 ساعت 13:37 توسط bahar_kat.)
سلام دوستان ...
ما همين چند دقيقه پيش براى اولين بار به سفارت امريكا تو انكارا رفتيم و بعد از تقريبا يك ساعت و نيم صبر كردن يه خانوم كه به نظر فيليپينى مى اومد باهامون مصاحبه كرد .. طى مصاحبه هرچى ما مى خواستيم بهش يكى از مداركمون رو كه قبلا اشتباه بود همراه با درستش تحويل بديم ميگفت : نه نميخواد .. من فقط ميخوام باهاتون صحبت كنم ... :|
در نهايت هم هيچى ... به چهار نفر ما گفت كه مداركمون تكميله و همه چيز خيلى كامل و خوبه و مدارك اسپانسرمون هم تكميله و فقط بايد بين ٤ تا ٦ هفته صبر كنيم ... كه ممكنه اگر خيييييييلى طول بكشه به ٢ ماه برسه ..
و بعد هم گفت كه تنها چون پدرم سربازى رفته بايد از اف بى آى چك رد بشه و همراه با اين حرفش يه ورق بنفش كه از اول هم جلوش بود رو بهمون داد ...
سوال من اينه كه با توجه به اينكه پدر من سربازى اش رو تو س نگذرونده و بيشتر از ٣٠ سال از سربازيش ميگذره و كار دولتى هم اصلا نداشته ، چقدر مدت اف بى آى چكمون طول ميكشه ؟!؟
راستى ما متقاضى گروه f4 از طريق عموم هستيم كه در تاريخ ٤ مارچ ٢٠٠٢ برامون اقدام شده ...
كتگورى F4
تاريخ اولين اقدام : سال ١٣٨١
مصاحبه : ابان ماه ١٣٩٤
مدت اف/بى/اى چك ١٣٦ روز و تاريخ كلير در ١٢ فروردين ١٣٩٥
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-17 ساعت 16:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-17 ساعت 16:12 توسط mana94.)
(2015-11-17 ساعت 13:35)bahar_kat نوشته: سلام دوستان ...
ما همين چند دقيقه پيش براى اولين بار به سفارت امريكا تو انكارا رفتيم و بعد از تقريبا يك ساعت و نيم صبر كردن يه خانوم كه به نظر فيليپينى مى اومد باهامون مصاحبه كرد .. طى مصاحبه هرچى ما مى خواستيم بهش يكى از مداركمون رو كه قبلا اشتباه بود همراه با درستش تحويل بديم ميگفت : نه نميخواد .. من فقط ميخوام باهاتون صحبت كنم ... :|
در نهايت هم هيچى ... به چهار نفر ما گفت كه مداركمون تكميله و همه چيز خيلى كامل و خوبه و مدارك اسپانسرمون هم تكميله و فقط بايد بين ٤ تا ٦ هفته صبر كنيم ... كه ممكنه اگر خيييييييلى طول بكشه به ٢ ماه برسه ..
و بعد هم گفت كه تنها چون پدرم سربازى رفته بايد از اف بى آى چك رد بشه و همراه با اين حرفش يه ورق بنفش كه از اول هم جلوش بود رو بهمون داد ...
سوال من اينه كه با توجه به اينكه پدر من سربازى اش رو تو س نگذرونده و بيشتر از ٣٠ سال از سربازيش ميگذره و كار دولتى هم اصلا نداشته ، چقدر مدت اف بى آى چكمون طول ميكشه ؟!؟
راستى ما متقاضى گروه f4 از طريق عموم هستيم كه در تاريخ ٤ مارچ ٢٠٠٢ برامون اقدام شده ...
دوست عزيز در حال حاضر ميانگين مدت زمان انتظار حدود ٦ ماه ولى متغيير صبور باشيد
F3
PD = 05 Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز من هم بالاخره كلير شدم اين مدت خيلي سخت بهم گذشت ولي ميخوام اين شعر رو تقديم كنم به كسايي كه هنوز منتظرن تا راحت تر بگذره اين دوره براشون:
هين مگو ما را بر آن در، بار نيست / با كريمان كارها دشوار نيست
بسپاريد به أوس كريم
مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر, ٥ نوامبر، ١٠ نوامبر
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-17 ساعت 20:33)thedude نوشته: دوستان عزيز من هم بالاخره كلير شدم اين مدت خيلي سخت بهم گذشت ولي ميخوام اين شعر رو تقديم كنم به كسايي كه هنوز منتظرن تا راحت تر بگذره اين دوره براشون:
هين مگو ما را بر آن در، بار نيست / با كريمان كارها دشوار نيست
بسپاريد به أوس كريم
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر, ٥ نوامبر، ١٠ نوامبر
تبریک فراوان به شما و به امید کلیر شدن هرچه زودتر دوستان مخصوصا سندباد عزیز.......
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....