کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-11-17 ساعت 20:33)thedude نوشته:  دوستان عزيز من هم بالاخره كلير شدم اين مدت خيلي سخت بهم گذشت ولي ميخوام اين شعر رو تقديم كنم به كسايي كه هنوز منتظرن تا راحت تر بگذره اين دوره براشون:
هين مگو ما را بر آن در، بار نيست / با كريمان كارها دشوار نيست

بسپاريد به أوس كريم

مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر, ٥ نوامبر، ١٠ نوامبر

خیلی مبارک باشه انشالا یک به یک همه کلیر بشن
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، samiraaa ، ZAN ، حاجی واشنگتن
(2015-11-17 ساعت 21:47)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  
(2015-11-17 ساعت 20:33)thedude نوشته:  دوستان عزيز من هم بالاخره كلير شدم اين مدت خيلي سخت بهم گذشت ولي ميخوام اين شعر رو تقديم كنم به كسايي كه هنوز منتظرن تا راحت تر بگذره اين دوره براشون:
هين مگو ما را بر آن در، بار نيست / با كريمان كارها دشوار نيست

بسپاريد به أوس كريم

مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر, ٥ نوامبر، ١٠ نوامبر

خیلی مبارک باشه انشالا یک به یک همه کلیر بشن

دوست عزيز تبريك ميگم اميدوارم در تمام مراحل زندگى موفق باشيد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، samiraaa
(2015-11-17 ساعت 16:10)mana94 نوشته:  
(2015-11-17 ساعت 13:35)bahar_kat نوشته:  سلام دوستان ...
ما همين چند دقيقه پيش براى اولين بار به سفارت امريكا تو انكارا رفتيم و بعد از تقريبا يك ساعت و نيم صبر كردن يه خانوم كه به نظر فيليپينى مى اومد باهامون مصاحبه كرد .. طى مصاحبه هرچى ما مى خواستيم بهش يكى از مداركمون رو كه قبلا اشتباه بود همراه با درستش تحويل بديم ميگفت : نه نميخواد .. من فقط ميخوام باهاتون صحبت كنم ... :|
در نهايت هم هيچى ... به چهار نفر ما گفت كه مداركمون تكميله و همه چيز خيلى كامل و خوبه و مدارك اسپانسرمون هم تكميله و فقط بايد بين ٤ تا ٦ هفته صبر كنيم ... كه ممكنه اگر خيييييييلى طول بكشه به ٢ ماه برسه ..
و بعد هم گفت كه تنها چون پدرم سربازى رفته بايد از اف بى آى چك رد بشه و همراه با اين حرفش يه ورق بنفش كه از اول هم جلوش بود رو بهمون داد ...
سوال من اينه كه با توجه به اينكه پدر من سربازى اش رو تو س نگذرونده و بيشتر از ٣٠ سال از سربازيش ميگذره و كار دولتى هم اصلا نداشته ، چقدر مدت اف بى آى چكمون طول ميكشه ؟!؟
راستى ما متقاضى گروه f4 از طريق عموم هستيم كه در تاريخ ٤ مارچ ٢٠٠٢ برامون اقدام شده ... Shy

دوست عزيز در حال حاضر ميانگين مدت زمان انتظار حدود ٦ ماه ولى متغيير صبور باشيد

ولي ما يكي از فاميل هامون كه مصاحبه داشت همين انكارا ، بعد از ٢ هفته كلير شد ... :| درصورتي كه اصلا بهش نگفته بودن چه مدت صبر كنه ...
حتي امروز هم به همه ي كسايي كه اف بي آي چك خوردن گفتن كه چقدر صبر كنن ...
من حتي متوجه شدم كه از اكتبر كه سال جديد ويزاها شروع شده دارن تقريبا همه رو زود كلير ميكنن ...
خدا كنه كه كار همه زودتر درست شه ...
كتگورى F4
تاريخ اولين اقدام : سال ١٣٨١
مصاحبه : ابان ماه ١٣٩٤
مدت اف/بى/اى چك ١٣٦ روز و تاريخ كلير در ١٢ فروردين ١٣٩٥
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، mana94 ، ATYY ، sanbad ، hamidoo_b ، sahar2016
وارد ماه هفتم شدیم و هنوز خبری نیستSad
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، smpf ، Ali.karimi ، sanbad ، aslant ، حاجی واشنگتن ، alibabax
(2015-11-19 ساعت 13:38)ssprotest نوشته:  وارد ماه هفتم شدیم و هنوز خبری نیستSad

اميدوارم هر چه زودتر كلير شوى
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ssprotest ، samiraaa ، Ali.karimi ، sanbad ، حاجی واشنگتن ، alibabax
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا

من درتاریخ 10 نوامبر 2014 باتفاق همسر و ذو فرزندم برای مصاحبه به سفارت ابوظبی رفتیم الان بعد از یکسال من در 10 نوامبر در سایت کیس اپدیت شدم ولی همسر و دختر کوچکترم اپدیت نشدند و اتفاق جالبتر اینکه وقتی روی اسم دختر بزرگترم کلیک کردم نوشنه جلوی شماره کیسش عوض شد و نوشته غیر قابل پذیرش و علتش این هست که ماه گذشته دختر من 21 سالش پرشده و لی اون قیلا مصاحبه کرده و کنسول گفت مشکلی نیست و فقط تا رمان مصاخبه قانون 21 سالگی اجرا میشه
خالا میخواستم بدونم چی میشه و کسی میدونه چرا اینطوری شده
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، sanbad
(2015-11-19 ساعت 23:08)molaie نوشته:  با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا

من درتاریخ ۱۰ نوامبر ۲۰۱۴ باتفاق همسر و ذو فرزندم برای مصاحبه به سفارت ابوظبی رفتیم الان بعد از یکسال من در ۱۰ نوامبر در سایت کیس اپدیت شدم ولی همسر و دختر کوچکترم اپدیت نشدند و اتفاق جالبتر اینکه وقتی روی اسم دختر بزرگترم کلیک کردم نوشنه جلوی شماره کیسش عوض شد و نوشته غیر قابل پذیرش و علتش این هست که ماه گذشته دختر من 21 سالش پرشده و لی اون قیلا مصاحبه کرده و کنسول گفت مشکلی نیست و فقط تا رمان مصاخبه قانون 21 سالگی اجرا میشه

من هم زمانى كه رفتم مصاحبه گفتن سن فريز ميشه دخترم ٢٠ ساله بود كه الان ٤ ماه ميگذره خيلى نگران شدم لطف كنيد اگه اطلاع پيدا كرديد به من هم اطلاع بديد در ضمن به چه علت شما شامل AP شديد و همچنين من فكر ميكنم بهتره با وكيل مشورت كنيد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa ، Ali.karimi ، battosai ، sanbad
(2015-11-19 ساعت 23:08)molaie نوشته:  با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا

من درتاریخ ۱۰ نوامبر ۲۰۱۴ باتفاق همسر و ذو فرزندم برای مصاحبه به سفارت ابوظبی رفتیم الان بعد از یکسال من در ۱۰ نوامبر در سایت کیس اپدیت شدم ولی همسر و دختر کوچکترم اپدیت نشدند و اتفاق جالبتر اینکه وقتی روی اسم دختر بزرگترم کلیک کردم نوشنه جلوی شماره کیسش عوض شد و نوشته غیر قابل پذیرش و علتش این هست که ماه گذشته دختر من 21 سالش پرشده و لی اون قیلا مصاحبه کرده و کنسول گفت مشکلی نیست و فقط تا رمان مصاخبه قانون 21 سالگی اجرا میشه

خیلی بعید که مشکلی باشه. اینا سیستم هاشون اتوماتیک. احتمالا روتین یه چیزی میزنه.
شما برای اطمینان بیشتر با سفارت مکاتبه کنید.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، itex
رکورد amjad شکستم. امروز شد 471 روز
یه آپدیت روز 16 نوامبر داشتم. یه آپدیت بی فایده دیگه. Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، battosai ، ssprotest ، smpf ، aslant ، Ali.karimi ، sahar2016 ، itex ، حاجی واشنگتن
(2015-11-20 ساعت 08:51)sanbad نوشته:  رکورد amjad شکستم. امروز شد 471 روز

احساس شما درك ميكنم اميدوارم هر چه زودتر از اين بلا تكليفى بيرون بييايد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، smpf ، Ali.karimi ، sanbad ، حاجی واشنگتن
سلام .بچه ها بياييد اگه AP خورديد تو جدول منتظران وارد كنيد ببينم مي تونيم بفهيم كه هر ماه چند نفر كلير ميشن .ببينيم اين كه مي گن واسه كلير در ماه سهميه دارن مثل ويزا درسته يا نه و بطور متوسط چند نفر در يك ماه كلير مي شن .
http://bit.ly/1azkr92 ورود منتظران
http://bit.ly/1a2331N جدول منتظران
Itex عزيز زحمت كشيدن و درست كردن .
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، battosai ، smpf ، aslant ، Ali.karimi ، sanbad ، itex ، shbn ، حاجی واشنگتن

دفعه بعدی آپدیت بعدی نوبت خود شماست .
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، aslant ، Ali.karimi ، sanbad ، ATYY ، پروانه ، حاجی واشنگتن
(2015-11-20 ساعت 16:30)alisarvareharchiabi نوشته:  

دفعه بعدی آپدیت بعدی نوبت خود شماست .

ممنونم علی جان
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ATYY ، smpf ، aslant ، پروانه ، Ali.karimi
هر وقت تو سایت نگاه میکنم سندباد جان چیز جدید نوشته سریع چک میکنم تو دلم خوشحال میشم میگم دیگه نوبتش شده .....سند باد جان من خودم بیش از دو ماهه درگیرم خیلی سختمه از کارم بعد از هفت سال کار که با هزار بد بختی و مشکلات بود استفا دادم سمت آخرم ناظر برق پالایشگاه گاز بود تو عسلویه الان هفت ماهه بیکارم. پدرم تو آمریکا به خاطر من مونده آواره و سر درگم خونه خالم یا خونه داییم که فقط به خاطر من رفته چون اینجا خونه و زندگی راحتی داره بعد هفتاد سال و مادرم داره یک ماه دیگه میره امریکا نمیدونه بلیط برای من بگیره یا نه.با هم بریم یا تنها باید مثل هفت هشت سالی که تا الان تنها بودم و مجرد که اونم به خاطر کیس مهاجرتم بود خودم تنهایی رو سر کنم. خودم بپزم و بشورم و بخورم و حالا بد تر هم شده بیکاری و تو خونه نشینی.آره دیگه عادت کردم برادر و خواهری هم ندارم تو خونه .....هر بنده خدایی هم که منو میبینه میگه تو که هنوز اینجایی نرفتی کارت نشده.....یکی میگه خوش به حالت خونه خالی داری برو حال کن اینو کجای دلم بزارم....یه کسایی رو تو زندگیم دیدم که اصلا نمیدونستند امریکا کجاست زدن و رفتن چندین ساله چه با لاتاری چه با حقه بازی های ازدواجی یا سرمایه گذاری مالی ...تازه اگر هم برم اونجا اول بدبختیم هست سنم الان 31 شده دیگه حوصله درس خوندن هم ندارم مدرکم مهندسی برق هست که تازه باید بدوم تا یه جایی شاید کار درست و درمونی پیدا کنم...خیلی حرف دارم پر حرفی کردم ....ولی هر وقت سند باد بهت فکر می کنم هم برات ناراحت میشم و هم برای خودم که ببین با روزگار من ایرانی همیشه عمر باید بازی بشه چه تو ایرانش چه تو خارجش.....ولی دوستان امیدوار باشید و محکم ...سند باد جان محکم محکم باش تا خدا چی بخاد از خلق خدا کاری ساخته نیست .محکم باش و سرت رو بالا بگیر مثل کوه و تو دلت مثل من بگو من آدم صبوری هستم خدا کمکم میکنه .....
F2B
PD:Nov 2008
Approval notice: May 2010
***** Case noSadP3AU):ABD2010
feb 2015 :NVC Welcome Letter
Interview : sep 2015
status: Admin....Pro - white paper
clearance: 19.1.2016
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، behjan ، sanbad ، mimi_mar_mas@yahoo.com ، samiraaa ، Ali.karimi ، smpf ، sahar2016 ، milad_magnet
(2008-11-10 ساعت 13:29)masoud66usa نوشته:  با سلام
وقتی که برای مصاحبه به کنسولی ابوذبی مراجعه کردم و بعد از اینکه نتیجه مصاحبه مثبت اعلام شد، به من یک برگه آبی رنگ داده شد و اعلام کردند که با اینکه کار از نظر ما تمام شده می باشد ولی باید منتظر Administrative Processing خود باشید که نتیجه آن مابین ۲ هفته تا ۴ ماه ممکن است طول بکشد.
در حال حاضر ۵/۴ ماه از تاریخ مصاحبه گذشته و تا این لحظه شماره من در وب سایت سفارت اعلام نشده.
در صورتی که از دوستان کسی مشکل مشابه داشته و یا دارد و مخصوصا" اگر نتیجه گرفته اند، زمان انتظار خود را اعلام کنند.
با تشکر - مسعود

با سلام
بنده هم مثل شما بیش از چهار ماهه که منتظر هستم بدون هیچ جوابی. اگر دوستان راه کارهای قانونی برای تسریع در این امر دارند به من هم پیغام بزنند. متشکرم
ضیاء
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، sahar2016 ، mshirali1981

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان