کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2008-11-10 ساعت 13:29)masoud66usa نوشته:  با سلام
وقتی که برای مصاحبه به کنسولی ابوذبی مراجعه کردم و بعد از اینکه نتیجه مصاحبه مثبت اعلام شد، به من یک برگه آبی رنگ داده شد و اعلام کردند که با اینکه کار از نظر ما تمام شده می باشد ولی باید منتظر Administrative Processing خود باشید که نتیجه آن مابین ۲ هفته تا ۴ ماه ممکن است طول بکشد.
در حال حاضر ۵/۴ ماه از تاریخ مصاحبه گذشته و تا این لحظه شماره من در وب سایت سفارت اعلام نشده.
در صورتی که از دوستان کسی مشکل مشابه داشته و یا دارد و مخصوصا" اگر نتیجه گرفته اند، زمان انتظار خود را اعلام کنند.
با تشکر - مسعود

باسلام من و همسرم الان 8 ماهه که منتظریم ولی هنوز خبری نشده..
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، smpf ، Ali.karimi ، aslant
(2015-11-24 ساعت 02:36)mrafatbakhsh نوشته:  سلام به دوستان
برادر من سال 2002 واسه من اقدام کردند (ویزا f4) من به همراه همسرم 29 مارس به ابوظبی رفتیم و برگه آبی رو به ما دادند گفتند سه تا چهار ماه طول میکشه (البته همسرم سربازیش سپاه بود خیلی هم سئوال در این مورد کردند) و الان ۸ ماهه که هنوز کلیر نشدیم یکی دو بار هم ایمیل زدیم و جواب دادند که هنوز پروسه ادامه داره. ولی یک ماه یه ایمیل زدم حتی جواب هم ندادن...
- یعنی سایت درسته؟
- نمیدونم تا کی باید منتظر باشیم؟
- کسی شماره تلفنی از سفارت نداره که بتونیم تماس بگیریم؟

سری به جدول منتظران بزنید اونجا دوستان که منتظرن و یا کلیر شدند و زمان انتظارشون میبینید
خودتون هم اطلاعات تون ثبت کنید. لینکش تو امضای دوستمون itex هست
سفارت ابوظبی تلفنی جواب نمیده. یه پیام اتوماتیک که میگه به سایت مراجعه کنید.
موفق باشید
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، smpf ، battosai ، Ali.karimi ، پروانه
(2015-11-24 ساعت 08:29)sanbad نوشته:  
برادر من سال 2002 واسه من اقدام کردند (ویزا f4) من به همراه همسرم 29 مارس به ابوظبی رفتیم و برگه آبی رو به ما دادند گفتند سه تا چهار ماه طول میکشه (البته همسرم سربازیش سپاه بود خیلی هم سئوال در این مورد کردند) و الان ۸ ماهه که هنوز کلیر نشدیم یکی دو بار هم ایمیل زدیم و جواب دادند که هنوز پروسه ادامه داره. ولی یک ماه یه ایمیل زدم حتی جواب هم ندادن...
- یعنی سایت درسته؟

سری به جدول منتظران بزنید اونجا دوستان که منتظرن و یا کلیر شدند و زمان انتظارشون میبینید
موفق باشید
آره رفتم اونجا ممنون اسمم رو ثبت کردم... شما ایمیل میزنید جواب میدن؟ تو این مدت حضوری نفرفتید پیگیری کنید؟ چون من تصمیم دارم یه سری حضوری برم... میگم شاید کلیر شدیم ولی سایت آپدیت نشده...
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، Ali.karimi
(2015-11-22 ساعت 22:13)itex نوشته:  
(2015-11-20 ساعت 14:48)ATYY نوشته:  سلام .بچه ها بياييد اگه AP خورديد تو جدول منتظران وارد كنيد ببينم مي تونيم بفهيم كه هر ماه چند نفر كلير ميشن .ببينيم اين كه مي گن واسه كلير در ماه سهميه دارن مثل ويزا درسته يا نه و بطور متوسط چند نفر در يك ماه كلير مي شن .
http://bit.ly/1azkr92 ورود منتظران
http://bit.ly/1a2331N جدول منتظران
Itex عزيز زحمت كشيدن و درست كردن .

ممنون بابت اطلاع رسانی.
انتظار کشیدن مخصوصا زمانی که ندونی کی تموم میشه بسیار مشکل و طاقت فرساست. من خودم ۸ماه این زجر رو کشیدم و هدف اصلی از تهیه جدول منتظران این بود که حداقل بقیه بدونن که تنها نیستن توی این پروسه و مثل من خیال باطل نکنن که توی یکی دوماه حتما کلیر میشن.
بیشتر از ۲ سال از عمر جدول میگذره و امیدوارم بزودی دیگه نیازی بهش نباشه و بچه ها یک ضرب همه کلیر بشن.

وای این جدول بدتر آدم رو نا امید میکنه .... خدایا .... یعنی چقدر دیگه باید منتظر بمونم؟ الان 8 ماه شده؟ هنوز هم خبری نیست ....از سال 2002 منتظریم یعنی 13 ساااال.... 4.5 سال که خانواده ام رو ندیدم... چرا اکثر کسایی که طولانی شدن مال ابوظبی هستن ؟
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، shbn ، Ali.karimi ، sahar2016
(2015-11-21 ساعت 22:38)پروانه نوشته:  سلام دوستان عزیزم نبینم بوی غم وناامیدی اینجابگیره این که همه شش ماهه رد میکنن که دو باره مذیکال جدید بدن در امد جدید مطمئن باشید کلییر همه به زودی میاد انشاالله برا سند باد زودتر از همه

خدا از زبونت بشنوه ... 8 ماهه که بلا تکلیفیم... همه وسایلامون رو فروختیم... خیلی سخته
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، smpf ، Ali.karimi ، behjan ، sahar2016
(2015-11-24 ساعت 12:20)mrafatbakhsh نوشته:  
(2015-11-24 ساعت 08:29)sanbad نوشته:  
- یعنی سایت درسته؟

موفق باشید
آره رفتم اونجا ممنون اسمم رو ثبت کردم... شما ایمیل میزنید جواب میدن؟ تو این مدت حضوری نفرفتید پیگیری کنید؟ چون من تصمیم دارم یه سری حضوری برم... میگم شاید کلیر شدیم ولی سایت آپدیت نشده...

جواب ایمیل من از چند ماه پیش دیگه ندادند. اما به نماینده کنگره که از طریق دفترش پیگیری کرده بودیم جواب دادند که نمیتونن بگن چقد زمان میبره.
تو اون یکی تالار کلیرنس نوشتم؛ اتفاقا هفته پیش که سفری داشتم به دبی رفتم ابوظبی و تونستم برم داخل البته خیلی معطل شدم. اونجا گفتند که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد و پروندم رفته واشنگتن!!! خلاصه نتیجه که برای خانمم که نفر اصلی پرونده است یه آپدیت زدند!! دیگه آپدیت مراجعه حضوری مونده بود که گرفتیم! Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، battosai ، ATYY ، mana94 ، smpf ، Ali.karimi ، aslant ، sahar2016 ، پروانه
[سلام به همه منتظران
سنباد جان امروز وارد اولین سالگرد انتظار شدم تا به حال خواننده مطالب دوستان بودم ولی امروز دست به کار نوشتن شدم بعضی از مطالب دلگرمم می کرد ولی بعضی اوقات .... به امید اینکه تمامی دوستان زودتر جواب بگیرند
کتگوری f4
مصاحبه 24 نوامبر 2014
تعداد اپ 5 بار
دوستدار همگی شاهرخ
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، Ali.karimi ، aslant ، shbn ، پروانه ، sahar2016 ، samiraaa
(2015-11-24 ساعت 21:40)shahrokh81 نوشته:  [سلام به همه منتظران
سنباد جان امروز وارد اولین سالگرد انتظار شدم تا به حال خواننده مطالب دوستان بودم ولی امروز دست به کار نوشتن شدم بعضی از مطالب دلگرمم می کرد ولی بعضی اوقات .... به امید اینکه تمامی دوستان زودتر جواب بگیرند
کتگوری f4
مصاحبه 24 نوامبر ۲۰۱۴
تعداد اپ ۵ بار
دوستدار همگی شاهرخ

اميدرارم تمام دوستان هر چه زودتر كلير شوند مخصوصا پيشكسوتان انتظار
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، behjan ، Ali.karimi ، aslant ، پروانه ، samiraaa
سلام دوستان
چرا فقط سفارت ابوظبی هست که اینقدر کاراش کند پیش میره...؟ یا اینکه چرا بعضی ها اینقدر کارشون طولانی شده ...؟ یک سال ؟ مگه چیرو میخوان چک کنن که تمومی نداره؟ راستی کسی بوده تا حالا که بعد این همه انتظار جواب منفی بگیره؟
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، sahar2016 ، Ali.karimi ، smpf ، shbn ، sanbad ، پروانه
(2015-11-26 ساعت 12:44)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان
چرا فقط سفارت ابوظبی هست که اینقدر کاراش کند پیش میره...؟ یا اینکه چرا بعضی ها اینقدر کارشون طولانی شده ...؟ یک سال ؟ مگه چیرو میخوان چک کنن که تمومی نداره؟ راستی کسی بوده تا حالا که بعد این همه انتظار جواب منفی بگیره؟

خیلی مشتاقم پاسخ این سوالات را بدونم. Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، battosai ، m_vaziran ، Ali.karimi ، smpf ، ATYY ، shbn ، واهيك آقاجاني ، پروانه
این امریکایی ها هم خوب تعطیلی دارند. ظاهرا فقط ما نیستیم. تازه اینها هی ردیف میکنند که لانگ ویییکند!!! داشته باشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، mana94 ، battosai ، ssprotest ، smpf ، پروانه ، ATYY ، Ali.karimi ، samiraaa
(2015-11-26 ساعت 12:44)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان

براساس اطلاعاتی که توی جدول منتظران جمع آوری شده در کل سفارت ابوظبی از آنکارا سریعتر کلیر میکنه. مسئله اصلی اینه که آنکارا اخیرا کمتر مصاحبه میکنه و برخلاف سالهای گذشته بیشتر مصاحبه های پرونده های خانوادگی/ازدواجی داره توی ابوظبی انجام میشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mana94 ، مامان دو قلو ها ، پروانه ، ATYY ، Ali.karimi ، sanbad
ای وای خدا خفه شون کنه دیگه آدمو روانی میکنن چی می خوان از جون این آدما به امید کلییری میام اینجا بازم هیچی ابوظبی بودم شنیدم سر کنسول عوض شده و یه خانم اومده در ضمن کل مدیکال تمدید می کنن یعنی عکس ریه وعکس جدید جز ش هست
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، Ali.karimi ، smpf ، samiraaa
(2015-11-28 ساعت 21:21)پروانه نوشته:  ای وای خدا خفه شون کنه دیگه آدمو روانی میکنن چی می خوان از جون این آدما به امید کلییری میام اینجا بازم هیچی ابوظبی بودم شنیدم سر کنسول عوض شده و یه خانم اومده در ضمن کل مدیکال تمدید می کنن یعنی عکس ریه وعکس جدید جز ش هست

حالا زودتر کلییر بشیم همه چی رو تمدید میکنیم به خدا ... فردا 8 ماه تموم میشه میره تو نه ماه... واقعا بلاتکلیفی بدی هست.... قبلش پدرمون در اومد تو ویزا بولتن که ماهی یه هفته میرفت جلو ... حالا هم اینجا ... واقعا خسته شدم
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، mana94 ، sahar2016 ، smpf ، samiraaa
(2015-11-28 ساعت 21:21)پروانه نوشته:  ای وای خدا خفه شون کنه دیگه آدمو روانی میکنن چی می خوان از جون این آدما به امید کلییری میام اینجا بازم هیچی ابوظبی بودم شنیدم سر کنسول عوض شده و یه خانم اومده در ضمن کل مدیکال تمدید می کنن یعنی عکس ریه وعکس جدید جز ش هست

پروانه جون منظورت از عكس جديد يعنى عكس چهره خودمون بايد جديد بگيريم ؟
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان