کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-12-02 ساعت 20:02)behjan نوشته:  
(2015-12-02 ساعت 18:07)hossein_1987 نوشته:  سلام دوستان .سوالی داشتم در مورد اینکه اگه کسی آمریکا کسی رو نداشته باشه اونوقت چی میشه؟ چون خونده بودم که ضمانت باید شد. یکم توضیح میدید. من بار اول ثبت نام کردم. گشتم توی موضوعات پیدا نکردم جوابم رو. بعد اینکه اگه پول کم همراهمون باشه اونوقت باز هم مشکل هست یا نه؟ یعنی ممانعت از ووردمون به آمریکا میشه یا نه برای کمبود پول؟
ممنونم

باسلام دوست عزیز من قبولی لاتاری ۲۰۱۶ هستم اگر شما هم قبولی لاتاری هستید نیازی به ضمانت نیست فقط باید نامه تمکن مالی از بانکهای ایران به اندازه مبلغ خط فقر در ۲۰۱۵ آمریکا که بیشتراز حدود 20000دلار هست زمان مصاحبه با خودتان ببرید ولی اگر کیستون لاتاری نیست اطلاعی در این مورد ندارم با سپاس فراوان

ممنونم از توضیحتون. نه من برای لاتری 2017 ثبت نام کردم . مرور میکردم سفرنامه هارو سوال برام پیش اومد که ...
ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، smpf ، Ali.karimi
سلام ببخشيد كسي مي دونه ريجكتي ٢١٢ يعني چي؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2015-12-03 ساعت 10:07)Good luck 2016 نوشته:  سلام ببخشيد كسي مي دونه ريجكتي ٢١٢ يعني چي؟

باسلام.فرم ریجکتیِ G212یعنی اف بی آی چک شامل کیستون شده

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، smpf ، Ali.karimi
اگر انگلیسیتون خوبه :http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/form/i-212instr.pdf
F2B
PD:Nov 2008
Approval notice: May 2010
***** Case noSadP3AU):ABD2010
feb 2015 :NVC Welcome Letter
Interview : sep 2015
status: Admin....Pro - white paper
clearance: 19.1.2016
پاسخ
این فرم برای تقاضای مجدد بعد از دیپورت شدن هست...http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/form/i-212instr.pdf
F2B
PD:Nov 2008
Approval notice: May 2010
***** Case noSadP3AU):ABD2010
feb 2015 :NVC Welcome Letter
Interview : sep 2015
status: Admin....Pro - white paper
clearance: 19.1.2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، smpf ، Ali.karimi
سلام دوستان٠ منظورتون از آپديت چيه؟ پدر من اكتبر آنكارا مصاحبه داشتن و بهشون اف بي آى چك خورده. سايتى كه من روزانه بهش مراجعه ميكنم براى چك كردن اين هست: http://turkey.usembassy.gov/mobile/iv_status_check.html
ولي پيغامي كه ميگيرم اين هست كه: case status: Process pending
دوستانى كه در آنكارا مصاحبه داشتين، آيا سايتى كه چك ميكنم درسته؟ منم شك كردم كه اصلن دارم درست چك ميكنم كيسشون رو يا نه! واقعن ممنون ميشم راهنمايى كنيد Smile
پاسخ
(2015-12-07 ساعت 12:44)غزال م نوشته:  سلام دوستان٠ منظورتون از آپديت چيه؟ پدر من اكتبر آنكارا مصاحبه داشتن و بهشون اف بي آى چك خورده. سايتى كه من روزانه بهش مراجعه ميكنم براى چك كردن اين هست: http://turkey.usembassy.gov/mobile/iv_status_check.html
دوستانى كه در آنكارا مصاحبه داشتين، آيا سايتى كه چك ميكنم درسته؟ منم شك كردم كه اصلن دارم درست چك ميكنم كيسشون رو يا نه! واقعن ممنون ميشم راهنمايى كنيد Smile

سلام دوست عزیز، یه سایت دیگه هم هست که هر پروسه ای رو پرونده انجام بگیره آپدیت میشه.. https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
واقعن ممنون از پاسخ و كمكتون٠ موفق باشين Smile

(2015-12-07 ساعت 13:07)mrafatbakhsh نوشته:  
(2015-12-07 ساعت 12:44)غزال م نوشته:  سلام دوستان٠ منظورتون از آپديت چيه؟ پدر من اكتبر آنكارا مصاحبه داشتن و بهشون اف بي آى چك خورده. سايتى كه من روزانه بهش مراجعه ميكنم براى چك كردن اين هست: http://turkey.usembassy.gov/mobile/iv_status_check.html

سلام دوست عزیز، یه سایت دیگه هم هست که هر پروسه ای رو پرونده انجام بگیره آپدیت میشه.. https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
پاسخ
سلام دوستان من تاریخ 27 اکتبر تو ابوظبی مصاحبه داشتم و فقط هم یکبار تو سیس 3 نوامبر اپدیت شدم کیس هم EB3بوده اما تو سایت سفارت میزنم این پیام رو میده
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
ایا به نظر شما این پیام عادیه و برای شما هم همین پیام میاد؟و نشون دهنده اینه که باید بیشتر منتظر بمونم؟ممنون میشم اگه کسی راهنمائیم که
پاسخ
(2015-12-07 ساعت 14:12)علیرضاصالح نوشته:  سلام دوستان من تاریخ 27 اکتبر تو ابوظبی مصاحبه داشتم و فقط هم یکبار تو سیس ۳ نوامبر اپدیت شدم کیس هم EB3بوده اما تو سایت سفارت میزنم این پیام رو میده
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
ایا به نظر شما این پیام عادیه و برای شما هم همین پیام میاد؟و نشون دهنده اینه که باید بیشتر منتظر بمونم؟ممنون میشم اگه کسی راهنمائیم که

احتمالا شما کیس نامبرتون رو اشتباه میزنید... اگر مطمئنید که درست میزنید اسمتون هنوز به سایت وارد نشده
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
ممنونم از راهنمائیتون راستش ABD2015...را وارد میکنم مطمئنم که درست وارد میکنم اما متوجه منظورتون نشدم یعنی چی اسمم وارد سایت نشده؟ایا وارد نشدنش بعد 45 روز طبیعیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، پوپر ، Ali.karimi
(2015-12-07 ساعت 17:42)علیرضاصالح نوشته:  ممنونم از راهنمائیتون راستش ABD2015...را وارد میکنم مطمئنم که درست وارد میکنم اما متوجه منظورتون نشدم یعنی چی اسمم وارد سایت نشده؟ایا وارد نشدنش بعد 45 روز طبیعیه؟

اگر همون کیس نامبری رو که رو برگه آبی نوشته رو میزنید.... نه طبیعی نیست... چون مال ما بعد از دو روز اسممون اومد .... یه ایمیل بزنید به سفارت و مشکلتون رو بگید.
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، smpf ، Ali.karimi
با سلام به همه دوستان . من هر چه در سايت سفارت آنکارا چک می کنم کيس من رو error می ده. از روز مصاحبه هم همين طور بود ولی خودش نوشته بود اگه پيغام error دريافت می کنيد به سايت قديمی که ليست افراد کلير شده رو می نويسه مراجعه کنيد. مدتی است که ديگه اون سايت قديمی رو برداشتن و نوشته اگه error دريافت می کنيد تماس بگيريد. منم همين کار رو کردم. ايميل زدم جواب دادن هر وقت کلير شديد ايميل می زنيم. ولی error همچنان روی شماره کيسم می ده. میشه دوستانی که آنکارا بودن بگن کس ديگری هم مشکل من رو داره يا نه. به نظرتون الان اين پيغام error ايراد نداره در ضمن تو سايت ceac درسته و همون AP نشون می ده
f3
مصاحبه آنکارا may 2015
خودم و دخترم روز مصاحبه کلير ولی منتظر همسرم مونديم
همسرم AP
پاسخ
(2015-12-08 ساعت 17:04)shbn نوشته:  با سلام به همه دوستان . من هر چه در سايت سفارت آنکارا چک می کنم کيس من رو error می ده. از روز مصاحبه هم همين طور بود ولی خودش نوشته بود اگه پيغام error دريافت می کنيد به سايت قديمی که ليست افراد کلير شده رو می نويسه مراجعه کنيد. مدتی است که ديگه اون سايت قديمی رو برداشتن و نوشته اگه error دريافت می کنيد تماس بگيريد. منم همين کار رو کردم. ايميل زدم جواب دادن هر وقت کلير شديد ايميل می زنيم. ولی error همچنان روی شماره کيسم می ده. میشه دوستانی که آنکارا بودن بگنWord Filteredديگری هم مشکل من رو داره يا نه. به نظرتون الان اين پيغام error ايراد نداره در ضمن تو سايت ceac درسته و همون AP نشون می ده
f3
مصاحبه آنکارا may ۲۰۱۵
همسرم AP

سلام دوست عزیز، میتونم بپرسم pd شما کی بوده؟ اگه میشه بفرمایید کی ولکام لترتون و کی نامه مصاحبتون اومد؟ممنونم.
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
(2015-12-08 ساعت 17:04)shbn نوشته:  با سلام به همه دوستان . من هر چه در سايت سفارت آنکارا چک می کنم کيس من رو error می ده. از روز مصاحبه هم همين طور بود ولی خودش نوشته بود اگه پيغام error دريافت می کنيد به سايت قديمی که ليست افراد کلير شده رو می نويسه مراجعه کنيد. مدتی است که ديگه اون سايت قديمی رو برداشتن و نوشته اگه error دريافت می کنيد تماس بگيريد. منم همين کار رو کردم. ايميل زدم جواب دادن هر وقت کلير شديد ايميل می زنيم. ولی error همچنان روی شماره کيسم می ده. میشه دوستانی که آنکارا بودن بگنWord Filteredديگری هم مشکل من رو داره يا نه. به نظرتون الان اين پيغام error ايراد نداره در ضمن تو سايت ceac درسته و همون AP نشون می ده
f3
مصاحبه آنکارا may ۲۰۱۵
همسرم AP
سلام عزیزِ هموطنم.نگران نباش ،من هم مشکل شمارو دارم و تک تکِ کلماتی رو که بکار بردید درموردِ منم دقیقاصدق میکنه SadSadSadSadSadفقط من شوهر، ودخترِنازنین ندارم Coolومصاحبمَم بجای مِی 2جون بوده

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، mana94 ، shbn ، Ali.karimi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان