کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-12-10 ساعت 17:03)mana94 نوشته:  
(2015-12-10 ساعت 16:52)shahrokh81 نوشته:  دوستان سلام
امروز این پیام اومده نظرتوتون چیه
Expiring Soon
Immigrant Visa Case Number: ABD2005****
Case Creation Date: 09-Nov-2005
Status Updated Date: 08-Dec-۲۰۱۵

Section 203(g) of the Immigration and Nationality Act requires that your registration be canceled and any petition approved on your behalf canceled, if you do not apply for your immigrant visa within one year of being advised to do so.

You were advised of this requirement over ۱ year ago, but we have not received a response from you since then. As a result, your application for a visa has been canceled and any petition approved on your behalf has also been canceled.

Your application may be reinstated and any petition revalidated if, within one year, you can establish that your failure to pursue your immigrant visa application was due to circumstances beyond your control. Please provide a written statement to the Embassy or Consulate outlining the circumstances beyond your control and noting that you still wish to pursue this visa petition.
دوست عزيز اين مورد براى يكى از دوستان در كليرنس ازدواج نامزدى حدود ٢ ماه پيش اتفاق افتاد كه itex عزيز بر اساس تجربه گفت مشكلى نيست و بعد مدت درست شد سعى ميكنم كه صفحه مورد نظر را پيدا كنماطلاع بدم
در كليرنس نامزدى و ازدواج از صفحه ٦٠٦ به بعد مطالعه كنيد اين مورد براى دوستمون gesian اتفاق افتاده موفق باشيد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa ، Ali.karimi ، sanbad ، واهيك آقاجاني
(2015-12-10 ساعت 15:07)ssprotest نوشته:  
(2015-12-10 ساعت 01:56)پوپر نوشته:  
(2015-12-09 ساعت 23:07)ssprotest نوشته:  
(2015-12-09 ساعت 21:51)پوپر نوشته:  دوستان عزیزم سلام،با این اخبار تاسف بار درمورد ویزا امکانش هست که کلا ویزای ما منتظران دیگه صادر نشه؟
دوست عزیز نگران نباشید. اون برای کسانی هست که بدون ویزا قصد سفر به آمریکا رو دارند. ما که با ویزا داریم وارد میشیم به امید خدا.

این سخنرانی که پخش شد در مورد ویزا بود دوست خوبم، بدون ویزا که کسی نمیتونه به آمریکا سفر کنه

بذارید واضح تر بگم. این قانون شامل کسانی میشه که تابعیت کشورهایی رو دارند که بدون ویزا امکان سفر به آمریکا رو دارند. متاسفانه چه ایرانی هایی که تابعیت اون کشور ها رو دارند و چه خود شهروندان اون کشور که همانجا به دنیا آمده اند اگر از مارچ ۲۰۱۱ به اینطرف به چهار کشور ایران،عراق،س و ر ی ه و سودان سفر کرده باشند؛ برای سفر به آمریکا باید ویزا بگیرند.
اما تو اخبار BBC, Euro news گفت واسه ورود مسلمانان به امریکا از این به بعد با حساسیت بیشتری بررسی کنند و مخصوصا کسانی که در 5 سال اخیر به 4 کشور نامبرده سفر داشتند...
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2015-12-10 ساعت 17:15)پوپر نوشته:  
(2015-12-09 ساعت 23:07)ssprotest نوشته:  
(2015-12-09 ساعت 21:51)پوپر نوشته:  دوستان عزیزم سلام،با این اخبار تاسف بار درمورد ویزا امکانش هست که کلا ویزای ما منتظران دیگه صادر نشه؟
دوست عزیز نگران نباشید. اون برای کسانی هست که بدون ویزا قصد سفر به آمریکا رو دارند. ما که با ویزا داریم وارد میشیم به امید خدا.

این سخنرانی که پخش شد در مورد ویزا بود دوست خوبم، بدون ویزا که کسی نمیتونه به آمریکا سفر کنه

بذارید واضح تر بگم. این قانون شامل کسانی میشه که تابعیت کشورهایی رو دارند که بدون ویزا امکان سفر به آمریکا رو دارند. متاسفانه چه ایرانی هایی که تابعیت اون کشور ها رو دارند و چه خود شهروندان اون کشور که همانجا به دنیا آمده اند اگر از مارچ ۲۰۱۱ به اینطرف به چهار کشور ایران،عراق،س و ر ی ه و سودان سفر کرده باشند؛ برای سفر به آمریکا باید ویزا بگیرند.
اما تو اخبار BBC, Euro news گفت واسه ورود مسلمانان به آمریکا از این به بعد با حساسیت بیشتری بررسی کنند و مخصوصا کسانی که در ۵ سال اخیر به ۴ کشور نامبرده سفر داشتند...
من شنيده بودم فقط مجلس تصويب كرده هنوز كنگره و رئيس جمهور تصويب نكردند يعني اونها هم تصويب كردند؟ يعني تمام كساني كه گرين كارت دارند يا سيتيزن هستند اگه به ايران سفر كنن براي برگشتن به ا م ر ي ك ا بايد ويزا بگيرند و چك شوند
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، smpf ، Ali.karimi ، پوپر
به نظرم در شرایط فعلی خودتون درگیر این قانون نکنید. شامل ما نیست فعلا.
درواقع ما پشت این سد بررسی امنیتی معطل هستیم. ما گرفتار قانون های موجود هستیم. Smile
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، پوپر ، samiraaa ، ATYY
سلام mana94
ممنون که جواب دادی دوست داشتم بدونم برای پیشکسوت گرامی سندباد و دیگر دوستان که یک سال از زمان مصاحبه اشان می گذرد هم این پیام امده ممنون از جواب ها تون کتگوری اف 4 ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، samiraaa ، Ali.karimi ، mana94
(2015-12-10 ساعت 19:30)shahrokh81 نوشته:  سلام mana94
ممنون که جواب دادی دوست داشتم بدونم برای پیشکسوت گرامی سندباد و دیگر دوستان که یک سال از زمان مصاحبه اشان می گذرد هم این پیام امده ممنون از جواب ها تون کتگوری اف ۴ ابوظبی

این پیام تو سیس اومده؟
نه برای من همون متن قبلی. هم در سیس و هم در سایت سفارت. احتمالا شاید چون من نفر اصلی پرونده نبودم. بهرحال بد نیست ایمیلی به سفارت بزنید. البته همونطور که مانا94 هم گفتند مشکلی نیست اما ارسال ایمیل موجب اطمینان بیشتر خواهد بود. موفق باشید
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa ، Ali.karimi ، mana94
(2015-12-10 ساعت 17:24)ATYY نوشته:  
(2015-12-09 ساعت 23:07)ssprotest نوشته:  دوست عزیز نگران نباشید. اون برای کسانی هست که بدون ویزا قصد سفر به آمریکا رو دارند. ما که با ویزا داریم وارد میشیم به امید خدا.

اما تو اخبار BBC, Euro news گفت واسه ورود مسلمانان به آمریکا از این به بعد با حساسیت بیشتری بررسی کنند و مخصوصا کسانی که در ۵ سال اخیر به ۴ کشور نامبرده سفر داشتند...
من شنيده بودم فقط مجلس تصويب كرده هنوز كنگره و رئيس جمهور تصويب نكردند يعني اونها هم تصويب كردند؟ يعني تمام كساني كه گرين كارت دارند يا سيتيزن هستند اگه به ايران سفر كنن براي برگشتن به ا م ر ي ك ا بايد ويزا بگيرند و چك شوند
خیر. این قانون شامل کسانی که تابعیت خود آمریکا رو دارند نمیشه؛ از جمله ایرانی های عزیز.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، پوپر ، shbn ، behjan
(2015-12-10 ساعت 21:17)ssprotest نوشته:  
(2015-12-10 ساعت 01:56)پوپر نوشته:  این سخنرانی که پخش شد در مورد ویزا بود دوست خوبم، بدون ویزا که کسی نمیتونه به آمریکا سفر کنه

خیر. این قانون شامل کسانی که تابعیت خود آمریکا رو دارند نمیشه؛ از جمله ایرانی های عزیز.

سلام امیدوارم حرف شما درست باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، Ali.karimi ، mana94 ، پوپر ، smpf
ماه هفتم هم سپری شد. سلام بر ماه هشتم :/

(2015-12-11 ساعت 01:23)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2015-12-10 ساعت 21:17)ssprotest نوشته:  
(2015-12-10 ساعت 15:07)ssprotest نوشته:  بذارید واضح تر بگم. این قانون شامل کسانی میشه که تابعیت کشورهایی رو دارند که بدون ویزا امکان سفر به آمریکا رو دارند. متاسفانه چه ایرانی هایی که تابعیت اون کشور ها رو دارند و چه خود شهروندان اون کشور که همانجا به دنیا آمده اند اگر از مارچ ۲۰۱۱ به اینطرف به چهار کشور ایران،عراق،س و ر ی ه و سودان سفر کرده باشند؛ برای سفر به آمریکا باید ویزا بگیرند.

سلام امیدوارم حرف شما درست باشه
علاوه بر اون ایرانی-کانادایی ها هم از این قانون مستثنی هستند.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، battosai ، Ali.karimi
دوستانی که توی جدول منتظران اطلاعاتشون رو وارد نکردن، لینک ورود به جدول منتظران توی امضای من هست.
در ضمن، جدول منتظران رو بررسی کردم، بیشتر بچه ها هر روز به سایت سر می زنن هنوز فقط amir.forougi مدل زیادی سر نزده بود که حذفش کردم و MAMALI001 رو هم به آخرین تاریخ بازدیدش کلیر کردم.

امیدوارم به زودی دیگه نیازی به جدول نباشه
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، smpf ، Ali.karimi ، karo.eng
(2015-12-14 ساعت 03:07)itex نوشته:  دوستانی که توی جدول منتظران اطلاعاتشون رو وارد نکردن، لینک ورود به جدول منتظران توی امضای من هست.
در ضمن، جدول منتظران رو بررسی کردم، بیشتر بچه ها هر روز به سایت سر می زنن هنوز فقط amir.forougi مدل زیادی سر نزده بود که حذفش کردم و MAMALI001 رو هم به آخرین تاریخ بازدیدش کلیر کردم.

امیدوارم به زودی دیگه نیازی به جدول نباشه

itex عزيز sepdar روى تاريخ 24Nov كلير شده ولى از ابتدا اسمش تكرار شده لطفا اسم اضافه پاك كنيد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، itex ، Ali.karimi
دوستان لطفا رای بدهید و به اشتراک بگذارید.
تومار مخالفت با طرح تبعیض آمیز مجلس نمایندگان آمریکا علیه ایرانیان را امضا کنید.
@ParizTravel
پس از امضا باید از طریق لینکی که به ایمیل شما می آید تایید کنید شخص دیگری با ایمیل شما امضا نکرده است.
@ParizTravel
وارد کردن زیپ کد الزامی نیست ولی اگر خواستید زیپ کد 90025 متعلق به غرب لس آنجلس است.
@ParizTravel
https://petitions.whitehouse.gov/petitio...015-hr-158
@ParizTravel
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، battosai ، smpf ، Ali.karimi
سلام..
دوستان من 10 اکتبر که نامه دریافت مدارک برای رفع نقص رو گرفتم..هنوز ایمیلی جهت مصاحبه و کیس کامپلیتم و یا رفع نقص مجدد.نیومده.الان 2 ماه از اون تاریخ می گذره..خودشون تو ایمیلی نوشته بودن.حداکثر 30 روز کاری..یکم دارم نگران می شم.تو پرتال سیس هم همچنان N/A زدند.
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، واهيك آقاجاني
دوستان خواهش مي كنم براي جمع اوري امضا بيشتر اطلاع رساني كنيد هنوز خيلي ها يا نشنيدن يا بي تفاوتند يا بي حوصله يا فكر مي كنند دارند خيلي ريسك مي كنند و يا پشت گوش مي ندازند.
لطفن همه امضا كنند من حتي بجاي بچه ي ٤ سالم هم امضا كردم بخاطر اينكه روي او و آينده اش ممكنه اثر بزاره، پس لطفن امضا كنيد هيچ اتفاق بدي براي شما و كيس تون نمي افته.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2015-12-15 ساعت 23:12)alibabax نوشته:  سلام..
دوستان من ۱۰ اکتبر که نامه دریافت مدارک برای رفع نقص رو گرفتم..هنوز ایمیلی جهت مصاحبه و کیس کامپلیتم و یا رفع نقص مجدد.نیومده.الان ۲ ماه از اون تاریخ می گذره..خودشون تو ایمیلی نوشته بودن.حداکثر 30 روز کاری..یکم دارم نگران می شم.تو پرتال سیس هم همچنان N/A زدند.

سلام،
دوست عزيز چرا تماس نميگيري سوال كني؟؟با تلفن يا ايميل حتما" پيگيري كنيد.
اگه آخراي وقت زنگ بزنيد بهتره.
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056

مصاحبه : 4Aug 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: alibabax ، smpf ، Ali.karimi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان