کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-12-18 ساعت 14:24)mana94 نوشته:  
(2015-12-18 ساعت 13:51)milad_magnet نوشته:  سلام به همه عزیزان امروز مصاحبه داشتم و نتیجه این شد به جمع شما عزیزان وارد شدم adminstrative processing

خوش امدى ولى اميدوارم هر چه زودتر كلير بشى

(2015-12-18 ساعت 14:32)ATYY نوشته:  
(2015-12-18 ساعت 13:51)milad_magnet نوشته:  سلام به همه عزیزان امروز مصاحبه داشتم و نتیجه این شد به جمع شما عزیزان وارد شدم adminstrative processing

اميدوارم به زودي كلير بشي .كدوم سفارت بوديد؟ميشه اسمتون رو در جدول ورود منتظران وارد كنيد در امضاي itex عزيز هست .بعد مي توني در جدول منتظران اسامي دوستان منتظر رو ببيني و از كلير شدن و آمار سفارتخانه ها مطلع بشي

ممنونم ، انكارا بودم چشم حتما وارد ميكنم

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ATYY ، itex ، Ali.karimi
با سلام..N/A دقیقا چه معنی میده..معادل فارسیش قابل اجرا نیست میشه.ولی اداره مهاجرت آمریکا چه معنی میده؟

دو روز پیش تماس گرفتم برای دیر شدن وضعیت کیسم..گفتن..به خاطر یک مشکل کوچیک که 5 ماهه پیش بهشون اطلاع داده بودیم.درست کنن.مونده.بود.که بهشون گفتم.اون مورد رو که 5 ماهه پیش بهتون گفتم.ایمیلشم هست.گفتن حرف شما درسته.وفقط یه معزرت خواهی تحویل دادن.بعدگفتن کیس شما کامپلیت هست.و جهت تعیین زمان مصاحبه زمان بندی میشه.
امروز سیس رو چک کردم که ببینم.بلاخره کی قراره کامپیلیت رو بزنن.دیدم.وضعیت پرداخت affidavit of support از PAID به N/A تغییر کرده..پرداخت رو که از 3 ماهه پیش که انجام دادم..تا همین امروز PAID بود و مشکلی نداشت
IV FEE ها همچنان PAID هست.
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، shahram es ، smpf ، shahabjafari

چی پرسیدند ازت؟؟
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
(2015-12-19 ساعت 02:30)KingNothing نوشته:  

چی پرسیدند ازت؟؟

اول مدارک اثبات وجود پتیشنر در حال حاضر در امریکا را خواست بعد از نشون دادن مهر اخرین ورودش به امریکا و کلی مدرک دیگه , شغل خودم و پتیشنر , پرسید چند ماه سربازی رفتی همین از قبل این کارا هم برگه صورتی adminstrative processing را برام اماده کرده بود و داد بهم

چی پرسیدند ازت؟؟

اول مدارک اثبات وجود پتیشنر در حال حاضر در امریکا را خواست بعد از نشون دادن مهر اخرین ورودش به امریکا و کلی مدرک دیگه , شغل خودم و پتیشنر , پرسید چند ماه سربازی رفتی همین از قبل این کارا هم برگه صورتی adminstrative processing را برام اماده کرده بود و داد بهم
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، mana94 ، sanbad ، alibabax ، smpf
(2015-12-19 ساعت 02:35)milad_magnet نوشته:  

چی پرسیدند ازت؟؟

اول مدارک اثبات وجود پتیشنر در حال حاضر در آمریکا را خواست بعد از نشون دادن مهر اخرین ورودش به آمریکا و کلی مدرک دیگه , شغل خودم و پتیشنر , پرسید چند ماه سربازی رفتی همین از قبل این کارا هم برگه صورتی adminstrative processing را برام اماده کرده بود و داد بهم

چی پرسیدند ازت؟؟

اول مدارک اثبات وجود پتیشنر در حال حاضر در آمریکا را خواست بعد از نشون دادن مهر اخرین ورودش به آمریکا و کلی مدرک دیگه , شغل خودم و پتیشنر , پرسید چند ماه سربازی رفتی همین از قبل این کارا هم برگه صورتی adminstrative processing را برام اماده کرده بود و داد بهم

این مساله دامسیل خیلی سلیقه ای هست انگار. جالب اینجاست که مدرک خاصی نیست که بگن بیار و هرکسی هرچی رسید دستش میبره...
یکی عکس... یکی مهر پاسپورت... من خودم دارم صورتحساب بانک، بیل های شهرداری و گاز، صورتحساب کردیت کارت، کپی گواهینامه رانندگی و قبض هزینه بستری شدن در بیمارستان در سال گذشته رو میبرم... به نظر شما بچه ها، اینها کافی هستند؟
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، milad_magnet
(2015-12-19 ساعت 12:46)KingNothing نوشته:  
(2015-12-19 ساعت 02:35)milad_magnet نوشته:  

چی پرسیدند ازت؟؟

چی پرسیدند ازت؟؟

این مساله دامسیل خیلی سلیقه ای هست انگار. جالب اینجاست که مدرک خاصی نیست که بگن بیار و هرکسی هرچی رسید دستش میبره...
یکی عکس... یکی مهر پاسپورت... من خودم دارم صورتحساب بانک، بیل های شهرداری و گاز، صورتحساب کردیت کارت، کپی گواهینامه رانندگی و قبض هزینه بستری شدن در بیمارستان در سال گذشته رو میبرم... به نظر شما بچه ها، اینها کافی هستند؟

دوست عزيز من عكس كارت بيمه رسيد راى رياست جمهورى ومدارك مربوط به شكستن پا مادرم در ٣ سال گذشته را دادم قبول كردند
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2015-12-18 ساعت 21:32)alibabax نوشته:  با سلام..N/A دقیقا چه معنی میده..معادل فارسیش قابل اجرا نیست میشه.ولی اداره مهاجرت آمریکا چه معنی میده؟

دو روز پیش تماس گرفتم برای دیر شدن وضعیت کیسم..گفتن..به خاطر یک مشکل کوچیک که ۵ ماهه پیش بهشون اطلاع داده بودیم.درست کنن.مونده.بود.که بهشون گفتم.اون مورد رو که ۵ ماهه پیش بهتون گفتم.ایمیلشم هست.گفتن حرف شما درسته.وفقط یه معزرت خواهی تحویل دادن.بعدگفتن کیس شما کامپلیت هست.و جهت تعیین زمان مصاحبه زمان بندی میشه.
امروز سیس رو چک کردم که ببینم.بلاخره کی قراره کامپیلیت رو بزنن.دیدم.وضعیت پرداخت affidavit of support از PAID به N/A تغییر کرده..پرداخت رو که از ۳ ماهه پیش که انجام دادم..تا همین امروز PAID بود و مشکلی نداشت

سلام اميدوارم هر چه زودتر جوابتون بياد. شما به چه شماره اي تماس گرفتيد پيگيري كرديد؟
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، alibabax
سلام دوستان ببخشید که زیاد سر نمیزنم !!
ما حدودا پنجاه روزه که امریکا اومدیم
گرین کارت ها حدودا یک ماه بعد از اومدنمون و سوشیال ها هشت روز بعد رسید !
از لحاظ کار هم که خانم من فول تایم میره و منم یه کار نیمه وقت پیدا کردم و دخل و خرج میخونه فعلا !
خونه هم یه کندو گرفتیم 700 دلار در ماه متراژ هم حدودا ۷۷۰ sq ft هست در جای خوب plano !
دوستان فقط توجه داشته باشید که ویزا همه چیزش درست باشه مال یکی از افراد خانواده الان اسم و فامیل عوض شده همین طور در گرین کارت الان درخواست تعویض گرین کارت دادیم نه ماه طول میکشه تازه ۴۵۰ دلار هم باید بدیم !
راستی بانک هم اصلا chase حساب باز نکنید که بسیار بانک مضخرفی هست ما بستیم رفتیم bank of america باز کردیم خیلی هم بهتره فقط باید گرین کارت برسه برای بانک امریکا !
ماشین هم یه تویوتا کمری ۹۹ گرفتیم با کارکرد ۱۲۰ هزار تا خیلی خوبه و تاحالا باهاش سه هزار تا رفتیم خوب کار کرده
در مپرد گواهینامه هم همه گفتن بین المللی نکن چون قبول ندارن من با همون بین المللی هم ماشین خریدم و هم پشت ماشین نشستم تازه یه بار پلیس جلومون رو گرفت واسه کمربند عقب که اونم اخطار داد تا گواهینامه رو دید گفت قبول نداریم اما بعدش رفت چک کرد گفت قبول داریم !!
بیمه ماشین هم با همون بین المللی گرفتیم
کالج هم ثبت نام کردیم برای خانم و بچه ها که ففسا شون درست شد و پولشو دولت میده !
خلاصه اگه سوالی بود درخدمتم

F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
(2015-12-21 ساعت 21:19)saman98 نوشته:  سلام دوستان ببخشید که زیاد سر نمیزنم !!
ما حدودا پنجاه روزه که آمریکا اومدیم
گرین کارت ها حدودا یک ماه بعد از اومدنمون و سوشیال ها هشت روز بعد رسید !
از لحاظ کار هم که خانم من فول تایم میره و منم یه کار نیمه وقت پیدا کردم و دخل و خرج میخونه فعلا !
خونه هم یه کندو گرفتیم 700 دلار در ماه متراژ هم حدودا ۷۷۰ sq ft هست در جای خوب plano !
دوستان فقط توجه داشته باشید که ویزا همه چیزش درست باشه مال یکی از افراد خانواده الان اسم و فامیل عوض شده همین طور در گرین کارت الان درخواست تعویض گرین کارت دادیم نه ماه طول میکشه تازه ۴۵۰ دلار هم باید بدیم !
راستی بانک هم اصلا chase حساب باز نکنید که بسیار بانک مضخرفی هست ما بستیم رفتیم bank of america باز کردیم خیلی هم بهتره فقط باید گرین کارت برسه برای بانک آمریکا !
ماشین هم یه تویوتا کمری ۹۹ گرفتیم با کارکرد ۱۲۰ هزار تا خیلی خوبه و تاحالا باهاش سه هزار تا رفتیم خوب کار کرده
در مپرد گواهینامه هم همه گفتن بین المللی نکن چون قبول ندارن من با همون بین المللی هم ماشین خریدم و هم پشت ماشین نشستم تازه یه بار پلیس جلومون رو گرفت واسه کمربند عقب که اونم اخطار داد تا گواهینامه رو دید گفت قبول نداریم اما بعدش رفت چک کرد گفت قبول داریم !!
بیمه ماشین هم با همون بین المللی گرفتیم
کالج هم ثبت نام کردیم برای خانم و بچه ها که ففسا شون درست شد و پولشو دولت میده !
خلاصه اگه سوالی بود درخدمتم

بسیار عالی. انشاالله پورشه پانامرا 4 اس .
پاسخ
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، mana94 ، alireza88 ، smpf ، Ali.karimi ، behjan
سلام دوستان سوالی داشتم من همسرم اسمش تو سایت ارمنستان دراومد که بره ویزا را بگیره اما چون دوباره نقص مدرک داشت بهش گفتن دوباره بعدا بیاد و برگه ابی را ازش گرفتند حالا سوالم اینه که دفعه بعد چطوری بدون برگه ابی بره و اینکه چرا برگه ابی را ازش گرفتند؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، alibabax ، smpf
سلام دوستان كسي شماره اي از سفارت ابوظبي كه جواب بدن رو نداره واسه من بذاره؟ امروز لازم دارم.
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: alibabax ، smpf ، Ali.karimi
(2015-12-20 ساعت 16:39)mrafatbakhsh نوشته:  
(2015-12-18 ساعت 21:32)alibabax نوشته:  با سلام..N/A دقیقا چه معنی میده..معادل فارسیش قابل اجرا نیست میشه.ولی اداره مهاجرت آمریکا چه معنی میده؟

دو روز پیش تماس گرفتم برای دیر شدن وضعیت کیسم..گفتن..به خاطر یک مشکل کوچیک که ۵ ماهه پیش بهشون اطلاع داده بودیم.درست کنن.مونده.بود.که بهشون گفتم.اون مورد رو که ۵ ماهه پیش بهتون گفتم.ایمیلشم هست.گفتن حرف شما درسته.وفقط یه معزرت خواهی تحویل دادن.بعدگفتن کیس شما کامپلیت هست.و جهت تعیین زمان مصاحبه زمان بندی میشه.
امروز سیس رو چک کردم که ببینم.بلاخره کی قراره کامپیلیت رو بزنن.دیدم.وضعیت پرداخت affidavit of support از PAID به N/A تغییر کرده..پرداخت رو که از ۳ ماهه پیش که انجام دادم..تا همین امروز PAID بود و مشکلی نداشت

سلام اميدوارم هر چه زودتر جوابتون بياد. شما به چه شماره اي تماس گرفتيد پيگيري كرديد؟
ممنونم..متاسفانه شماره ای ندارم..پتیشنرم تماس گرفت و اطلاع داد..داخل سایت سفارت نیس شمارشون؟؟؟
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
(2015-12-23 ساعت 10:49)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان كسي شماره اي از سفارت ابوظبي كه جواب بدن رو نداره واسه من بذاره؟ امروز لازم دارم.
سلام دوست عزیز این شماره فقط در سایت بود امیدوارم موفق بشید که تماس بگیرید در ضمن 24و31 دسامبر سفارت تعطیل هست در سال جدید هم بعد 3 ژانویه سفارت دایرمیباشد.

Embassy Operation Hours
Sunday through Thursday
8:00 AM - 17:00 PM (GMT+4)
EMBASSY ADDRESS
P.O. Box 4009, Abu Dhabi, UAE
Tel. +971-2 414 2200
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، mana94 ، behjan ، smpf ، ATYY ، sanbad
ما كه به سلامتي رفتيم تو ده ماه.... به اميد اينكه همين اوايل سال نو ميلادي سفارت به هممون عيدي بده????
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، sanbad ، smpf ، Ali.karimi ، samiraaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان