موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من در 7 ماه گذشته یکبار از ایران ویکبار هم پتیشنرم ازآمریکا در مجموع دو بار به سفارت ابوظبی ایمیل زده شده ولی پاسخی ندادن تلفنهاشم وصل به یک
اپراتور ضبط شده ست که نهایتا جوابگو نیست آیا کسی میدونه چطور میشه با اونجا ارتباط برقرار کرد
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-06 ساعت 02:36)alibabax نوشته: (2016-01-02 ساعت 17:10)mrafatbakhsh نوشته: [quote='مهسا20132013' pid='687293' dateline='1451736068']
دوستان سلام وقتتون بخیر
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
2- از زمان اعلام تاریخ مصاحبه تا زمان مصاحبه معمولا چند روز طول می کشه؟
3- واسه کارت واکسن و تزریق واکسنها کی باید اقدام شه؟
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم
ممنون از این که وقت می زارید
بچه ها.در خصوص واکسن چند تا سوال داشتم.ممنون می شم.از تجربه تون بگید.
من و پدر و مادرم کیسمون کامپلیت شده . پدر و مادر من هر دوشون بالای 50 سال هستند.
طبق اطلاعاتی که هستی بانو تو بخش آزمایشات پزشکی گذاشته بودن.4 عدد واکسن باید برای بالغین زیر 50 سال زده بشه.
1- دیفتری کزاز ( در یک نوبت یا گاه دو نوبت تزریق میشه - با فاصله یک ماه )
2- MMR ( سرخک، سرخجه و اوریون) : (در دو نوبت با فاصله یک ماه )
3- هپاتیت ب ( در سه نوبت . فاصله نوبت اول و دوم، 1 ماه -- نوبت دوم و سوم، 6 ماه)
4- آبله مرغان ( یک نوبت)
4 سوال:
1-دوستان که همین چند ماه مصاحبه داشتند آیا همین 4 مورد بالا رو زدید.مورد اضافه ای به این لیست اضافه نشده؟
2-پدر و مادر من بالای 50 هستند.هم می بایست واکسن ها را بزنند.
3-ما تهران زندگی نمی کنیم.برای این که واکسن ها به تاییده سفارت برسد می بایست حتما در انیستیتو پاستور تهران انجام شود.؟
4-من واکسن 3 نوبت هپاتیت رو 7-8 سال پیش زدم.از آنجایی انقضای واکسن ها 6 ماه فرصت دارد.دوباره می بایست بزنم.
عزيزم هز شهرى مركزى مخصوص با تزريق واكسن مخصوص كيس خاص و مهاجرتى داره كه معمولا بايد كپى نوبت مصاحبه را به همراه داشته باشى تا واكسنهاى مربوطه تزريق بشه شما ميتونيد از شبكه بهداشت يا درمانگاه هلال احمر شهرتون سوال كنيد در ضمن پدر مادر هم بايد واكسن بزنن و ليست واكسنها را خود مركز داره فقط واكسن كزاز و واكسن ذات ريه مجانى نيست كه قيد كنيد اگر شامل شما ميشه تزريق كنندچون قيمت تو ايران كمتره و همچنين در مورد ابله مرغان اگه گرفتين با اطمينان قيد كنيد گرفتين چون قيمت واكسن زياده و تو ايران اصلا نيست موفق باشيد
F3
PD = 05 Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-06 ساعت 03:39)alibabax نوشته: (2016-01-06 ساعت 03:12)mana94 نوشته: (2016-01-06 ساعت 02:36)alibabax نوشته: (2016-01-02 ساعت 17:10)mrafatbakhsh نوشته: [quote='مهسا20132013' pid='687293' dateline='1451736068']
دوستان سلام وقتتون بخیر
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
2- از زمان اعلام تاریخ مصاحبه تا زمان مصاحبه معمولا چند روز طول می کشه؟
3- واسه کارت واکسن و تزریق واکسنها کی باید اقدام شه؟
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم
ممنون از این که وقت می زارید
من و پدر و مادرم کیسمون کامپلیت شده . پدر و مادر من هر دوشون بالای 50 سال هستند.
طبق اطلاعاتی که هستی بانو تو بخش آزمایشات پزشکی گذاشته بودن.4 عدد واکسن باید برای بالغین زیر 50 سال زده بشه.
3- هپاتیت ب ( در سه نوبت . فاصله نوبت اول و دوم، 1 ماه -- نوبت دوم و سوم، 6 ماه)
4- آبله مرغان ( یک نوبت)
4 سوال:
1-دوستان که همین چند ماه مصاحبه داشتند آیا همین 4 مورد بالا رو زدید.مورد اضافه ای به این لیست اضافه نشده؟
3-ما تهران زندگی نمی کنیم.برای این که واکسن ها به تاییده سفارت برسد می بایست حتما در انیستیتو پاستور تهران انجام شود.؟
4-من واکسن 3 نوبت هپاتیت رو 7-8 سال پیش زدم.از آنجایی انقضای واکسن ها 6 ماه فرصت دارد.دوباره می بایست بزنم.
عزيزم هز شهرى مركزى مخصوص با تزريق واكسن مخصوص كيس خاص و مهاجرتى داره كه معمولا بايد كپى نوبت مصاحبه را به همراه داشته باشى تا واكسنهاى مربوطه تزريق بشه شما ميتونيد از شبكه بهداشت يا درمانگاه هلال احمر شهرتون سوال كنيد در ضمن پدر مادر هم بايد واكسن بزنن و ليست واكسنها را خود مركز داره فقط واكسن كزاز و واكسن ذات ريه مجانى نيست كه قيد كنيد اگر شامل شما ميشه تزريق كنندچون قيمت تو ايران كمتره و همچنين در مورد ابله مرغان اگه گرفتين با اطمينان قيد كنيد گرفتين چون قيمت واكسن زياده و تو ايران اصلا نيست موفق باشيد
ممنون دوست عزیز..پس هیچ لزومی به تاییده بین الملی پاستور در تهران که تو فروم قید شده بود نیست.؟؟ و این که باید حتما نامه مصاحبه باشه. تا واکسن ها رو بزنن و کارت زرد واکسیناسیون رو بدن من هنوز اون نامه رو دریافت نکردم.
پاستور مربوط به تهران شما هر شهرى كه هستى سوال كن راهنمايى ميكنن شيراز بدون نامه نوبت سفارت واكسن نميزنند
F3
PD = 05 Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-06 ساعت 00:10)tomi نوشته: دوستان من در 7 ماه گذشته یکبار از ایران ویکبار هم پتیشنرم ازآمریکا در مجموع دو بار به سفارت ابوظبی ایمیل زده شده ولی پاسخی ندادن تلفنهاشم وصل به یک
اپراتور ضبط شده ست که نهایتا جوابگو نیست آیا کسی میدونه چطور میشه با اونجا ارتباط برقرار کرد
بگید از طریق دفتر نماینده کنگره مربوطه پیگیری کنن. جواب میدن
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-06 ساعت 09:15)tomi نوشته: (2016-01-06 ساعت 08:37)sanbad نوشته: (2016-01-06 ساعت 00:10)tomi نوشته: دوستان من در 7 ماه گذشته یکبار از ایران ویکبار هم پتیشنرم ازآمریکا در مجموع دو بار به سفارت ابوظبی ایمیل زده شده ولی پاسخی ندادن تلفنهاشم وصل به یک
بگید از طریق دفتر نماینده کنگره مربوطه پیگیری کنن. جواب میدن
باعرض تشکربابت راهنمای هایتان ...بفرمایید این موردی که گفتید ایمیل یا تلفنی داره
مورد من به این شکل بود که مراجعه حضوری داشتند به دفتر نماینده کنگره و اونجا فرم و مدارک تکمیل کردند. بعدا خودشان با سفارت مکاتبه میکنند. البته جواب خاصی هم ندادند. گفتند پرونده در پروسه اداری و قول مساعد دادند که به جدیت پیگیری کنند. موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من هم شرایط شما رو داشتم چون دونوبت از هپاتیت رو زده بودم اونم سالیان سال ازش گذشته بود و همچنین آبله مرغان گرفته بودم تو انستیتو پاستور عنوان کردم فقط یک آزمایش خون برای تست دادم که سطح ایمنی بدن رو نشون می داد و چون خوب بود دیگه واکسنی نزدم و توی کارت زرد ثبت شد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-06 ساعت 13:11)shbn نوشته: (2016-01-05 ساعت 21:08)mrafatbakhsh نوشته: سلام ... میگمااااا این نفرای اول و دوم جدول منتظران که بالای دو سال هستن واقعا جوابشون نیومده؟ پیگیری کردن؟ خوب آخه چرا اینقد طول میکشه؟ چیکار میکنن؟ یعنی ممکن کیس ما ها هم اینقد طولانی بشه؟
خوب نمیشه پیغامی چیزی بهشون بدیم . شاید کلیر شدن رفتن دیگه یادشون رفته جدول رو آپدیت کنن. راستش اگه هنوز منتظر باشند خیلی نگران کننده است. چون هر کدوم از ما می تونیم دچار ش بشیم.
F3
Interview may 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه
همسرم Ap
فقط به گمانم احتمالا سیاوش نقص مدارک داره. ولی بقیه هستند. همین اخیرا itex چک کرد.
کاری نمیشه کرد. وکیل هم گرفتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-06 ساعت 18:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-06 ساعت 18:14 توسط mrafatbakhsh.)
(2016-01-06 ساعت 08:02)mana94 نوشته: (2016-01-06 ساعت 03:39)alibabax نوشته: (2016-01-06 ساعت 03:12)mana94 نوشته: (2016-01-06 ساعت 02:36)alibabax نوشته: [quote='mrafatbakhsh' pid='687296' dateline='1451738440']
[quote='مهسا20132013' pid='687293' dateline='1451736068']
دوستان سلام وقتتون بخیر
2- از زمان اعلام تاریخ مصاحبه تا زمان مصاحبه
4- آبله مرغان ( یک نوبت)
4 سوال:
ممنون دوست عزیز..پس هیچ لزومی به تاییده بین الملی پاستور در تهران که تو فروم قید شده بود نیست.؟؟ و این که باید حتما نامه مصاحبه باشه. تا واکسن ها رو بزنن و کارت زرد واکسیناسیون رو بدن من هنوز اون نامه رو دریافت نکردم.
پاستور مربوط به تهران شما هر شهرى كه هستى سوال كن راهنمايى ميكنن شيراز بدون نامه نوبت سفارت واكسن نميزنند
مننژیت هم هست... راستی یادتون باشه تو بیمارستان هرسئوالی درباره سابقه بیماریها در کودکی پرسیدن بگید گرفتید... مثل آبله مرغان... وگرنه واکسنش رو بهتون میزنن ... ما که 400 دلار الکی دادیم بابت واکسن
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016