کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
. .

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-01-03 ساعت 09:23)mrb نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته:  سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه CoolBig Grinودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدمSadSad،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون Tongue. عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آلCoolBig Grin

با سلام و تبریک تولدتان
امیدوارم هر چه زودتر به آرزوی خود برسید و سال جدید میلادی را با خبرهای خوبی آغاز کنید . به امید پروردگار قادر و توانا
کیس F4 - منتظر وقت مصاحبه

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: alibabax ، smpf ، Ali.karimi
(2016-01-03 ساعت 12:40)samiraaa نوشته:  عزیزاااااااااانِ دلم،هموطنانِ نازنین،مهربان وهمیشه ی خدا رنج کشیده ام از اعماقِ قلبم ازهمگیتان بسیاربسیار سپاسگزارم .بخداقسم چنان انرژی یِ مثبتی ازشما نازنینانِ بامحبت دریافت کرده ام که باقدرتِ هرچه تمام منتظر کلیرنس همگیمان در اوایل سالِ جدیدِمیلادی هستم . باامید شنیدنِ خبرهای کلیرشدنمون از همین فردا.لااااااااااااااااااااااااو یو آل عزیزانم CoolBig GrinTongue

تولدت مبارک عزیزم منم 4.5 سال که کل خانواده ام رو ندیدم... تنهایی ... بلاتکلیفی ... 13 سال طول کشید تا رفتم سفارت ... الان هم 10 ماهه که جواب کلیرمون نیومده... کاملا درکت میکنم... به امید کلیر شدن هممون با هم به همین زودیااااا
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، sanbad ، samiraaa ، smpf ، Ali.karimi ، alibabax
(2016-01-03 ساعت 13:56)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-01-03 ساعت 12:40)samiraaa نوشته:  عزیزاااااااااانِ دلم،هموطنانِ نازنین،مهربان وهمیشه ی خدا رنج کشیده ام از اعماقِ قلبم ازهمگیتان بسیاربسیار سپاسگزارم .بخداقسم چنان انرژی یِ مثبتی ازشما نازنینانِ بامحبت دریافت کرده ام که باقدرتِ هرچه تمام منتظر کلیرنس همگیمان در اوایل سالِ جدیدِمیلادی هستم . باامید شنیدنِ خبرهای کلیرشدنمون از همین فردا.لااااااااااااااااااااااااو یو آل عزیزانم CoolBig GrinTongue

تولدت مبارک عزیزم منم 4.5 سال که کل خانواده ام رو ندیدم... تنهایی ... بلاتکلیفی ... 13 سال طول کشید تا رفتم سفارت ... الان هم 10 ماهه که جواب کلیرمون نیومده... کاملا درکت میکنم... به امید کلیر شدن هممون با هم به همین زودیااااا

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
سلام
دوستان اين هفته بازم تعطيلي داريم؟

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2016-01-03 ساعت 10:50)shbn نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 16:31)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام وقتتون بخیر
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
2- از زمان اعلام تاریخ مصاحبه تا زمان مصاحبه معمولا چند روز طول می کشه؟
3- واسه کارت واکسن و تزریق واکسنها کی باید اقدام شه؟
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم
ممنون از این که وقت می زارید

دوست عزیز در مورد من اعلام تاريخ مصاحبه چيزی در حدود 6 ماه بعد از تکميل مدارکم بود. يعنی بعد از کارنت شدن و پر کردن فرمهای مربوطه و فرستادن مدارک از روزی که اعلام کردن مدارکتون تکميله و منتظره اعلام تاريخ مصاحبه باشيد 6 ماهی طول کشيد. مدارک رو هم که فرستاديم بعد که گفتن دريافت شده 40 روز طول کشيد تا بررسی کردن و اعلام کردن تکميله. اصولا در مورد من که خيلی همه چی طولانی بود از روز اول. حالا تا خدا اين مرحله آخر رو به خير بگذرونه
f3
PD may 2003
مصاحبه may 2015 آنکارا
خودم و دخترم کلير روز مصاحبه
همسرم AP

6 ماه فکر نکنم طول بکشه..معمولا 2 هفته بعدش باید نامه مصاحبه بیاد..من خودم 10 روز پیش کیسم کامپلیت شد..
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa ، Ali.karimi
(2016-01-03 ساعت 22:37)alibabax نوشته:  
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم

دوست عزیز در مورد من اعلام تاريخ مصاحبه چيزی در حدود 6 ماه بعد از تکميل مدارکم بود. يعنی بعد از کارنت شدن و پر کردن فرمهای مربوطه و فرستادن مدارک از روزی که اعلام کردن مدارکتون تکميله و منتظره اعلام تاريخ مصاحبه باشيد 6 ماهی طول کشيد. مدارک رو هم که فرستاديم بعد که گفتن دريافت شده 40 روز طول کشيد تا بررسی کردن و اعلام کردن تکميله. اصولا در مورد من که خيلی همه چی طولانی بود از روز اول. حالا تا خدا اين مرحله آخر رو به خير بگذرونه
f3
PD may 2003
مصاحبه may 2015 آنکارا
همسرم AP

6 ماه فکر نکنم طول بکشه..معمولا 2 هفته بعدش باید نامه مصاحبه بیاد..من خودم 10 روز پیش کیسم کامپلیت شد..
دوستان با سلام
کیس من هم حدود دو هفته است کامپلیت شده و یکی از دوستانم که وقت مصاحبه اش تعیین شده گفت سه هفته پس از کامپلیت شدن مدارک نامه دعوت به مصاحبه اومد .
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، alibabax
(2016-01-04 ساعت 10:38)mrb نوشته:  

f3
PD may 2003
مصاحبه may 2015 آنکارا
همسرم AP

دوستان با سلام
کیس من هم حدود دو هفته است کامپلیت شده و یکی از دوستانم که وقت مصاحبه اش تعیین شده گفت سه هفته پس از کامپلیت شدن مدارک نامه دعوت به مصاحبه اومد .
دوستان نامه ما عنوانش کامپلیت کیس نبودها . فقط نوشته بود مدارکی که نیاز بود به ما رسیده منتظر وقت سفارت باشید به زودی به شما اعلام می کنیم . تا لحظه صدور ویزا هم لطفا چیزی نفروشید کارتون رو هم ترک نکنید. برای شما هم همین اومده آیا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، پوپر ، Ali.karimi ، alibabax
(2016-01-03 ساعت 18:51)vahid4573 نوشته:  سلام
دوستان اين هفته بازم تعطيلي داريم؟

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن

سلام نه دیگه شکر خدا تعطیلات تمام شد....اگه خدا بخواد..
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، پوپر ، Ali.karimi
(2016-01-04 ساعت 12:32)مهسا20132013 نوشته:  

f3
PD may 2003
مصاحبه may 2015 آنکارا
همسرم AP

دوستان با سلام
دوستان نامه ما عنوانش کامپلیت کیس نبودها . فقط نوشته بود مدارکی که نیاز بود به ما رسیده منتظر وقت سفارت باشید به زودی به شما اعلام می کنیم . تا لحظه صدور ویزا هم لطفا چیزی نفروشید کارتون رو هم ترک نکنید. برای شما هم همین اومده آیا؟
دوست عزیز
با سلام
همین نامه که به شما ارسال شده به معنی کامپلیت است یعنی کلیه مدارک شما در NVC دریافت و بررسی و جهت تعیین وقت سفارت به سفارت محل مصاحبه ارسال می شود و در ادامه همان مطالبی که ذکر کرده اید در نامه ذکر شده است .
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013 ، samiraaa ، smpf ، پوپر ، Ali.karimi ، alibabax
(2016-01-04 ساعت 14:09)mrb نوشته:  
(2016-01-04 ساعت 12:32)مهسا20132013 نوشته:  
(2016-01-03 ساعت 10:50)shbn نوشته:  دوست عزیز در مورد من اعلام تاريخ مصاحبه چيزی در حدود 6 ماه بعد از تکميل مدارکم بود. يعنی بعد از کارنت شدن و پر کردن فرمهای مربوطه و فرستادن مدارک از روزی که اعلام کردن مدارکتون تکميله و منتظره اعلام تاريخ مصاحبه باشيد 6 ماهی طول کشيد. مدارک رو هم که فرستاديم بعد که گفتن دريافت شده 40 روز طول کشيد تا بررسی کردن و اعلام کردن تکميله. اصولا در مورد من که خيلی همه چی طولانی بود از روز اول. حالا تا خدا اين مرحله آخر رو به خير بگذرونه
f3
PD may 2003
مصاحبه may 2015 آنکارا
همسرم AP

دوستان با سلام
دوست عزیز
با سلام
همین نامه که به شما ارسال شده به معنی کامپلیت است یعنی کلیه مدارک شما در NVC دریافت و بررسی و جهت تعیین وقت سفارت به سفارت محل مصاحبه ارسال می شود و در ادامه همان مطالبی که ذکر کرده اید در نامه ذکر شده است .

در مورد من 6 ماه طول کشید و نامه وقت سفارت که اومد تقریبا یه ماهی تا روز مصاحبه وقت داشتیم.البته من آنکارا بودم. امیدوارم برای شما زمان کمتر بشه. دو بار هم نامه از nvc داشتم یه بار اعلام دریافت مدارک بود که گفته بودن 3 هفته کاری طول می کشه که بررسی کنن ببینن چیزی کم کسر نیست. که 3 هفته کاری شد حدود 40 روز معمولی. بعد یه نامه اومد که عنوانش خاطرم نیست ولی متن نامه این بود که مدارک تکمیله منتظر اعلام تاریخ مصاحبه باشید. از بعد از این نامه 6 ماه زمان برد. مصاحبه ام هم may 2015بوده. ولی همانطور که گفتم اصولا همه چیز در مورد من طولانی بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013 ، smpf ، samiraaa ، پوپر ، mana94 ، Ali.karimi ، alibabax
Shyسلام کتگوری f4 (ابوظبی)هستم هفت ماهه منتظر کلیرنس هستیم خودم سربازی داشتم همسرم کارمند دولت ودخترم محصل فکرکنم حالا حالاها تو نوبت باشیم سوالم اینه که آیا بعداز اومدن ویزا حتما باید مدیکال رو تمدید کرد یه جایی خوندم که سفارت ممکنه تجدید مدیکال نخواد...وسوال دومم هم اینه که دو تا آپدیت تو سایت واشنگتن داشتم این چه معنی میتونه داشته باشه

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa ، پوپر ، Ali.karimi
(2016-01-04 ساعت 16:28)tomi نوشته:  Shyسلام کتگوری f4 (ابوظبی)هستم هفت ماهه منتظر کلیرنس هستیم خودم سربازی داشتم همسرم کارمند دولت ودخترم محصل فکرکنم حالا حالاها تو نوبت باشیم سوالم اینه که آیا بعداز اومدن ویزا حتما باید مدیکال رو تمدید کرد یه جایی خوندم که سفارت ممکنه تجدید مدیکال نخواد...وسوال دومم هم اینه که دو تا آپدیت تو سایت واشنگتن داشتم این چه معنی میتونه داشته باشه
اقای تامی هموطنِ عزیز.مدیکال درگذشته1سال واخیرافقط6ماه(ودرآینده ی نزدیک 3ماهTongue) اعتبار دارد و 1000000درصدمطمئن باشید برای ورود به یو اِس باید دارای مدیکالی باحداقل اعتبارِ2هفته ای باشید .درموردِ آپدیتها هم اپدیت چیزِ خاصی نیستن برخی ازهموطنانِ نازنینمان چندینُ چندبارآپدیت میخورن در سایتِceacوکلیرنمیشوند وبرخی فقط روزِبعد مصاحبه وروزِقبل از کلیرشدن اپدیت میخورند وکلیر میشوند.طبق تجربیات دوستانِ عزیز ،آپدیتِ سایتِ سیس در بعدالظهر تا بامداد بوقتِ ایران، بهمراه تغییرِ متن درسایتِ ceac از mailed/available به mailed or available نودو9 درصد کلیرنستان را بهمراه خواهد داشت.ShyShyShyShyShy

پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، Ali.karimi ، sanbad ، alibabax ، smpf
(2016-01-04 ساعت 20:13)samiraaa نوشته:  
(2016-01-04 ساعت 16:28)tomi نوشته:  Shyسلام کتگوری f4 (ابوظبی)هستم هفت ماهه منتظر کلیرنس هستیم خودم سربازی داشتم همسرم کارمند دولت ودخترم محصل فکرکنم حالا حالاها تو نوبت باشیم سوالم اینه که آیا بعداز اومدن ویزا حتما باید مدیکال رو تمدید کرد یه جایی خوندم که سفارت ممکنه تجدید مدیکال نخواد...وسوال دومم هم اینه که دو تا آپدیت تو سایت واشنگتن داشتم این چه معنی میتونه داشته باشه
اقای تامی هموطنِ عزیز.مدیکال درگذشته1سال واخیرافقط6ماه(ودرآینده ی نزدیک 3ماهTongue) اعتبار دارد و 1000000درصدمطمئن باشید برای ورود به یو اِس باید دارای مدیکالی باحداقل اعتبارِ2هفته ای باشید .درموردِ آپدیتها هم اپدیت چیزِ خاصی نیستن برخی ازهموطنانِ نازنینمان چندینُ چندبارآپدیت میخورن در سایتِceacوکلیرنمیشوند وبرخی فقط روزِبعد مصاحبه وروزِقبل از کلیرشدن اپدیت میخورند وکلیر میشوند.طبق تجربیات دوستانِ عزیز ،آپدیتِ سایتِ سیس در بعدالظهر تا بامداد بوقتِ ایران، بهمراه تغییرِ متن درسایتِ ceac از mailed/available به mailed or available نودو9 درصد کلیرنستان را بهمراه خواهد داشت.ShyShyShyShyShy
ببخشید دوست عزیز این گزینه ای که میفرمایید کجای سایت سیسه؟ من پیدا نکردم
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، samiraaa ، smpf
(2016-01-04 ساعت 21:17)پوپر نوشته:  
(2016-01-04 ساعت 20:13)samiraaa نوشته:  
ببخشید دوست عزیز این گزینه ای که میفرمایید کجای سایت سیسه؟ من پیدا نکردم
ceas.state.gov وقتی وارد بشید ازتون وضعیت ویزای مهاجرتی ویا غیر مهاجرتی رو میخواد اون رو که کلیک کنید ودر مرحله بعد کیس نامبرتون رو هم وارد کنید

پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، samiraaa ، Ali.karimi ، alibabax ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان