2016-01-04 ساعت 22:10
(2016-01-04 ساعت 21:45)tomi نوشته:(2016-01-04 ساعت 21:17)پوپر نوشته:ceas.state.gov وقتی وارد بشید ازتون وضعیت ویزای مهاجرتی ویا غیر مهاجرتی رو میخواد اون رو که کلیک کنید ودر مرحله بعد کیس نامبرتون رو هم وارد کنید(2016-01-04 ساعت 20:13)samiraaa نوشته:ببخشید دوست عزیز این گزینه ای که میفرمایید کجای سایت سیسه؟ من پیدا نکردم(2016-01-04 ساعت 16:28)tomi نوشته: سلام کتگوری f4 (ابوظبی)هستم هفت ماهه منتظر کلیرنس هستیم خودم سربازی داشتم همسرم کارمند دولت ودخترم محصل فکرکنم حالا حالاها تو نوبت باشیم سوالم اینه که آیا بعداز اومدن ویزا حتما باید مدیکال رو تمدید کرد یه جایی خوندم که سفارت ممکنه تجدید مدیکال نخواد...وسوال دومم هم اینه که دو تا آپدیت تو سایت واشنگتن داشتم این چه معنی میتونه داشته باشهاقای تامی هموطنِ عزیز.مدیکال درگذشته1سال واخیرافقط6ماه(ودرآینده ی نزدیک 3ماه) اعتبار دارد و 1000000درصدمطمئن باشید برای ورود به یو اِس باید دارای مدیکالی باحداقل اعتبارِ2هفته ای باشید .درموردِ آپدیتها هم اپدیت چیزِ خاصی نیستن برخی ازهموطنانِ نازنینمان چندینُ چندبارآپدیت میخورن در سایتِceacوکلیرنمیشوند وبرخی فقط روزِبعد مصاحبه وروزِقبل از کلیرشدن اپدیت میخورند وکلیر میشوند.طبق تجربیات دوستانِ عزیز ،آپدیتِ سایتِ سیس در بعدالظهر تا بامداد بوقتِ ایران، بهمراه تغییرِ متن درسایتِ ceac از mailed/available به mailed or available نودو9 درصد کلیرنستان را بهمراه خواهد داشت.
بله اون قسمتارو بلدم فقط اون گزینه های available / mailed پیدا نکردم