موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كه كلير شديد به جز جمعه شنبه اين ماه تعطيلى خاصى سفارت ابوظبى نداره ؟
F3
PD = 05 Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-22 ساعت 12:45)mana94 نوشته: دوستان كه كلير شديد به جز جمعه شنبه اين ماه تعطيلى خاصى سفارت ابوظبى نداره ؟
سلام من الان سایت ابوظبی چک کردم تعطیلی خاصی تو این ماه ندارند
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-22 ساعت 12:24)mana94 نوشته: على اقا تبريك ميگم موفق باشيد شوهر من با شما تفريبا يك شرايط داشتين با هم كلير شديم
آخ جون خدارو شکر
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-22 ساعت 09:20)baran_bahar نوشته: (2016-02-22 ساعت 03:40)Ali.karimi نوشته: (2016-02-22 ساعت 03:38)KingNothing نوشته: جواب واضح نداده. در مورد كيس خواهر من هم همين متن رو نوشته. ميگه كه چون آخر ماه هست شايد شماره ويزاي آزاد وجود نداشته باشه... البته كساني كه تجربه داشته باشند بهتر ميتونند راهنمايي كنند ولي در مورد كيس ما، براي اين سه شنبه مراجعه ميكنيم...
آقا خدا عمرت بده پس من فردا برم دنبال بلیط؟

علی آقای گل اینطور که من فهمیدم میگه اول ویزا بولتن جاری رو در مورد کیستون یا کتگوری که توش هستید چک کنید تا ببینید ویزا برای کیس شما موجود هست بعدا" تشریف ببرید بازم از دوستان با تجربه سوال کنید که نکنه خدای ناکرده برید و بهتون بگن کمی صبرکنید تا ویزا صادربشه چون ظاهرا" هرکتگوری تعداد ویزای مشخصی در هر ماه داره
می شه هر کس می دونه توضیح بده یعنی چه که برای هر کتگوری در ماه تعداد مشخصی ویزا صادر می شه ؟ من می خواهم تقریبا اخر ماه مراجعه کنم برای ویزا. ممکنه به مشکلی برخورد کنم ؟ ویزا بولتن رو که چک کنی یه تاریخ ثابت داره هر ماه یکم جلو می ره و خوب هر کی رفته مصاحبه تاریخ درخواست ویزاش از این تاریخ عقب تر بوده دیگه. ،
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-22 ساعت 17:31)milad_magnet نوشته: (2016-02-22 ساعت 16:54)shbn نوشته: (2016-02-22 ساعت 09:20)baran_bahar نوشته: علی آقای گل اینطور که من فهمیدم میگه اول ویزا بولتن جاری رو در مورد کیستون یا کتگوری که توش هستید چک کنید تا ببینید ویزا برای کیس شما موجود هست بعدا" تشریف ببرید بازم از دوستان با تجربه سوال کنید که نکنه خدای ناکرده برید و بهتون بگن کمی صبرکنید تا ویزا صادربشه چون ظاهرا" هرکتگوری تعداد ویزای مشخصی در هر ماه داره
می شه هر کس می دونه توضیح بده یعنی چه که برای هر کتگوری در ماه تعداد مشخصی ویزا صادر می شه ؟ من می خواهم تقریبا اخر ماه مراجعه کنم برای ویزا. ممکنه به مشکلی برخورد کنم ؟ ویزا بولتن رو که چک کنی یه تاریخ ثابت داره هر ماه یکم جلو می ره و خوب هر کی رفته مصاحبه تاریخ درخواست ویزاش از این تاریخ عقب تر بوده دیگه. ،
این که برای هر کتگوری تعداد ویزا مشخص وجود داره را من اطلاع ندارم ولی شما تا وقتی با ویزا بولتن کار داری که کارنت بشی بعد از ان هیچ ربطی به ویزا بولتن نداره اصلا و کیس شما ترانزیت شده از NVC به سفارت همانطور که قبل مصاحبه وضعیت در سایت CEAC به IN TRANSIT تغییر میکند
منم همین فکر رو می کنم ولی متنی که در بالا برای دوستانی که کلیر شدن اومده مبنی بر اینکه ممکنه ویزا موجود نباشه و باید ویزا بولتن رو چک کنید برای منم نوشته ( تو ایمیلی که گفته تا چه تاریخی وقت دارم برم ویزام رو بگیرم ). حالا منظورشون از این حرف چیه که واسه همه می نویسن رو نمی دونم
F3
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-22 ساعت 21:04)tomi نوشته: (2016-02-22 ساعت 19:01)shbn نوشته: (2016-02-22 ساعت 17:31)milad_magnet نوشته:
این که برای هر کتگوری تعداد ویزا مشخص وجود داره را من اطلاع ندارم ولی شما تا وقتی با ویزا بولتن کار داری که کارنت بشی بعد از ان هیچ ربطی به ویزا بولتن نداره اصلا و کیس شما ترانزیت شده از NVC به سفارت همانطور که قبل مصاحبه وضعیت در سایت CEAC به IN TRANSIT تغییر میکند
منم همین فکر رو می کنم ولی متنی که در بالا برای دوستانی که کلیر شدن اومده مبنی بر اینکه ممکنه ویزا موجود نباشه و باید ویزا بولتن رو چک کنید برای منم نوشته ( تو ایمیلی که گفته تا چه تاریخی وقت دارم برم ویزام رو بگیرم ). حالا منظورشون از این حرف چیه که واسه همه می نویسن رو نمی دونم
سلام دوستان اولا منظور از ویزا بولتن چیست؟ وبعد اینکه مگه از زمان اطلاع رسانی جهت صدور ویزاهای مهاجرتی F سه ماه زمان برای مراجعه نیست؟
لینکی که برای ویزا بولتن توی ایمیلی که برای من فرستادن هست ، همونی هست که کارنت شدن کیس ها را توش می شد چک کرد. جریان سه ماه چیه؟ من می 2015 مصاحبه داشتم تا می 2016 گفته وقت داری مراجعه کنی برای صدور ویزا
F3
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از كسايى كه سفارت آنكارا كلير شدن ، دوستان چقدر طول ميكشه بعد از كامپليت شدن كيس و بازگشت دوباره به حالت پندينگ ، ايميل كلير شدن به دستمون برسه؟! ، چون ٣شنبه گذشته كيسم ردى شد ، ٤شنبه كامپليت با تاريخ انقضاء ، ٥شنبه برگشت به پندينگ ، امروزم هيچ تغييرى نكرده...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-22 ساعت 22:43)shbn نوشته: (2016-02-22 ساعت 21:04)tomi نوشته: (2016-02-22 ساعت 19:01)shbn نوشته: منم همین فکر رو می کنم ولی متنی که در بالا برای دوستانی که کلیر شدن اومده مبنی بر اینکه ممکنه ویزا موجود نباشه و باید ویزا بولتن رو چک کنید برای منم نوشته ( تو ایمیلی که گفته تا چه تاریخی وقت دارم برم ویزام رو بگیرم ). حالا منظورشون از این حرف چیه که واسه همه می نویسن رو نمی دونم
سلام دوستان اولا منظور از ویزا بولتن چیست؟ وبعد اینکه مگه از زمان اطلاع رسانی جهت صدور ویزاهای مهاجرتی F سه ماه زمان برای مراجعه نیست؟
لینکی که برای ویزا بولتن توی ایمیلی که برای من فرستادن هست ، همونی هست که کارنت شدن کیس ها را توش می شد چک کرد. جریان سه ماه چیه؟ من می 2015 مصاحبه داشتم تا می 2016 گفته وقت داری مراجعه کنی برای صدور ویزا
اوکی ببینید جریان اینه... طبق یکی از بندهای قانون مهاجرت آمریکا مصوبه ما قبل تاریخ، هر سال تعداد خاصی اجازه دارند به عنوان مهاجر وارد آمریکا بشن... اینکه این تعداد رو چطوری تقسیم کنند به دو چیز بستگی داره... میزان تقاضا و سیاست های دولت آمریکا... که اون سیاست ها هم طبق مفاد قانون مشخص هستند.
حالا آیا متقاضی مهاجرت به آمریکا در هرسال کمتر از میزان مجاز به مهاجرت هست؟ البته که نه!! برای همین یه عده میرن تو صف و این صف بعضی وقتها طولانی میشه بعضی وقتها کوتاه میشه. اینکه برای چه مدت باید تو صف باشید رو نمیشه دقیقا پیش بینی کرد اما تقریبا میشه... برای همینه که ویزا بولتن بوجود اومده... ویزا بولتن نمیگه که شما چقدر باید توی نوبت باشید اما میگه ماه آینده به مدارک متقاضیان چه تاریخی می توانیم ویزا بدهیم.
اینهم قطعی نیست. ولی خوب خیلی اوقات درست درمیاد.
اینقدر توابع صدور ویزا پیچیده هستند که خود اداره مهاجرت هم نمیتونه رقم دقیق ویزاهای مهاجرتی که ماه آینده صادر میشه رو حساب کنه! چرا؟؟
چند مثال میزنم: یک عده کیسشون باطل میشه. مثلا F2B هستند و ازدواج میکنند و تا لحظه آخر خبر نمیدند. اینها زنبیل رو توی صف گذاشتند ولی اصلا کوپن نداشتند. پس وقت همه رو تلف کردند. میگن در اصطلاح اینها شماره ویزا رو حروم کردند (Wasted Visa Number)
یا مثلا کسی F2B هست و پتیشنرش عوض میشه. پس کیسش عوض میشه به F1 یا F3
یا اصلا بعضی کتگوری ها اصلا قابل پیش بینی نیستند چون به طور اضطراری ویزاشون صادر میشه مثل IR ها و چیزی قابل پیش بینی نیست و صد در صد در کتگوری های F تاثیر میزارن چون براشون ویزا صادر میشه و از سهمیه سالیانه کم میشه.
مساله مهم اینه که سیستم جامعی نیست که سریع بگه از اول سال تا این ثانیه چند ویزا در سفارتهای آمریکا در سراسر دنیا صادر شده و آیا از حد پیش بینی شده بیشتر هست یا نه (ماه آینده باید کند تر بریم یا تند تر). این ایرادی هست که از اوباما به اداره مهاجرت وارد شد و دارن روش کار میکنند که بروز رسانی کنند ولی این یعنی بودجه و سرمایه گذاری و ... خیلی بهش خوش بین نباشید.
پس تا اون روز، اینها بر اساس پیش بینی جلو میرن تا مرتبه ای که مثلا 20 ام ماه ته دیگ به ته قابلمه میخوره و بودجه ندارن یعنی شماره ویزای آزاد ندارند پس باید صبرکنند تا اداره مهاجرت بر اساس سهمیه پیش بینی شده و اعلام شده در ویزا بولتن، شماره ویزاهای ماه بعد رو اعلام کنه...
معمولا اواخر سپتامبر هم یک سرشماری کلی دارند و متاسفانه بعضی وقتها معلوم میشه خیلی تند رفتند و یک کتگوری خاص عقب گرد میکنه یا اینکه به دلیل خاصی مثلا رشد کم F2B کسانی که واجد شرایط هستند، هجوم میارن به F1 که داره تند میره جلو و بدلیل این هجوم سرعت F1 در ماه های آینده کم میشه.
این مثل یک قالیچه هست که هر کسی یک گوشه اش رو گرفته و داره میکشه. خیلی پارامترها در اون دخیل هستند و بعضا قابل پیش بینی نیست.
شما وقتی کارنت میشید یعنی: به احتمال خیلی خیلی زیاد برای شما شماره ویزا آزاد شده اما تا زمانی که ویزای شما صادر بشه، نمیتونید برید... مثلا اگر کارنت شدید ولی کلیر نشدید و بدلیلی ویزا بولتن عقب گرد کرد و بعدش کلیر شدید، باید اونقدر صبر کنید تا دوباره کارنت بشید تا شماره ویزا براتون آزاد بشه...
امیدوارم خوب توضیح داده باشم. اگر چیزیش رو متوجه نشدید، بپرسید!!
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بعلاوه این هم خوب میتونه توضیح بده چیه:
مدت زمان انتظار = مدت زمان اپرو شدن کیس در USCIS + مدت زمان کارنت شدن کتگوری + مدت زمان انتظار برای مصاحبه + مدت زمان کلیرنس + مدت زمان آزاد شدن شماره ویزا
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
( (2016-02-22 ساعت 23:10)KingNothing نوشته: (2016-02-22 ساعت 22:43)shbn نوشته: (2016-02-22 ساعت 21:04)tomi نوشته: سلام دوستان اولا منظور از ویزا بولتن چیست؟ وبعد اینکه مگه از زمان اطلاع رسانی جهت صدور ویزاهای مهاجرتی F سه ماه زمان برای مراجعه نیست؟
اوکی ببینید جریان اینه... طبق یکی از بندهای قانون مهاجرت آمریکا مصوبه ما قبل تاریخ، هر سال تعداد خاصی اجازه دارند به عنوان مهاجر وارد آمریکا بشن... اینکه این تعداد رو چطوری تقسیم کنند به دو چیز بستگی داره... میزان تقاضا و سیاست های دولت آمریکا... که اون سیاست ها هم طبق مفاد قانون مشخص هستند.
حالا آیا متقاضی مهاجرت به آمریکا در هرسال کمتر از میزان مجاز به مهاجرت هست؟ البته که نه!! برای همین یه عده میرن تو صف و این صف بعضی وقتها طولانی میشه بعضی وقتها کوتاه میشه. اینکه برای چه مدت باید تو صف باشید رو نمیشه دقیقا پیش بینی کرد اما تقریبا میشه... برای همینه که ویزا بولتن بوجود اومده... ویزا بولتن نمیگه که شما چقدر باید توی نوبت باشید اما میگه ماه آینده به مدارک متقاضیان چه تاریخی می توانیم ویزا بدهیم.
اینهم قطعی نیست. ولی خوب خیلی اوقات درست درمیاد.
اینقدر توابع صدور ویزا پیچیده هستند که خود اداره مهاجرت هم نمیتونه رقم دقیق ویزاهای مهاجرتی که ماه آینده صادر میشه رو حساب کنه! چرا؟؟
چند مثال میزنم: یک عده کیسشون باطل میشه. مثلا F2B هستند و ازدواج میکنند و تا لحظه آخر خبر نمیدند. اینها زنبیل رو توی صف گذاشتند ولی اصلا کوپن نداشتند. پس وقت همه رو تلف کردند. میگن در اصطلاح اینها شماره ویزا رو حروم کردند (Wasted Visa Number)
یا مثلا کسی F2B هست و پتیشنرش عوض میشه. پس کیسش عوض میشه به F1 یا F3
یا اصلا بعضی کتگوری ها اصلا قابل پیش بینی نیستند چون به طور اضطراری ویزاشون صادر میشه مثل IR ها و چیزی قابل پیش بینی نیست و صد در صد در کتگوری های F تاثیر میزارن چون براشون ویزا صادر میشه و از سهمیه سالیانه کم میشه.
مساله مهم اینه که سیستم جامعی نیست که سریع بگه از اول سال تا این ثانیه چند ویزا در سفارتهای آمریکا در سراسر دنیا صادر شده و آیا از حد پیش بینی شده بیشتر هست یا نه (ماه آینده باید کند تر بریم یا تند تر). این ایرادی هست که از اوباما به اداره مهاجرت وارد شد و دارن روش کار میکنند که بروز رسانی کنند ولی این یعنی بودجه و سرمایه گذاری و ... خیلی بهش خوش بین نباشید.
پس تا اون روز، اینها بر اساس پیش بینی جلو میرن تا مرتبه ای که مثلا 20 ام ماه ته دیگ به ته قابلمه میخوره و بودجه ندارن یعنی شماره ویزای آزاد ندارند پس باید صبرکنند تا اداره مهاجرت بر اساس سهمیه پیش بینی شده و اعلام شده در ویزا بولتن، شماره ویزاهای ماه بعد رو اعلام کنه...
معمولا اواخر سپتامبر هم یک سرشماری کلی دارند و متاسفانه بعضی وقتها معلوم میشه خیلی تند رفتند و یک کتگوری خاص عقب گرد میکنه یا اینکه به دلیل خاصی مثلا رشد کم F2B کسانی که واجد شرایط هستند، هجوم میارن به F1 که داره تند میره جلو و بدلیل این هجوم سرعت F1 در ماه های آینده کم میشه.
این مثل یک قالیچه هست که هر کسی یک گوشه اش رو گرفته و داره میکشه. خیلی پارامترها در اون دخیل هستند و بعضا قابل پیش بینی نیست.
شما وقتی کارنت میشید یعنی: به احتمال خیلی خیلی زیاد برای شما شماره ویزا آزاد شده اما تا زمانی که ویزای شما صادر بشه، نمیتونید برید... مثلا اگر کارنت شدید ولی کلیر نشدید و بدلیلی ویزا بولتن عقب گرد کرد و بعدش کلیر شدید، باید اونقدر صبر کنید تا دوباره کارنت بشید تا شماره ویزا براتون آزاد بشه...
امیدوارم خوب توضیح داده باشم. اگر چیزیش رو متوجه نشدید، بپرسید!!
ممنون دوست عزيز از پاسخ کاملتون. با اين حساب اگر من درست متوجه شده باشم اگر عقب گرد ويزا بولتن نداشته باشيم حالا به هر دليلی ، يا اگر هم بود چنانچه از priority date کيس ما عقب تر نره ، در صورت کلير شدن ويزا صادر خواهد شد در غير اين صورت بايد دوباره منتظر باشيم. يا به عبارت ديگه اگر من روزی که برای صدور ويزا به سفارت مراجعه می کنم (بعد از کلير شدن و تکميل مدارک و ...)، ويزا بولتن را چک کنم و تاريخ کارنت کتگوری کيس مربوط به من از تاريخ priority date کيس من جلوتر باشه ، ويزا رو صادر بايد بکنن و بهانه ای ندارن. درسته؟
(البته من فقط يکبار تو اين مدت 13 سالی که منتظرم ديدم تاريخها عقب گرد کرد که احتمالا می شه گفت کم اتفاق می افته که عقب گرد کنه و بيشتر از روی احتياط اين مطلب رو تو ايميل ها می نويسن)
F3
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
گروه f4 که کلا فراموش شده نه آپدیتی نه ویزایی......
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016