کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
تعمير سروراى سايت سفارت آنكارا ديگه چرا اونم اين موقع ، سايت سفارت واسه من وضعيتمو نمياره ارور ميده ،،، واسه همه همين طوره؟!

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2016-02-23 ساعت 00:40)shbn نوشته:  (
(2016-02-22 ساعت 23:10)KingNothing نوشته:  
(2016-02-22 ساعت 22:43)shbn نوشته:  لینکی که برای ویزا بولتن توی ایمیلی که برای من فرستادن هست ، همونی هست که کارنت شدن کیس ها را توش می شد چک کرد. جریان سه ماه چیه؟ من می 2015 مصاحبه داشتم تا می 2016 گفته وقت داری مراجعه کنی برای صدور ویزا

اوکی ببینید جریان اینه... طبق یکی از بندهای قانون مهاجرت آمریکا مصوبه ما قبل تاریخ، هر سال تعداد خاصی اجازه دارند به عنوان مهاجر وارد آمریکا بشن... اینکه این تعداد رو چطوری تقسیم کنند به دو چیز بستگی داره... میزان تقاضا و سیاست های دولت آمریکا... که اون سیاست ها هم طبق مفاد قانون مشخص هستند.

حالا آیا متقاضی مهاجرت به آمریکا در هرسال کمتر از میزان مجاز به مهاجرت هست؟ البته که نه!! برای همین یه عده میرن تو صف و این صف بعضی وقتها طولانی میشه بعضی وقتها کوتاه میشه. اینکه برای چه مدت باید تو صف باشید رو نمیشه دقیقا پیش بینی کرد اما تقریبا میشه... برای همینه که ویزا بولتن بوجود اومده... ویزا بولتن نمیگه که شما چقدر باید توی نوبت باشید اما میگه ماه آینده به مدارک متقاضیان چه تاریخی می توانیم ویزا بدهیم.
اینهم قطعی نیست. ولی خوب خیلی اوقات درست درمیاد.

اینقدر توابع صدور ویزا پیچیده هستند که خود اداره مهاجرت هم نمیتونه رقم دقیق ویزاهای مهاجرتی که ماه آینده صادر میشه رو حساب کنه! چرا؟؟

چند مثال میزنم: یک عده کیسشون باطل میشه. مثلا F2B هستند و ازدواج میکنند و تا لحظه آخر خبر نمیدند. اینها زنبیل رو توی صف گذاشتند ولی اصلا کوپن نداشتند. پس وقت همه رو تلف کردند. میگن در اصطلاح اینها شماره ویزا رو حروم کردند (Wasted Visa Number)

یا مثلا کسی F2B هست و پتیشنرش عوض میشه.  پس کیسش عوض میشه به F1 یا F3

یا اصلا بعضی کتگوری ها اصلا قابل پیش بینی نیستند چون به طور اضطراری ویزاشون صادر میشه مثل IR ها و چیزی قابل پیش بینی نیست و صد در صد در کتگوری های F تاثیر میزارن چون براشون ویزا صادر میشه و از سهمیه سالیانه کم میشه.

مساله مهم اینه که سیستم جامعی نیست که سریع بگه از اول سال تا این ثانیه چند ویزا در سفارتهای آمریکا در سراسر دنیا صادر شده و آیا از حد پیش بینی شده بیشتر هست یا نه (ماه آینده باید کند تر بریم یا تند تر). این ایرادی هست که از اوباما به اداره مهاجرت وارد شد و دارن روش کار میکنند که بروز رسانی کنند ولی این یعنی بودجه و سرمایه گذاری و ... خیلی بهش خوش بین نباشید.

پس تا اون روز، اینها بر اساس پیش بینی جلو میرن تا مرتبه ای که مثلا 20 ام ماه ته دیگ به ته قابلمه میخوره و بودجه ندارن یعنی شماره ویزای آزاد ندارند پس باید صبرکنند تا اداره مهاجرت بر اساس سهمیه پیش بینی شده و اعلام شده در ویزا بولتن، شماره ویزاهای ماه بعد رو اعلام کنه...

معمولا اواخر سپتامبر هم یک سرشماری کلی دارند و متاسفانه بعضی وقتها معلوم میشه خیلی تند رفتند و یک کتگوری خاص عقب گرد میکنه یا اینکه به دلیل خاصی مثلا رشد کم F2B کسانی که واجد شرایط هستند، هجوم میارن به F1 که داره تند میره جلو و بدلیل این هجوم سرعت F1 در ماه های آینده کم میشه.

این مثل یک قالیچه هست که هر کسی یک گوشه اش رو گرفته و داره میکشه. خیلی پارامترها در اون دخیل هستند و بعضا قابل پیش بینی نیست.

شما وقتی کارنت میشید یعنی: به احتمال خیلی خیلی زیاد برای شما شماره ویزا آزاد شده اما تا زمانی که ویزای شما صادر بشه، نمیتونید برید... مثلا اگر کارنت شدید ولی کلیر نشدید و بدلیلی ویزا بولتن عقب گرد کرد و بعدش کلیر شدید، باید اونقدر صبر کنید تا دوباره کارنت بشید تا شماره ویزا براتون آزاد بشه...

امیدوارم خوب توضیح داده باشم. اگر چیزیش رو متوجه نشدید، بپرسید!!

ممنون دوست عزيز از پاسخ کاملتون. با اين حساب اگر من درست متوجه شده باشم اگر عقب گرد ويزا بولتن نداشته باشيم حالا به هر دليلی ، يا اگر هم بود چنانچه از priority date کيس ما عقب تر نره ، در صورت کلير شدن ويزا صادر خواهد شد در غير اين صورت بايد دوباره منتظر باشيم. يا به عبارت ديگه اگر من روزی که برای صدور ويزا به سفارت مراجعه می کنم (بعد از کلير شدن و تکميل مدارک و ...)، ويزا بولتن را چک کنم و تاريخ کارنت کتگوری کيس مربوط به من از تاريخ priority date کيس من جلوتر باشه ، ويزا رو صادر بايد بکنن و بهانه ای ندارن. درسته؟
(البته من فقط يکبار تو اين مدت 13 سالی که منتظرم ديدم تاريخها عقب گرد کرد که احتمالا می شه گفت کم اتفاق می افته که عقب گرد کنه و بيشتر از روی احتياط اين مطلب رو تو ايميل ها می نويسن)

درسته... عقب گرد شرایط غیر عادی هست. ملاک تعداد ویزا در سال هست. نزدیک آخر سال (سال مالی) یک برآوردی میکنند ببینند چند تا ویزا دادن... اگر بدلیلی کنترل از دستشون خارج شده باشه امکان عقب گرد هست و همونطور که گفتم سویچ کردن متقاضی های کتگوری ها یا شماره ویزاهای هدر رفته و ...
پس قابل پیش بینی نیست... شما اگر ویزای یکضرب بگیرید توی اون 3-4 روز بهتون ویزا رو میدن و خیلی احتمال عقبگرد کم میشه مگر اینکه آخر ماه باشه و بخوان شماره از ماه بعد بگیرن که برای جبران اونهم ویزا بولتن معمولا پیش بینی پیشرفت ماه آینده رو یکماه زودتر اعلام میکنه.
ولی اگر به کلیرنس بخورید باید امیدوار بود که طی مدت انتظار وضعیت غیر قابل پیش بینی ای رخ نده که زیاد ویزا داده باشند و تاریخ ویزا بولتن به قبل از تاریخ کارنت شدن برگرده. احتمالش کمه ولی صفر نیست... کسانی بودند که عقب گرد شامل حالشون شده.

سایت هایی هستند که مدت زمان انتظار و مدت زمان پیشرفت بولتن رو در هر ماه لیست کردند. شما با دیدن اون میتونید یک حدس و گمانی درمورد کتگوری خودتون داشته باشید. اگه یکدفعه دیدید سرعت رشد یک کتگوری به طور غیر عادی زیاد شد مثلا به جای میانگین مثلا 3 هفته ای در ماه به طور غیر طبیعی چند ماه متوالی هر ماه 4-5 ماه جلو رفت، امکان عقب گرد هست... یک دفعه یکسال معادل همه این چند ماهی که جلو رفته بود عقب گرد میکنه...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، tomi ، shbn ، Ali.karimi ، smpf ، Rhsh
کتگوری F4
تعداد اعضای پرونده 3
pd: Sep 2002
تاريخ مصاحبه Dec 18 2015
نتيجه  2 نفر یک ضرب، 1 نفر AP
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
پاسخ
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
سلام دوستان ببخشید سوالمو اینجا میپرسم هتل تو ابوظبی چی پیشنهاد میکنید؟ به جز ۱ تو ۱ که نزدیک به مرکز خرید باشه
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
منبع اين موضوع را كه اگر عقب گرد كنه يك كتگوري كساني كه در مرحله كليرنس هستن را شامل ميشه و بايد صبر كنن ميشه ارائه بديد

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، ....مهرشاد....
(2016-02-23 ساعت 16:05)Ali.karimi نوشته:  سلام دوستان ببخشید سوالمو اینجا میپرسم هتل تو ابوظبی چی پیشنهاد میکنید؟ به جز ۱ تو ۱ که نزدیک به مرکز خرید باشه

على اقا از بچه هاى لاتارى بپرس فكر كنم فعالتر باشن در ضمن كى دارى ميرى ؟ من الان استراليا هست ١ شنبه ميرسم ايران ٤ شنبه ميرم دبى
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
(2016-02-23 ساعت 12:43)pouyan9494 نوشته:  تعمير سروراى سايت سفارت آنكارا ديگه چرا اونم اين موقع ، سايت سفارت واسه من وضعيتمو نمياره ارور ميده ،،، واسه همه همين طوره؟!

سلام دوست عزيز

منم از صبح هرچي ميزنم كيس نامبرمو وارد نميشه
مشكل منم مثل شماست
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
(2016-02-23 ساعت 16:52)mana94 نوشته:  
(2016-02-23 ساعت 16:05)Ali.karimi نوشته:  سلام دوستان ببخشید سوالمو اینجا میپرسم هتل تو ابوظبی چی پیشنهاد میکنید؟ به جز ۱ تو ۱ که نزدیک به مرکز خرید باشه

على اقا از بچه هاى لاتارى بپرس فكر كنم فعالتر باشن در ضمن كى دارى ميرى ؟ من الان استراليا هست ١ شنبه ميرسم ايران ٤ شنبه ميرم دبى

سلام خوبین ؟
من انشالا فردا میرم
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
(2016-02-23 ساعت 20:09)Ali.karimi نوشته:  
(2016-02-23 ساعت 16:52)mana94 نوشته:  

سلام خوبین ؟
من انشالا فردا میرم

موفق باشيد به من هم خبر بدين
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
(2016-02-23 ساعت 16:15)milad_magnet نوشته:  منبع اين موضوع را كه اگر عقب گرد كنه يك كتگوري كساني كه در مرحله كليرنس هستن را شامل ميشه و بايد صبر كنن ميشه ارائه بديد

1- اگر اشتباه نکنم وکیل های AVVO بودند و
2- شما وقتی که کلیرنستون تموم میشه سایت سفارت مینویسه:

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

درخواست اینکه به ویزا بولتن مراجعه کنید نشان دهنده اهمیت کارنت بودن شما برای موقعی هست که ویزا نامبر نداشتید و کیستون به ماه آینده موکول میشه.

3- عقب گرد در زمانی که کیس شما هنوز در USCIS هست و به سفارت ارسال نشده هم در این لینک توضیح داده شده:

https://www.uscis.gov/green-card/green-c...rogression

4- در ضمن با جستجو در فروم های آنلاین میتونید وضعیت مشابه رو پیدا کنید که تاییدی بر این جمله هست... متن ایمیل سفارت برای چنین افرادی مشابه متن زیر است:

Dear Sir,

Unfortunately, due to a worldwide retrogression of the F2A cut-Off date, your visa number is no anymore available starting June1, 2014. Even if we get a positive answer for your case, we will not able to issue you a visa until a visa number will be available for your visa class.
We advise to keep look at the visa bulletin at department website.

Regards,

Consular Section

البته منطق هم حکم میکنه اینطور باشه... اینها نمیان یک شماره ویزا رو برای کسی که مصاحبه رفته رزرو کنند تا اون شخص کلیر بشه چون اگر کلیرنس مثلا 8 ماه طول بکشه؛ اون شماره ویزا برای 8 ماه نگهداشته شده و به قول معروف تلف شده... شاید برای یک کیس چیزی نباشه ولی وقتی در سراسر دنیا جمع بزنیم رقم قابل توجهی هست. شماره ویزا وقتی به شما تعلق میگیره که کیس شما در آستانه صدور باشه و ویزا رفته باشه برای پرینت...

ولی به نظر من اصلا خودتون رو نگران نکنید چون احتمال این اتفاق خیلی کمه و اصلا ارزش نگرانی نداره. بعلاوه، وقتی شما در انتظار کلیر شدن هستید روز به روز از تاریخی که کارنت شدید دورتر میشید و احتمال عقب گرد به قبل از اون تاریخ با گذر زمان کمتر و کمتر میشه. به نظر من وقتتون رو صرف آماده شدن برای رفتن و آمادگی زبان و تست تئوری رانندگی و ... کنید Smile
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016