موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبین ؟ هزینه صدور ویزا برای کتگوری اف ۲ بی چقدره؟
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ي دوستان
كيس من اف ٣ است.مصاحبه ي من آنكارا بود پدرم هم كيس اصلي بود و من و مادرم هم زير مجموعه پدرم بوديم.تاريخ مصاحبه ي ما ١٣ ژانويه ٢٠١٦ بود.چون پدرم مدركي از بازنشستگي ارائه نداده بود و شركت نفت كار ميكرد بمون اف بي اي چك زدن.
ديروز سايت ما آپ ديت شد ( ٢٤ فبريه)
بعد از ظهرش تو سايت سيس پدرم تبديل به or شد اما مادرم تغييري نداشت.ولي من تبديل به ready شدم.كسي از دوستان ميدونه من بايد چيكار كنم.من نميدونم حالا بايد چه كاري انجام بدم.
وايسم تا پدرو مادرم هم ready بشن بعد برم سفارت
لطفا راهنمايي كنين منو
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-25 ساعت 01:22)Majid-h نوشته: سلام به همه ي دوستان
كيس من اف ٣ است.مصاحبه ي من آنكارا بود پدرم هم كيس اصلي بود و من و مادرم هم زير مجموعه پدرم بوديم.تاريخ مصاحبه ي ما ١٣ ژانويه ٢٠١٦ بود.چون پدرم مدركي از بازنشستگي ارائه نداده بود و شركت نفت كار ميكرد بمون اف بي اي چك زدن.
ديروز سايت ما آپ ديت شد ( ٢٤ فبريه)
بعد از ظهرش تو سايت سيس پدرم تبديل به or شد اما مادرم تغييري نداشت.ولي من تبديل به ready شدم.كسي از دوستان ميدونه من بايد چيكار كنم.من نميدونم حالا بايد چه كاري انجام بدم.
وايسم تا پدرو مادرم هم ready بشن بعد برم سفارت
لطفا راهنمايي كنين منو
ايميل بزنيد و سوال کنيد آيا همه اعضا خانواده کلير هستند و می توانند برای ويزا مراجعه کنند يا خير . آنکارا یکم تاخير داره تو فرستادن ايميل. اگر کلير شده باشيد حتما ايميلی مبنی بر دستور العمل مراجعه که تا کی وقت داريد و چی بياريد و ... بهتون زده می شه. ولی فکر کنم کلير شديد همگی . چند روزی صبر کنيد جواب ايميل رو از سفارت بگيريد بعد قصد رفتن کنيد
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید و ماه جدید خبر کلیر شدن یکایکتونو بشنویم، ۲۱ فوریه از سایت ابوظبی اعلان کردن که کلیر شدم ۴ شنبه اومدم ابوظبی رفتم مدیکال دوباره دادم و امروز ۵ شنبه ظهر آماده بود گرفتم رفتم سفارت گفتم شاید بگیرن مدارک پاسپورت اینا اما قبول نکردن گفتن همونطورکه تو نامه نوشته یکشنبه یا سشنبه باید بیای خلاصه الان هتلم خداروشکر هتل خوبیم هست nehal hotel گفتم خلاصه ی اعلان وضعیتی کرده باشم .
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي از راهنماييت
مگه تا يه مدت وقت ندارم كه برم سفارت و ويزامو بگيرم.يا اينكه هر زماني برم مشكي پيش نمياد وايسم تا تو سايت سيس پدرو مادرم هم ردي بشن و ايميل بهم بزنن.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-25 ساعت 22:46)Majid-h نوشته: مرسي از راهنماييت
مگه تا يه مدت وقت ندارم كه برم سفارت و ويزامو بگيرم.يا اينكه هر زماني برم مشكي پيش نمياد وايسم تا تو سايت سيس پدرو مادرم هم ردي بشن و ايميل بهم بزنن.
چرا ولی ايميل سفارت رو لازم داری توی همون ايميل بهتون ميگه که چقدر زمان داری برای مراجعه و ساير توضيحات. ( برای من اينطوری بوده و گفته اين ايميل رو هم پرينت کن بيار .البته من ap نبودم ولی يهو تصميم گرفتن برام deadline تعيين کنن )آيا تو سايت سفارت کلير شده ايد؟ به هر صورت ايميل زدن بهشون ضرری نداره يکی دو روزه جواب می دن معمولا.
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-26 ساعت 01:34)shbn نوشته: (2016-02-25 ساعت 22:46)Majid-h نوشته: مرسي از راهنماييت
چرا ولی ايميل سفارت رو لازم داری توی همون ايميل بهتون ميگه که چقدر زمان داری برای مراجعه و ساير توضيحات. ( برای من اينطوری بوده و گفته اين ايميل رو هم پرينت کن بيار .البته من ap نبودم ولی يهو تصميم گرفتن برام deadline تعيين کنن )آيا تو سايت سفارت کلير شده ايد؟ به هر صورت ايميل زدن بهشون ضرری نداره يکی دو روزه جواب می دن معمولا.
امروز ايميلي از سفارت برام اومد.
فقط يه مشكلي تو ايميل هست.اينكه جلوي اسم پدرم كه كيس اصلي بود و مادرم processing complete نوشته ولي جلوي اسم من processing pending نوشتن.اين جور كه معلوم من هنوز ويزام اوكي نشده.و تا ١ مارچم وقت دادن پاسا با مدارك مورد نيازو براشون ببريم.
فقط يه مشكي هست اونم اينكه پدر من كه كيس اصلي نميتونه به دلايلي به آنكارا سفر كنه.من ميخوام برم دنباله كاراي ويزاشون.سفارت و تحويل پاسا براي من مشكلي نداره فقط مشكل من ptt.ميترسم ويزا و پاساي پدرو مادرم به من ندن.به نظرتون پاساي اونارو به من ميدن يا بايد خودشون برن
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-27 ساعت 01:52)milad_magnet نوشته: (2016-02-27 ساعت 01:24)Majid-h نوشته: (2016-02-26 ساعت 01:34)shbn نوشته: چرا ولی ايميل سفارت رو لازم داری توی همون ايميل بهتون ميگه که چقدر زمان داری برای مراجعه و ساير توضيحات. ( برای من اينطوری بوده و گفته اين ايميل رو هم پرينت کن بيار .البته من ap نبودم ولی يهو تصميم گرفتن برام deadline تعيين کنن )آيا تو سايت سفارت کلير شده ايد؟ به هر صورت ايميل زدن بهشون ضرری نداره يکی دو روزه جواب می دن معمولا.
امروز ايميلي از سفارت برام اومد.
فقط يه مشكلي تو ايميل هست.اينكه جلوي اسم پدرم كه كيس اصلي بود و مادرم processing complete نوشته ولي جلوي اسم من processing pending نوشتن.اين جور كه معلوم من هنوز ويزام اوكي نشده.و تا ١ مارچم وقت دادن پاسا با مدارك مورد نيازو براشون ببريم.
فقط يه مشكي هست اونم اينكه پدر من كه كيس اصلي نميتونه به دلايلي به آنكارا سفر كنه.من ميخوام برم دنباله كاراي ويزاشون.سفارت و تحويل پاسا براي من مشكلي نداره فقط مشكل من ptt.ميترسم ويزا و پاساي پدرو مادرم به من ندن.به نظرتون پاساي اونارو به من ميدن يا بايد خودشون برن
پاستو نشون میدی فامیلیت با پدرت یکیه اسم پدرتم تو گذرنامت هست بهت مبدم هر دو را نگران نباش
مرسسي از راهنماييت
فقط مطمئني به اين موضوع؟چون اگه من خودم برم و پاساي پدرو مادرم با خودم ببرم اونجا و بفرستن ptt اگه بهم ندن ديگه پدرو مادرم نميتونن خودشون بيان.چون پاس براي خروج از ايران ندارن.كسي ديدين كه اين مشكل براش پيش اومد باش و با اين روش ويزاشونو به كسي ديگه دادن؟
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ...دوستان کسی اطلاع دقیق داره زمانی که پراسس تکمیل میشه معمولا چقدر زمان میدن برای ارسال پاسپورت وصدور ویزا؟ یکماه؟ دوماه؟