موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-12 ساعت 15:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-12 ساعت 15:03 توسط مهسا20132013.)
دوستان ایمیل زدیم سفارت در انکارا . که عزیز دل برادر ما هنوز بعد از 4 ماه کلیر نشدیم در حالی که خودتان فرموده بودید 2 ماه طول می کشه . حالا با توجه به اینکه ما بچمون باید واسه مقطع بعدی ثبت نام بشه بفرمایید ما چه کنیم. فرمودند متاسفانه ما نمی تونیم تاریخی به شما اعلام کنیم دست ما نیست باید تمام چک های امنیتی انجام شه .ولی شرایطتون رو درک می کنیم می دونیم خیلی سخته. شما بعد از پایان پروسه یکبار دیگر باید مدیکال خود را تجدید نمایید. خوب فکر کنم ما هم 6 ماه را که رد می کنیم هیچ بلکه یکسال هم باید رد کنیم. دوستان آیا به شما هم همینطوری پاسخ می دن.یعنی به صراحت می گن در پایان پزوسه باید مدیکالتون تجدید شه.
کیس: F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه: مارچ2016 انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه و خودم و همسرم)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-12 ساعت 15:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-12 ساعت 16:15 توسط ....مهرشاد.....)
(2016-07-12 ساعت 15:02)مهسا20132013 نوشته: دوستان ایمیل زدیم سفارت در انکارا . که عزیز دل برادر ما هنوز بعد از 4 ماه کلیر نشدیم در حالی که خودتان فرموده بودید 2 ماه طول می کشه . حالا با توجه به اینکه ما بچمون باید واسه مقطع بعدی ثبت نام بشه بفرمایید ما چه کنیم. فرمودند متاسفانه ما نمی تونیم تاریخی به شما اعلام کنیم دست ما نیست باید تمام چک های امنیتی انجام شه .ولی شرایطتون رو درک می کنیم می دونیم خیلی سخته. شما بعد از پایان پروسه یکبار دیگر باید مدیکال خود را تجدید نمایید. خوب فکر کنم ما هم 6 ماه را که رد می کنیم هیچ بلکه یکسال هم باید رد کنیم. دوستان آیا به شما هم همینطوری پاسخ می دن.یعنی به صراحت می گن در پایان پزوسه باید مدیکالتون تجدید شه.
بادرود نه نمیگفتن . قبلا به همه میگفتن تا 4 ماه طول میکشه و این 1 پروسه ی خیلی عادیست وخیلی اشخاص هم که تا 5ماه کلیر میشدن مدیکال تمدید نمیکردن و با اعتبار ویزا به اندازه ی باقیمانده ی اعتبار مدیکال که 1ماه بود وارد ا م ر ی ک ا میشدند.یادش بخیر اون روزا چه زود گذشت ولی پیر شدیم تا گذشت .یاد مانا94 ،میمی مر مس،میلاد مگنت،نازنین کِی اِچ،غزاله،حمیدو،دُخملی،سَم90 وسارا456 وخیلیهای دیگه بخیر رفتن و مارو اینجا تنها گذاشتن
CATEGORY : F2B
PRIORITY : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
INTERVIEW : 26 MAY 2015 ANKARA
STATUS: ADMINISTRATIVE PROCESSING 753 DAYS
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-12 ساعت 15:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-12 ساعت 15:59 توسط ....مهرشاد.....)
(2016-07-11 ساعت 21:52)arman_gh نوشته: (2016-07-11 ساعت 00:10)....مهرشاد.... نوشته: (2016-07-10 ساعت 22:17)shbn نوشته: جناب مهرشاد عزیز شما آپدیت درست حسابی آخرین بار کی داشتید ؟ sanbad و mrafatbakhsh هر دو ظاهرا آپدیت های متعدد داشن. ما که هیچ تقریبا یک ساله بدون آپدیت درست حسابی. ازشون هم که پرسیدم چرا آپدیت نداشتیم نوشتن سایت سیس کار نمی کنه.
درود بر شما . اپدیت درست حسابی 2 تا درسال 2015 داشتم یکی 4 فبرِری 2016 و بعدازگذشت 1سال ازتاریخ مصاحبه درسایتِ ceac، اکسپایِر شدم وفرداش اپدیت خوردم و expirring soon به administrative processing تبدیل شد ودر تاریخ 31 می هم اپدیت خوردم
ببخشید 7 ماه از interview من میگذره ! و فقط یک آپدیت اونم از سایت سفارت قسمت چک استاتوس داشتم و همینطور از سایت ceac هم 27 جون یعنی همین 2 هفته پیش آپدیت داشتم .
سوالم این است که ایا تعداد دفعات آپدیت مبنی بر انجام و تسریع در روند پرونده میباشد یا نه ؟
و اینکه آپدیت که میخورید متن پیغامشونم تغییر میکنه براتون یعنی اطلاعیه جدیدی میدن؟ و اینکه اگه میشه بگید که مثلا در اخرین آپدیت به شما چی گفتن . ممنون میشم
بادرود اپدیت سایت سفارت عمومیست وبدین معنیست که سایت درفلان تاریخ برای تمامی کیسها بروزرسانی شده است و....
درسایت ceacهم اگربسفارت ایمیل بزنید بتاریخ فرستادنِ ایمیل یافردای انروز اپدیت میخورید که این اپدیت بازم مهم نیست.ولی اگر بدونِ فرستادنِ ایمیل چه ازطرف خود وچه ازطرف چه وکیلتان اپدیت خوردید(که هیچگاه اپدیت خوردن باعث تغییرمتنِ پیغامشون و اطلاعیه جدید نمیشه)براتون 1ذره تنوع ایجاد میشه وحالتون از دیدن تاریخ قبلی که ازش خسته شده بودید بهم نمیخوره وکلا اپدیت مهم نیس 1نفر1000تا اپدیت میخوره بعدار2سال کلیرمیشه ،1نفر بدون هیچ اپدیتی 3ماهه کلیر میشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-12 ساعت 15:36)....مهرشاد.... نوشته: (2016-07-12 ساعت 15:02)مهسا20132013 نوشته: دوستان ایمیل زدیم سفارت در انکارا . که عزیز دل برادر ما هنوز بعد از 4 ماه کلیر نشدیم در حالی که خودتان فرموده بودید 2 ماه طول می کشه . حالا با توجه به اینکه ما بچمون باید واسه مقطع بعدی ثبت نام بشه بفرمایید ما چه کنیم. فرمودند متاسفانه ما نمی تونیم تاریخی به شما اعلام کنیم دست ما نیست باید تمام چک های امنیتی انجام شه .ولی شرایطتون رو درک می کنیم می دونیم خیلی سخته. شما بعد از پایان پروسه یکبار دیگر باید مدیکال خود را تجدید نمایید. خوب فکر کنم ما هم 6 ماه را که رد می کنیم هیچ بلکه یکسال هم باید رد کنیم. دوستان آیا به شما هم همینطوری پاسخ می دن.یعنی به صراحت می گن در پایان پزوسه باید مدیکالتون تجدید شه.
بادرود نه قبلا به همه میگفتن تا4ماه طول میکشه و این 1پروسه ی خیلی عادیست
با سلام خدمت همه دوستان گل ما نیز کتگوری F4 هستیم ما در ماه می 2016 بیش از دو ماه قبل در ابوظبی مصاحبه داشتیم من و همسرم AP خوردیم و پسرم که 14 ساله هست در سایت جلوی اسمشready خورده است افسر به ما گفت که یک تا دو ماه بعد با مراجعه به سایت در صورت آماده بودن ویزا خودتان یا با استفاده از یک آژانس پاسپورت تان را بفرستید ولی ظاهرا با این نوشته های عزیزات فعلا باید منتظر باشیم در ضمن خواهر خانم من و همسرش بیش از چهل سال هست که آمریکا زندگی مسکنند و همه نوع یاپورت نیز از هر دو طرف برای ما صورت گرفته فقط نمیدانیم برای بچه مان امسال مدرسه ثبت نام کنیم یا تکلیف کار خودم و همسرم که دولتی است جه خواهد شد . همه در یک بلا تکلیفی هستیم در حالی که برادر خانمم که در اروپا هست یکضرب ویزایش رو گرفت و الان برنامه ریزی کرده که بره آمریکا.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-11 ساعت 13:12)Sasa-t نوشته: ببخشید یه سوال چطوری پایین متنهای ارسالیتون تونستید اطلاعاتتون را بزارید که با هر پستی که می زارید میاد ؟؟؟؟
بعدازاینکه تعداد پستهاتون در این سایت ازمرزِ10عدد گذشت دربالای صفحه سمت راست روی کنترل پنل کاربر کلیک کنید و در صفحه بعد سمت راست ،روی تغییر امضا کلیک کرده و اطلاعت مربوط به کیس مهاجرتیتان را وارد کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-12 ساعت 15:57)....مهرشاد.... نوشته: (2016-07-11 ساعت 21:52)arman_gh نوشته: (2016-07-11 ساعت 00:10)....مهرشاد.... نوشته: درود بر شما . اپدیت درست حسابی 2 تا درسال 2015 داشتم یکی 4 فبرِری 2016 و بعدازگذشت 1سال ازتاریخ مصاحبه درسایتِ ceac، اکسپایِر شدم وفرداش اپدیت خوردم و expirring soon به administrative processing تبدیل شد ودر تاریخ 31 می هم اپدیت خوردم
ببخشید 7 ماه از interview من میگذره ! و فقط یک آپدیت اونم از سایت سفارت قسمت چک استاتوس داشتم و همینطور از سایت ceac هم 27 جون یعنی همین 2 هفته پیش آپدیت داشتم .
سوالم این است که ایا تعداد دفعات آپدیت مبنی بر انجام و تسریع در روند پرونده میباشد یا نه ؟
و اینکه آپدیت که میخورید متن پیغامشونم تغییر میکنه براتون یعنی اطلاعیه جدیدی میدن؟ و اینکه اگه میشه بگید که مثلا در اخرین آپدیت به شما چی گفتن . ممنون میشم
بادرود اپدیت سایت سفارت عمومیست وبدین معنیست که سایت درفلان تاریخ برای تمامی کیسها بروزرسانی شده است و....
درسایت ceacهم اگربسفارت ایمیل بزنید بتاریخ فرستادنِ ایمیل یافردای انروز اپدیت میخورید که این اپدیت بازم مهم نیست.ولی اگر بدونِ فرستادنِ ایمیل چه ازطرف خود وچه ازطرف چه وکیلتان اپدیت خوردید(که هیچگاه اپدیت خوردن باعث تغییرمتنِ پیغامشون و اطلاعیه جدید نمیشه)براتون 1ذره تنوع ایجاد میشه وحالتون از دیدن تاریخ قبلی که ازش خسته شده بودید بهم نمیخوره وکلا اپدیت مهم نیس 1نفر1000تا اپدیت میخوره بعدار2سال کلیرمیشه ،1نفر بدون هیچ اپدیتی 3ماهه کلیر میشه
البته آنچه دوست عزیز مهرشاد فرموند در خصوص آپدیت سفارت مربوط به سفارت آنکارا است. سفارت های دیگه به گمونم فرق داشته باشه. در مورد آپدیت هم هر آپدیت نشان دهنده این است که یه کاری روی پرونده شما انجام گرفته است. حالا بسته به پرونده شما ممکنه با یک آپدیت کلیر بشید ممکنه با چهل تا هم نشید. ولی آپدیت حداقل یک دلخوشی هست که دارن کار می کنن رو پرونده اگه مثل ما خدایی نکرده یک سالی بدون آپدیت بودید اون وقته که به سرتون می زنه نکنه پرونده گم شده . البته من صراحتا پرسیدم ازشون نکنه گم شده پروندم که گفتن نه خیالت راحت داریم کار می کنیم. منم الان خیالم راحت شد دیگه اصلا هم نگران نیستم.
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به هر حال يه سفره اي پهنه اونام نميخوان بي نصيب بمونن ، كاسبي خوبي شده واسه سفارت چي ها و وابستگان ap طولاني تر مديكال بيشتر پول بيشتر خدا گذر هيچ بنده اي رو به سفارت خونه ها نندازه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-11 ساعت 21:42)arman_gh نوشته: (2016-07-10 ساعت 16:37)mrafatbakhsh نوشته: (2016-07-10 ساعت 16:34)mrafatbakhsh نوشته: سلام دوست عزیز یه پیشنهاد دارم واستون با وکیلتون مشورت کنید که ایمیل بزنن واسه سفارت مشکلتون رو بگن که دارید ممنوع خروج میشید و به احتمال زیاد شما Ap نخوردید پدر و مادرتون خوردن شما زیر مجموعه هستید ... ببینید اگه بشه به شما تنها ویزا بدن که برید بعد که بقیه کلیر شدن برن واسه ویزا... احتمالش زیاده که واستون این کار رو انجام بدن.
میتونید به خالتون هم بگید که نامه بزنه به سناتور ایالتی که زندگی میکنن و پیگیری کنن .... بی تاثیر نیست.
عذر میخوام منظورتون دقیقا از سناتور ایالتی چیست؟ میشه یکم توضیح بدید ؟ و اینکه این ممکنه راه حله تضمینی باشه برای من؟ که سریع کارم اکی شه؟
سلام راه اول واسه شما از طریق سفارته شاید به شما تنها الان ویزا بدن... یه ایمیل بزنید به سفارت و شرایط رو توضیح بدید که اگه امکان داره به شما تنها ویزا بدن.... در مورد سناتور هم ...هر ایالتی تو آمریکا سناتور داره که خالتون میتونه بهش نامه بزنه و کیس کل خانواده رو پیگیری کنه...
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
جالب بود.امروز با یکی از آژانسهای هواپیمایی حرف میزدم میگفت 90 % مشتری های ما 3 4 ماه طول گشیده....نمیدونم چرا ماها اینقدر طول کشیده....!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-12 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-12 ساعت 23:48 توسط alibabax.)
اخه من موندم.داریم کار می کنیم.یعنی چی؟!!! یعنی داریم بیل می زنیم.؟؟ آخه 14 سال تو پروسه بودیم.هر چکی باید انجام می شد تا حالا 100% انجام شده.من نمی دونم.چرا باید شخص من پول زور بدیم.دوباره مدیکال تجدید بشه...کیس شخص من واقعا کلیر هست.نه سربازی رفتم نه کار دولتی.اگه تا یک ماه دیگه ویزام نیاد باید بابا مامانم با هزار استرس راهی سفر کنم.که می دونم.اصلا سفر ساده نیست براشون.
به غیر از اون اعضای خانواده رو هم از هم جدا می کنن.مثلا پدر و مادر من که سن بالایی دارن و اصلا با زبان انگلیسی آشنایی درستی ندارن رو من چی جوری باید بفرستم.تازه پرواز مستقیم هم از ترکیه وجود نداره برا یو.اس کلا 3 بار از ایران که سوار می شن باید هواپیما عوض کنن.منم اینجا تو استرس که تو این 3 تا جابجایی به خاطر سن بالا و ندونستن زبان ممکنه براشون مشکل ایجاد بشه و جا بمونن و کلی مشکل پیش بینی نشده.
الان چند وقته حدودا دوماهه دچار تپش قلب های سریع گاه و بی گاه شدم که قبلا اصلا سابقه نداشته..
کار هر روز شده چک کردن سیس و این سایت.
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002
approval date = 1/19/2010
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-12 ساعت 23:41)alibabax نوشته: اخه من موندم.داریم کار می کنیم.یعنی چی؟!!! یعنی داریم بیل می زنیم.؟؟ آخه 14 سال تو پروسه بودیم.هر چکی باید انجام می شد تا حالا 100% انجام شده.من نمی دونم.چرا باید شخص من پول زور بدیم.دوباره مدیکال تجدید بشه...کیس شخص من واقعا کلیر هست.نه سربازی رفتم نه کار دولتی.اگه تا یک ماه دیگه ویزام نیاد باید بابا مامانم با هزار استرس راهی سفر کنم.که می دونم.اصلا سفر ساده نیست براشون.
به غیر از اون اعضای خانواده رو هم از هم جدا می کنن.مثلا پدر و مادر من که سن بالایی دارن و اصلا با زبان انگلیسی آشنایی درستی ندارن رو من چی جوری باید بفرستم.تازه پرواز مستقیم هم از ترکیه وجود نداره برا یو.اس کلا 3 بار از ایران که سوار می شن باید هواپیما عوض کنن.منم اینجا تو استرس که تو این 3 تا جابجایی به خاطر سن بالا و ندونستن زبان ممکنه براشون مشکل ایجاد بشه و جا بمونن و کلی مشکل پیش بینی نشده.
الان چند وقته حدودا دوماهه دچار تپش قلب های سریع گاه و بی گاه شدم که قبلا اصلا سابقه نداشته..
کار هر روز شده چک کردن سیس و این سایت.
سلام دوست عزيز
من كاملا شرايط شما رو درك ميكنم.چون شرايط خودم كاملا مثل شماست.من ژانويه رفتيم مصاحبه.ويزارو اول عيد دادن.به منم اف بي آي چك زدن.منم بايد پدر مادرمو ميفرستادم با اينكه زبانشون خوب نبود.نگران بودم اينا رسيدن آمريكا و خواستن كاراي گرين كارتشونو تو فرودگاه انجام بدن بايد چيكار كنن.اينا خواستن هواپيماشونو عوض كنن چيكار كنن.ماشالا فرودگاهاي اونا كه مثل فرودگاه امام ما كوچيك نيست كه.امام از اين طرف تا اون طرفش ٥ دقيقه ام نميشه پياده رويش.اين چيزا بود كه اعصاب منو مثل شما ريخته بود به هم.حتي اينقدر نگران بودم كه برگه اي كه قبل رسيدن به خاك آمريكا ميدن تو هواپيما پر كنين اونو گير آوردمو با اينكه بابام ميتونست خودش پرش كنه من اينجا نمونه براشون پر كردمو دادم بشون گفتم فقط از روي اين تو هواپيما كپي كنين رو برگه اصلي.اما اينو بگم نگران نباشين.هيچ مشكلي پيش نمياد.من براشون امارات گرفتمو بده عيد اومدن آمريكا.فقط شما موقعي كه بليط ميگيرين براشون بگين براشون بزنه با ويلچر.اونا خودشون ميان همه كاراشونو ميكنن.تنها كاري كه بايد انجام بدن اونجا اينه كه فقط از روي صندليشون بلند شن برن رو ويلچر بشينن.كاراي ويزاشونم اونجا نياز به زبان نداره اونا خودشون كاراشونو ميكنن فقط اينا پاكت زرد تحويلشون بدن.فقط وقتي زدين با ويلچر حتما رسيده ويلچرو از آژانس بگيرين بدين به پدر مادرتون.چون من نگرفتم اونا هم گفتن تو سيستم هست اما وقتي از ايران رسيدن امارات گفتن فقط به يكيتون ويلچر ميديم و يكيتون فقط تو سيستم اسمتون هست كه بابام مجبور شد كل فرودگاه امارات كنار مامانم پياده بره.هيچ نگران نباشين.وقتي با ويلچر ميرن همه كاراشونو خودشون ميكنن.به اميد خدا هيچ مشكليم پيش نمياد راحت ميرسن.تنها كاري كه شما نياز بكنين از اينجا اينه كه يه چيزي براي خوردن تو هواپيما براشون بزارين.چون واقعا غذاها اونا با مزاج ما خوش نمياد.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد