موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
این بحث یک خطی و دو خطی توی سایت سیس رو من صبح توی یکی از بخش های مهاجرسرا دیدم ولی چون فرصت نداشتم دقیق نخوندم
الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خدایی الان پستامون و خوندم خیلی غر زدم؛ ببخشید؛ سعی کنیم مثبت و شاد باشیم و با انرژی این روزهای سخت رو سپری کنیم شاید روزی که این روزها برامون خاطره بشه، حسرت شون و بخوریم ...
آدمیزاد طومار طولانی انتظار است
ای پرنده ولی تو خال یک نقطه در صفحه ی ارتجال حیاتی ... (اقبال معتضدی)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-13 ساعت 08:01)tomi نوشته: (2016-07-12 ساعت 16:03)mehrdad.agha نوشته: [quote='....مهرشاد....' pid='717470' dateline='1468321586']
بادرود نه قبلا به همه میگفتن تا4ماه طول میکشه و این 1پروسه ی خیلی عادیست
با سلام خدمت همه دوستان گل ما نیز کتگوری F4 هستیم ما در ماه می 2016 بیش از دو ماه قبل در ابوظبی مصاحبه داشتیم من و همسرم AP خوردیم و پسرم که 14 ساله هست در سایت جلوی اسمشready خورده است افسر به ما گفت که یک تا دو ماه بعد با مراجعه به سایت در صورت آماده بودن ویزا خودتان یا با استفاده از یک آژانس پاسپورت تان را بفرستید ولی ظاهرا با این نوشته های عزیزات فعلا باید منتظر باشیم در ضمن خواهر خانم من و همسرش بیش از چهل سال هست که آمریکا زندگی مسکنند و همه نوع یاپورت نیز از هر دو طرف برای ما صورت گرفته فقط نمیدانیم برای بچه مان امسال مدرسه ثبت نام کنیم یا تکلیف کار خودم و همسرم که دولتی است جه خواهد شد . همه در یک بلا تکلیفی هستیم در حالی که برادر خانمم که در اروپا هست یکضرب ویزایش رو گرفت و الان برنامه ریزی کرده که بره آمریکا.
سلام دوست عزیز من هم کتگوری اف چهار هستم آفیسر هم به ما گفتن نهایتا 3ماه ولی زمانیکه بیرون اومدم تا با لیدر هتل که کار سفارت انجام میده برگردم گفت بین یکسال تا دوسال روش حساب کن اول باورم نشد ولی الان که 14 ماهه منتظرم باورم شد شما هم برای اینکه برنامه ریزی خودت وفرزندت روداشته باشی این زمان رو در نظر بگیر
[/quot
سلام دوست عزیز پس حداقل یکسالی باید صبر کرد . میخواستم بپرسم شما هم شغل دولتی داشتید . من که دارم و سربازی هم تو ارتش بودم. در ضمن یک سئوال دیگه داشتم اگه مثلا ویزا مون توی آخر های زمستان در اومد باز از زمان مدیکال مجدد شش ماه وقت هست که بریم یا نه باید سریعا رفت؟ چون اینجوری وسط سال تحصیلی بچه مون هستش و اگر شش ماه وقت داشته باشیم میشه بعد امتحانات نهایی و میتونه مدرکش رو بگیره و سال جدید بعد رو اگه خدا بخواد تو آمریکا ثبت نام کنه.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد به دوستان یک سئوال دیگه داشتم دوستانی که ویزا شون رو چه با پیکاپ و چه حضوری خودشون گرفتند آیا اولا در صورت پیکاپ ویزا باید وکالتنامه محضری داد به آژانس و همراه آن پاسپورت و برگه آبی که افسر داده رو باید داد ؟ یا نیاز به وکالنامه نیست . ثانیا اگه خودم برم ( البته اگه زیر شش ماه ویزا د ربیاد) پاسپورت ها رو باید اول به اداره پست که ثبت نام کردم در دبی تحویل بدم و بعد ویزا ها همراه با پاس رو از اونجا تحویل بگیرم؟ یا اینکه اول برم سفارت و پاس ها رو تحویل سفارت بدهم و ویزا ها و پاس ها رو از اداره پست مثلا چند روز بعد تحویل بگیرم؟
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
آیا دوستان عزیز اطلاع دارند که سفارت آمریکا در آنکارا باز است یا نه ؟
با سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-18 ساعت 13:07)tomi نوشته: (2016-07-18 ساعت 12:54)mehrdad.agha نوشته: سلام مجدد به دوستان یک سئوال دیگه داشتم دوستانی که ویزا شون رو چه با پیکاپ و چه حضوری خودشون گرفتند آیا اولا در صورت پیکاپ ویزا باید وکالتنامه محضری داد به آژانس و همراه آن پاسپورت و برگه آبی که افسر داده رو باید داد ؟ یا نیاز به وکالنامه نیست . ثانیا اگه خودم برم ( البته اگه زیر شش ماه ویزا د ربیاد) پاسپورت ها رو باید اول به اداره پست که ثبت نام کردم در دبی تحویل بدم و بعد ویزا ها همراه با پاس رو از اونجا تحویل بگیرم؟ یا اینکه اول برم سفارت و پاس ها رو تحویل سفارت بدهم و ویزا ها و پاس ها رو از اداره پست مثلا چند روز بعد تحویل بگیرم؟
سلام دوست عزیز خدمتتان عرض شود من شغل دولتی ندارم متاسفانه کتگوری اف چهار جزو مظلوم ترین گروه هاست هم 13سال تونوبت سفارت بایست موند هم کلیرنسش ظاهرا طولانی تره....به هرحال تجربه خودم وهم گفتار دوستان همه نشان از بین یکسال تا دوسال زمان کلیرنس است ولی اگر زودتر از این کلیر بشید امکانش هست وجزو خوش شانس ها خواهید بود درمورد مدیکال هم زمان اعتبارش 6ماه است یعنی از زمان مدیکال 6ماه فرصت دارید به اونور آب مهاجرت کنید که انشاله بعد کلیرشدن قبل 6ماه وبعد 6ماه(مدیکال مجدد) باید مدیریت زمان داشته باشید برای پیکاپ هم از طریق آژانس های معتبر میتوانید انجام دهید وفکر نمیکنم نیازی به وکالتنامه باشه(البته اگر ابوظبی باشید)
ممنون دوست عزیز ما هم از 2003 تو نوبت هستیم . فقط احتمالا شما ثبت نام پست نداشتید چون تازه این هم اضافه شده و قبل از مصاحبه در ماه می به ما گفتند که حتما ثبت نام کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-17 ساعت 19:36)Saba Si نوشته: (2016-07-17 ساعت 16:24)Amrika نوشته: سلام دوستان
این بحث یک خطی و دو خطی توی سایت سیس رو من صبح توی یکی از بخش های مهاجرسرا دیدم ولی چون فرصت نداشتم دقیق نخوندم
الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم
https://www.mohajersara.org/forum/showthr...#pid713734
این لینکش هست دوستان زحمت کشیدند ولی به نظر منطقی نمیاد مال من که سه خطی بود؛ نمی دونم والاه؛ بعد از 6 ماه و نیم یک آپدیت داشتم و شما بخوان حدیث مفصل از این مجمل ...
اين لينک باز نمی شه. اگر ممکنه يک توضيحی بديد جريان چيه
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای من صادر شد پروسه من 3 ماه و 29 روز طول کشید..
یه زندگی جدید با یه چالش جدید.
برای همه دوستان آرزوی سلامتی و بعد صدور ویزا دارم.
شهرام..
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002
approval date = 1/19/2010
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
يه سوال داشتم اگه ميتونين كمك كنيد
من مصاحبه انجام دادم.پدر و مادرم ويزاشونو گرفتن.اما من ap خوردم
مي خواستم بدونم اگه كسي كه براي ما تقاضا داده ( مادر بزرگم) برگرده ايران و نخواد ديگه بر آمريكا براي زندگي يا مثلا خدايي نكرده فوت كنن ديگه ويزا شامل حال من نميشه؟
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد