کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-07-20 ساعت 09:06)Majid-h نوشته:  سلام بچه ها
يه سوال داشتم اگه ميتونين كمك كنيد
من مصاحبه انجام دادم.پدر و مادرم ويزاشونو گرفتن.اما من ap خوردم
مي خواستم بدونم اگه كسي كه براي ما تقاضا داده ( مادر بزرگم) برگرده ايران و نخواد ديگه بر آمريكا براي زندگي يا مثلا خدايي نكرده فوت كنن ديگه ويزا شامل حال من نميشه؟

Majid-h عزیز به گمونم بهتره با یک وکیل صحبت کنید. اینطوری جواب درست و دقیق می گیرید. سایتهایی هم هست که مشاوره حقوقی مجانی می دن. یکبار سنباد عزیز یکبشو به من معرفی کرد. Www. Avvo.com سایت های دیگه ای هم باید باشه. من از این سایت استفاده کردم. به چند نفری جواب بهم دادن بهتون ایمیل می زنن. حالا اونجا بپرسین ضرر نداره
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، smpf ، ....مهرشاد.... ، Pargosha
مي خواستم بدونم اگه كسي كه براي ما تقاضا داده ( مادر بزرگم) برگرده ايران و نخواد ديگه بر آمريكا براي زندگي يا مثلا خدايي نكرده فوت كنن ديگه ويزا شامل حال من نميشه؟
https://www.avvo.com/legal-answers/what-...95845.html

توی این لینک 3 تا وکیل راجع به سوال شما نظر دادن، که اگه متقاضی فوت کنه...
2 تاشون میگن کیس شما از بین میره به محض فوت متقاضی،یکیشون میگه کیستون به حالت دیگه ای تبدیل میشه خود به خود ،و جور دیگه ای باید برید جلو از اون به بعد.

ولی در هر صورت اینجوری که پیداست،کیس شما شرایطش عوض میشه بعد از این اتفاق و دیگه اون کیس اولیه به حساب نمیاد .با حساب این پیچیدگیها به نظر من شما به وکیل نیاز دارید از اون به بعد .

فک میکنم با توجه به جوابی که این وکیلا دادن پس اگه مادر بزرگتون بیان ایران هم کیس شما مشکل پیدا میکنه،به نظر اصل موضوع رفتن شما پیش مادر بزرگتونه،و اگه اون قرار باشه که به هر دلیلی دیگه اونجا نباشه پس کیس شما هم دیگه معنی پیدا نمیکنه. در مورد جابجایی ،توی اون پیج حرفی زده نشده و این برداشت من بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ....مهرشاد....
سلام دوستان کیس ما هم 19 july آپدیت شد و متن هم از یک خطی به دو خطی تغییر یافت.

cat:F4
interview : 10 jan.2016 Abu Dhabi
case number: abd2005
Priority Date:2002
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، smpf
سلام دوست عزیز
به نظر من پاسخ سوال شما واضح هست
اگه بعد از اینکه کلیر شدین، بدون مصاحبه بهتون ویزا بدن، هیچ مشکلی پیش نمیاد (که احتمال این حالت بالای 90 درصد هست)
ولی اگه مثل معدود دوستانی که AP طولانی شده و بالای یکسال طول کشیده و مصاحبه مجدد شدن، ممکنه توی مصاحبه دوم کنسول ازتون بخواد که شما ثابت کنین که پتیشنر الان آمریکاست و ....

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-07-20 ساعت 17:20)Amrika نوشته:  سلام دوست عزیز
به نظر من پاسخ سوال شما واضح هست
اگه بعد از اینکه کلیر شدین، بدون مصاحبه بهتون ویزا بدن، هیچ مشکلی پیش نمیاد (که احتمال این حالت بالای 90 درصد هست)
ولی اگه مثل معدود دوستانی که AP طولانی شده و بالای یکسال طول کشیده و مصاحبه مجدد شدن، ممکنه توی مصاحبه دوم کنسول ازتون بخواد که شما ثابت کنین که پتیشنر الان آمریکاست و ....

منهم موافق نظر دوستمون هستم ! تا زمانيكه نياز به مصاحبه مجدد نباشه ( خداي نكرده ، انشاله AP اونقدر طولاني نخواهد شد ) هيچ مشكلي نيست ولي اگه خداي نكرده AP طولاني بشه ممكنه كه آفيسر مداركي دال بر حضور اسپانسر در يو اس ا بخوان ! ولي دوست عزيز به احتمالات بد فكر نكنيد و خوشبين باشيد ! انشاله كه بزودي كلير ميشيد و خدا به مادر بزرگتون عمر با عزت و طولاني عطا كنه !
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Pargosha
سلام دوستان، من امروز بعد از یازده ماه or شدم! گفتم شاید شما هم خوشحال بشین Smile
چون اطلاعاتم در قسمت امضا نیست باید بگم کتگوری من F2B هست و تاریخ مصاحبه ام 24 آگوست 2015 بود. کار دولتی نداشتم و سربازی هم نیروی انتظامی بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان: واهيك آقاجاني ، tomi ، m_vaziran ، baaraan2015 ، Amrika ، alibabax ، smpf ، mrafatbakhsh ، battosai
سلام به همه دوستان
مررسي از راهنمايي همتون.خودم هم فكر ميكنم كاري به پتيشنر ندارن.چون وقتي مصاحبه ميريم و آفيسر ميگه ويزا شامل حالتون ميشه.ديگه كاري به پتيشنر نداره.اگه هم كار به مصاحبه مجدد بكشه كه طبق حرف دوستاني كه ايميل بشون زدن براي مصاحبه مجدد و مداركي كه ازشون ميخواستن وقت ترجمه شناسنامه بوده و فرم ماليات جديد اسپانسرشون.و بچه ها حرفي از مدارك پتيشنر نزدن.حالا من به وكيل ايميل زدم.فقط يكم طول ميكشه تا جواب بدن.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، smpf
(2016-07-20 ساعت 14:42)alireza55 نوشته:  
https://www.avvo.com/legal-answers/what-...95845.html

توی این لینک 3 تا وکیل راجع به سوال شما نظر دادن، که اگه متقاضی فوت کنه...
2 تاشون میگن کیس شما از بین میره به محض فوت متقاضی،یکیشون میگه  کیستون به حالت دیگه ای تبدیل میشه خود به خود ،و جور دیگه ای باید برید جلو از اون به بعد.

ولی در هر صورت اینجوری که پیداست،کیس شما شرایطش عوض میشه بعد از این اتفاق و دیگه اون کیس اولیه به حساب نمیاد .با حساب این پیچیدگیها به نظر من شما به وکیل نیاز دارید از اون به بعد .

فک میکنم با توجه به جوابی که این وکیلا دادن پس اگه مادر بزرگتون بیان ایران هم کیس شما مشکل پیدا میکنه،به نظر اصل موضوع رفتن شما پیش مادر بزرگتونه،و اگه اون قرار باشه که  به هر دلیلی دیگه اونجا نباشه پس کیس شما هم دیگه معنی پیدا نمیکنه. در  مورد جابجایی ،توی اون پیج حرفی زده نشده و این برداشت من بود.

دوست عزيز اصلا نگران نباشيد من و خانواده در مدت زمان Ap و زمان كليرنس شدنم مادرم ايران بود و هيچ مشكلى پيش نيامد متاسفانه بعضى وقتها وكلا درست راهنمايى نميكنن
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mrafatbakhsh
از بچه هاي آنكارا ميشه يكي ايميل سفارت بمن بده.ميخوام يه ايميل بشون بزنم تا اينقدر بيكار نباشن تو سفارت.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: alibabax ، smpf ، mrafatbakhsh
سلام دوست عزیز
بسیار تبریک
بله بنده و همه دوستان خوشحال شدیم
یازده ماه واسه F2B زیاد هست!
کدوم سفارت بودی؟

(2016-07-20 ساعت 20:17)farid_m نوشته:  سلام دوستان، من امروز بعد از یازده ماه or شدم!  گفتم شاید شما هم خوشحال بشین Smile
چون اطلاعاتم در قسمت امضا نیست باید بگم کتگوری من F2B  هست و تاریخ مصاحبه ام 24 آگوست 2015 بود. کار دولتی نداشتم و سربازی هم نیروی انتظامی بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mrafatbakhsh
(2016-07-21 ساعت 15:41)Amrika نوشته:  سلام دوست عزیز
بسیار تبریک
کدوم سفارت بودی؟

(2016-07-20 ساعت 20:17)farid_m نوشته:  سلام دوستان، من امروز بعد از یازده ماه or شدم!  گفتم شاید شما هم خوشحال بشین Smile
چون اطلاعاتم در قسمت امضا نیست باید بگم کتگوری من F2B  هست و تاریخ مصاحبه ام 24 آگوست 2015 بود. کار دولتی نداشتم و سربازی هم نیروی انتظامی بودم.

ممنون بابت تبریک Smile فراموش کردم بنویسم...من آنکارا بودم. الانم با این اوضاع ترکیه، اگه کارم درست شه، نمی دونم چه جوری باید برم؟!؟! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Amrika ، alibabax ، SAEED TEHRANI ، smpf ، mrafatbakhsh
(2016-07-21 ساعت 15:41)Amrika نوشته:  سلام دوست عزیز
بسیار تبریک
کدوم سفارت بودی؟

خيلي مبارك باشه........به سلامتي
پاسخ
تشکر کنندگان: Saba Si ، alibabax ، smpf ، mrafatbakhsh
سلام.. بچه ها من امروز اپديت داشتم از ابوظبي... اولين اپديت سفارت بعد از ٥٠٥ ماه ... يعني خبري ميشه????
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، alibabax ، smpf ، mrafatbakhsh
سلام منم ابوظبی امروز اپدیت داشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: alibabax ، smpf ، mrafatbakhsh
سلام دوستان عزیز امروز 21 جولای کیس ما هم or شد  8 سپتامبر 2015 مصاحبه داشتیم ابوطبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، Saba Si ، m_vaziran ، واهيك آقاجاني ، tomi ، Amrika ، alibabax ، smpf ، mrafatbakhsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان