موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-23 ساعت 15:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-23 ساعت 15:15 توسط shahram es.)
(2016-07-23 ساعت 00:36)tomi نوشته: سلام دوستان امروز متوجه شدم زیر مجموعه های من 2 خطی شدن ولی من که کیس اصلی هستم هنوز 1 خطی هستم این یعنی هنوز تو برزخ هستیم ؟
با سلام دوست عزیز برای من ناشی یکم بیشتر در مورد یک خطی دو خطی بیشتر توضیح میدهید چون من با فایرفاکس این کار را انجام دادم و ۱۱ خط را هایلایت کردم و راست کلیک کردم و گزینه مربوط را انتخاب کردم VIEW SELECTION SOURCE اما یک مشت خطوط قرمز و آبی نمایان شد که مفهوم نیست ؟؟!!
با سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقتی داخل سایت ceac کیس نامبر خودتو چک میکنی یه صفحه ای باز میشه که یه متن داخلش هست اون متن رو از your visa تا اخرش که has been reached هست با موس انتخاب کن تا ابی رنگ بشه بعدش روش کلیک راست کن و view selection source رو بزن یک صفحه برات باز میشه که یه توضیحاتی توش نوشته شده دقت کن اسکرول پایین صفحه رو تا جایی که میشه به سمت چپ ببری تا اول اون جمله رو ببینی اگه اون جمله تو خط باشه و ابتدای خط دوم in addition نوشته باشه دوخطی شدید و تا چند روز اتی احتمالش زیاده که or بشید و بعدش انشالله کلیر ......و اگر در یک خط باشه که یک خطی هستید و فعلا باید صبر کنید Wink
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فهمیدن تقریبی زمان کلیر شدن از آپدیتها:
من و خیلی از دوستان فکر می کردیم که آپدیت or از جانب آمریکا اعمال میشه، ولی بعد از دیدن چند آپدیت در روز شنبه و در ساعت اولیه صبح به این نتیجه رسیدم که آپدیت or از جانبه سفارت و به منزله پایان فرایند ای پی هستش. پس باید یه آپدیتی دیگه هم باشه که نشون بده ما از طرف آمریکا کلیر شدیم.
و اما فهمیدن این آپدیت، شما وقتی تو سایت ceac کیستون رو چک میکنید برای ای پی بودنتون یه متنی مینویسه که با Your visa case is شروع میشه و با has been reached خاتمه پیدا می کنه. در حالت عادی تمامی متنها یکی هستش ولی وقتی کد html بعضی از متنها رو چک میکنید با هم فرق میکنه و دو مدل هستش که به یک خطی و دو خطی معروفه. اینو بچه های پارسال کشفش کردند ولی چیزی که مهمه رابطه اون با کلیر شدنه.
برای دیدن کد متن از همه مرورگرها میشه استفاده کرد ولی راحتترین مرورگر فایر فاکسه. برای اینکار متن ای پی تون رو هایلایت (انتخاب) کنید بعد کلیک راست و گزینه View selection source رو انتخاب کنید. در حال حاضر دو حالت ممکنه پیش بیاد
گزینه اول: کل متن ای پی شما در یک سطر قرار داره و نوشته شده که بهش میگن یک خطی
گزینه دوم : کل متن ای پی شما در دو سطر نوشته شده ( سطر دوم با In addition شروع میشه) به این حالت میگن دو خطی
در مورد سفارت ابوظبی با بررسی و آزمایش حدود 100 کیس به این نتیجه رسیدندکه میشه گفت اگر متن آپدیت شما یک خطی باشه یعنی هنوز مشمول ای پی هستید و اگه دو خطی باشه یعنی از جانب ارگانهای آمریکا کلیر شدید !
اگر آپدیت دو خطی شده باشید احتمالا (نه قطعا) بین یک روز تا حتی دو هفته ممکنه طول بکشه که آپدیت or داشته باشید و دلیلش هم اینه که سفارت ابوظبی در روز های خاصی از ماه این کارها رو انجام میده و اگه دقت کرده باشید دوستانی هم که ایمیل میزنن میبینند که بعد از چند روز یک دفعه به همه ایمیل ها پاسخ داده میشه.
این تاریخ ها رو هم میشه از برنامه مصاحبه بچه ها به صورت تقریبی حدس زد چون اگه به تاریخ های مصاحبه ها توجه کنید می بیند بعضا یک هفته در ماه مصاحبه تو گروه نداریم.
یه نکته ای دیگه هم که از بررسی کیس های سفارت ابوظبی دستگیرم شد اینه که در مواردی که هر دو نفر کیس ای پی خورده باشند اگه حتی کیس اصلی کلیر شده باشه ولی کیس دوم کلیر نشده باشه آفیسر صبر میکنه تا کیس دوم هم کلیر بشه و بعد کل کیس رو کلیر میکنه مگر اینکه خیلی زمان بگذره و تک تک کلیریشون رو اعلام می کنه.
نکته دیگه که از هر سه سفارت دستگیرم شد اینه که کیس هایی که نفر اول ویزا یکضرب میگیرن و نفر دوم ای پی میخوره برای کلیر شدن در اولویت هستن و نسبتا زودتر کلیر میشن !
من سعی کردم به صورت کامل و روشن توضیح بدم تا جای هیچ سوالی نمونه که گروه به هم بریزه و سر این جریان شلوغ بشه. این یه راهه برای تشخیص کلیری که بازم تاکید میکنم به علت اینکه آفیسر نظر نهایی رو میده قطعی نیستش ولی با درصد بالایی عملیه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سنباد عزیز امیدوارم حالت خوب باشه و به سلامت درکنارخانواده باشی ..........اگه پیام من رو دیدی و تونستی سفرنامه آخرت رو برامون بنویس از اول تا آخر .... از واکسیناسیون مجدد در ایران تا رفتن به دوبی و اینکه ویزا رو از طریق پست گرفتی و الی آخر..... یک دنیا ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان همگی به کلیرنس نامزدی وازدواج مراجعه کنید کامل درباره یک خطی ودو خطی با شکل ومثال توضیح داده شده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-22 ساعت 00:03)baran_bahar نوشته: سلام دوستان عزیز امروز 21 جولای کیس ما هم or شد 8 سپتامبر 2015 مصاحبه داشتیم ابوطبی
تبریک دوست عزیز... به سلامتی ... انشاله کلیری همه دوستان... مخصوصا کسایی که خیلی وقته منتظرن.... tomi و shbn و غیره.... ما هم رفتیم ویزامون رو گرفتیم امیدوارم روزی همه دوستان مهاجرسرایی باشه
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-24 ساعت 02:57)mrafatbakhsh نوشته: (2016-07-22 ساعت 00:03)baran_bahar نوشته: سلام دوستان عزیز امروز 21 جولای کیس ما هم or شد 8 سپتامبر 2015 مصاحبه داشتیم ابوطبی
تبریک دوست عزیز... به سلامتی ... انشاله کلیری همه دوستان... مخصوصا کسایی که خیلی وقته منتظرن.... tomi و shbn و غیره.... ما هم رفتیم ویزامون رو گرفتیم امیدوارم روزی همه دوستان مهاجرسرایی باشه
تبريك ميگم بهتون.
ايشالاه در تمام مراحل زندگي موفق باشيد.به اميد كلير شدن همه ي دوستان
فقط يه سؤال داشتم.وقتي كسي or ميشه بايد ايميلي براش بياد تا بتون بره سفارت ويزاشو بگيره؟يا نيازي به ايميل نيست؟
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام... میدونید فاصله 2 خطی شدن و or شدن چقدر هست ؟؟ من آپ داشتم و 2 خط شدم ولی هنوز OR نشدم...مرسی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در همه كامنت ها و مباحث صحبت هايي در مورد اين كه كساني كه سربازي رفتن يا شغل دولتي داشتن ميخونم كه اينها backgroud check ميخورن ولي هيچ مرجع و منبع معتبري براي اين حرف وجود نداره و عملا خيلي ها با اين شرايط ويزا مي گيرن بلافاصله .