کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان کسی طی ۱۰ روز گذشته بوده که دوخطی یا or شده بوده و کلیر شده باشه؟!
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-01 ساعت 16:14)Sherione نوشته:  تبریک فراوون
میفرمایید لطفا کدوم سفارت بودید و کیستون چی هستش ؟

با سپاس
شهرام
F2A

(2016-08-01 ساعت 16:01)saliwalking نوشته:  سلام دوستان کیس ما29جولای اپدیت اول ودوخطی وامروزابدیت دوم وتبدیل به or انشاالله هرچه زودتربرای دوستان منتظراتفاقهای قشنگ بیوفته

سلام دوست عزیزماکیسمون اف3 سه نفرابوظبی بعداز165روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t
شما امروز موفق شدین سایت ابوظبی رو چک کنید؟!
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-01 ساعت 16:38)شاپرک نوشته:  شما امروز موفق شدین سایت ابوظبی رو چک کنید؟!

خیرنمیشه چک کردمن توسایت سیس orشدن رودیدم
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک
سلام دوستان ابوظبی وقتی ایمیل می زنیم ،پرونده رو چک می کنن بعد جواب ایمیل می دن یا اتوماتیک جواب ها می آد
پاسخ
تشکر کنندگان:
عزیزانی که برای سفارت ابوظبی هستید و مدت زیادی هست منتظرید... آیا تا به حال سایت ابوظبی از دسترس خارج شده بوده؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-01 ساعت 19:42)Sasa-t نوشته:  عزیزانی که برای سفارت ابوظبی هستید و مدت زیادی هست منتظرید... آیا تا به حال سایت ابوظبی از دسترس خارج شده بوده؟

خیر اولین باره

پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، Sasa-t
دوستان عزیز کسی تو این یکی دو ماه اخیر آپدیت از سفارت آنکارا داشته ؟ می خوام ببینم اصلا سفارت فعاله با کلا بی خیال کلیرانسی ها شدن.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد....
(2016-08-01 ساعت 22:05)shbn نوشته:  دوستان عزیز کسی تو این یکی دو ماه اخیر آپدیت از سفارت آنکارا داشته ؟ می خوام ببینم اصلا سفارت فعاله با کلا بی خیال کلیرانسی ها شدن.

سلام من ٥ ماهي هست آپديت نداشتم.كلا اينا چيزي به اسم كليرنس براشون تعريف نشده.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn
(2016-08-01 ساعت 12:23)Sasa-t نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 11:31)Sbadvi نوشته:  سلام دوستان كسي مي دونه بعد از or شدن چقدر طول مي كشه تا كلير بشيم؟ الان ٤ روزه كه or شدم ولي خبري از كلير شدن نيست.

یه جا خوندم ار ۲ روز تا دو هفته طول میکشه...

ممنون دوست عزيز
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t
(2016-08-01 ساعت 22:16)Majid-h نوشته:  
(2016-08-01 ساعت 22:05)shbn نوشته:  دوستان عزیز کسی تو این یکی دو ماه اخیر آپدیت از سفارت آنکارا داشته ؟ می خوام ببینم اصلا سفارت فعاله با کلا بی خیال کلیرانسی ها شدن.

سلام  من ٥ ماهي هست آپديت نداشتم.كلا اينا چيزي به اسم كليرنس براشون  تعريف نشده.

سلام. من كيس اصلي هستم هنوز نه ولي همسرم آپديت ٢٦ داشت.از آنكارا اسفند ماه مصاحبه شديم. ضمنا or هم شده از سه ماه پيش
پاسخ
(2016-08-02 ساعت 06:36)yasaman53 نوشته:  
(2016-08-01 ساعت 22:16)Majid-h نوشته:  

سلام  من ٥ ماهي هست آپديت نداشتم.كلا اينا چيزي به اسم كليرنس براشون  تعريف نشده.

سلام. من كيس اصلي هستم هنوز نه ولي همسرم آپديت ٢٦ داشت.از آنكارا اسفند ماه مصاحبه شديم. ضمنا or هم شده از سه ماه پيش

پسر من هم شرايط همسر شما را داره و شش روز بعد مصاحبه or شد ، الان ٢/٥ ماهه ! اواخر جولاي هم آپديت داشتيم يك دفه من و دو دفه همه خانواده !
پاسخ
سلام دوستان. من سیتیزن هستم و برای پدرم اقدام کردم. 22 اکتبر آنکارا مصاحبه داشتن. آپدیت  دومشون رو 13 جولای گرفتن ولی هنوز هیچ خبری نیست و پندینگ هستن. خیلی طولانی شده و منم خیلی نگرانم. اینجا کسی هست که سیتیزن باشه و برای پدر مادر اقدام کرده باشن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
باسلام.من.تجربه دوستم رو میگم.ایشون بعد از 4 ماه و بیست و سه روز کلیر شدند.و تو ایمیل سفارت نوشته بودند مجدد مدیکال.ایشون با خانواده صبح رفتن مدیکال انجام دادن و به خانم م.ا سپردند جواب مدیکال رو واسشون بگیرند.و شب برگشتن ایران.و از ایران پاسپورتها رو واسه خانم م.ا ارسال کردند و ایشون رفته بودن جواب مدیکال و ویزاهارو گرفته بودن واسشون پست کردن.البته ت تایپ اسم خودشون که نفر اصلی بودن غلط املایی بود و بنده خدا مجددا پاسهای کل خانواده رو پس فرستادن و مجددا واسشون ویزا صادر شد.امیدوارم کمک کرده باشم.
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر
آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر
آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر
کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر
هسر:معاف از سربازی
تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر
ایشود نفر اصلی:30 نوامبر
ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!)
پاسخ
تشکر کنندگان:
در ظمن با عرض شرمندگی من الان دقیقن نمیدونم کیس پدرم شامل چه کتگوری میشه!! توی توضبحات خود سایت مهاجرت میگن IR5. ولی من اینجا هیچ کیس مشابهی با این کتگوری ندیدم! یعنی اینجا هیچ کس نیست که با سیتیزنی برا پدر مادرش اقدام کرده باشه؟! اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان