موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-25 ساعت 15:42
حق باشماست. خدا کلا به من هرچی بخواد بده خوب می چلوندم بعد که کلا جد و ابادم یکی یکی جلوم ظاهر شدند بهم اونچه می خوام می ده. کلا از اون دسته ادمام که همه چی رو به سختی باید بدست بیارم.و راحتی اصلا معنی نداره.بازم شکر که فعلا تا orرو رسیدیم.
[/quote]
این مبچلوندم رو خیلی خوب اومدی.دقیقا منم همینطورم.باید دهنم همه جوره سرویس بشه و همه کارارو دوسه بار انجام بدم تا بالاخره بشه.از مارچ تا حالا حتی یه آپدیتم نداشتم.مدیکال مجدد که دیگه هیچی.سه بار نشه صلوات.
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر
آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر
آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر
کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر
هسر:معاف از سربازی
تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر
ایشود نفر اصلی:30 نوامبر
ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ویزا دادن به افرادی که لاتاری بردن تا کی ادامه دارد؟ کی تموم میشه که روند ویزا دادن به ماها سرعت ببخشه؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امروز ۱۹ روزه که دو خطی شدم اما خبری از or نیست !!
چهرشنبه هم یک ایمیل به سفارت زدم جوابی ندادن قبلا تا ایمیل میزده همان روز جواب میدادن البته فقط دیروز در سایت ceac یک آپدیت خوردم اما ایمیلی به دستم نرسید و جوابی ندادن !!
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که or شدید ولی نامه کلیری رو سفارت انکارا براتون ارسال نکرده ایا شما جدیدا نامه ای به سفارت زدید و پی گیری وضعیت شدید یا خیر؟ صلاح می دونید ایمیل بزنیم و پی گیر وضعیتمون شیم؟ به نظرتون اثری دار ه؟
کیس: F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه: مارچ2016 انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه و خودم و همسرم)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-20 ساعت 22:59)shbn نوشته: (2016-08-20 ساعت 12:08)saliwalking نوشته: (2016-08-20 ساعت 07:18)mehrdad.agha نوشته: ببخشید سئوالی داشتم . اعتبار ویزا تون از تاریخ مدیکال جدید به مدت شش ماه هست دیگه؟ در ضمن اگر کسی زودتر از این مدت مثلا در عرض 120 روز کلیر بشه اگه خودش بخواد میتونه مدیکال مجدد بشه و رفتنش رو مثلا 6 ماه به تعویق بندازه تا به یکسری از کار هاش برسه یا نه باید حتما بره ؟
سلام دوست عزیز بله 6ماه ازتاریخ مدیکال جدیددرویزاوقت دادن برای ورود درمورد سوال دوم فکرکنم بشه مدیکال جدیددادبعد دیرتررفت ولی باز شک دارم اگه خیلی واجب بودبگین بپرسم
بله دوست عزيز ميشه اينکار رو کرد. من يک نفر رو می شناسم که با وجود اينکه مديکالش دو ماهی هنوز اعتبار داشت مديکال مجدد گرفت و رفتنش رو به تاخير انداخت.
ممنون از پاسختون . آرزوی موفقیت براتون دارم.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-25 ساعت 10:51)مهسا20132013 نوشته: سلام
دوستان بنده خودم از شانس خودم بسیار تشکر و قدردانی می کنم. 18روز دیگه مدیکال ما باطل می شه درحالیکه 15 روزه or شدیم . بچمم که طفلک دوباره سال تحصیلی رو باید شروع کنه و نیمه نصفه ولش کنه . شرایط خودم و شوهرم و ناباسامانی مون هم که دیگه چیزی نگم بهتره . سفارت محترم ترکیه هم که فقط فعلا به فکر لاتاری های عزیزه و کلی هزینه و وقت و .... رو دست ما می مونه .اینم از شانس ما...............................
سلام دوست عزیز ما هم تقریبا تو همین شرایطیم. من و همسرم و فرزندم حدود 4 ماه پیش در ابوظبی مصاحبه داشتیم . به ما گفتند 1 تا 2 ماه دیگه سایت رو چک کنید ویزاتون در میاد الانه فقط یک آپدیت یک هفته بعد مصاحبه رو داشتیم بچه مون رو دوباره برای کلاس 9 باید ثبت نام کنیم که این کار رو کردیم من و همسرم که شغل دولتی داریم که البته سابقه کارم هم خیلی بالاست . کلا تو برزخ گیر افتادیم معلوم نیست اینوری هستیم یا اونوری ؟ جای تعجبه ما که اسپانسر مون بیش از چهل ساله در آمریکاست و کار درست حسابی هم داره و خودمون هم حدود 14 سال منتظر بودیم چرا باید اینقدر بلا تکلیف باشیم اونوقت دوستان لاتاری در عرض یکسال کلا ویزاشون در میاد و میرن . البته درد ودلی بود به قول دوستمان انشالله هر چی خیر برای همه پیش بیاد . و ما هم تابع قانونیم.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت که امروز بعد از 15ماه or شدم یعنی دوهفنه بعد دوخطی شدن ازهمه دوستانی که اسمشون تویادم هست ولی نام نمیبرم که مبادا کسی از قلم بیفته تشکر میکنم بایت ابراز لطفی که بعد از2خطی شدن نسبت به من داشتن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
درستان كه or شدن.انشالاه همين روزا ايميل براي همتون مياد
منم ١٥ آگست دو خطي شدم و هنوز منتظر or شدن.امروزم بلاخره بعد از ١٨ روز سايت آنكارا آپديت شد.به اميد خبراي خوب براي همه دوستان
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
از آپریلی ها کسی دوخطی نشده؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال خدمت دوستان داشتم اگه کسی فکر میکنه بدونه جواب بده
روند آپدیت تو سایت سیس به چه صورته ؟ 3 هفته شده که من 3 بار آپدیت داشتم متوسط هفته ایی یک بار.
میخواستم بدونم این روند اپدیت به این معنی میتونه باشه که ممکنه تا چند هفته ایی دیگه کلیر شم؟
سوال بعدیم اینکه که من یکبار 4آگوست از ابوظبی کلیر شدم ولی وقتی رفتم فقط برای مادرم و خواهرم رو دادن و من و پدرم رو دوباره گفتن ap خوردید :|
از طرفی موقع کلیر شدن تو سایت سفارت , سایت سیس متنش تغییر نکرد یعنی کلا تغییر نمیکنه؟ فقط آپدیت میخوره ؟!!!
چون که سری پیش متن تغییری نکرد (2خطی شده بودیم)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-29 ساعت 16:36)tomi نوشته: سلام نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت که امروز بعد از 15ماه or شدم یعنی دوهفنه بعد دوخطی شدن ازهمه دوستانی که اسمشون تویادم هست ولی نام نمیبرم که مبادا کسی از قلم بیفته تشکر میکنم بایت ابراز لطفی که بعد از2خطی شدن نسبت به من داشتن
دوست عزیز تبریک میگم ، کدام سفارت بودید ؟ ما هم مثل شما 15 aug کیس اصلی دو خطی شده بود ولی خبری از or شدن نیست .
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march , 8 march 01, 02 , 30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!