کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-08-30 ساعت 00:47)ehsan1991 نوشته:  
(2016-08-29 ساعت 16:36)tomi نوشته:  سلام نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت که امروز بعد از 15ماه or شدم یعنی دوهفنه بعد دوخطی شدن ازهمه دوستانی که اسمشون تویادم هست ولی نام نمیبرم که مبادا کسی از قلم بیفته تشکر میکنم بایت ابراز لطفی که بعد از2خطی شدن نسبت به من داشتن

دوست عزیز تبریک میگم ، کدام سفارت بودید ؟ ما هم مثل شما 15 aug کیس  اصلی دو خطی شده بود ولی خبری از or شدن نیست .

سلام من هم f4 هستم ابوظبی ....حتما میشید

پاسخ
تشکر کنندگان:
باسلام،
میشه بفرمائید این پراگراف به چه معناست؟
با سپاس فراوان

Processing Pending
Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.
Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.
As soon as this processing is completed, the Embassy will send you an email providing further instructions.You may also check your case's status at the website listed below. There is no other means to check the status of your case.
Before you return to the Embassy
Applicants should not submit their passports or travel to the Embassy until notified through this website, or by email from the Consular section. Be advised the Status Check provided by the CEAC website is based on an automated computer script, and may not consider all information relavant to your case.

امکان هست که Deny بشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان با سلام

سفارت آنکارا ذر تاریخ های زیز تعطیله . من حدود 3 هفته است Or شدم و با توجه به تعطیلات و اتمام تاریخ مدیکال باید برای مذیکال مجدد آماده بشیم .

August 30
Tuesday
Victory Day

September 5
Monday
Labor Day

September 11-16
Sunday-Friday
Sacrifice Holiday (from 13:00 on 09/11, Sunday)
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha
(2016-08-30 ساعت 10:22)mrb نوشته:  دوستان با سلام

سفارت آنکارا ذر تاریخ های زیز تعطیله . من حدود 3 هفته است Or شدم و با توجه به تعطیلات و اتمام تاریخ مدیکال باید برای مذیکال مجدد آماده بشیم .

August 30
Tuesday
Victory Day

September 5
Monday
Labor Day

September 11-16
Sunday-Friday

سلام دوست عزيز
مرسي از اطلاعاتتون.فقط مگه ايميل سفارت براتون اومده كه ويزاتون آمادست كه ميخواين برين؟يا با همون or شدن ديگه كفايت ميكنه و ميشه رفت براي گرفتن ويزا؟
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha
(2016-08-30 ساعت 13:55)Majid-h نوشته:  

August 30
Tuesday
Victory Day

September 5
Monday
Labor Day

September 11-16
Sunday-Friday

سلام دوست عزيز
مرسي از اطلاعاتتون.فقط مگه ايميل سفارت براتون اومده كه ويزاتون آمادست كه ميخواين برين؟يا با همون or شدن ديگه كفايت ميكنه و ميشه رفت براي گرفتن ويزا؟
دوست عزیز معمولا بعد از or شدن نامه کلیری میاد .ایشون هم بنظرم کلی فرمودن. منظورشون بعد از دریافت نامه هست نه حالا.
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-30 ساعت 13:59)مهسا20132013 نوشته:  
(2016-08-30 ساعت 13:55)Majid-h نوشته:  

August 30
Tuesday
Victory Day

September 5
Monday
Labor Day

September 11-16
Sunday-Friday

سلام دوست عزيز
دوست عزیز معمولا بعد از or شدن  نامه کلیری میاد .ایشون هم بنظرم کلی فرمودن. منظورشون بعد از دریافت نامه هست نه حالا.

دوست عزیز
با سلام
خیر من نامه ای دریافت نکردم منظور من اینه که با این تعطیلات و نزدیک شدن به تاریخ پایان اعتبار مدیکال و مدت زمان برای صدور ویزا ( حداقل یک هفته )، در صورت دریافت نامه کلیری حتما مدیکال جدید نیاز هست .
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزيزان ميدونم كه روزهاى خيلى سختى را سپرى ميكنيد من خودم تجربه اين روزها را داشتم وافعا سخته ولى اكه زمان به عقب بركرده به توصيه دوستان قديميتر كه مدام ميكفتن اين روزها ميكزره به جاى اين همه استرس زبان بخونيد واقعا فقط فقط زبان ميخوندم درسته كه محيط خيلى مهمه ولى هرچى پايه زبان شما تو ايران قويتر باشه اينجا بهتر ميتونيد از كلاس زبان استفاده كنيد اين بهترين توصيه كه يك دوست ميتونه بكنه همكى بچسبيد به زبان اين روزها با تمام سختبهاش ميكزره در اخر زبان ميمونه
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، tomi
(2016-08-30 ساعت 16:53)mana94 نوشته:  دوستان عزيزان ميدونم كه روزهاى خيلى سختى را سپرى ميكنيد من خودم تجربه اين روزها را داشتم وافعا سخته ولى اكه زمان به عقب بركرده به توصيه دوستان قديميتر كه مدام ميكفتن اين روزها ميكزره به جاى اين همه استرس  زبان بخونيد واقعا فقط فقط زبان ميخوندم درسته كه محيط خيلى مهمه ولى  هرچى پايه زبان شما تو ايران قويتر باشه اينجا بهتر ميتونيد از كلاس زبان استفاده كنيد اين بهترين توصيه كه يك دوست ميتونه بكنه  همكى بچسبيد به زبان اين روزها با تمام سختبهاش ميكزره در اخر زبان ميمونه

.
سلام.با این دوست کامل موافقم.کسی پای زبان خواندن هست.فقط مکالمه پیشرفته .من دو ماه وقت دارم .اگر مایل هستیدمن وقت ازاد زیاددارم دارنده ایلتس و جی.ار ایی .فقط تمرین.pouryalireza@yahoo.com Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
سلام.
من هم تبريك ميگم به همه اون هايي كه كلير شدن.

دوستان ميخواستم ازتون بپرسم كه وقتي كه از قسمت ‎contact us‎ ميخوايم با سفارت مكاتبه كنيم ، جلوي قسمت ‎passport country‎ بايد اسم كشوري رو كه پاسپورتو صادر كرده رو بنويسيم ؟.

و اينكه من ٣ روز پيش براشون در قسمت ‎contact us‎ پيغام گذاشتم و امروز فقط يه ايميل از طرف سفارت ابوظبي اومده كه توش همون چيزايي كه من ازشون پرسيده بودم و هيچ جوابي توش نيست!. به نظرتون اين طبيعيه ؟
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-29 ساعت 16:36)tomi نوشته:  سلام نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت که امروز بعد از 15ماه or شدم یعنی دوهفنه بعد دوخطی شدن ازهمه دوستانی که اسمشون تویادم هست ولی نام نمیبرم که مبادا کسی از قلم بیفته تشکر میکنم بایت ابراز لطفی که بعد از2خطی شدن نسبت به من داشتن
.
مبارکه دوست عزیز. معلومه که باید خوشحال باشید. برای ما هم دعا کنید
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، mrafatbakhsh
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

New medical examination is required.

Must resubmit online DS260 application and appear in person for oath.

دوستان این متن برام امروز فرستاده شده قسمت آخر معنیش چی میتونه باشه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-30 ساعت 20:21)tomi نوشته:  The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

اگر اشتباه نكنم كساني كه از مدت مصاحبه شان تا كليرنس بيشتر از يكسال طول ميكشه بايد دوباره اينترويو بشن و قسمي كه تو مصاحبه خوردن و تكرار كنن كه مسيله خاصي نيست اما در رابطه با فرم اطلاعي متاسفانه ندارم. شما كدوم سفارت بودين؟
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi
(2016-08-30 ساعت 20:25)ya30 نوشته:  
(2016-08-30 ساعت 20:21)tomi نوشته:  The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

اگر اشتباه نكنم كساني كه از مدت مصاحبه شان تا كليرنس بيشتر از يكسال طول ميكشه بايد دوباره اينترويو بشن و قسمي كه تو مصاحبه خوردن و تكرار كنن كه مسيله خاصي نيست اما در رابطه با فرم اطلاعي متاسفانه ندارم. شما كدوم سفارت بودين؟

سلام ابوظبی بودیم...پس وقت نمیدن هرزمان خواستیم میتونیم بریم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-30 ساعت 20:31)tomi نوشته:  
(2016-08-30 ساعت 20:25)ya30 نوشته:  

سلام ابوظبی بودیم...پس وقت نمیدن هرزمان خواستیم میتونیم بریم؟

tomi جان یکی ازدوستان دیگه هم شبیه شما بعد از یک سال نامه کلیری امد براش و از ان ها خواستن برای مصاحبه مجدد دوباره به سفارت بروند ( ولی برای ان ها تاریخ مشخص کرده بودند البته انکارا بودند ) ، به نظر بنده شما یک اییمیل بزنید و ازشون در مورد تاریخ سوال کنید ، شما دوباره وارد سایت nvc شوید و ds260 را دوباره پر کنید چون نوشته به صورت انلاین البته یک احتمال دیگه هم هست که مثل همان روند اولیه شما دوباره ds260 را پر کنید و بعد از ان دوباره سفارت به شما تاریخ مصاحیه بده. که البته یک مصاحبه الکی است و کلیر شدید.
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: ya30 ، tomi
دوستان عزیز ما هم بعد از 15 روز که دو خطی بودیم در تاریخ 30 aug کیس اصلی Or شد ، به امید خبرای خوب برای همه دوستان
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، Sasa-t

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان