موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-31 ساعت 11:21)مهسا20132013 نوشته: دوستان تقریبا یه 20 روزی هست که همسرم or شده و من و بچم ready .ایمیل زدیم سفارت
پرسیدیم ap ما تمام شده یا نه 12 روز دیگه مدیکالمون هم باطل می شه. سفارت جواب داده نخیر ویزاتون آماده نیست اماده شه باایمیل بهتون خبر می دیم. اینا دقیقا دارن چیکار می کنن؟؟؟؟ پس or شدن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا اینا تو تعطیلات هستند! اون وسطاش هم اگه یه روز میان سر کار به امور لاتاریها میپردازند. ظاهرا تا اواخر سپتامبر آنکارا ویزای خاصی رو از ماها چاپ نکنه!
CR1
Ankara
AUG.2014: Priority Date
تکمیل مدارک: Oct.2015
ایمیل سفارت: Mar.2016
مصاحبه: May.2016
نتیجه: AP!
کلیرنس: Aug.2016 . ابتدا دوخطی، پس از 23 روز Or، و بعد از 3 روز ایمیل کلیر شدن
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزيز
امروز من از پست آنكارا PTT پاكت خودم و همسرم را گرفتم بعد از ١٢ سال ٢١ روز انتظار بالاخره ويزا به ما هم رسيد .
دوستان خيلى بهتون زحمت دادم بيش از ٦ سال عضو اين سايت بودم هر چه بلد شدم و واقعاً مورد استفاده ام قرار گرفت فقط از دوستان خوبى مثل شما عزيزان بود . انشالله انتظار تمامى دوستان عزيز هم به سر بياد و به زودى زود موفق به دريافت ويزا بشيد .
موفق و پيروز باشيد فداى همگى
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='shahram es' pid='723234' dateline='1472646167']
با سلام خدمت دوستان عزيز
امروز من از پست آنكارا PTT پاكت خودم و همسرم را گرفتم بعد از ١٢ سال ٢١ روز انتظار بالاخره ويزا به ما هم رسيد .
دوستان خيلى بهتون زحمت دادم بيش از ٦ سال عضو اين سايت بودم هر چه بلد شدم و واقعاً مورد استفاده ام قرار گرفت فقط از دوستان خوبى مثل شما عزيزان بود . انشالله انتظار تمامى دوستان عزيز هم به سر بياد و به زودى زود موفق به دريافت ويزا بشيد .
موفق و پيروز باشيد فداى همگى
[/quote
تبريك تبريك تبريك . اميدولرم هميشه موفق باشيد.
خيلي خوشحال شدم.
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056
مصاحبه : 4Aug 2016
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام به همگی کیس من NIW (یکی از زیرگروه های eb2 ) است. من 16 ژوئن مصاحبه داشتم. 29 آگوست آپدیت داشتم که دوخطی هم شده است. ببخشید که اینجا پست گذاشتم ولی فکر می کنم پروسه کلیرنس همگی مشابه است.
کتگوری ویزا: EB-2 زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی: 29 آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued : سوم نوامبر ۲۰۱۶
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز تا يادم نرفته خدمت همگى عرض كنم اين جريان دو خطى شدن كاملاً درسته و واقعاً يك كشف بسيار بزرگى از طرف دوستان باهوش و با استعداد است . چون من ويزامو كه نگاه ميكردم توش تاريخ كلير شدن را نوشته توى ويزاى من نوشته ٨ آگست اين دقيقاً روزى است كه من در سايت ceac آپديت شدم و دو خطى شدم .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در پر کردن فرم260...Enter the Invoice ID Number کدام ایتم رو باید وارد کنیم؟