کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-08-31 ساعت 01:01)ehsan1991 نوشته:  
(2016-08-30 ساعت 20:31)tomi نوشته:  
(2016-08-30 ساعت 20:25)ya30 نوشته:  اگر اشتباه نكنم كساني كه از مدت مصاحبه شان تا كليرنس بيشتر از يكسال طول ميكشه بايد دوباره اينترويو بشن و قسمي كه تو مصاحبه خوردن و تكرار كنن كه مسيله خاصي نيست اما در رابطه با فرم اطلاعي متاسفانه ندارم. شما كدوم سفارت بودين؟

سلام ابوظبی بودیم...پس وقت نمیدن هرزمان خواستیم میتونیم بریم؟

tomi جان یکی ازدوستان دیگه هم شبیه شما بعد از یک سال نامه کلیری امد براش و از ان ها خواستن برای مصاحبه مجدد دوباره به سفارت بروند ( ولی برای ان ها تاریخ مشخص کرده بودند البته انکارا بودند )  ، به نظر بنده شما یک اییمیل بزنید و ازشون در مورد تاریخ سوال کنید ، شما دوباره وارد سایت nvc شوید و ds260 را دوباره پر کنید چون نوشته به صورت انلاین البته یک احتمال دیگه هم هست که مثل همان روند اولیه شما دوباره ds260 را پر کنید و بعد از ان دوباره سفارت به شما تاریخ مصاحیه بده. که البته یک مصاحبه الکی است و کلیر شدید.

من هم اطلاع دقيقي ندارم، فكر كنم اگر ايميل بزنين و از طريق كسي مثل خانم م.الف پيگير شين بهتر راهنماييتون كنن. خواهشا بعد دريافت ويزاتون سفرنامه و ليست مداركي هم كه از شما خواستن به ما هم بگين
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi
(2016-08-30 ساعت 20:31)tomi نوشته:  
(2016-08-30 ساعت 20:25)ya30 نوشته:  اگر اشتباه نكنم كساني كه از مدت مصاحبه شان تا كليرنس بيشتر از يكسال طول ميكشه بايد دوباره اينترويو بشن و قسمي كه تو مصاحبه خوردن و تكرار كنن كه مسيله خاصي نيست اما در رابطه با فرم اطلاعي متاسفانه ندارم. شما كدوم سفارت بودين؟

سلام ابوظبی بودیم...پس وقت نمیدن هرزمان خواستیم میتونیم بریم؟

tomi جان یکی ازدوستان دیگه هم شبیه شما بعد از یک سال نامه کلیری امد براش و از ان ها خواستن برای مصاحبه مجدد دوباره به سفارت بروند ( ولی برای ان ها تاریخ مشخص کرده بودند البته انکارا بودند )  ، به نظر بنده شما یک اییمیل بزنید و ازشون در مورد تاریخ سوال کنید ، شما دوباره وارد سایت nvc شوید و ds260 را دوباره پر کنید چون نوشته به صورت انلاین البته یک احتمال دیگه هم هست که مثل همان روند اولیه شما دوباره ds260 را پر کنید و بعد از ان دوباره سفارت به شما تاریخ مصاحیه بده. که البته یک مصاحبه الکی است و کلیر شدید.

سلام دوست عزیز این فرم ds260رو قبلا پرکردیم وفرستادیم حتی خودسفارت 15ماه پیش یه کپی 10صفحه ای بهم داد ....پس چیزی که خوشون دارن چراباید دوباره همون رو بفرستم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-31 ساعت 07:40)tomi نوشته:  
(2016-08-30 ساعت 20:31)tomi نوشته:  سلام ابوظبی بودیم...پس وقت نمیدن هرزمان خواستیم میتونیم بریم؟

سلام دوست عزیز این فرم ds260رو قبلا پرکردیم وفرستادیم حتی خودسفارت 15ماه پیش یه کپی 10صفحه ای بهم داد ....پس چیزی که خوشون دارن چراباید دوباره همون رو بفرستم؟

سلام.من مثل شما هستم.انکاراو 14 ماه بعد ایمیل کلیری امد.طبق گفته انها مجددا 260 را باید پرکنم.علت اینه که مصاحبه یکسال اعتبار داره وممکنه تغییری در شرایط شما بوجودامده باشه.به من 19 اکتبر با مدیکال جدید نوبت دادند.بهتر است ایمیل بزنید
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi
(2016-08-31 ساعت 08:32)pouryalireza نوشته:  
(2016-08-31 ساعت 07:40)tomi نوشته:  
(2016-08-31 ساعت 01:01)ehsan1991 نوشته:  tomi جان یکی ازدوستان دیگه هم شبیه شما بعد از یک سال نامه کلیری امد براش و از ان ها خواستن برای مصاحبه مجدد دوباره به سفارت بروند ( ولی برای ان ها تاریخ مشخص کرده بودند البته انکارا بودند )  ، به نظر بنده شما یک اییمیل بزنید و ازشون در مورد تاریخ سوال کنید ، شما دوباره وارد سایت nvc شوید و ds260 را دوباره پر کنید چون نوشته به صورت انلاین البته یک احتمال دیگه هم هست که مثل همان روند اولیه شما دوباره ds260 را پر کنید و بعد از ان دوباره سفارت به شما تاریخ مصاحیه بده. که البته یک مصاحبه الکی است و کلیر شدید.

سلام.من مثل شما هستم.انکاراو 14 ماه بعد ایمیل کلیری امد.طبق گفته انها مجددا 260 را باید پرکنم.علت اینه که مصاحبه یکسال اعتبار داره وممکنه تغییری در شرایط شما بوجودامده باشه.به من 19 اکتبر با مدیکال جدید نوبت دادند.بهتر است ایمیل بزنید
سلام دوست عزیز ممنون از پاسخ تون امروز ایمیل زدم بهشون وجالب تراینکه وضعیت شما مثل من هست ولی به من وقت سفارت ندادن که البته تو ایمیل ارسالی ام ازشون پرسیدم البته اگر جواب بدن....در ضمن شما خودتان فرم 260 روپر میکنید؟ چون مال من رو وکیل پتیشنرم پر کرده بود

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-31 ساعت 11:21)مهسا20132013 نوشته:  دوستان تقریبا یه 20 روزی هست که همسرم or  شده و من و بچم ready .ایمیل زدیم سفارت
پرسیدیم ap ما تمام شده یا نه 12 روز دیگه مدیکالمون هم باطل می شه. سفارت جواب داده  نخیر ویزاتون آماده نیست  اماده شه باایمیل بهتون خبر می دیم. اینا دقیقا دارن چیکار می کنن؟؟؟؟ پس or شدن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا اینا تو تعطیلات هستند! اون وسطاش هم اگه یه روز میان سر کار به امور لاتاریها میپردازند. ظاهرا تا اواخر سپتامبر آنکارا ویزای خاصی رو از ماها چاپ نکنه!
CR1
Ankara
AUG.2014: Priority Date
تکمیل مدارک: Oct.2015
ایمیل سفارت: Mar.2016
مصاحبه: May.2016
نتیجه: AP!
کلیرنس: Aug.2016 . ابتدا دوخطی، پس از 23 روز Or، و بعد از 3 روز ایمیل کلیر شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، mani_badb0y
با سلام خدمت دوستان عزيز

امروز من از پست آنكارا PTT پاكت خودم و همسرم را گرفتم بعد از ١٢ سال ٢١ روز انتظار بالاخره ويزا به ما هم رسيد .
دوستان خيلى بهتون زحمت دادم بيش از ٦ سال عضو اين سايت بودم هر چه بلد شدم و واقعاً مورد استفاده ام قرار گرفت فقط از دوستان خوبى مثل شما عزيزان بود . انشالله انتظار تمامى دوستان عزيز هم به سر بياد و به زودى زود موفق به دريافت ويزا بشيد .

موفق و پيروز باشيد فداى همگى
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: saeednia ، ya30 ، واهيك آقاجاني ، Amrika ، amir2640 ، Pargosha ، mrafatbakhsh ، shbn ، anahita1361 ، Sasa-t ، mani_badb0y ، tomi ، bab1
(2016-08-31 ساعت 16:52)shahram es نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز

امروز من از پست آنكارا PTT پاكت خودم و همسرم را گرفتم بعد از ١٢ سال ٢١ روز انتظار بالاخره ويزا به ما هم رسيد .
دوستان خيلى بهتون زحمت دادم بيش از ٦ سال عضو اين سايت بودم هر چه بلد شدم و واقعاً مورد استفاده ام قرار گرفت فقط از دوستان خوبى مثل شما عزيزان بود . انشالله انتظار تمامى دوستان عزيز هم به سر بياد و به زودى زود موفق به دريافت ويزا بشيد .

بسیار مبارک باشه.انشاله از این پس هم زندگی بر وفق مرادتون باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، amir2640 ، Pargosha ، mani_badb0y
(2016-08-31 ساعت 16:52)shahram es نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز

تبریک میگم دوست عزیز

Case : IR1
Ankara
Interview : 29 March 2016
AP
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، amir2640 ، Pargosha ، mani_badb0y
[quote='shahram es' pid='723234' dateline='1472646167']
با سلام خدمت دوستان عزيز

[/quote
تبريك تبريك تبريك . اميدولرم هميشه موفق باشيد.
خيلي خوشحال شدم.
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056

مصاحبه : 4Aug 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، tomi ، amir2640 ، Pargosha ، amir1344 ، mani_badb0y
سلام بر وکیل عزیز
خیلی خیلی تبریک میگم
خدا رو شکر که دوره انتظار کلیرنس شما 5 ماهه بود و نسبتاً نرمال
آرزومندم زندگی جدید شما در آمریکا مملو از موفقیت و شادکامی باشه

(2016-08-31 ساعت 16:52)shahram es نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز

پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، mani_badb0y ، Pargosha
سلام به همگی کیس من NIW (یکی از زیرگروه های eb2 ) است. من 16 ژوئن مصاحبه داشتم. 29 آگوست آپدیت داشتم که دوخطی هم شده است. ببخشید که اینجا پست گذاشتم ولی فکر می کنم پروسه کلیرنس همگی مشابه است.
کتگوری ویزا: EB-2  زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی:  29  آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued  :  سوم نوامبر ۲۰۱۶  
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز تا يادم نرفته خدمت همگى عرض كنم اين جريان دو خطى شدن كاملاً درسته و واقعاً يك كشف بسيار بزرگى از طرف دوستان باهوش و با استعداد است . چون من ويزامو كه نگاه ميكردم توش تاريخ كلير شدن را نوشته توى ويزاى من نوشته ٨ آگست اين دقيقاً روزى است كه من در سايت ceac آپديت شدم و دو خطى شدم .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، Amrika ، amir2640 ، Sasa-t ، anahita1361
سلام دوستان در پر کردن فرم260...Enter ‎the Invoice ID Number‎ کدام ایتم رو باید وارد کنیم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-02 ساعت 13:11)tomi نوشته:  سلام دوستان در پر کردن فرم260...Enter ‎the Invoice ID Number‎ کدام ایتم رو باید وارد کنیم؟

بله.فقط موارد لازم روتصحیح کن.قیل از سابمیت کردن بدنبست وکیلت چک کند تا همه چیز درست باشد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-02 ساعت 14:13)pouryalireza نوشته:  
(2016-09-02 ساعت 13:11)tomi نوشته:  سلام دوستان در پر کردن فرم260...Enter ‎the Invoice ID Number‎ کدام ایتم رو باید وارد کنیم؟

بله.فقط موارد لازم روتصحیح کن.قیل از سابمیت کردن بدنبست وکیلت چک کند تا همه چیز درست باشد

دوست عزیز دراون مستعطیل اون عدد یا ایتم رو از کجاباید بیارم که تازه بعد واردمرحله بعد شوم Invoice ID Number

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان