کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-19 ساعت 00:34)رزيتا نوشته:  Salam man taze varede gorojha
O 5/5 mahe montazeram dige k khaste shodam
سلام من تازه وارد گروه ها
و ۵/۵ ماه منتظرم دیگه که خسته شدم
طبق بند 7 قوانین مهاجرسرا "کلیه مطالبی که در سایت مطرح می‌شوند می‌بایست به زبان فارسی نوشته شوند...". لطفاً رعایت کنید. سعید

متاسفانه باید بگم که به عنوان 5.5 ماه شما جزو تازه واردها هستید و فعلا بایست منتظر باشید من شخصا الان 8 ماهه که منتظرم و برای حدود مارچ 2014 فکر کنم با این روند انجام شه ، من مارچ 2013 مصاحبه داشتم و سایت سی ای ای سی هم هر وقت خودتون ایمیل پیگیری به سفارت بزنین چون کیس را بازبینی میکنن به تارخ همان روز که جواب میدن که فعلا صبر کنین آن هم به روز میشه و الا این هیچ ربطی نداره،
از ژانویه تا الان کلا جمعت 30 نفر را اعلام کردند.
ببخشید اگر کسی ناراحت شد ولی گفتم که فعلا خودتون را اذیت نکنینSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-17 ساعت 04:09)nilofar72 نوشته:  می‌خواستم بدونم کسی‌ از بچه‌ها کلییر نشدن مخصوصا سفارت ابوظبی و اینکه مدت انتظارتون چقدره؟ما که ۴ ماه شد): یعنی‌ بازم باید صبر کرد کاری نمی‌شه انجام داد

با این روند یک سال طول میکشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 19:11)پيام نوشته:  سلام دوستان من امروز شماره كيسم بعد ٤ ماه اپديت شد
خدا كنه هر چي سريعتر جواب اف بي اي چك بياد
خوشحال نيستم فقط گفتم دوستاني كه دنبال خبر جديد هستن بدونن
ايشالا هممون قبل سال ٢٠١٤ ويزا تو دستمون باشه ااااااامممممممييييينننننن

شما هم احتمالا ایمیل پیگیری زدین که شمارتون آپدیت شده
وگرنه ربطی به موضوع نداره
الان هم دوباره ایمیل به سفارت بزنید به تاریخ روز آپدیت میشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-15 ساعت 16:36)minoo meh نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 15:04)frozen mind نوشته:  سیامک عزیز حوصله کن!
من هم خیلی دلخور و ناراحت و افسرده می شدم، اما حالا می فهمم که اشتباه می کردم.
من و خانواده ام هم دو بار مدیکال چک دادیم و جمعا سه بار (دوبار با خانواده و یک بار تنهایی) به آنکارا رفتم. دوستان قدیمی می دونن که چه مصیبتهایی کشیدم. اگر زودتر کلیر می شدم، به تیر غیب عقبگرد ویزا بولتن دچار نمی شدم.

وضعیت شما رو دقیقا درک می کنم. تمام زندگی در حالت استند بای قرار داره و دلتون می خواد زودتر از این وضعیت خارج بشین. اما از من به شما نصیحت: زبان بخونید و پول جمع کنید. فقط این دوتا می تونه اونجا به دردتون بخوره.

سلام
frozen mind عزيز تاريخ اپلاي پرونده من تقريبا" همزمان با شما بود (27 آپريل 2001) ولي من از شما بدشانس تر بودم، چون تا آمدم برم مصاحبه ناگهان ويزا بولتن 2 سال عقبگرد کرد!!!!از مهر سال 89 که بهم گفتن بيا براي مصاحبه تا فروردين 92 منتظر موندم تا بلاخره ويزا بولتن بهم نوبت داد برم مصاحبه!!!از 20 فروردين تا الان هم منتظر کليرنس هستم در حاليکه شما تمام مراحل را بسلامتي طي کرديد.الان در آمريکا هستيد؟يا هنوز مراحلي باقي مانده است؟

(2013-10-19 ساعت 23:37)Sepehr77 نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 16:36)minoo meh نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 15:04)frozen mind نوشته:  سیامک عزیز حوصله کن!
من هم خیلی دلخور و ناراحت و افسرده می شدم، اما حالا می فهمم که اشتباه می کردم.
من و خانواده ام هم دو بار مدیکال چک دادیم و جمعا سه بار (دوبار با خانواده و یک بار تنهایی) به آنکارا رفتم. دوستان قدیمی می دونن که چه مصیبتهایی کشیدم. اگر زودتر کلیر می شدم، به تیر غیب عقبگرد ویزا بولتن دچار نمی شدم.

وضعیت شما رو دقیقا درک می کنم. تمام زندگی در حالت استند بای قرار داره و دلتون می خواد زودتر از این وضعیت خارج بشین. اما از من به شما نصیحت: زبان بخونید و پول جمع کنید. فقط این دوتا می تونه اونجا به دردتون بخوره.

سلام
frozen mind عزيز تاريخ اپلاي پرونده من تقريبا" همزمان با شما بود (27 آپريل 2001) ولي من از شما بدشانس تر بودم، چون تا آمدم برم مصاحبه ناگهان ويزا بولتن 2 سال عقبگرد کرد!!!!از مهر سال 89 که بهم گفتن بيا براي مصاحبه تا فروردين 92 منتظر موندم تا بلاخره ويزا بولتن بهم نوبت داد برم مصاحبه!!!از 20 فروردين تا الان هم منتظر کليرنس هستم در حاليکه شما تمام مراحل را بسلامتي طي کرديد.الان در آمريکا هستيد؟يا هنوز مراحلي باقي مانده است؟

با نظر شما کاملا موافقم ، هر اتفاقی در زمان خودش که لازمه میوفته، با اینکه زبان بخونید و پول جمع کنید بینهایت موافقم
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh
عضو محترم sepehr 77
در خصوص پروسه کلیرنس ، هر کیس شرایط خاص خودشو داره و به یقین هیچ دو مورد مشابهی رو نمیتونید پیدا کنید تا بشه حکمی قطعی صادرکرد!!
بر همه ما واجب ، تا آگاهی لازم از موضوعی نداریم و منبع موثقی رو هم نتونیم ارائه کنیم ، از اظهار نظر های کلی خودداری کنیم و اجازه نداریم صرفا جهت زدن یک پست به فشارهای روحی دیگران اضافه کنیم.بر چه اساسی شما معتقدی nilofar 72 یک سال باید صبر کنه ؟! و باز بر چه اساسی معتقدی هر اتفاقی که در زمان خودش لازم میافته ؟!!
خود شما هم نباید نا امید باشید لیوان آب در دستان شما حتما نیمه پری هم داره .
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، frozen mind ، navidshii ، khsh2006 ، romance33 ، nima1491625 ، nilofar72 ، minoo meh
(2013-10-20 ساعت 16:55)amjad نوشته:  عضو محترم SEPEHR 77
در خصوص پروسه کلیرنس ، هر کیس شرایط خاص خودشو داره و به یقین هیچ دو مورد مشابهی رو نمیتونید پیدا کنید تا بشه حکمی قطعی صادرکرد!!
بر همه ما واجب ، تا آگاهی لازم از موضوعی نداریم و منبع موثقی رو هم نتونیم ارائه کنیم ، از اظهار نظر های کلی خودداری کنیم و اجازه نداریم صرفا جهت زدن یک پست به فشارهای روحی دیگران اضافه کنیم.بر چه اساسی شما معتقدی nilofar 72 یک سال باید صبر کنه ؟! و باز بر چه اساسی معتقدی هر اتفاقی که در زمان خودش لازم میافته ؟!!
خود شما هم نباید نا امید باشید لیوان آب شما حتما نیمه پری هم داره .
موفق باشید

ممنون امجد جان که روحیه میدید واقعا کیسا با هم فرق می‌کنه امیدوارم تکلیف همه زودتر مشخص بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، taghi1311
اصولا مهاجرسرا محل بیان تجربه هاست. ما هیچ کدام وکیل امور مهاجرت نیستیم، از خیلی از پروسه ها خبر نداریم، مسئولیت حرفهایمان را هم نمیتونیم بر عهده بگیریم. پس حق نداریم برای کسی تکلیف تعیین کنیم. در این شرایط بهترین کمک به دیگران، بیان تجربه های شخصی خودمونه. حتی بیان تجربه افراد دوست و آشنا (بجز خانواده درجه یک) نمی تونه مفید باشه، مثلا این که دوس بابای من فلان کارو کرده یا فلان حرف رو زده اصلا نمی تونه واجد اهمیت باشه.

خارج از موضوع:
خواستم زیر پست نیلوفر خانم 72 تشکر بزنم، دیدم ایشون در برابر 131 باری که ازشون تشکر شده، فقط 2 بار از دیگران تشکر کرده اند! منصرف شدم. یعنی در مدتی که ایشون اینجا عضو هستن و مطالب دیگران رو می خونن، غیر از دو مورد، هیچ موردی پیدا نکردن که شایسته تشکر باشه؟! (با در نظر گرفتن این که تشکر در یک پست جداگانه خلاف مقررات مهاجرسراست). Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، nilofar72 ، navidshii ، teriole ، dreamer60 ، amjad ، SabreAyob ، Saeedv13 ، romance33 ، taghi1311 ، nima1491625 ، minoo meh ، f1f
با سلام به همه كسي هست كه براي كليرشدن بيشتر از ٨ ماه منتظر بوده باشه ؟مخصوصا كسانيكه ارمنستان مصاحبه داشتند. باتشكر از همه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-10-20 ساعت 19:34)Amiraliamirali نوشته:  با سلام به همه كسي هست كه براي كليرشدن بيشتر از ٨ ماه منتظر بوده باشه ؟مخصوصا كسانيكه ارمنستان مصاحبه داشتند. باتشكر از همه
سلام.والا اینجا کسی آمار درستی نمیده.هرچی منم سوال کردم کسی چیزی نگفت.انگار کسایی که ارمنستان بودن زیاد نیستن.حداقل خودمو میدونم که 4 ماه منتظرم.سفارت هم بعد 1ماه 3 تا کیس نامبر جدید زد،دیگه خبری ازشون نشد تا 25 روز بعدش که 2 تا دیگه زد.یعنی توی 2 ماه فقط 5 نفر کلیر شدن.ولی احتمالا با عادی شدن جریان تعطیلی .... سرعت بیشتری میگیره.امیدوارم
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، Amiraliamirali ، minoo meh
دوستان
itex عزیز جدولی مشابه منتظرسرا برای کیسهای ازدواجی/ خانوادگی تهیه کردن
لطفا به لینک زیر مراجعه کنید
http://mohajersara.com/thread-1857-page-129.html
****ANK200658 نوع ویزا: F1 مصاحبه: 2 May آنکارا تعداد افراد: 1 تاریخ کلیر شدن: 13 دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، taghi1311 ، teriole ، navidshii ، Amiraliamirali ، itex ، minoo meh
سلام دوستان،

۱ ماه از تاریخ مصاحبهٔ من در ابوظبی میگذره و منتظر ف‌‌‌ ب‌ای چک هستم. می‌خواستم ببینم که

۱.وقتی‌ جواب ف‌‌‌ ب‌ای چک آمد قبل از رفتنم به ابوظبی دوباره باید وکسان بزنم؟

۲. زمانی‌ که جواب ف‌‌‌ ب‌ای چک آمد چند روز وقت دارم تا از ایران برم ابوظبی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، taghi1311
(2013-10-21 ساعت 12:03)Sharareh130 نوشته:  سلام دوستان،

۱ ماه از تاریخ مصاحبهٔ من در ابوظبی میگذره و منتظر ف‌‌‌ ب‌ای چک هستم. می‌خواستم ببینم که

۱.وقتی‌ جواب ف‌‌‌ ب‌ای چک آمد قبل از رفتنم به ابوظبی دوباره باید وکسان بزنم؟

۲. زمانی‌ که جواب ف‌‌‌ ب‌ای چک آمد چند روز وقت دارم تا از ایران برم ابوظبی؟

با سلام
1- مدیکال چک در امارت 6 ماه اعتبار دارد (البته اگر تا 6 ماه بیاید زیرا مادر من 5 ماه پیش مصاحبه شده و هنوز نیومده !! افرادی هم هستند که از 5 ماه بیشتر هستند !!ولی حساب و کتاب نداره امیدوارم شماره شما زود اعلام بشه)
2- زمان خاصی را اعلام نمی کنند فقط بهتره که در اولین فرصت تا پشیمون نشدند برید
البته قسمت آخر شوخی بود.
موفق باشید ضمنا" pd خودتون و تاریخ ویزا بلوتین و مدت انتظار از زمانی که کیس شما اعلام شد تا وقت سفارت را هم لطفا" اعلام کنید تا همه منتظران اطلاعاتی را داشته باشند. ممنون
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، minoo meh
(2013-10-20 ساعت 21:07)navidshii نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 19:34)Amiraliamirali نوشته:  با سلام به همه كسي هست كه براي كليرشدن بيشتر از ٨ ماه منتظر بوده باشه ؟مخصوصا كسانيكه ارمنستان مصاحبه داشتند. باتشكر از همه
سلام.والا اینجا کسی آمار درستی نمیده.هرچی منم سوال کردم کسی چیزی نگفت.انگار کسایی که ارمنستان بودن زیاد نیستن.حداقل خودمو میدونم که 4 ماه منتظرم.سفارت هم بعد 1ماه 3 تا کیس نامبر جدید زد،دیگه خبری ازشون نشد تا 25 روز بعدش که 2 تا دیگه زد.یعنی توی 2 ماه فقط 5 نفر کلیر شدن.ولی احتمالا با عادی شدن جریان تعطیلی .... سرعت بیشتری میگیره.امیدوارم

دوستان من هم هستم مشخصات در امضاء هست، کاش بچه های دیگه هم امضاءهاشونو کامل کنند.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، Amiraliamirali ، minoo meh
من نزديك ٦ ماهه منتظرم. امروز قانون جديدي از مجلس امريكا شنيدم كيس ةاي f3 ----f4به سلامتي ديكه منتظر نمونن بهشون ويزا نميدن تمام.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind
(2013-10-22 ساعت 21:35)رزيتا نوشته:  من نزديك ٦ ماهه منتظرم. امروز قانون جديدي از مجلس امريكا شنيدم كيس ةاي f3 ----f4به سلامتي ديكه منتظر نمونن بهشون ويزا نميدن تمام.

بیشتر توضیح بدین از کجا شنیدین .
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان