موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-20 ساعت 16:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-20 ساعت 17:23 توسط amjad.)
عضو محترم sepehr 77
در خصوص پروسه کلیرنس ، هر کیس شرایط خاص خودشو داره و به یقین هیچ دو مورد مشابهی رو نمیتونید پیدا کنید تا بشه حکمی قطعی صادرکرد!!
بر همه ما واجب ، تا آگاهی لازم از موضوعی نداریم و منبع موثقی رو هم نتونیم ارائه کنیم ، از اظهار نظر های کلی خودداری کنیم و اجازه نداریم صرفا جهت زدن یک پست به فشارهای روحی دیگران اضافه کنیم.بر چه اساسی شما معتقدی nilofar 72 یک سال باید صبر کنه ؟! و باز بر چه اساسی معتقدی هر اتفاقی که در زمان خودش لازم میافته ؟!!
خود شما هم نباید نا امید باشید لیوان آب در دستان شما حتما نیمه پری هم داره .
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2013-10-20 ساعت 18:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-20 ساعت 18:41 توسط frozen mind.)
اصولا مهاجرسرا محل بیان تجربه هاست. ما هیچ کدام وکیل امور مهاجرت نیستیم، از خیلی از پروسه ها خبر نداریم، مسئولیت حرفهایمان را هم نمیتونیم بر عهده بگیریم. پس حق نداریم برای کسی تکلیف تعیین کنیم. در این شرایط بهترین کمک به دیگران، بیان تجربه های شخصی خودمونه. حتی بیان تجربه افراد دوست و آشنا (بجز خانواده درجه یک) نمی تونه مفید باشه، مثلا این که دوس بابای من فلان کارو کرده یا فلان حرف رو زده اصلا نمی تونه واجد اهمیت باشه.
خارج از موضوع:
خواستم زیر پست نیلوفر خانم 72 تشکر بزنم، دیدم ایشون در برابر 131 باری که ازشون تشکر شده، فقط 2 بار از دیگران تشکر کرده اند! منصرف شدم. یعنی در مدتی که ایشون اینجا عضو هستن و مطالب دیگران رو می خونن، غیر از دو مورد، هیچ موردی پیدا نکردن که شایسته تشکر باشه؟! (با در نظر گرفتن این که تشکر در یک پست جداگانه خلاف مقررات مهاجرسراست).
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه كسي هست كه براي كليرشدن بيشتر از ٨ ماه منتظر بوده باشه ؟مخصوصا كسانيكه ارمنستان مصاحبه داشتند. باتشكر از همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
۱ ماه از تاریخ مصاحبهٔ من در ابوظبی میگذره و منتظر ف بای چک هستم. میخواستم ببینم که
۱.وقتی جواب ف بای چک آمد قبل از رفتنم به ابوظبی دوباره باید وکسان بزنم؟
۲. زمانی که جواب ف بای چک آمد چند روز وقت دارم تا از ایران برم ابوظبی؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-21 ساعت 12:03)Sharareh130 نوشته: سلام دوستان،
۱ ماه از تاریخ مصاحبهٔ من در ابوظبی میگذره و منتظر ف بای چک هستم. میخواستم ببینم که
۱.وقتی جواب ف بای چک آمد قبل از رفتنم به ابوظبی دوباره باید وکسان بزنم؟
۲. زمانی که جواب ف بای چک آمد چند روز وقت دارم تا از ایران برم ابوظبی؟
با سلام
1- مدیکال چک در امارت 6 ماه اعتبار دارد (البته اگر تا 6 ماه بیاید زیرا مادر من 5 ماه پیش مصاحبه شده و هنوز نیومده !! افرادی هم هستند که از 5 ماه بیشتر هستند !!ولی حساب و کتاب نداره امیدوارم شماره شما زود اعلام بشه)
2- زمان خاصی را اعلام نمی کنند فقط بهتره که در اولین فرصت تا پشیمون نشدند برید
البته قسمت آخر شوخی بود.
موفق باشید ضمنا" pd خودتون و تاریخ ویزا بلوتین و مدت انتظار از زمانی که کیس شما اعلام شد تا وقت سفارت را هم لطفا" اعلام کنید تا همه منتظران اطلاعاتی را داشته باشند. ممنون
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-20 ساعت 21:07)navidshii نوشته: (2013-10-20 ساعت 19:34)Amiraliamirali نوشته: با سلام به همه كسي هست كه براي كليرشدن بيشتر از ٨ ماه منتظر بوده باشه ؟مخصوصا كسانيكه ارمنستان مصاحبه داشتند. باتشكر از همه
سلام.والا اینجا کسی آمار درستی نمیده.هرچی منم سوال کردم کسی چیزی نگفت.انگار کسایی که ارمنستان بودن زیاد نیستن.حداقل خودمو میدونم که 4 ماه منتظرم.سفارت هم بعد 1ماه 3 تا کیس نامبر جدید زد،دیگه خبری ازشون نشد تا 25 روز بعدش که 2 تا دیگه زد.یعنی توی 2 ماه فقط 5 نفر کلیر شدن.ولی احتمالا با عادی شدن جریان تعطیلی .... سرعت بیشتری میگیره.امیدوارم
دوستان من هم هستم مشخصات در امضاء هست، کاش بچه های دیگه هم امضاءهاشونو کامل کنند.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من نزديك ٦ ماهه منتظرم. امروز قانون جديدي از مجلس امريكا شنيدم كيس ةاي f3 ----f4به سلامتي ديكه منتظر نمونن بهشون ويزا نميدن تمام.