کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-26 ساعت 11:24)سیامک ع نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 23:58)navidshii نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 23:07)frozen mind نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 21:35)رزيتا نوشته:  
دوستان عزیز لطفا" مطلب به این مهمی را تا مطمئن نشدید ننویسید اینکه یک چیزی شنید م !!!! و رئیس همسرم گفت !!!!! که قابل استناد نیست .
همچین چیزی نباید صحت داشته باشه زیرا اینقدر مهمه که این اخبار در همه جا سریعا" پخش میشد. هنوز هیچ کدام از بند های قوانین جدید که می خوان اجرا کنند تصویب نشده و تازه اگر هم تصویب بشه بعد از 18 ماه قابل اجراست ثالثا" به پرونده های در حال اجرا ربطی نداره.
لطفا" دیگه خبری را نمی دونید و فقط از شخص دیگه ای شنیدید را ننویسید.
تو این فکرم در تاپیک کلیرنس 2012 و 2013 خیلیها از اوایل سپتامبر به بعد اگر از کلماتی استفاده میکردن که اولش با حرف ن شروع میشد با اعتراض سنگین اعضاء و حتی مدیران بر خاسته از اعضاء همون سال لاتاری مواجه میشدن،اما این پست عجیب رو علی رغم اینکه گزارش هم شد هیچ ترتیب اثری ندادن - لابد در تالارهای خانوادگی هر گونه اظهار نظری آزاد !! چون ماها بعضا با گذشت یک دهه انتظار خیلی پوست کلفت شدیم!! اما برندگان عزیز لاتاری دل نازک!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، navidshii ، Saeedv13
(2013-10-26 ساعت 11:51)ali 1346 نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 11:31)آرادایمان نوشته:  ببخشید دوستان
میشه عواملی رو که باعث کلیرنس شدن میشه رو بگین. چکار کنیم که یک ضرب ویزا بگیریم و معطلی نداشته باشه...

کسانی که شغل دولتی دارن مشکل می خورن! یا همه؟ کار توی شرکت های خصوصی هم مشکل داره و طرف کلیر می شه؟؟؟؟

دوست خوبم من 22 اکتبر کیس خانوادگی مصاحبه داشتم وشغل خانم من دولتی و من هم سربازی رفته بودم .پرونده ما هم مشکلی نداشت خود آفیسر گفت . فقط یک روال اداری است که باید طی شود در ضمن پرونده ما را که باز کرد از قبل فرم آبی لای پرونده آماده بود.هیچکس نمی داند دلیل واقعی چیست هر کس روی تجربه خودش پیشبینی میکند .برای مثال یک کیس ازدواج همان روز یک ضرب گرفت ولی یک کیس ازدواج دیگر کلیر خورد.موفق باشی

با سلام
اگر کمی در نوشته قبلی دوستان گذری میکردید می دیدید که بارها در ارتباط با کلیرنس شدن توضیح داده شده است.
زمانی که شما فرم ها پر میکنید و به اداره nvcمیفرستید یکی از سوالات شغل فعلی شماست و اگر شما در آن فرم مشخصات شغل خود یا خانواده را دولتی نوشته باشید و یا د ر ارتباط با خدمت شما ذکر کرده باشید که به خدمت رفته اید پس از قبل برگ آبی را در پرونده شما خواهد بود و شما در زمان مصاحبه خواهید دید قبل از هر سوالی از طرف کنسول برگ آبی در پرونده شما موجود است.
مسئله بعدی نوع کار فعلی شماست که اگر سفرهای خارج از کشور متعددی رفته باشید نیز به احتمال زیاد باز شامل fbiچک خواهید شد و در آخر باز امکان داره حتی اگر شغل دولتی نداشته باشد و سربازی را معاف شده باشید و سفر های زیاد خارجی هم نرفته باشید کنسول تشخیص دهد که شا باید fbiچک شوید . البته همانطوریکه دوستان گفتند مشکل خاصی نیست فقط زمان جواب از اداره فدرال آمریکا جند ماهی(بستگی به شانس شما) زمان بر میباشد .
ضمنا" یک نصیحت به همه دوستان به عنوان برادر کوچکتر شما می خوام جسارتا" انجام دهم و آن اینه که به هیچ عنوان زمان مصاحبه به کنسول دروغ نگوئید زیرا اگر متوجه دروغ شما بشوند کیس شما به مشکل اساسی برخورد میکنه.
آرزو می کنم که به شما یکضرب ویزا بدهند و شما در این سایت اعلام فرمایید و همگی ما را خوشحال کنید.
موفق باشید
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، آرادایمان ، ali 1346 ، amjad
(2013-10-26 ساعت 11:17)gh.es نوشته:  با سلام

الان 2 ماه هست که از کلیرنس پرونده من و خانواده ام که در کتگوری F3 میگذره و خبری نیستSad زمانی که مصاحبه ما انجام شد افیسر به ما گفت که 1 تا 3 ماه ممکن هست این پروسه طول بکشه. میخواستم بدونم که آیا این مدت را برای همه میگن یا آیا اصلا هنگام مصاحبه بازه زمانی رو اعلام میکنند ؟ممنون. امیدوارم به زودی همه از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنندSmile

این پروسه زمان مشخصی نداره و آفیسر همینجوری یک چیزی میگه. برای اینکه آمار بهتری دستتون بیاد به جدول منتظران نگاهی بندازین. توی چندماه گذشته از بچه هایی که ما آمار داشتیم فقط یک نفر کلیر شده
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad
(2013-10-26 ساعت 11:24)سیامک ع نوشته:  دوستان عزیز لطفا" مطلب به این مهمی را تا مطمئن نشدید ننویسید اینکه یک چیزی شنید م !!!! و رئیس همسرم گفت !!!!! که قابل استناد نیست .
همچین چیزی نباید صحت داشته باشه زیرا اینقدر مهمه که این اخبار در همه جا سریعا" پخش میشد. هنوز هیچ کدام از بند های قوانین جدید که می خوان اجرا کنند تصویب نشده و تازه اگر هم تصویب بشه بعد از 18 ماه قابل اجراست ثالثا" به پرونده های در حال اجرا ربطی نداره.

آقای محترم، مگه من گفتم که همچین چیزی به تصویب نهایی رسیده و همین الآن آمده اند برای شخص شما اجرا کنند؟!

من منبع خبر را گفتم تا بدانید که موثق نیست. حتی خودم هم پیش داوری کردم که نباید صحیح باشد. در نهایت هم از دوستان خواهش کردم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارند بگویند. این نگرانی من و یکی دیگر از دوستانمان بود. حالا شما از ما می خواهید نگرانی مان را ابراز نکنیم و کمک فکری نخواهیم تا خاطر شما مکدر نشود؟! اگر اینقدر دل نازک هستید که با یک شنیده این طور پریشان می شوید، لطفا این طرفها پیدایتان نشود. یا اگر اینجا حضور دارید لطفا ادب را رعایت کنید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، Farshid22 ، f1f
(2013-10-26 ساعت 12:23)teriole نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 09:41)taghi1311 نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 14:11)ali 1346 نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان . 22 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتم کیس خانوادگی و فرم آبی را به من دادن و افیسر گفت که مدارک شما کامل است و هیچ اشکالی وجود ندارد . فقط روال اداری می باشد که باید طی شود و منتظر کلیر شدن باید بشوید. در ضمن در فرمی که به من دادند یک رقم از شماره کیس نامبر من را جا انداختند ولی در سایت سفارت که شماره کیس را وارد می کنم فقط اسم خانم من آشکار می شود و پرونده هم به نام من می باشد چون از طریق برادرم برای من اقدام شده .حال به نظر شما عزیزان لازمه که به سفارت از طریق ایمیل این موضوع را یادآوری کنم ؟ آیا شما عزیزان که کیس خانوادگی دارید کیس نامبر را که وارد می کنید نام کسی که متقاضی اصلی است روی سایت آشکار می شود یا نام تمام کسانی که در پرونده هستند یا فقط نام یکی از اعضا پرونده؟ با تشکر از تمامی عزیزان در قسمت های مختلف مهاجرسرا که اطلاعات این عزیزان خیلی خوب به من و خانوادهام کمک کرد .Big Grin
باسلام من فكر مي كنم با چند روز تاخير ليست شما كامل مي شود.در مورد كيس خودم وقتي كه شماره در سايت سفار ابوظبي را وارد مي كنم اسم من كه نفر اصلي هستم نمايش مي دهد ولي در سايت ceac اسامي تمام نفرات را با فاصله چند روز(تاريخهاي متفاوت) نمايش ميدهد به نظر من جاي نگراني نيست.
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم با وارد کردن کیس نامبر در سیس می توانید کیس خودتونو و اعضای کیس رو به صورت 01-02-03 ببینید و هیچ جا اسم اعضای کیس رو نمی نویسه
باسلام
ضمن پوزش حق با شماست منظورم همان شماره بود نه اسم
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole
(2013-10-26 ساعت 15:26)frozen mind نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 11:24)سیامک ع نوشته:  دوستان عزیز لطفا" مطلب به این مهمی را تا مطمئن نشدید ننویسید اینکه یک چیزی شنید م !!!! و رئیس همسرم گفت !!!!! که قابل استناد نیست .

آقای محترم، مگه من گفتم که همچین چیزی به تصویب نهایی رسیده و همین الآن آمده اند برای شخص شما اجرا کنند؟!

من منبع خبر را گفتم تا بدانید که موثق نیست. حتی خودم هم پیش داوری کردم که نباید صحیح باشد. در نهایت هم از دوستان خواهش کردم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارند بگویند. این نگرانی من و یکی دیگر از دوستانمان بود. حالا شما از ما می خواهید نگرانی مان را ابراز نکنیم و کمک فکری نخواهیم تا خاطر شما مکدر نشود؟! اگر اینقدر دل نازک هستید که با یک شنیده این طور پریشان می شوید، لطفا این طرفها پیدایتان نشود. یا اگر اینجا حضور دارید لطفا ادب را رعایت کنید.
لطفا دقت کنین استرس همه بالا هست ولی با ی سرچ تو اینترنت همه چی معلوم میشه دوستمون هم حق دارن خوب الان همه دسترسی به اینترنت دارن و میتونن بفهمن چی درسته چی نه شما هم خوب چیزی که شنیدن رو گفتین منبع دقیق خواستین دوستمون هم جواب دادن بی ادبی که نکردن من به نظرم شما لحنتون بد تر بود

F2B: sep 2005
adjustment od status filed
waiting for card production
Category: F2B
Priority Date: Sep 2005
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
Green card was ordered on Jun 2,2014
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، frozen mind
(2013-10-22 ساعت 21:35)رزيتا نوشته:  من نزديك ٦ ماهه منتظرم. امروز قانون جديدي از مجلس امريكا شنيدم كيس ةاي f3 ----f4به سلامتي ديكه منتظر نمونن بهشون ويزا نميدن تمام.

خبر بدیه. من اینو امروز از رئیس همسرم شنیدم ولی باورم نشد و گفتم غیر ممکنه. حالا امشب باز هم اینو اینجا خوندم. کسی منبع موثقی از این خبر (اگر واقعا صحیح باشه) داره؟
من سرچ کردم چیزی پیدا نشد.فقط یه پیج پیدا کردم که اگه بخونیدش خیلی از نگرانی هاتون از بین میره.توی اون توضیح داده میشه که قرار بوده یه سری تغییرات توی کیس های F3 ,F4 داده بشه ولی اگه اقدام کردین جای نگرانی نیست.بعدشم تاریخ این حرف برمیگرده به MAY 2013.فکر کنم خودتون بخونید بهتره
http://rmiodp.com/D_1-5_2-82_4-696/futur...s-744.html

دوستان عزیز لطفا" مطلب به این مهمی را تا مطمئن نشدید ننویسید اینکه یک چیزی شنید م !!!! و رئیس همسرم گفت !!!!! که قابل استناد نیست .

سلام آقا سیامک شما چرا تهاجمی صحبت میکنید . اتفاقن از مدت ها قبل برای حذف f3 و f4 صحبت شده بود و من هم این مسائلی که گفته شده رو شنیدم و ما هم همونطور که آقای فروزن گفتن تایید نهایی نکردیم اصلن ما کی باشیم . من خودم خبر خوب و بد رو میام و اطلاع میدم به دوستان . حالا تا زمانی که قوانین تصویب شد که ببینیم چه جوری ولی تا اون موقع ما در مورد صحبتهایی که میشه چیزی نگیم ؟ پس بیاییم مهاجرسرا چی بگیم پس . در مورد گارسیا فقط منم میام اینجا اطلاع رسانی میکنم در موردی که نامه ای برای من نوشته بودن میتونستم نیام و اینجا هم مطرح نکنم اما اومدم و گفتم تا بقیه هم بدونن .

آقای فروزن مایند از قدیمی های سایت هستن و تا حالا هرچی گفتن درست بوده به همه بچه هایی که اینجا بودن خیلی کمک کردن . همه ما خسته شدیم میدونم بعضی اوقات خود من هم کم میارم . اما باور کنید کسی دوست نداره اتفاقات بد بیوفته و ... .
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، navidshii ، Saeedv13 ، amjad
(2013-10-26 ساعت 16:59)sarira نوشته:  لطفا دقت کنین استرس همه بالا هست ولی با ی سرچ تو اینترنت همه چی معلوم میشه دوستمون هم حق دارن خوب الان همه دسترسی به اینترنت دارن و میتونن بفهمن چی درسته چی نه شما هم خوب چیزی که شنیدن رو گفتین منبع دقیق خواستین دوستمون هم جواب دادن بی ادبی که نکردن من به نظرم شما لحنتون بد تر بود
(لطفا کل پست مرا با لحن آرام و دوستانه بخوانید)
دوست عزیز، من هم تمام این مراحل پراسترس را تجربه کرده ام اما هیچ وقت به خودم اجازه نداده ام دیگران را سانســور کنم و جلوی سوال کردن را بگیرم.

شما که استدلال می فرمایید همه به اینترنت دسترسی دارند و با یه سرچ همه چی تو اینترنت معلوم میشه، چرا در این پست خود یک اطلاعیه مهم را نقل کردید؟ مگر کاربران محترم مهاجرسرا نمی توانستند خودشان با یک سرچ ساده از اینترنت آن را پیدا کنند و بخوانند؟ یا شاید شما آن خبر را از مجاری دیگری دریافت کرده بودید؟ Smile

وقتی کسی عبارت «رئیس همسرم»‌ را از من با کنایه و با 10 تا علامت تعجب نقل می کند، و با دستور از کاربران می خواهد که خودسانســوری کنند، انتظار نداشته باشید نرم تر از آنی که نوشتم، بگویم.
البته من منکر زحمات و خدمات آقای سیامک نیستم و از این بابت از ایشان متشکرم.
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، f1f
در باره میزان استرس متقاضیان ویزای مهاجرت خانوادگی در مقایسه با برندگان لاتاری لازمه یک نکته رو به دوستان عزیزم، به خصوص امجد گرامی، یادآوری کنم:

دوستان برنده لاتاری هرچه به سپتامبر و پایان این ماه نزدیک میشن بر استرسشون افزوده میشه، چون به چندین علت ممکنه تا پایان سپتامبر نتونن ویزا بگیرن و همه آرزوها و هزینه هایی که کردن برای همیشه از بین بره.
اما متقاضیان ویزای مهاجرت خانوادگی دیر یا زود ویزاشونو می گیرن و سوخت و سوز نداره.

در ثانی، برندگان لاتاری از لحظه اطلاع از برنده شدن تا گرفتن ویزا مدت نسبتا کوتاهی را منتظر می مانند و در نتیجه شوک حاصل از برنده شدن و ارسال مدارک و ... تا دریافت ویزا روی انها اثر میذاره و حساسشون می کنه.
اما متقاضیان ویزای مهاجرت خانوادگی بر اثر انتظار چندین ساله و پیشرفت لاکپشتی پرونده، دچار هیچ شوکی نمیشن،‌ مگر اتفاق نادری مثل عقبگرد دوساله ویزا بولتن رخ بده (که پیه آن به تن من و هم دوره ای های من مالیده شد).

بنابراین میزان استرس این دو گروه قابل مقایسه نیست.
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، navidshii ، Saeedv13 ، nilofar72 ، f1f
(2013-10-26 ساعت 18:09)frozen mind نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 16:59)sarira نوشته:  لطفا دقت کنین استرس همه بالا هست ولی با ی سرچ تو اینترنت همه چی معلوم میشه دوستمون هم حق دارن خوب الان همه دسترسی به اینترنت دارن و میتونن بفهمن چی درسته چی نه شما هم خوب چیزی که شنیدن رو گفتین منبع دقیق خواستین دوستمون هم جواب دادن بی ادبی که نکردن من به نظرم شما لحنتون بد تر بود
(لطفا کل پست مرا با لحن آرام و دوستانه بخوانید)
دوست عزیز، من هم تمام این مراحل پراسترس را تجربه کرده ام اما هیچ وقت به خودم اجازه نداده ام دیگران را سانســور کنم و جلوی سوال کردن را بگیرم.

شما که استدلال می فرمایید همه به اینترنت دسترسی دارند و با یه سرچ همه چی تو اینترنت معلوم میشه، چرا در این پست خود یک اطلاعیه مهم را نقل کردید؟ مگر کاربران محترم مهاجرسرا نمی توانستند خودشان با یک سرچ ساده از اینترنت آن را پیدا کنند و بخوانند؟ یا شاید شما آن خبر را از مجاری دیگری دریافت کرده بودید؟ Smile

وقتی کسی عبارت «رئیس همسرم»‌ را از من با کنایه و با 10 تا علامت تعجب نقل می کند، و با دستور از کاربران می خواهد که خودسانســوری کنند، انتظار نداشته باشید نرم تر از آنی که نوشتم، بگویم.
البته من منکر زحمات و خدمات آقای سیامک نیستم و از این بابت از ایشان متشکرم.
چیزی که من واقعن از شما نمیپسندم آقای فروزن ماند این مساله هست که شما همیشه وقتی مورد انتقاد قرار میگیرین پست های قبلی افراد رو که هیچ ربطی به موضوع نداره رو میارین وسط من اون پست رو گذاشتم چون افردی اصرار دشتن تعطیلی دولت سبب تعطیلی سازمان مهجرت شده و به هیچ وجه هم قبول نمیکردن اون مطلب از وب سایت رسمی مهاجرت امریکا بود، من قبول دارم شما خیلی پیش کسوت هستین اینجا ، ولی انتقاد جایز هست از شما هم ، ما هم میتونیم اگه به نظرمون اومد مطلبی درست نیست حرف بزنیم، حالا شما هزار تا مطلب قبلی هم از من بیارین فرقی ایجاد نمیکنه ، استرس هم ی مقیاس هست که به نظر من در مورد مهاجرت خانوادگی خیلی زیاده زمان طولانی اتفاقات پیش بینی نشده رو به همراه میاره ،استرس با شرایط زندگی فردی تعیین میشه ، من هم مثل شما راه خیلی طولانی و غیر ممکنی روطی کردم از جمله گرفتن ویزا کار و منتظر بودن ، یاد گفتم صبور باشم ،شما ی مطلب رو مینویسی لحنش مشخصه ، منم همینو گفتم ، در هر صورت من حرفی دیگه ای ندرم اگه شما به صرف پیش کسوت بودن قبل انتقاد نیستی من معذرت میخوام ، متاسفم که ی کم فراموش کردم حرف نزدن رو وقتی فکر میکنی چیزی اشتباهه ،
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2013-10-26 ساعت 17:22)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 21:35)رزيتا نوشته:  من نزديك ٦ ماهه منتظرم. امروز قانون جديدي از مجلس امريكا شنيدم كيس ةاي f3 ----f4به سلامتي ديكه منتظر نمونن بهشون ويزا نميدن تمام.

خبر بدیه. من اینو امروز از رئیس همسرم شنیدم ولی باورم نشد و گفتم غیر ممکنه. حالا امشب باز هم اینو اینجا خوندم. کسی منبع موثقی از این خبر (اگر واقعا صحیح باشه) داره؟
من سرچ کردم چیزی پیدا نشد.فقط یه پیج پیدا کردم که اگه بخونیدش خیلی از نگرانی هاتون از بین میره.توی اون توضیح داده میشه که قرار بوده یه سری تغییرات توی کیس های F3 ,F4 داده بشه ولی اگه اقدام کردین جای نگرانی نیست.بعدشم تاریخ این حرف برمیگرده به MAY 2013.فکر کنم خودتون بخونید بهتره

سلام آقا سیامک شما چرا تهاجمی صحبت میکنید . اتفاقن از مدت ها قبل برای حذف f3 و f4 صحبت شده بود و من هم این مسائلی که گفته شده رو شنیدم و ما هم همونطور که آقای فروزن گفتن تایید نهایی نکردیم اصلن ما کی باشیم . من خودم خبر خوب و بد رو میام و اطلاع میدم به دوستان . حالا تا زمانی که قوانین تصویب شد که ببینیم چه جوری ولی تا اون موقع ما در مورد صحبتهایی که میشه چیزی نگیم ؟ پس بیاییم مهاجرسرا چی بگیم پس . در مورد گارسیا فقط منم میام اینجا اطلاع رسانی میکنم در موردی که نامه ای برای من نوشته بودن میتونستم نیام و اینجا هم مطرح نکنم اما اومدم و گفتم تا بقیه هم بدونن .

آقای فروزن مایند از قدیمی های سایت هستن و تا حالا هرچی گفتن درست بوده به همه بچه هایی که اینجا بودن خیلی کمک کردن . همه ما خسته شدیم میدونم بعضی اوقات خود من هم کم میارم . اما باور کنید کسی دوست نداره اتفاقات بد بیوفته و ... .
در مورد قانون cspa (به قول شما گارسیا ) من خودم یکی از کسایی بودم که راه زیادی رو طی کردم و بی نتیجه هم بود هنوز داران تو دادگاه بررسی میکنن وکیلی که پیگیرش هست اسمش شاسترمن هست در ضمن با اینکه من متنفرم از نقل قول پست های قبلی بر خلاف نظر شما حتا اگه براتون درخوست گرین کرد شده باشه میتونین بیاین من با ویزا کار اومدم، دوستانی هم داشتم که با اف موفق شدن بیان ولی به ندرت ممکنه ویز کار چون intent دوگانه داره امکانش هست تو لیست گرین کرد باشین و باز هم بگیرین این ویزا رو
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 19:50)sarira نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 23:07)frozen mind نوشته:  خبر بدیه. من اینو امروز از رئیس همسرم شنیدم ولی باورم نشد و گفتم غیر ممکنه. حالا امشب باز هم اینو اینجا خوندم. کسی منبع موثقی از این خبر (اگر واقعا صحیح باشه) داره؟

در مورد قانون cspa (به قول شما گارسیا ) من خودم یکی از کسایی بودم که راه زیادی رو طی کردم و بی نتیجه هم بود هنوز داران تو دادگاه بررسی میکنن وکیلی که پیگیرش هست اسمش شاسترمن هست در ضمن با اینکه من متنفرم از نقل قول پست های قبلی بر خلاف نظر شما حتا اگه براتون درخوست گرین کرد شده باشه میتونین بیاین من با ویزا کار اومدم، دوستانی هم داشتم که با اف موفق شدن بیان ولی به ندرت ممکنه ویز کار چون intent دوگانه داره امکانش هست تو لیست گرین کرد باشین و باز هم بگیرین این ویزا رو

یعنی cspa و گارسیا یکی هستن . یا گارسیا تبصره است ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 19:35)sarira نوشته:  چیزی که من واقعن از شما نمیپسندم آقای فروزن ماند این مساله هست که شما همیشه وقتی مورد انتقاد قرار میگیرین پست های قبلی افراد رو که هیچ ربطی به موضوع نداره رو میارین وسط من اون پست رو گذاشتم چون افردی اصرار دشتن تعطیلی دولت سبب تعطیلی سازمان مهجرت شده و به هیچ وجه هم قبول نمیکردن اون مطلب از وب سایت رسمی مهاجرت آمریکا بود، من قبول دارم شما خیلی پیش کسوت هستین اینجا ، ولی انتقاد جایز هست از شما هم ، ما هم میتونیم اگه به نظرمون اومد مطلبی درست نیست حرف بزنیم، حالا شما هزار تا مطلب قبلی هم از من بیارین فرقی ایجاد نمیکنه ، استرس هم ی مقیاس هست که به نظر من در مورد مهاجرت خانوادگی خیلی زیاده زمان طولانی اتفاقات پیش بینی نشده رو به همراه میاره ،استرس با شرایط زندگی فردی تعیین میشه ، من هم مثل شما راه خیلی طولانی و غیر ممکنی روطی کردم از جمله گرفتن ویزا کار و منتظر بودن ، یاد گفتم صبور باشم ،شما ی مطلب رو مینویسی لحنش مشخصه ، منم همینو گفتم ، در هر صورت من حرفی دیگه ای ندرم اگه شما به صرف پیش کسوت بودن قبل انتقاد نیستی من معذرت میخوام ، متاسفم که ی کم فراموش کردم حرف نزدن رو وقتی فکر میکنی چیزی اشتباهه ،
پیش از هر چیز از شما صمیمانه متشکرم که انتقاد می کنید و چیزی را که نمی پسندید و به نوعی شما را ناراحت می کند، بیان می کنید. بیان انتقاد می تواند در حل اختلافات موثر باشد. اما بعد از بیان انتقاد لازم نیست عذرخواهی کنید، چه به کنایه یا به حقیقت.
پیشکسوت بودن من دلیل بر مصونیت از انتقاد نیست. لطفا فرافکنی نکنید. کجای حرفهای من غیر منطقی بود؟

این که شما می گویید «ما هم میتونیم اگه به نظرمون اومد مطلبی درست نیست حرف بزنیم» دقیقا مورد تایید من هم هست. شما می توانید درباره مطلبی که به نظرتان درست نیست حرف بزنید و با دلیل بگویید که چرا آن مطلب خاص درست نیست، اما نه شما، نه من، و نه هیچ کس دیگر نمی تواند از دیگران بخواهد که حرف نزنند، مگر این که آن حرف مخالف قوانین مهاجرسرا باشد.
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13
(2013-10-26 ساعت 20:19)frozen mind نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 19:35)sarira نوشته:  چیزی که من واقعن از شما نمیپسندم آقای فروزن ماند این مساله هست که شما همیشه وقتی مورد انتقاد قرار میگیرین پست های قبلی افراد رو که هیچ ربطی به موضوع نداره رو میارین وسط من اون پست رو گذاشتم چون افردی اصرار دشتن تعطیلی دولت سبب تعطیلی سازمان مهجرت شده و به هیچ وجه هم قبول نمیکردن اون مطلب از وب سایت رسمی مهاجرت آمریکا بود، من قبول دارم شما خیلی پیش کسوت هستین اینجا ، ولی انتقاد جایز هست از شما هم ، ما هم میتونیم اگه به نظرمون اومد مطلبی درست نیست حرف بزنیم، حالا شما هزار تا مطلب قبلی هم از من بیارین فرقی ایجاد نمیکنه ، استرس هم ی مقیاس هست که به نظر من در مورد مهاجرت خانوادگی خیلی زیاده زمان طولانی اتفاقات پیش بینی نشده رو به همراه میاره ،استرس با شرایط زندگی فردی تعیین میشه ، من هم مثل شما راه خیلی طولانی و غیر ممکنی روطی کردم از جمله گرفتن ویزا کار و منتظر بودن ، یاد گفتم صبور باشم ،شما ی مطلب رو مینویسی لحنش مشخصه ، منم همینو گفتم ، در هر صورت من حرفی دیگه ای ندرم اگه شما به صرف پیش کسوت بودن قبل انتقاد نیستی من معذرت میخوام ، متاسفم که ی کم فراموش کردم حرف نزدن رو وقتی فکر میکنی چیزی اشتباهه ،
پیش از هر چیز از شما صمیمانه متشکرم که انتقاد می کنید و چیزی را که نمی پسندید و به نوعی شما را ناراحت می کند، بیان می کنید. بیان انتقاد می تواند در حل اختلافات موثر باشد. اما بعد از بیان انتقاد لازم نیست عذرخواهی کنید، چه به کنایه یا به حقیقت.
پیشکسوت بودن من دلیل بر مصونیت از انتقاد نیست. لطفا فرافکنی نکنید. کجای حرفهای من غیر منطقی بود؟

این که شما می گویید «ما هم میتونیم اگه به نظرمون اومد مطلبی درست نیست حرف بزنیم» دقیقا مورد تایید من هم هست. شما می توانید درباره مطلبی که به نظرتان درست نیست حرف بزنید و با دلیل بگویید که چرا آن مطلب خاص درست نیست، اما نه شما، نه من، و نه هیچ کس دیگر نمی تواند از دیگران بخواهد که حرف نزنند، مگر این که آن حرف مخالف قوانین مهاجرسرا باشد.
خیلی هم خوب ، من هم همین رو میگم ، همین هست که سبب پیشرفت میشه ، خیلی هم ممنون از شما که قبول دارین این مطلب رو
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2013-10-26 ساعت 20:06)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 19:50)sarira نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 23:58)navidshii نوشته:  من سرچ کردم چیزی پیدا نشد.فقط یه پیج پیدا کردم که اگه بخونیدش خیلی از نگرانی هاتون از بین میره.توی اون توضیح داده میشه که قرار بوده یه سری تغییرات توی کیس های F3 ,F4 داده بشه ولی اگه اقدام کردین جای نگرانی نیست.بعدشم تاریخ این حرف برمیگرده به MAY 2013.فکر کنم خودتون بخونید بهتره

یعنی cspa و گارسیا یکی هستن . یا گارسیا تبصره است ؟
گارسیا اسم فردی بود که اولین بر اساس این قانون گرین کرد گرفت ، اسم اصلی این قانون در واقع تبصره هست cspa ، میتونین به این وب سایت برین همه اطلاتش هست : www . shusterman .com ، وب خوبی هست ، وکیل اصلی هست که در جریان دادگاه cspa ، به هر حال خودش توصیه کرده بود تا وقتی دادگاه تکلیفش مشخص نشده کاری نکنین و پول اضافه ندین، از من که گذشت و خودم کارنت شدم، امیدورم قوانین جدید مهجرت که اگه حوصله کنین بخونین اصلا نگفته f ٣ یا ٤ رو که الان در جریان هست حذف میکنه بخونین تقریبا cspa رو توش ی جوره دیگه آورده که انقدر به این F ٢b هم ظلم نش
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان