2013-10-22 ساعت 23:55
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
2013-10-23 ساعت 02:31
(2013-10-22 ساعت 23:55)nilofar72 نوشته:(2013-10-22 ساعت 21:37)alisarvareharchiabi نوشته:(2013-10-22 ساعت 21:35)رزيتا نوشته: من نزديك ٦ ماهه منتظرم. امروز قانون جديدي از مجلس امريكا شنيدم كيس ةاي f3 ----f4به سلامتي ديكه منتظر نمونن بهشون ويزا نميدن تمام. لطفا اگر خبری رو می نویسید منبع اون هم بنویسید.چون اینطور جز ایجاد نگرانی هیچ فایده دیگه نداره.بعدشم باید جزییاتش مشخص بشه.شاید بعد از این ویزا نمیدن یا حالا هر چیز دیگه تشکر کنندگان: nilofar72 ، battosai ، teriole ، frozen mind ، minoo meh
2013-10-23 ساعت 09:08
سلام دوستان
خواهرم می خواد برای مادرم اپلای کنه برای گرین کارت آمریکا ولی نمی دونیم چه فرم ها و مدارکی لازم هست ممنون میشه منو راهنمایی کنین واینکه از کجا می تونم این اطلاعات را بدست بیارم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013 رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013 دريافت رسيد مدارك: 17July 2013 نقص مدارک :9Sep 2013 اپروو: 16Oct 2013 دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013 سفارت :ابوظبی
2013-10-23 ساعت 14:41
پریسا خانوم شما چند بار این سوالو میپرسین . این سوال رو نباید اینجا بپرسین . چند تا جای دیگه هم پست گذاشتین . صبر کنید بچه هایی که اطلاع دارن میان و میگن چیکار باید بکنید .
تشکر کنندگان: teriole ، ParsTrader ، frozen mind ، minoo meh
2013-10-23 ساعت 21:43
با سلام
جهت اطلاع دوستان منتظر آپدیت جدول کلیرنس انکارا، بخش ترکی سایت بروز شد: http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind
2013-10-23 ساعت 23:07
(2013-10-22 ساعت 21:35)رزيتا نوشته: من نزديك ٦ ماهه منتظرم. امروز قانون جديدي از مجلس امريكا شنيدم كيس ةاي f3 ----f4به سلامتي ديكه منتظر نمونن بهشون ويزا نميدن تمام. خبر بدیه. من اینو امروز از رئیس همسرم شنیدم ولی باورم نشد و گفتم غیر ممکنه. حالا امشب باز هم اینو اینجا خوندم. کسی منبع موثقی از این خبر (اگر واقعا صحیح باشه) داره؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012 F4 [/en]
2013-10-23 ساعت 23:58
(2013-10-23 ساعت 23:07)frozen mind نوشته:من سرچ کردم چیزی پیدا نشد.فقط یه پیج پیدا کردم که اگه بخونیدش خیلی از نگرانی هاتون از بین میره.توی اون توضیح داده میشه که قرار بوده یه سری تغییرات توی کیس های F3 ,F4 داده بشه ولی اگه اقدام کردین جای نگرانی نیست.بعدشم تاریخ این حرف برمیگرده به MAY 2013.فکر کنم خودتون بخونید بهتره(2013-10-22 ساعت 21:35)رزيتا نوشته: من نزديك ٦ ماهه منتظرم. امروز قانون جديدي از مجلس امريكا شنيدم كيس ةاي f3 ----f4به سلامتي ديكه منتظر نمونن بهشون ويزا نميدن تمام. http://rmiodp.com/D_1-5_2-82_4-696/futur...s-744.html تشکر کنندگان: battosai ، nilofar72 ، teriole ، frozen mind ، minoo meh
2013-10-25 ساعت 14:11
با سلام خدمت تمام دوستان . 22 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتم کیس خانوادگی و فرم آبی را به من دادن و افیسر گفت که مدارک شما کامل است و هیچ اشکالی وجود ندارد . فقط روال اداری می باشد که باید طی شود و منتظر کلیر شدن باید بشوید. در ضمن در فرمی که به من دادند یک رقم از شماره کیس نامبر من را جا انداختند ولی در سایت سفارت که شماره کیس را وارد می کنم فقط اسم خانم من آشکار می شود و پرونده هم به نام من می باشد چون از طریق برادرم برای من اقدام شده .حال به نظر شما عزیزان لازمه که به سفارت از طریق ایمیل این موضوع را یادآوری کنم ؟ آیا شما عزیزان که کیس خانوادگی دارید کیس نامبر را که وارد می کنید نام کسی که متقاضی اصلی است روی سایت آشکار می شود یا نام تمام کسانی که در پرونده هستند یا فقط نام یکی از اعضا پرونده؟ با تشکر از تمامی عزیزان در قسمت های مختلف مهاجرسرا که اطلاعات این عزیزان خیلی خوب به من و خانوادهام کمک کرد .
تشکر کنندگان: battosai
2013-10-26 ساعت 09:41
(2013-10-25 ساعت 14:11)ali 1346 نوشته: با سلام خدمت تمام دوستان . 22 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتم کیس خانوادگی و فرم آبی را به من دادن و افیسر گفت که مدارک شما کامل است و هیچ اشکالی وجود ندارد . فقط روال اداری می باشد که باید طی شود و منتظر کلیر شدن باید بشوید. در ضمن در فرمی که به من دادند یک رقم از شماره کیس نامبر من را جا انداختند ولی در سایت سفارت که شماره کیس را وارد می کنم فقط اسم خانم من آشکار می شود و پرونده هم به نام من می باشد چون از طریق برادرم برای من اقدام شده .حال به نظر شما عزیزان لازمه که به سفارت از طریق ایمیل این موضوع را یادآوری کنم ؟ آیا شما عزیزان که کیس خانوادگی دارید کیس نامبر را که وارد می کنید نام کسی که متقاضی اصلی است روی سایت آشکار می شود یا نام تمام کسانی که در پرونده هستند یا فقط نام یکی از اعضا پرونده؟ با تشکر از تمامی عزیزان در قسمت های مختلف مهاجرسرا که اطلاعات این عزیزان خیلی خوب به من و خانوادهام کمک کرد .باسلام من فكر مي كنم با چند روز تاخير ليست شما كامل مي شود.در مورد كيس خودم وقتي كه شماره در سايت سفار ابوظبي را وارد مي كنم اسم من كه نفر اصلي هستم نمايش مي دهد ولي در سايت ceac اسامي تمام نفرات را با فاصله چند روز(تاريخهاي متفاوت) نمايش ميدهد به نظر من جاي نگراني نيست. تشکر کنندگان: ali 1346
2013-10-26 ساعت 11:17
با سلام
الان 2 ماه هست که از کلیرنس پرونده من و خانواده ام که در کتگوری F3 میگذره و خبری نیست زمانی که مصاحبه ما انجام شد افیسر به ما گفت که 1 تا 3 ماه ممکن هست این پروسه طول بکشه. میخواستم بدونم که آیا این مدت را برای همه میگن یا آیا اصلا هنگام مصاحبه بازه زمانی رو اعلام میکنند ؟ممنون. امیدوارم به زودی همه از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنند تشکر کنندگان: battosai
(2013-10-23 ساعت 23:58)navidshii نوشته:(2013-10-23 ساعت 23:07)frozen mind نوشته:من سرچ کردم چیزی پیدا نشد.فقط یه پیج پیدا کردم که اگه بخونیدش خیلی از نگرانی هاتون از بین میره.توی اون توضیح داده میشه که قرار بوده یه سری تغییرات توی کیس های F3 ,F4 داده بشه ولی اگه اقدام کردین جای نگرانی نیست.بعدشم تاریخ این حرف برمیگرده به MAY 2013.فکر کنم خودتون بخونید بهتره(2013-10-22 ساعت 21:35)رزيتا نوشته: من نزديك ٦ ماهه منتظرم. امروز قانون جديدي از مجلس امريكا شنيدم كيس ةاي f3 ----f4به سلامتي ديكه منتظر نمونن بهشون ويزا نميدن تمام. دوستان عزیز لطفا" مطلب به این مهمی را تا مطمئن نشدید ننویسید اینکه یک چیزی شنید م !!!! و رئیس همسرم گفت !!!!! که قابل استناد نیست . همچین چیزی نباید صحت داشته باشه زیرا اینقدر مهمه که این اخبار در همه جا سریعا" پخش میشد. هنوز هیچ کدام از بند های قوانین جدید که می خوان اجرا کنند تصویب نشده و تازه اگر هم تصویب بشه بعد از 18 ماه قابل اجراست ثالثا" به پرونده های در حال اجرا ربطی نداره. لطفا" دیگه خبری را نمی دونید و فقط از شخص دیگه ای شنیدید را ننویسید.
Category : F4
PD :24 sep 2001 Approved Date: 01 sep 2009
2013-10-26 ساعت 11:31
ببخشید دوستان
میشه عواملی رو که باعث کلیرنس شدن میشه رو بگین. چکار کنیم که یک ضرب ویزا بگیریم و معطلی نداشته باشه... کسانی که شغل دولتی دارن مشکل می خورن! یا همه؟ کار توی شرکت های خصوصی هم مشکل داره و طرف کلیر می شه؟؟؟؟
2013-10-26 ساعت 11:51
(2013-10-26 ساعت 11:31)آرادایمان نوشته: ببخشید دوستان دوست خوبم من 22 اکتبر کیس خانوادگی مصاحبه داشتم وشغل خانم من دولتی و من هم سربازی رفته بودم .پرونده ما هم مشکلی نداشت خود آفیسر گفت . فقط یک روال اداری است که باید طی شود در ضمن پرونده ما را که باز کرد از قبل فرم آبی لای پرونده آماده بود.هیچکس نمی داند دلیل واقعی چیست هر کس روی تجربه خودش پیشبینی میکند .برای مثال یک کیس ازدواج همان روز یک ضرب گرفت ولی یک کیس ازدواج دیگر کلیر خورد.موفق باشی
2013-10-26 ساعت 12:18
(2013-10-26 ساعت 11:17)gh.es نوشته: با سلامدوست عزیز متاسفانه این پروسه زمان دقیقی ندارد و شما هم مثل همه ما هیچ راهی جز صبر کردن ندارید به امید کلیر شدن هر چه زودتر شما دوست عزیز
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001 محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند تاریخ تکمیل مدارک : 2010 تاریخ مصاحبه: 2013 May 30 تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014 تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
2013-10-26 ساعت 12:23
(2013-10-26 ساعت 09:41)taghi1311 نوشته:دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم با وارد کردن کیس نامبر در سیس می توانید کیس خودتونو و اعضای کیس رو به صورت 01-02-03 ببینید و هیچ جا اسم اعضای کیس رو نمی نویسه(2013-10-25 ساعت 14:11)ali 1346 نوشته: با سلام خدمت تمام دوستان . 22 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتم کیس خانوادگی و فرم آبی را به من دادن و افیسر گفت که مدارک شما کامل است و هیچ اشکالی وجود ندارد . فقط روال اداری می باشد که باید طی شود و منتظر کلیر شدن باید بشوید. در ضمن در فرمی که به من دادند یک رقم از شماره کیس نامبر من را جا انداختند ولی در سایت سفارت که شماره کیس را وارد می کنم فقط اسم خانم من آشکار می شود و پرونده هم به نام من می باشد چون از طریق برادرم برای من اقدام شده .حال به نظر شما عزیزان لازمه که به سفارت از طریق ایمیل این موضوع را یادآوری کنم ؟ آیا شما عزیزان که کیس خانوادگی دارید کیس نامبر را که وارد می کنید نام کسی که متقاضی اصلی است روی سایت آشکار می شود یا نام تمام کسانی که در پرونده هستند یا فقط نام یکی از اعضا پرونده؟ با تشکر از تمامی عزیزان در قسمت های مختلف مهاجرسرا که اطلاعات این عزیزان خیلی خوب به من و خانوادهام کمک کرد .باسلام من فكر مي كنم با چند روز تاخير ليست شما كامل مي شود.در مورد كيس خودم وقتي كه شماره در سايت سفار ابوظبي را وارد مي كنم اسم من كه نفر اصلي هستم نمايش مي دهد ولي در سايت ceac اسامي تمام نفرات را با فاصله چند روز(تاريخهاي متفاوت) نمايش ميدهد به نظر من جاي نگراني نيست.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001 محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند تاریخ تکمیل مدارک : 2010 تاریخ مصاحبه: 2013 May 30 تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014 تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014 |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان