موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ارزوی صبر ایوب برای همگیمان
این را متوجه شدم که (or ) :::> mailed or available هست.
ممنون میشم اگر " دوخطی " شدن را هم یکی از دوستان برای من مشخص کند . " سپاس "
{ 8 ابریل مدیکال
13 ابریل مصاحبه
و انتظار تا ....؟!؟؟ }
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان.خیلی اعصابم خورده.بعد از ششماه تازه یکهفته پیش شوهرم دوخطی شده و خودم هنوز هیچی.نمیدونم تا کی این بازی ادامه داره.شما فکر میکنین این فاصله دو خطی من و شوهرم چقدر طولذمیشکه؟دیوونه شدم از بس چک کردم و یه آپدیت نشدم.
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر
آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر
آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر
کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر
هسر:معاف از سربازی
تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر
ایشود نفر اصلی:30 نوامبر
ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من بعد از مصاحبه ماهی یکبار و بعد از اوار شدن ماهی دوبار سایت را چک کنید و به زندگی با تمام شودش ادامه دهیدچون چک کردن گاهی بدل به یک وسواس میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من كه از ١٢ آگوست دو خطي شدم و ديگر هيچ....كيس اصلي هستم. همسرم or شده و تا حالا دو تا هم آپديت كه نميدونم واسه چي است. آخريش سه روز پيش بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوال ; اگر به امید خدا کلیر بشیم و ویزا بگیریم امکانش هست که مادرم که نفر اصلی است دیر تر سفر کنه به امریکا و من که زیر گروه وی هستم زودتر برم ؟ همه اعضا ویزا را بگیریم ان ها برگردند ایران من برم امریکا از دبی.
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march , 8 march 01, 02 , 30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-24 ساعت 17:59)ehsan1991 نوشته: دوستان سوال ; اگر به امید خدا کلیر بشیم و ویزا بگیریم امکانش هست که مادرم که نفر اصلی است دیر تر سفر کنه به آمریکا و من که زیر گروه وی هستم زودتر برم ؟ همه اعضا ویزا را بگیریم ان ها برگردند ایران من برم آمریکا از دبی.
Salam doste aziz ama shoma bayad hatman ba nafare asli varede amrica beshid va to visaton ham mizanan ke zir majmoeye masalan madar. Ya pedar hastid hata hamsar ham zir majmoas bayad hatman nafare asli hozor dashte bashe omidvaram movafagh bashid
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بعد از مصاحبه بهم فرم 221g دادن و وارد مرحله admistrative processing شدم
١- من وضعيت كيس خودم رو از قسمت Iv status check سفارت چك ميكنم ، آيا فقط از همينجا بايد چك كرد ؟
٢- اين كه دوستان مينويسن or شدم يا دو خطي شدم به چه معني است ؟ or مخفف چه كلمه ايست ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-20 ساعت 14:12)tomi نوشته: (2016-09-19 ساعت 21:00)Saeed rezaee نوشته: دوستان عزیز کسی اطلاع داره از فاصله ی اعلام کلیرنس چقدر فرصت هست که به سفارت مراجعه کنیم؟
من هشتم سپتامبر کلیر شدم اما هنوز مراجعه نکردم?
سلام دوستان میگن 3ماه.....ولی لیدرهای سفارت میگن زیر2ماه بیایید خیلی بهتر است
دوست عزیز سلام ما ماه می مصاخبه داشتم خودم 11 روز هست که دوخطی شدم ولی همسرم که کیس اصلی است همان حالت قبلی است . حدود 145 روز از مدیکال مان میگذرد .آیا ما میتوانیم پس از کلیر شدن طوری برنامه ریزی کنیم مثلا عید برویم ابوظبی برای مدیکال مجدد و بعد از شش ماه مثلا مرداد یا شهریور سال آینده بریم آمریکا یا بعد از کلیری سریعا باید ویزا رو گرفت . چون الان دیگه برامون رفتن مشکل هستش و مدرسه پسرم آغاز شده است . و من و همسرم هم شاغل هستیم . آیا سفارت این وقت رو به ما میدهد. و ویزا مون از درجه اعتبار ساقط نمیشود . لطفا دوستانی که اطلاعات دقیق دارند راهنمایی بفر مایند.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-26 ساعت 12:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-26 ساعت 14:31 توسط amir2640.)
(2016-09-26 ساعت 11:17)mehrdad.agha نوشته: (2016-09-20 ساعت 14:12)tomi نوشته: (2016-09-19 ساعت 21:00)Saeed rezaee نوشته: دوستان عزیز کسی اطلاع داره از فاصله ی اعلام کلیرنس چقدر فرصت هست که به سفارت مراجعه کنیم؟
من هشتم سپتامبر کلیر شدم اما هنوز مراجعه نکردم?
سلام دوستان میگن 3ماه.....ولی لیدرهای سفارت میگن زیر2ماه بیایید خیلی بهتر است
دوست عزیز سلام ما ماه می مصاخبه داشتم خودم 11 روز هست که دوخطی شدم ولی همسرم که کیس اصلی است همان حالت قبلی است . حدود 145 روز از مدیکال مان میگذرد .آیا ما میتوانیم پس از کلیر شدن طوری برنامه ریزی کنیم مثلا عید برویم ابوظبی برای مدیکال مجدد و بعد از شش ماه مثلا مرداد یا شهریور سال آینده بریم آمریکا یا بعد از کلیری سریعا باید ویزا رو گرفت . چون الان دیگه برامون رفتن مشکل هستش و مدرسه پسرم آغاز شده است . و من و همسرم هم شاغل هستیم . آیا سفارت این وقت رو به ما میدهد. و ویزا مون از درجه اعتبار ساقط نمیشود . لطفا دوستانی که اطلاعات دقیق دارند راهنمایی بفر مایند.
سلام
تا اونجایی که من میدونم شما اعتبار ویزاتون به اندازه ی اعتبار مدیکالتون هست.مثلا اگر امروز ویزاتون رو بگیرید حدود 2 ماه دیگه وقت دارید برای رفتن ولی اگر مدیکالتون رو زمان گرفتن ویزا تمدید کنید حداکثر 6 ماه وقت دارید.
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-26 ساعت 12:53)amir2640 نوشته: (2016-09-26 ساعت 11:17)mehrdad.agha نوشته: (2016-09-20 ساعت 14:12)tomi نوشته: سلام دوستان میگن 3ماه.....ولی لیدرهای سفارت میگن زیر2ماه بیایید خیلی بهتر است
سلام
تا اونجایی که من میدونم شما اعتبار ویزاتون به اندازه ی اعتبار مدیکالتون هست.مثلا اگر امروز ویزاتون رو بگیرید 145حدود 2 ماه دیگه وقت دارید برای رفتن ولی اگر مدیکالتون رو زمان گرفتن ویزا تمدید کنید حداکثر 6 ماه وقت دارید.
ولی در page بالا دوستان گفتند که 3 ماه فرصت دارند که برای گرفتن ویزا برند سفارت و این امر فکر کنم منطقی باشد چون ما ویز اهای خانوادگی مدت طولانی در انتظار بودیم مثلا خود ما 14 سال و طبیعی است یک شبه نمیشود تصمیم به رفتن گرفت . و باید مقدمات کار را فراهم کرد اسپانسر ما هم که بیش از 40 سال هست در آمریکاست گفت اینها وقت حواهند داد ولی میخواستم اگر دوستی تجربه این چنینی دارد و سفارت نیز به او اجازه داده را بدانم . به هر خال از شما تشکر میکنم .
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-26 ساعت 13:34)mehrdad.agha نوشته: (2016-09-26 ساعت 12:53)amir2640 نوشته: (2016-09-26 ساعت 11:17)mehrdad.agha نوشته: دوست عزیز سلام ما ماه می مصاخبه داشتم خودم 11 روز هست که دوخطی شدم ولی همسرم که کیس اصلی است همان حالت قبلی است . حدود 145 روز از مدیکال مان میگذرد .آیا ما میتوانیم پس از کلیر شدن طوری برنامه ریزی کنیم مثلا عید برویم ابوظبی برای مدیکال مجدد و بعد از شش ماه مثلا مرداد یا شهریور سال آینده بریم آمریکا یا بعد از کلیری سریعا باید ویزا رو گرفت . چون الان دیگه برامون رفتن مشکل هستش و مدرسه پسرم آغاز شده است . و من و همسرم هم شاغل هستیم . آیا سفارت این وقت رو به ما میدهد. و ویزا مون از درجه اعتبار ساقط نمیشود . لطفا دوستانی که اطلاعات دقیق دارند راهنمایی بفر مایند.
سلام
تا اونجایی که من میدونم شما اعتبار ویزاتون به اندازه ی اعتبار مدیکالتون هست.مثلا اگر امروز ویزاتون رو بگیرید 145حدود 2 ماه دیگه وقت دارید برای رفتن ولی اگر مدیکالتون رو زمان گرفتن ویزا تمدید کنید حداکثر 6 ماه وقت دارید.
ولی در page بالا دوستان گفتند که 3 ماه فرصت دارند که برای گرفتن ویزا برند سفارت و این امر فکر کنم منطقی باشد چون ما ویز اهای خانوادگی مدت طولانی در انتظار بودیم مثلا خود ما 14 سال و طبیعی است یک شبه نمیشود تصمیم به رفتن گرفت . و باید مقدمات کار را فراهم کرد اسپانسر ما هم که بیش از 40 سال هست در آمریکاست گفت اینها وقت حواهند داد ولی میخواستم اگر دوستی تجربه این چنینی دارد و سفارت نیز به او اجازه داده را بدانم . به هر خال از شما تشکر میکنم .
سلام
بنده هم گفتم هروقت که خواستید برید سفارت این موارد حساب میشه.
طبیعی هست که اگر وقتی کلیر شدید 3 ماه بعد برید سفارت و مدیکالتون رو هم تجدید کنید 6 ماه از زمانی شروع میشه که شما ویزاتون رو گرفتید.نه از زمانی که کلیر شدید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010