موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-26 ساعت 13:38)amir2640 نوشته: (2016-09-26 ساعت 13:34)mehrdad.agha نوشته: (2016-09-26 ساعت 12:53)amir2640 نوشته: سلام
تا اونجایی که من میدونم شما اعتبار ویزاتون به اندازه ی اعتبار مدیکالتون هست.مثلا اگر امروز ویزاتون رو بگیرید 145حدود 2 ماه دیگه وقت دارید برای رفتن ولی اگر مدیکالتون رو زمان گرفتن ویزا تمدید کنید حداکثر 6 ماه وقت دارید.
ولی در page بالا دوستان گفتند که 3 ماه فرصت دارند که برای گرفتن ویزا برند سفارت و این امر فکر کنم منطقی باشد چون ما ویز اهای خانوادگی مدت طولانی در انتظار بودیم مثلا خود ما 14 سال و طبیعی است یک شبه نمیشود تصمیم به رفتن گرفت . و باید مقدمات کار را فراهم کرد اسپانسر ما هم که بیش از 40 سال هست در آمریکاست گفت اینها وقت حواهند داد ولی میخواستم اگر دوستی تجربه این چنینی دارد و سفارت نیز به او اجازه داده را بدانم . به هر خال از شما تشکر میکنم .
سلام
بنده هم گفتم هروقت که خواستید برید سفارت این موارد حساب میشه.
طبیعی هست که اگر وقتی کلیر شدید 3 ماه بعد برید سفارت و مدیکالتون رو هم تجدید کنید 6 ماه از زمانی شروع میشه که شما ویزاتون رو گرفتید.نه از زمانی که کلیر شدید
سلام و عرض ادب
ممنونم از راهنمایی تان پس با این حساب اگر کلیر بشیم جمعا 9 ماه فرصت داریم . خالا سئوال این است که اگر قبل از شش ماه اولین مدیکال مثلا توی 5 ماه نامه کلیری بیاد ،مثل اینکه اعلام نمیکنند برای مدیکال مجدد آیا ما خودمان میتونیم سه ماه بعد بریم مدیکال رو تحدید کنیم و ویزامون رو بگیریم یا باید نامه بزنیم و مجوز بگیریم؟ چون اینطور که تو کامنت ها خوندم بعد شش ماه رو خودشون تو نامه میگن که مدیکال مجدد میخواد . و البته جایی هم خوندم که یک نفر یعد یک ماه رفت بهش گفتند تا 21 روز چرا نیومدی باید مجدد دوره کلیرنس رو طی کنی ؟ آیا این صحت داره؟
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوال..... من مادرم برام اقدام کرده و زمان مصاحبه هم امریکا بودند می خوام ببینم قبل از جواب کلری من اگه مامانم بیاد ایران مشکل پیش میاد؟ یا زمانی که من ویزام رو گرفتم بیاد و با هم بریم ؟؟؟؟ اینجور میشه یا باید صبر کنه تا من برسم آمریکا
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-28 ساعت 19:32)Sasa-t نوشته: دوستان سوال..... من مادرم برام اقدام کرده و زمان مصاحبه هم آمریکا بودند می خوام ببینم قبل از جواب کلری من اگه مامانم بیاد ایران مشکل پیش میاد؟ یا زمانی که من ویزام رو گرفتم بیاد و با هم بریم ؟؟؟؟ اینجور میشه یا باید صبر کنه تا من برسم آمریکا
سلام. تا اونجا كه من ميدونم حضور مادر شما در امريكا فقط در زنان نصاحبه و اثبات اينكه ميخواهيد به مادر ملحق بشيد الزامي بود. در دوره انتظار كلير شدن ديگه نيازي به حضور ليشان در امريكا نيست. شما مدارك هاي لازم را فقط براي مصاحبه لازم داريد. ايشان ميتونند هر جا ميخوان بروند. منطقاً هم بايد همين طور باشه. چون مادر تون اسير كه نيستند. آزاد استند سفر بروند و از امريكا خارج بشوند
تنها در زمان مصاحبه شما بايد مداركي دال بر حضور ايشان در امريكا به سفارت ارائه ميداديد. اما بعد از مصاحبه ايشان ميتونند تشريف بيارند ايران
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدوونه پس از اعلام کلیرنس میشه گذاشت و پنج ماه بعد رفت برای دریافت ویزا؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-28 ساعت 19:32)Sasa-t نوشته: دوستان سوال..... من مادرم برام اقدام کرده و زمان مصاحبه هم آمریکا بودند می خوام ببینم قبل از جواب کلری من اگه مامانم بیاد ایران مشکل پیش میاد؟ یا زمانی که من ویزام رو گرفتم بیاد و با هم بریم ؟؟؟؟ اینجور میشه یا باید صبر کنه تا من برسم آمریکا
سلام. تا اونجا كه من ميدونم حضور مادر شما در امريكا فقط در زنان نصاحبه و اثبات اينكه ميخواهيد به مادر ملحق بشيد الزامي بود. در دوره انتظار كلير شدن ديگه نيازي به حضور ليشان در امريكا نيست. شما مدارك هاي لازم را فقط براي مصاحبه لازم داريد. ايشان ميتونند هر جا ميخوان بروند. منطقاً هم بايد همين طور باشه. چون مادر تون اسير كه نيستند. آزاد استند سفر بروند و از امريكا خارج بشوند
تنها در زمان مصاحبه شما بايد مداركي دال بر حضور ايشان در امريكا به سفارت ارائه ميداديد. اما بعد از مصاحبه ايشان ميتونند تشريف بيارند ايران
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-28 ساعت 23:46)Farnood1234 نوشته: (2016-09-28 ساعت 19:32)Sasa-t نوشته: دوستان سوال..... من مادرم برام اقدام کرده و زمان مصاحبه هم آمریکا بودند می خوام ببینم قبل از جواب کلری من اگه مامانم بیاد ایران مشکل پیش میاد؟ یا زمانی که من ویزام رو گرفتم بیاد و با هم بریم ؟؟؟؟ اینجور میشه یا باید صبر کنه تا من برسم آمریکا
ممنون آقا فرنود از پاسختون
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما هم بعد 16ماه ویزامون رو ازابوظبی گرفتیم انتظار سختی بود امیدوارم همه دوستان بزودی ویزاشون روبگیرن ....دیر و زود داره سوخت وسوز نداره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-30 ساعت 11:13)tomi نوشته: سلام دوستان ما هم بعد 16ماه ویزامون رو ازابوظبی گرفتیم انتظار سختی بود امیدوارم همه دوستان بزودی ویزاشون روبگیرن ....دیر و زود داره سوخت وسوز نداره
تبریک تامی جان من بعد کلی وقت سایت رو چک کردم خیلی خوشحال شدم واست... موفق باشید انشاله
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-30 ساعت 11:13)tomi نوشته: سلام دوستان ما هم بعد 16ماه ویزامون رو ازابوظبی گرفتیم انتظار سختی بود امیدوارم همه دوستان بزودی ویزاشون روبگیرن ....دیر و زود داره سوخت وسوز نداره
تبریک میگم تامی جان
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march , 8 march 01, 02 , 30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من و همسر و دخترم ویزامون رو 12 july از طریق سفارت امریکا تو دبی گرفتیم برای چک کردن جواب چک امنیتی از کجا باید اقدام کنم لطفا راهنماییم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-30 ساعت 21:23)tomi نوشته: (2016-09-30 ساعت 11:19)mrafatbakhsh نوشته: (2016-09-30 ساعت 11:13)tomi نوشته: سلام دوستان ما هم بعد 16ماه ویزامون رو ازابوظبی گرفتیم انتظار سختی بود امیدوارم همه دوستان بزودی ویزاشون روبگیرن ....دیر و زود داره سوخت وسوز نداره
تبریک تامی جان من بعد کلی وقت سایت رو چک کردم خیلی خوشحال شدم واست... موفق باشید انشاله
ممنونم دوست عزیزواقعا دوران سختی رو گذروندیم و همینقدر که تبادل اطلاعات داشتیم مسیر رو برامون کمی قابل تحملتر میکرد از شما وهمه دوستان قدردانی میکنم....
مبارکه دوست عزیز. ان شاله به خوبی و خوشی. همسر من که همین طوری دوخطی. خبر جدیدی هم نشده.
برای شما or شدن به وقت آمریکا بود آیا ؟
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-30 ساعت 22:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-30 ساعت 23:11 توسط ABZF.)
من استاتوس کیس رو از سایت انکارا چک کردم که یک بار ارور داد ولی دوباره کلیک کردم که استاتوس رو نشون داد و اپ خورده بود ولی تغییری نکرده بود. کسی از سایت انکارا امروز یا دیروز آپ داشته؟ و آیا استاتوس شما تغییری داشته؟
با تشکر