کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-09-08 ساعت 08:26)yasaman53 نوشته:  
(2016-09-07 ساعت 14:34)farid_m نوشته:  
(2016-09-07 ساعت 13:44)yasaman53 نوشته:  
(2016-09-07 ساعت 13:41)pouryalireza نوشته:  شایعه نیست وسفارت شلوغ است وتعطیلات سفارت را هم درنظربWord Filteredید

من امروز برای پیگیری به سفارت در آنکارا ایمیل زدم و سریع جواب اومد. که البته احتمالا پاسخ الکترونیکی است و ضمنا آپدیت هم شدیم که فکر کنم به خاطر ایمیل امروزم بود. فقط در پاسخ نوشت اگر وضعیت مشخص شود در سایت به آدرس زیر اعلام میشود

ممنون از علیرضا و یاسمن عزیز بابت جوابتون...در مورد ایمیل دادن من همیشه از قسمت contact us توی وبسایت خود سفارت ایمیل میدم که باید مشخصات و آدرس ایمیل خودمون رو بنویسیم، موضوع رو انتخاب کنیم، متن 400 حرفی رو بنویسیم، بعد کد امنیتی رو وارد کنیم و در نهیت submit کنیم. فکر می کنم همه همینطور عمل می کنیم. ولی متاسفانه حدود یه هفته ای هست که وقتی وارد اون صفحه میشم کد امنیتی رو نشون نمیده و به همین دلیل نمی تونم ایمیل رو submit کنم...از کامپیوترهای مختلف و با آنتی فـیـلـتــرهای مختلف هم امنحان کردم ولی در همه ی حالات این مشکل رو داشتم، به همین دلیل تقریبا مطمئن شدم که خودشون سایت رو دستکاری کردن!!! واسه همین هم خانوم یاسمن الان که میگین امروز بهشون ایمیل دادید خیلی تعجب می کنم!!! شما این مشکلی که من دارم رو نداشتید؟؟
[/quote

باسلام. من از طريق ياهو ايميل دادم. وقتي پاسخ الكترونيكي بار اول اومد ادرس ايميل شما را داشتم و ديگر از طريق سايت نفرستادم. در صورت لزوم ايميل را بهتون ميدم.
ممنون خانم یاسمن. به آدرسی که مجید آقا دادن ایمیل زدم، بهم جواب دادن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه منتظران
برای همه ارزوی جواب و تمام شدن انتظار را دارم
دیروز یعنی 17 شهریور برابر 7 سپتامبر بعد از گذشت 652 روز بالاخره or شدم بازهم یک انتظار جدید و یک پروسه نو-کتگوری f4ابو ظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، tomi ، Sasa-t ، Amrika ، ehsan1991
(2016-09-09 ساعت 00:21)shahrokh81 نوشته:  سلام به همه منتظران
دیروز یعنی 17 شهریور برابر 7 سپتامبر بعد از گذشت 652 روز بالاخره or شدم بازهم یک انتظار جدید و یک پروسه نو-کتگوری f4ابو ظبی
مبارک دوست عزیز ولی چرا این همه طولانی !!!
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، tomi
سلام دوستان کسی اطلاع داره مدیکال nmc دبی تو ایام تعطیلات 1هفته ای امارات باز هست یا نه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-09 ساعت 15:07)tomi نوشته:  سلام دوستان کسی اطلاع داره مدیکال nmc دبی تو ایام تعطیلات 1هفته ای امارات باز هست یا نه؟

من اطلاعات دقیقی ندارم اما کلا مراکز درمانی و بیمارستانها تو ایام تعطیل باز هستند... یه ایمیل یا تماس بگیرید از خودشون بپرسید
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi
درود بی پایان
این صبر ستودنیه

پاسخ
تشکر کنندگان:

با عرض سلام خدمت تمام دوستان منتظر
کیس ما هم بعد از 619روز در تاریخ ۶سپتامبر دو خطی و روز بعدش orشد
فکر میکنم پروسه ی کلیرنس ربطی به نوع ویزا نداشته باشه،در هرحال مثل اینکه قبل از انتخابات قراره اکثر پرونده ها مخصوصا قدیمی ها کلیر بشن
به امید تموم شدن انتظار ها
نوع  پروندهB-1
تاریخ تشکیل پرونده :۲ جولای ۲۰۱۴
تاریخ مصاحبه :۲۳ دسامبر ۲۰۱۴ ابوظبی
آپدیت ها؛
سایت ابوظبی:۲۸دسامبر ۲۰۱۴،  ۷سپتامبر ۲۰۱۶
سایتCEAC: ۲۱ می ۲۰۱۵، ۱۰آگوست ۲۰۱۵، ۱۶نوامبر۲۰۱۵، ۱۶ و ۲۲و۳۰مارچ۲۰۱۶
۶ سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت ۲خطی ,۷سپتامبر ۲۰۱۶ ,۱۹سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت or,
۱۹مارچ ۲۰۱۷(اکسپایرینگ سون)،۱۹جون ۲۰۱۷. ۲،۵،۱۲،۱۳،۱۸جولای۲۰۱۷. ۷آگوست۲۰۱۷
بیش از 1000 روز انتظار Rolleyes ...
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، Sasa-t ، ehsan1991
با توجه به دوستاني كه جواب پست قبلي منو دادن احتمال خيلي زياد اگر خدا بخواد بايد يه ٢٠ روز ديگه تحمل كنيم كه ايشالا متن سفارت تغيير كند و براي دريافت ويزا اقدام كنيم ، لطفا دوستاني كه در اگوست و يا سپتامبر or شدن اگر نامه كليري و يا متن سفارت ان ها تغيير كرد اينجا اعلام كنند.
ممنون از همه دوستان و با ارزوي كلير شدن همه منتظران .
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان . همسر منم بعد از ۱۶ ماه بالاخره امروز یک update داشت به وقت واشنگتن همراه با دو خطی شدن. بالاخره شاید تکلیف ما هم روشن بشه و از بلاتکلیفی در بیاییم.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، واهیک آقاجانی ، saeednia ، tomi ، arminkh ، Sasa-t ، Amrika ، mrafatbakhsh
(2016-09-10 ساعت 04:12)shbn نوشته:  سلام به همه دوستان . همسر منم بعد از ۱۶ ماه بالاخره امروز یک update داشت به وقت واشنگتن همراه با دو خطی شدن. بالاخره شاید تکلیف ما هم روشن بشه و از بلاتکلیفی در بیاییم.

سلام مبارک باشه خیلی خوشحال شدم Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، Pargosha ، mrafatbakhsh
(2016-09-09 ساعت 22:23)payam21 نوشته:  

با عرض سلام خدمت تمام دوستان منتظر
کیس ما هم بعد از 619روز در تاریخ ۶سپتامبر دو خطی و روز بعدش orشد
فکر میکنم پروسه ی کلیرنس ربطی به نوع ویزا نداشته باشه،در هرحال مثل اینکه قبل از انتخابات قراره اکثر پرونده ها مخصوصا قدیمی ها کلیر بشن
به امید تموم شدن انتظار ها

سلام دوست عزیز تبریک میگم به هر دو دوست عزیز میتونم سئوال کنم چرا اینقدر طولانی شد ؟ آیا مسافرت های خارج از کشور زیاد داشتید و یا جا های مختلف کار کردید و درس خوندید ؟ من اسپانسرم که بیش از 45 سال آمریکاست میگه هر چی بیشتر تو فرم 260  بیشتر بنویسید و توضیح بدهید زمان بیشتری میبره و اون ها همه موارد رو که گفتین چک میکنند . آیا این درسته  میخواستم یک مقدار بیشتر از وضعیت  کار یتون و تحصیلات تون بدونم چون من و خانمم هم شغل دولتی داریم و فعلا 125 روزی که از دوره کلیرنسی مان میگذرد.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
ما f4 هستیم و 11 اگوست or شدیم همچنان هم از سفارت نامه کلیری نرسیده . یکبار 12 اگوست یکبار 17 و یکبار هم 6 سپتامبر از سایت سیس آپ دیت شدیم ولی وضعیت همچنانor هست. می خوام بدونم چرا سیس 3 بار بعد از or شدن ما را |آپ دیت کرده؟ کار سفارته یا آمریکاست؟؟؟؟به نظرتون دلیلش چیه؟؟؟؟ ممنونم
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-14 ساعت 08:08)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام
ما  f4 هستیم و 11 اگوست or شدیم همچنان هم از سفارت نامه کلیری نرسیده . یکبار 12 اگوست یکبار 17 و یکبار هم 6 سپتامبر از سایت سیس آپ دیت شدیم ولی وضعیت همچنانor هست. می خوام بدونم چرا سیس 3 بار بعد از or شدن ما را |آپ دیت کرده؟ کار سفارته یا آمریکاست؟؟؟؟به نظرتون دلیلش چیه؟؟؟؟ ممنونم

سلام دوست عزیز orشدن دوم وسوم شدن شما مربوط به سفارت هست منم تجربه ش رو داشتم فقط همین قدر بدونید که سفارت آنکارا بخاطر ازدحام لاتاریها
تااوایل اکتبر خیلی جوابگو ویزاهای خانوادگی نیست باید منتظر باشید وسایت سفارت رو چک کنید

پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013
سلام دوستان

در پروسه كليرنس، آيا پتيشنر هم مورد بررسي قرار ميگيره (مثلا در مورد وضعيت رفت و آمدش به آمريكا يا مدارك ارسالي از طرفش مثل قرارداد اجاره خانه يا تكس ريترن يا ) يا فقط كسي كه قراره ويزا بگيره بررسي ميشه؟

با تشكر و با آرزوي اينكه همه شما دوستان منتظر، زودتر كلير بشين
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-16 ساعت 02:08)hosseinkht نوشته:  سلام دوستان

در پروسه كليرنس، آيا پتيشنر هم مورد بررسي قرار ميگيره (مثلا در مورد وضعيت رفت و آمدش به آمريكا يا مدارك ارسالي از طرفش مثل قرارداد اجاره خانه يا تكس ريترن يا )  يا فقط كسي كه قراره ويزا بگيره بررسي ميشه؟

با تشكر و با آرزوي اينكه همه شما دوستان منتظر، زودتر كلير بشين

با سلام، بله ١٠٠٪‏ پتيشنر هم چك ميشه، براي همين مدارك داميسيل ميخوان و اگر ثابت شه كه پتيشنر امريكا زندگي نميكنه به كسي ويزا نميدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، hosseinkht

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان