کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-10-03 ساعت 16:47)Majid-h نوشته:  سلام به همه دوستان
انگار واقعا اين حرف بچه ها درست بود كه سفارت تمام وقتشو گذاشته بود براي لاتاري تا آخر سپتامبر و به كيس هاي خانوادگي جواب نميدادن.من ١٥ آگست دو خطي شده بودم و ديگه خبري نشد تا امروز كه اور شدم.به اميد اور شدن همه ي دوستان.

دست رلستتون هم به سرما بگذارین... Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-03 ساعت 16:31)mrb نوشته:  دوستان عزیز
با سلام

هزینه مدیکال در آنکارا ، برای آزمایش های پزشکی تغییر کرده . کل هزینه های پزشکی شامل معاینه ، آزمایش خون ، ادرار و عکس قفسه سینه  270 دلار برای هر نفر .

Physical Examination, History and Document evaluation and preperation of the final medical report, Blood Test, Urine Test, Chest X-Ray                 $270.00

مدیکال ادرار نداره....فقط برای تست اعتیاد هست که اگر مشکوک بشن میگیرن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-03 ساعت 16:47)Majid-h نوشته:  سلام به همه دوستان
انگار واقعا اين حرف بچه ها درست بود كه سفارت تمام وقتشو گذاشته بود براي لاتاري تا آخر سپتامبر و به كيس هاي خانوادگي جواب نميدادن.من ١٥ آگست دو خطي شده بودم و ديگه خبري نشد تا امروز كه اور شدم.به اميد اور شدن همه ي دوستان.

مبارکه ایشاله به خیر و خوشی . همسر منم امروز اور شد.احتمالا همزمان ویزا می گیرین. تا ببینیم ایمیل کلیری رو کی می زنن و احتمالا مصاحبه مجدد
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: واهیک آقاجانی
سلام دوستان من چند ماه پیش همراه خانوادم در ابوظبی مصاحبه شدیم و یک هفته بعد از مصاحبه وضعیت اعضای خانواده من از حالت ادمین به حالت ready تبدیل شدند مفهوم این ready رو کسی میدونه دقیقا چی هستش در حالیکه وضعیت آنها یک خطی میباشند؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاع دقیقی داره راهنمائی کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: واهيك آقاجاني
(2016-10-03 ساعت 22:19)مهسا20132013 نوشته:  اینم شروع اکتبر .امروز که هیچی .همچنان ۵۰ روزه که or هستیم . الان دیگه غر شدیم ولی نامه کلیری نیامد که نیامد.

نه جواب ایمیل میدن نه کلیر میکنن ، 40 روزه که ما or هستیم ، کلافه شدیم واقعا
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: Roxanaloghavi
(2016-10-04 ساعت 12:19)ehsan1991 نوشته:  
(2016-10-03 ساعت 22:19)مهسا20132013 نوشته:  اینم شروع اکتبر .امروز که هیچی .همچنان ۵۰ روزه که or هستیم . الان دیگه غر شدیم ولی نامه کلیری نیامد که نیامد.

نه جواب ایمیل میدن نه کلیر میکنن ، 40 روزه که ما or هستیم ، کلافه شدیم واقعا

واقعا چرا هیچ خبری نیست !!!!این همه وقت ما دوخطی یاorهستیم .دیگه این مدل بدشانسی و ندیده بودیم...
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، ya30
(2016-10-03 ساعت 18:22)maxman نوشته:  
با سلام

هزینه مدیکال در آنکارا ، برای آزمایش های پزشکی تغییر کرده . کل هزینه های پزشکی شامل معاینه ، آزمایش خون ، ادرار و عکس قفسه سینه  270 دلار برای هر نفر .

Physical Examination, History and Document evaluation and preperation of the final medical report, Blood Test, Urine Test, Chest X-Ray                 $270.00

دوست عزیز با سلام
سایت دکتر اونگان آزمایش های جدید و هزینه های جدید را هم جهت اطلاع اعلام کرده و در توضیحات دریافت 270 دلار نام برده .

( Urine Test ) آزمایش ادرار برای تست سوزاک

Physical Examination, History and Document evaluation and preperation of the final medical report, Blood Test, Urine Test, Chest X-Ray

$270.00

Gonorrhea Test

Starting October 1st, 2016 all applicants 15 years of age or older must be tested for evidence of gonorrhea. Gonorrhea testing is done using a urine sample. You should have not urinated for at least 1 hour prior to giving the sample, please prepare to give a sample during your visit to our office. Applicants with a positive test result for gonorrhea is not eligible to receive a visa if not treated here. Upon completion of the treatment the applicant will be eligible to receive a visa.
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-04 ساعت 15:36)mrb نوشته:  
(2016-10-03 ساعت 18:22)maxman نوشته:  
با سلام

دوست عزیز با سلام
سایت دکتر اونگان آزمایش های جدید و هزینه های جدید را هم جهت اطلاع اعلام کرده و در توضیحات دریافت 270 دلار نام برده .

( Urine Test )   آزمایش ادرار برای تست سوزاک

Physical Examination, History and Document evaluation and preperation of the final medical report, Blood Test, Urine Test, Chest X-Ray

$270.00

Gonorrhea Test

Starting October 1st, 2016 all applicants 15 years of age or older must be tested for evidence of gonorrhea. Gonorrhea testing is done using a urine sample. You should have not urinated for at least 1 hour prior to giving the sample, please prepare to give a sample during your visit to our office. Applicants with a positive test result for gonorrhea is not eligible to receive a visa if not treated here. Upon completion of the treatment the applicant will be eligible to receive a visa.

حق با شماست...4 روزه آزمایش ادرار اضافه شده...مدیکال ما نبود...
با آرزوی موفقیت.....
پاسخ
تشکر کنندگان: mrb
(2016-10-04 ساعت 15:59)maxman نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 15:36)mrb نوشته:  
(2016-10-03 ساعت 18:22)maxman نوشته:  مدیکال ادرار نداره....فقط برای تست اعتیاد هست که اگر مشکوک بشن میگیرن.

دوست عزیز با سلام

( Urine Test )   آزمایش ادرار برای تست سوزاک

$270.00

Gonorrhea Test

حق با شماست...4 روزه آزمایش ادرار اضافه شده...مدیکال ما نبود...
با آرزوی موفقیت.....

متاسفانه دکان جدید!!!!! وگرنه میزان شیوع آن در جامعه انجام چنین آزمایشی را توجیه نمی کند
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ديروز من اور شدم.امروزم ايميل سفارت برام اومد كه چه مداركي با خودت بيا سفارت.ايشالاه تك تكتون اين لحظه رو به زودي زود تجربه كنيد
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، shbn ، Sasa-t ، bab1
(2016-10-04 ساعت 17:21)usatgb نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 15:59)maxman نوشته:  حق با شماست...4 روزه آزمایش ادرار اضافه شده...مدیکال ما نبود...
با آرزوی موفقیت.....

متاسفانه دکان جدید!!!!! وگرنه میزان شیوع آن در جامعه انجام  چنین آزمایشی را توجیه نمی کند

دوستان من همین الان OR شدم.... تا دو ساعت پیش خبری نبود ولی همین الان دیدم OR شدم و یک خطی مجدد
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، واهيك آقاجاني ، bab1 ، Sasa-t ، Farnood1234
(2016-10-04 ساعت 17:37)yasaman53 نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 17:21)usatgb نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 15:59)maxman نوشته:  حق با شماست...4 روزه آزمایش ادرار اضافه شده...مدیکال ما نبود...
با آرزوی موفقیت.....

متاسفانه دکان جدید!!!!! وگرنه میزان شیوع آن در جامعه انجام  چنین آزمایشی را توجیه نمی کند

دوستان من همین الان OR شدم.... تا دو ساعت پیش خبری نبود ولی همین الان دیدم OR شدم و یک خطی مجدد

مبارك باشه دوست عزيز
بله من هم ديروز همين موقع ها بود اور شدم امروزم ايميلش اومد.به احتمال فردا ايميلش براتون مياد همين ساعت.منم ديروز يه خطي شدم نگران نباشين مشكلي نيست
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: Farnood1234
دوستاني كه از قبل or بودند در سفارت انكارا ايا كلير شدند ؟
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='ir5516' pid='726293' dateline='14755188
سلام دوست عزيز من هم بعد از مصاحبه بعدازظهرش اعضاي خانواده بغير لزمن (كيس اصلي) ready شدند. وتا من كلير نشم همين جور ميمونه.
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056

مصاحبه : 4Aug 2016

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-04 ساعت 17:56)ehsan1991 نوشته:  دوستاني كه از قبل or بودند در سفارت انكارا ايا كلير شدند ؟

ما دیروز اور شدیم ولی هنوز ایمیل کلیری نگرفتیم تا این ساعت. تو سیس امروز هم آپدیت دوباره داشتیم. سایت سفارت هم کلا ارور می ده.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان